Suomeen saapuu toukokuussa puhumaan Ruotsissa ääriliikkeeksi rankatun järjestön edustaja

Kuvakaappaus 2019-11-08 08-47-16.png

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksesta löytyy aina toisinaan sellaisia saaliita, että pääsee pitkä nauru. ”Eivätkö ne tomppelit voi enempää olla hyödyllisiä idiootteja”.

Rasmuslaisten kantapeikko, ulkomaalaisvahvistus Christian Thibaultin elämäntehtävä on haukkua suomalaisia rasisteiksi. Tällä kertaa hän nostattaa Helsingissä toukokuussa 2020 järjestettävää ”Nordic Diversity Forum”-tapahtumaa. Nimi kertoo jo kaiken. Siellä puhutaan monikulttuurisuudesta ja valkoisten harjoittamasta rasismista.

Mutta keitäpä löytyy puhujina. On muuan uusruotsalainen Kitimbwa Sabuni. Järjestäjät eivät varmasti tiedä nyt ihan tarkkaan kenet ovat kutsuneet tapahtumaan.

Mikä mies on Sabuni?

Kuvahaun tulos haulle kitimbwa sabuni
Sabuni.

Sabuni on burundilainen, muuttanut nuorena Ruotsiin. Hän kuuluu moniin puuhakerhoihin, mm. Afroruotsalaisten valtakunnanjärjestöön ja ennenkaikkea: Muslimien ihmisoikeuskomiteaan (Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén MMRK). Hän oli myös puuhakerhon  puheenjohtajana 2011. Nimestään huolimatta se ei ole sellainen oikea ”ihmisoikeusjärjestö”, jossa ajetaan ihmisoikeusasioita… tai no, ajetaanhan siellä islamistien asioita.

Muslimien ihmisoikeusjärjestö on monien mielestä rankattava kovan luokan ääri-islamilaiseksi järjestöksi. Yksi tällaisia mielipiteitä esittänyt taho on doku.nu:n toimittaja Magnus Sandelin, joka on johtavia ruotsalaisia jihadistitutkijoita. Sandelin julkaisi viime syksynä artikkelin, jossa kirjoitti, että tällä ihmisoikeusjärjestöllä on sellaisia yhteyksiä, että se voidaan hyvällä syyllä rankata ääriliikkeeksi ja ne henkilöt, jotka ajavat järjestön asiaa, ääri-islamisteiksi. (Artikkelin julkaisi myös Göteborg Posten)

Sandel mainitsee mm. tapaus Ali Berzengin. Berzengi tuomittiin Svean hovioikeudessa 2005 viiden vuoden vankeuteen eri terroririkoksista ja terrorismin rahoittamisesta. Oikeudessa tuli toteennäytetyksi, että Berzengi oli lähettänyt ainakin 200 000 kruunua Irakiin Ansar al-Islam-nimiselle terrorijärjestölle, joka järjesti useita verisiä pommi-iskuja, joissa useita satoja kuolleita ihmisiä. Lisäksi oikeudessa näytettiin toteen, että Berzengillä oli ollut tiivistä kirjeenvaihtoa ko. terroriorganisaation kanssa ja hän olikin eräänlainen viestinvälittäjä eri tahojen välillä. Lisäski Berzengillä oli luultavsti hyvät yhteydet Osama Bin Ladeniin, tai ainakin tämän lähipiiriin.

Ali Berzenginillä on tekemistä Muslimien ihmisoikeusjärjestön kanssa sen verran, että ihmisoikeusjärjestö kutsui Berzengin vuonna 2010 pidettyyn seminaariin.

Samassa seminaarissa puhujina oli myös muuan Munir Awad!

Kuvakaappaus 2019-11-08 09-04-58
Awad.

Awad on libanonilaistaustainen uusruotsalainen terroristi, joka on pidätetty useissa maissa terrori-iskujen valmisteluista. Ainakin 2009 hän oli kiinni muutaman kuukauden Pakistanissa epäiltynä yhteyksistä pakistanilaisiin terrorijärjestöihin ja aiemmin 2007 Somaliassa kenialaisten joukkojen toimesta. Hänet pidettiin vangittuna Etiopiassa epäiltynä terroriasioista.

Vuonna 2012 Awad tuomittiin Tanskassa 12 vuoden vankeuteen Kööpenhaminaan suunnitellusta terrori-iskusta.

Ja vain pari vuotta aiemmin hän siis oli osallistunut Muslimien ihmisoikeusjärjestön seminaariin, jossa hän puhui Ruotsin terrorilainsäädännöstä.

Kuulostaa aika hyvältä vai mitä?

