Uddevallan ampumisen taustalla pitkä traaginen ketju murhia ja lisää murhia

Kuvakaappaus 2019-10-22 00-02-23.png

Olen usein kirjoittanut, että koskaan ei pidä sekaantua mihinkään varsinkaan ulkomaalaistaustaisten kriminaalien tekosiin. Ei todistajana, ei soitella hälytyskeskuksiin eikä mitään. Muuten voi käydä kuten viime yönä Uddevallassa. Päästä hengestään.

Viime yön tapahtumat alkoivat noin klo 02.00 aikaan kun Uddevallassa Herrestadin omakotitaloalueella ammuttiin toistakymmentä luotia omakotitalon ovista ja ikkunoista sisälle. Myös tontilla ollutta autotallia ammuttiin kuten pihalla ollutta autoa.
Talossa oli yöllä ampumishetkellä isä, äiti ja ainakin kolme lasta. Kaikki olivat nukkumassa talon yläkerrassa. Kukaan ei loukkaantunut, sillä luodit suunnattiin talon alakertaan. Poliisi ei ole kertonut julkisuudessa mahdollista motiivia ampumiselle. Eikä sitä, että epäileekö poliisi kyseessä olleen ikäänkuin pelotteluampuminen vaiko murhan yritys, joka epäonnistui. Jokatapauksessa poliisi otti myöhemmin kiinni 25-vuotiaan henkilön epäiltynä teosta ja rikosnimike on murhan yritys.

Kuvakaappaus 2019-10-21 23-59-00.png
Saliban murhaveljekset Mark ja Martin. 
 
Mistä voisi olla kysymys?
Talossa asuva mies oli muutama vuosi sitten todistajana suurta huomiota saaneessa kolmoismurhassa, ns. tapaus Salibassa. Libanonilaiset veljekset Mark ja Martin Saliba olivat murhaisissa tunnelmissa keväällä 2015. Tapahtumat alkoivat valjeta maaliskuun 7. päivän aamuna kun koirankusettaja havaitsi parkkipaikalla autossa kuolleen henkilön. Poliisi aloitti tutkinnan ja haravoidessaan aluetta löydettiin aamun aikana kaksi ruumista lisää. Uhreina oli niin ikään uusruotsalaiset 18-vuotias nainen ja 21- ja 22-vuotiaat miekkoset.
Muutaman päivä tästä poliisi otti kiinni 22- ja 23-vuotiaat Saliban veljekset. Kaikilla osapuolilla, paitsi naisella, joka oli yhden uhrin tyttöystävä, oli niin pitkä rikosrekisteri, että jonoon laitettuna paperit olisivat yltäneet Uddevallasta Libanoniin.
Asia eteni oikeuteen, mutta Uddevallan käräjäoikeus vapautti veljekset syytteistä ja nuorukaiset pääsivät tietenkin vapaaksi. Asian käsittelyä jatkettiin hovioikeudessa. Veljekset saapuivat vastaamaan siis vapaalta. Viimeisenä oikeuspäivänä Mark otettiin kiinni, mutta Martin ei saapunut paikalle kuulemaan tuomiota vaan pakeni Ruotsista Libanoniin. Hovi lätkäisi molemmille elinkautiset kolmesta murhasta, jotka ovat nyttemin jo saaneet lainvoiman.
Martinille laitettiin kansainvälinen etsintäkuulutus ja Libanonin poliisi otti hänet lopulta kiinni syksyllä 2016. Asia käsiteltiin uudestaan libanonilaisessa tuomioistuimessa, joka tuomitsi Martin Saliban uudelleen kolmesta murhasta, nyt kuolemantuomioon. Mutta koska Libanon ei toistaiseksi laita kuolemantuomioita täytäntöön muutettiin tuomio elinkautiseksi vankeudeksi Libanonissa.
Talon isäntä oli siis yhtenä todistajana tässä Saliba-murhajutussa. Mikä voisi olla vielä ilmeisempi motiivi ammuskelulle?
Monikulttuurisuutta parhaimmillaan, mikä voisi enää mennä vikaan?

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alexxx Stuppi Juppi

Ruotsi on maailman hienoin ja turvallisin maa. Monikultturismi on rikkaus!