Nyt tuon Muslimien ihmisoikeusjärjestön yksi puuhapettereistä Kitimbwa Sabuni on tulossa puhumaan Helsinkiin. Hänen puheenvuoronsa on otsikoitu ”Multiculturalisms promise of happiness”. Monikulttuurisuuden lupaus onnellisuudesta vai miten sen suomentaa.

Luultavasti tuo Nordic Diversity Forum ei ole perehtynyt Sabunin taustoihin sen tarkemmin vaan menee sillä, että Sabuni on tunnettu muslimien ”oikeuksien” ajaja. Sabuni näkee rasismia kaikkialla. Siis Ruotsissa, joka on maailman ei-rasistisin valtio. Muutama vuosi sitten Sabuni loihe lausumaan kuinka muslimien ihmisoikeuksia loukataan jos islamilaiset seurakunnat eivät saa lisää valtionapurahaa. Niin ikään hänen mielestä on rasismia, koska muslimeille ei ole tarjolla uskontonsa mukaisia korottomia pankkilainoja. Kitimbwa Sabuni on Ruotsin Liberaalipuolueen puheenjohtaja Nyamko Sabunin veli.

Näin toimii siis hyödyllinen idiootti. Monikulttuurisuusseminaarin muutkin osallistujat olisivat varmasti tutkimisen arvoisia, mutta tehkööt joku muu loput.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Suomeen saapuu toukokuussa puhumaan Ruotsissa ääriliikkeeksi rankatun järjestön edustaja

 1. Muslimien ihmisoikeusjärjestö kuullostaa yhtä uskottavalta kuin Kairon hiihtosuunnistajat.

  144
  1. Tuo on juuri sitä porukkaa kun on satoja vuosia hiihtänyt omassa paskassaan ja ampunut kaikkea liikkuvaa kailottaen uskonnollisia iskulauseita,
   me tarvitsemme heitä kipeästi länsimaihin,
   muuten pisa tuloksemme alkaa laskea.

   17
 2. Nyt lukee näin:

  Kitimbwa Sabuni
  Sweden, chairperson of the Afro-Swedish Organisation “AfroSvenskarna”, writer and public speaker

  Topic: ”Removing limitations for diversity to boost business and the economy”

  20
   1. Hussein Abdirahman Husu 1978 Uusimaa

    2018: 32.728eur ja palautusta 115eur
    2017: ei tietoja
    2016: ei tietoja
    2015: ei tietoja
    2014: ei tietoja
    2013: ei tietoja
    2012: ei tietoja
    2011: ei tietoja
    2010: ei tietoja
    2009: ei tietoja

    eli vasta 2018 on ruvennut maksamaan ellei ole ollut kirjoilla muualla kuin uudellamaalla?

    28
    1. Siinä on taas suomalainen saanut painaa niska limassa töitä että on riitänyt verovaroista helliä kun yksi huseeraa.

     Onneksi on kommuninismi… Eiku.

     17
  1. ”Removing limitations for diversity to boost business and the economy”
   Ei vittu LOL!!

   30
   1. Tarkoittaa ”Removing limitations for islamic monoculture to boost muslim population and islamization”
    Eli tavoite on islamilainen persereikävaltio.

    24
 3. Näkyyhän tuolla olevan mukana Ruotsista myös Victoria Kawesa,Feministikt Initiativ-puolueen entinen johtohahmo.Myös tämän tapauksen tekemiset ja taustat ovat mielenkiintoiset.Kovasti on kaveria esim.Rashid Musan kanssa,Paavo tietänee tämän vekkulin.Jännää että feministi kaveeraa islamistin kanssa,Tätäkään akkaa ei pitäisi päästää Suomeen!Taustalla on syytöksiä väistöskirjaa koskevasta plagioinnista,ruotsalaisen miehen pahoinpitelyä,puolalaisen siivoojan palkatta jättäminen.Olen itse vakavasti sairas,löytyisikö Paavolta aikaa vinkata järjestäjille tämän nätisäkin touhuista?

  71
  1. Joo aina kun mainitaan Rashid Musa niin tietää mitä sieltä tulee. Joo pitää ottaa tuokin esille…

   66
   1. Onko ”Rashid Musa” lyhennys käsitteestä ”Rasisti Muslimi”?

    11
  2. Nyt ei ole aikaa kuolla, nyt täytyy elää. Tekemistä riittää. Vakavasti parantumaan!! Kesäkin tulee kohta.

   13
  3. Miksi järjestäjille pitäisi mitään vinkata. He haluavat terroristeja, antaa heidän saada niitä. Jos ulisemme, he ehkä peruvat monokulttuurisimmat, mutta palaavat kostamaan. Ellei suojelupoliisia kiinnosta jihadistien pippalot, ei mahda minkään. Tietysti toivoisin jonkun menevän vaikka burka päällä nauhoittamaan noiden suunnitelmat, että mistä ja milloin kannattaa pysyä kaukana.

   14
   1
 4. Paineet kohdistuvat Suomeen kun Tanska aloittaa rajatakastukset estääkseen em ääriaineiston saapumisen maahansa.

  71
  1. Valitettavasti ovat Tanskan rajatarkastukset lähinnä symboolisia koska niitä tehdään vain 1-2 kertaa viikossa. Jos jonkinlaista tulosta haluttaisiin vartioitaisiin kaikkia rajoja 24/7.

   Korruptio kyllä kertoo milloin tarkastuksia tehdään jotta niiltä vältytään.

   37
   1
 5. Onpa paksua settiä

  Ainakaan tuota muniria ei pidä päästää maahan. Tietääkä Armstrong mihin ja keiden kanssa pyydetty?
  PVL:n maahantuloakin on rajoitettu. Olenkin jo ihmetellyt, eikä yanarin osaamiselle löydy laukaisualustaa.

  50
  1. Munir pitää päästää, Mounirilla on suomalainen anoppi!

   4
   2
 6. Ozan Yanar maltillisuuttaan korostanut kulttuurimuslimi esiintyy nyt todella epäilyttävässä seurassa. Ja Keith Armstrong, eipä olisi uskonut. Monikultturisteille näyttää diversiteetti kelpaavan hinnalla millä hyvänsä, kun voi ihmisoikeuksien varjolla vaatia erityiskohtelua ja millaista ääriajattelua tahansa. Vähemmistöryhmät etsivät onnellisuutta enemmistön kustannuksella.

  55
  1. Kyllä se viherstallarin arvolle sopii. Pitää muistaa että vihreät on natsipuoleen perillinen. Ja aatekin on monin osin yhteenkäypä kansallissosialismin kanssa. Punainen kommari, vihreä kommari, punavihreä kommari, samas punavihernatsismia erivärisessä paketissa.

   20
 7. Miksei özani janari mene omaan maahansa rasistiseen ja monokulttuuriseen Turkkiin vastustamaan rasismia ja edistämään multikulttia?

  71
  1. Liian vaarallista. Turvallisempaa täällä nauttia sopeutumiseläkettä ja puhua paskaa.

   69
  2. https://www.globalis.fi/Maat/Turkki Ainoastaan 99,8% porukasta on monikulttuurin omaksuneita, loput natseja. Asialle toivottavasti tehdään pian jotakin. Johan piti 12-vuotiaiden raiskaustenkin laillistua, vaan tässäkin joku fakin äärioikeistolainen löi kapuloita rattaisiin, eikä tuo toteutunut. Presidentiltä vaadinkin toimenpiteitä rasismin kukistamiseksi. EU-kelpoisuus on ihan itsestänne kiinni, arvon turkkilaiset.

 8. Kannattaa vinkata foorumin muille puhujille asiasta. SUPO varmaaan tietääkin jo asiasta, jos ei muuten niin nyt kun julkaisit tämän artikkelin.

  52
  1. En asettaisi mitään odotuksia Supon suuntaan. Kai ne tietävät, jos joku kertoo, muuten lienevät yhtä onnettomia tavan poliisin kanssa: ”Emmää saa tätä konetta päälle, tuukko huamena uuestaan?”

   16
   1
 9. Kyllä järjestäjät varmaan tietävät Sabunin taustat ja juuri sen takia ovat hänet kutsuneetkin. Kaikki suomalaiset tietenkään eivät tiedä mutta jo se että Ozan Yanar on kutsuttu puhujaksi, on riittävä varoitusmerkki kenelle tahansa normaalille ihmiselle.

  60
  1. Terrorimunilla on suomalainen konvertiitti-anoppi. Hienoa! NOT.

   27
 10. ”Kantapeikko” näyttää juutalaiselta, kuten useat muutkin vasemman reunan näkyvässä roolissa olevat.

  11
  5
 11. Etsin tietoa tästä tohtori Faith Mkweshasta. On näitä asenteellisia tutkijoita, joka näkee rasismia kaikkialla. Todellisuutta hän ei tunnusta, Plan-järjestöä vastaan hyökkäsi, kun teki mainoksen 12-vuotiaan äitiysvaatteista, koska todellisuus Lähi-idässä ja Afrikassa usein on tällaista, lapset naitetaan vanhoille miehille neljänsiksi vaimoiksi. Kun tosiasioista kerrotaan miten ne ovat, niin uhriutuu siitä, että lasten hyväksikäytöstä kerrotaan kuten asiat on.

  Ongelma hänelle on se, miten rodullistettuja Suomessa kohdellaan, joutuvat kokemaan ulkopuolisuutta ja turvattomuutta. Tärkeilevä ja itsekeskeinen tutkimusote ei näe kuin kapean kaistaleen yhteiskunnasta, missä me elämme. Syyttävä ja halveksiva suhtautuminen suomalaisiin niin kollegoihin yliopistolla (rasismia) kuin tavallisiin suomalaisiin on tullut ilmi tohtorin kannanotoissa.