Heja Sverige

Ruotsi saa vain sitä mitä Ruotsi on tilannut ja se siitä.

Anonymous

Välillä tökkii tämä paavon (ja myös esim homman yleinen) asenne: älkää missään tapauksessa tehkö mitään hyödyllistä, uliskaa vaan netissä maailman tappiin asti. Sillä tavalla ne matu ongelmat ratkeaa ihan itsestään… ei, kyllä perseilyä pitää vastustaa ja ilmottaa poliisille.

Kuli

Paavoa ja hommalaisia ei voi verrata millään tavalla. Toinen porukka on runkkurinki netissä, joka valittaa ja ulisee ja likettää toistensa kommentteja siinä missä Paavo oikeasti tekee asioille jotain pitämällä meidät täällä Suomessa ajan tasalla naapurimaissa tapahtuvista monikulttuurin mukanaan tuomista ilmiöistä.

ike

Mielipidevaikuttaminen on myös vaikuttamista. Miten muuten on selitettävissä suomen nykyinen vihervasemmistohallitus. Ei ainakaan tosiasioilla.

Anonymous

Kerrotko mitä hyödyllistä tavallinen ihminen voi tehdä esim. täällä suomessa asian tiimoilta?

fatwantarkistaja

Paavo todellakin on useimmiten järkimies ja neuvot sitä myöden. En menisi kovin mieluusti väliin jonkun liivijengiläisen kurmoottaessa huumevelallista. Velallisuuttahan ei voi tietää, mutta ehkä olettaa voi, kuten senkin, että toisella on mutka taskussa, jolla lasauttaa sut hengiltä puuttuessasi asian kulkuun.
Faija meni kerran väliin jonkun jengin ”johtajan” pieksäessä rillipäätä. Löi pääpukarilta kädet sijoiltaan ja pysäytti sydämen. Silloin aika oli eri, eikä näitä puitu oikeudessa, saati kostettu omaisille. Nythän on poliisilla aseet ja jutut, mutta silti sen talo läpiammutaan yöllä. Ei nekään uskalla kohta enää puuttua mihinkään. Eikä kannata käsipallomailoin varustellunkaan.

ike

Ongelma on myös se että itsepuolustuksesta on suomessa tehty rikos. Saadaan mennä aika pitkälle että nk. lainkuulijainen suomalainen ottaa itse ohjat käsiin. Sekin aika kyllä on näköpiirissä eikä siinä paljon nk. laki auta koska se on ristiriidassa yleisen oikeuskäsityksen kanssa. Laki toimii vain jos on melko yhtenäinen kansa ja yhtenäiset arvokäsitykset. Nyt ei näin ole ja vihervasemmisto haluaa vielä enemmän hajauttaa tätä käsitystä.

kokko

Poliisi ei suojele kansalaisia.

Patriootti

Ja jos jotain yrittävät, on Hutisalo heti pyytelemässä selvitystä pamppujen käytöstä kultamunia vastaan vaikka kuinka hyppisivät silmille. Kanttiksia saapi ja pitää pieksää vaikka ylinopeudesta!

Anonymous

Se on todella harmillista ettei Libanon laita kuolemantuomioita toimeen. Veljekset ovat taydellinen esimerkki globalistien luomasta maaritelmasta Useless Eaters…

Anonymous

Kannatan kuolemantuomiota. En yhtään ymmärrä, miten ihmisellä voi olla oikeus jatkaa elämää muina miehinä sen jälkeen, kun on tarkoituksella vienyt toisen hengen. Malesiassa saa kuolemantuomion huumeiden salakuljetuksesta. Muutama vuosi sitten australialainen jäi kiinni ja tuomittiin kuolemaan. Hirveä huuto syntyi lännessä, kauhean epäeettistä ja muuta. Entä ne huumeisiin kuolevat, miten sen etiikka? Minne viisas mies vie huumeita? Ei Malesiaan tai muihin kuolemantuomion antaviin maihin. Viisas mies vie huumeita Eurooppaan, valuutta on kova ja tuomiot inhimillisiä ja lämminhenkisiä erityisesti Pohjoismaissa. Ja mitkä tasokkaat, miellyttävät, viihtyisät ja virikkeelliset vankilat – verrattuna moneen muuhun maahan. Tienaa ja lomaile turvallisesti. Loman jälkeen voi elää herroiksi säästöillä. Aika pistämätön yhdistelmä. Suomen huumetilastoista näkee, miten viisautta on EU:n myötä yhä enemmän kertynyt Suomeen. Ja äidit itkevät lapsiaan.