  Hän ei näe, miten paljon uudet kauheat asiat ovat aiheuttaneet suomalaisissa pelkoa, glooming-ilmiö, lisääntyneet raiskaukset, naista halveksiva ja alistava uskonto; olisi syytä nostaa katse piehtaroinnista rasismin ympärillä laajemmin yhteiskuntaan, ja huomata, miten pahasti maahanmuutto on särkenyt ja hajottanut yhtenäistä Suomen kansaa, miten paljon turvattomuutta ja pelkoja se on tuottanut. Miten vähän tulijat antavat meille arvoa, miten herkästi he syyttävät, miten paljon he toisaalta odottavat meidän ymmärtävän heitä, venyvän erityishuomionosoituksiin, meistä voi sanoa kaikkea ikävää, heistä ei mitään.

  26
  1. 254€! Tuleekohan musta varmasti terroristi, jos menen kuuntelemaan. Saanko pommivyön ja kartan johonkin päiväkotiin. En ***tana maksa tuommoista summaa, ellei sille saa kunnon vastinetta.

   Vitsit sikseen, toivottavasti joku täyspäinen poliisi soluttautuu joukkoon ja hoitaa näille kovat tuomiot eristysselleissä. Onkohan niitä edes tarpeeksi? Järjestäjätkin tasan edistävät tiettyä uskon.. ideologiaa, sinne vaan koppiin. Tosin sieltä päästyään ovat entistäkin kiihkomielisempiä kommunisteja, minkäs sille lain mukaan mahtaa?

  1. Voisin käydä portailla kyykkypaskalla, pitäisi ehkä ensin syödä pari litraa puolukoita niin tulisi kunnon turaus 😀

   11
 12. Ozan Yanar putosi onneksi eduskunnasta, Maailmassa on sittenkin edes hiven oikeudenmukaisuutta 😀

  13
 13. Tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa ja se onnellisuus on senkun kasvanut siitä kun viimeksi mitattiin 5 vuotta sitten. Sen täytyy johtua musumatuista! Ruotsin onnellisuus on sen sijaan laskenut entisestään verrattuna edelliseen mittaukseen, senkin täytyy johtua samasta syystä?

  Mitäpä jos siirrettäisiin tämä luonnonvara kokonaan Suomeen koska Suomi osaa sitä paremmin hyödyntää ja kansan onnellisuus senkun kasvaa mitä enemmän sitä tulee?

  3
  2
 14. Joku saattaa muistaa, miten osallistuja Faith Mkwesha aiheutti Turun yliopistossa sekopäisyydessään surrealistisen kaustin, kun hän syytti sukupuolentutkimuksen laitoksen feministejä homonationalistisesta gangsterismista, kun hän hän ei suostunut määrittelemään pronominiaan kolonialistisella kielellä.

  https://www.suomenuutiset.fi/turun-yliopistossa-rasistinen-vainoriita-sukupuolentutkijat-sattivat-toisiaan-mielikuvituksellisin-termein-homonationalistista-gangsterismia-ajallista-rotuerottelua/

 15. Työväenopistoa muistuttavat islamistiset organisaatiot ja opintopiirit rakentavat varjoyhteiskuntaa kaikessa rauhassa valtion antaman tuen avulla eikä sitä tukea kontrolloida. Pääpiruna toimii https://www.folkbildningsradet.se/
  Valtio maksaa siis siitä että tulee murennetuksi ja islamisoiduksi pala palalta.

  Hyvä esimerkki yhteiskunnan hajoittajasta on esim. Ibn Rushd johon mm. Sveriges Unga Muslimer kuuluu, https://www.ibnrushd.se/

  ”Folkbildningsrådet (FR) verkar sakna den kompetens som behövs för att göra rimliga bedömningar av om Ibn Rushd eller andra lever upp till de demokratiska motprestationer som finansieringen borde kräva. Bidragen kan nämligen ses som en uppmuntran att sprida en viss aktivistisk tolkning av islam vars uttalade syfte är att etablera ett ”muslimskt parallellsamhälle”. ”(Expressen)

  ”Ibn Rushd har i tio år systematiskt bjudit in antisemitiska och jihadistiska föreläsare och predikanter till de ”Muslimska Familjedagarna” utan att Folbildningsrådet reagerat. Budskap som Kammarrätten i Stockholm så sent som i fredags i en prejudicerande dom funnit Sveriges Unga Muslimer (SUM) återbetalningsskylda av utbetalat statsbidrag. SUM är en av Ibn Rushd medlemsorganisationer.”(Expressen)

Comments are closed.