Terhomatti Hämeenkorpi

Ilmoitapa ”Nimetön” nimesi äläkä töki Patea nurkan takaa. Äitivainaa ruukasi sanoa: ” Rälänokastakin mies tulee, vaan ei tyhjän huutelijasta”! Sopii tapaukseesi.

Tottakai pitää ilmoittaa anonyymisti

Tottakai pitää rikolliset ilmoittaa mutta anonyymisti, vaikkapa kirjeessä. Hanskat käteen eikä saa nuolla kuorta tai postimerkkiä!
Jos ei poliisi ota anonyymejä ilmoituksia todesta niin se on poliisin häpeä. SINÄ olet kuitenkin tehnyt kansalaisvelvollisuutesi.
Ruotsissa anonyymi todistaminen on työn alla ja pakosta se tulee voimaan ennemmin tai myöhemmin.

fatwantarkistaja

Pitää muistaa myös kirjekuoria ja postimerkkejä ostaessa olla hansikkain. Ja pipo päässä, ettei hiuksia karvatupein putoile. Ehkä hengityssuojain on tarpeen myös. Älä käytä kirjoituskonetta. ÄLÄ tulosta, älä kirjoita käsin… Poliisilla riittää keinoja ”vasikoiden” hiljentämiseksi. Tietysti samoja konsteja käytetään rikollisiin, jos ne ovat valittu kohteiksi.

Wannabegangsta

Kuvassa olevan miehen tähtäystekniikka antaa kyllä enemmän aihetta naurulle kuin pelolle. Liekö koskaan ampunut oikeasti aseella?

ike

No , näitä lavastuksiahan riittää. Kannattaa katsoa valtamediaa.

rocky

Onhan perä melkein olkapäässä ja silmät sukurutsaisista geeneistä sen verran kierot että varmaan oikea silmä tähtää.

fatwantarkistaja

Molemmat silmät pidetään tähdätessä auki.

Reteet on oltavat nyt

Tässä muutama kuva minkälaisissa oloissa siellä Libanonissa istutaan elinkautista
http://images.fineartamerica.com/images-medium-large-5/in-prisonkhiam-detention-facility-ben-aronoff.jpg
Eristys, eli rundi:comment image?itok=tQXGYyv6&timestamp=1448949295
Kodikasta myös kongillacomment image
Havainnekuva raippapaalusta
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRTrV2b4-oyPM7-wo9d3AmQudKyRkfkX0X01dn7ooo3nq6uIEnw

Eli ihan mukava vaihtoehto ruotsalaiselle vankilalle, kyllä kotimaassaan aina kelpaa lusia?

Anonymous

Ei taida pystya kuitenkaan aloittamaan vakavampaa punttisalitreenia eika ole omassa sellissa suihkua ja kahvinkeitinta kuten Suomessa, hyva nain…

fatwantarkistaja

Hyi hitto noiden oloja! Lähtevät niitä pakoon, mutta lopputulemana menevät mieluummin sinne? Elinkautinen jossain kidutuslaitoksessa, ei kiitos mulle sitä.

En kadehdi tyyppien järkeä

Noh, kertoo heppujen järjenjuoksusta jotain.
Normaali-ihminen ei olisi tuohon paskaloukkoon paennut vaan istunut mieluummin sen elinkautisen ruotsissa.

ike

Pitäisikö meidän siis ottaa kaikki vangit tänne täyshoitoon vaan olisiko parempi vaatia oikeita oloja Libanoniin. Olen sitä mieltä että asia ei oikeastaan meitä koske. Jokainen maa hoitakoon asiansa.En voi koskaan korostaa enempää että meitä on yhden kaupungin verran suomessa asukkaita ja joku Rinne ja Ohisalo sanoo että meidän täytyy ottaa vastuuta koko muusta kehittyvästä maailmasta. Kun suhteellisuudentaju on tuota luokkaa älkää odottako mitään hyvää tältä hallitukselta.