Lauantaina ammuttu 15-vuotias oli kaikkien rakastama kultapoika

Kuvakaappaus 2019-11-12 15-41-49.png

Lauantainen 15-vuotiaan arabiaanonuorukaisen murhaus on luonnollisesti kuohuttanut Malmöä, etenkin uusruotsalaisia piirejä. Tapahtumiin on vedetty mukaan myös rasismi. Epäselvää on oliko teko rasistinen teko vaiko sen jälkipelissä syntynyt suuri somekohu.

Murhattu nuorukainen Jaffar oli kotoisin Libanonista, josta hän muutti kolme vuotta sitten Ruotsiin. Jaffarin kerrotaan olleen kultapallero, kaikkien rakastama sydänkäpynen, joka ei tekisi kärpäsellekään pahaa. Siitä huolimatta jollain oli niin suuria antipatioita Jaffaria ja tämän kaveria kohtaan, että heidät päätettiin murhata.
Jaffari sai useita osumia päähän ja rintaan. Toinen, haavoittunut samanikäinen nuorukainen on tällä hetkellä vaivutettu koomaan eli hän on vakavasti loukkaantunut.
Murhan motiiveista ei ole tullut mitään tietoa. Joitakin huhuntapaisia liikkuu huumekaupasta ja sen reviirikiistoista. Olipa motiivi mikä tahansa niin luultavasti ampuja tai ampujat ovat ammuttujen ikätovereita ja tunteneet toisensa hyvin. Kohteiden liikkeet tiedettiin selvästi hyvin ennen ampumista.
Poliisi piti tänään Malmön alamaailmalle kahvitilaisuuden, jonne oli kutsuttu ”merkittäviä” gangstereita. Eli jollain tapaa pikkuhamppien esikuvia ja auktoriteettejä. Poliisi ei ole tarkemmin kertonut julkisuuteen tarjottiinko kriminaaleille termoskahvia vai oliko ihan makukahvia kera hillomunkkien.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nähtyon

No, ei tehnyt varmaan pahaa kärpäsille.. Mutta välitti huumeita, raiskasi mummoja, poltti autoja, jne…

Oikeauskoinen tappaa aina

Ei ollut sitten varmaan koskaan nähnyt kärpästä. Kyllä se niille muuten olisi pahaa tehnyt.

Anonymous

Ihan epäoleellisia nuo. Pääasia ettei tehnyt pahaa kärpäsille!

Sorry

Nyt täytyy vetää takaisin tämä ”Ihan epäoleellisia nuo” – kommentti, tuli huono omatunto. Otetaan uudelleen. Surullista, että pojan elämä päättyi näin. Soisi, ettei yhdenkään nuoren elämä päättyisi tällä tavalla Ruotsissa, kuin muuallakaan. Yksi elämä varastettiin, se olisi voinut olla niin paljon enemmän ja erilaista. Pahoillani perheen puolesta.

Suomi Finland

Ruotsi ei ole enää turvallinen maa. Ainakaan sellaisille jotka aikovat hankkia tienestiä myymällä huumeita. Varmasti tietävät vaaran nuo sällit, jotka siihen hommaan lähtevät. Jos kyse on jostain ruohosta niin se nyt ei mikään niin kamala aine ole, mutta jos kovia aineita kauppaava pääsee päiviltä, niin meikäläiseltä ei ainakaan heru minkäänlaista sympatiaa.

sam

Minä en ole. Yksi pikkupaska vähemmän.

Pertti Grandell

ei ollut kultapoika, friatidningenin mukaan, poliiseilla oli pitkä rekisteri kultapojasta…..näin nämä liberaalin paskiaiset saa kriminaalien elämästä kaunista, että kehtaavatkin……

Patriootti

Antifa varmaan jo pystyttää muistomerkkiä pallerolle!
Jakaisivat pullakahvien sijasta isompaa tykkiä harvennusvälineeksi. Voisivat kultaporsaat vinkata puolin ja toisin myös ilmavoimille minne Jas-laivue voisi tehdä pienen rynnäkön pommeillaan. Suomalaisetkin mielellään harjoittelisivat ameriikan Jasmeilla!!

Fniss Fniss

Nyt perheen isää vituttaa niin ettei veri kierrä. Ruotsin valtiolta ei voi vaatia miljoonakorvauksia, pojan tuomat verottomat lisätienestit katosivat ja mikä pahinta: yksi lapsilisä vähemmän, sekä myöskin sossuraha kutistuu nyt. Ruotsi on nyt verisesti loukannut perheen kunniaa!!! JÄVLARS HELVETE!!!!!!
..syvimmät osanottoni menetyksienne johdosta..
=)

Raaka Ile

Joku ei tykännyt runopojasta ja päätti katkaista säkeet sarjalla.

Anonymous

Toivottavasti Jaffarin kootut runot suvaitsevaisuudesta, auttavaisuudesta, naisten kunnioituksesta ja veljeydesta ehtivat Joulumarkkinoille 2019.

Sivusta seuraaja

Se valtamedioiden runopoika ja ilopilleri joka tervehti vastaan tulessa kaikkia.

Nähtyon

Asiaan i isommin liittyvä.
Tässä erään herrasmiehen youtubi kanava missä kertoo koreilematta mitä ruottissa tapahtuu,
https://www.youtube.com/channel/UCFSx08Ew0iiWKyAz54Opdhw

Jones

Tottakai huumeidenkäyttäjät tykkäävät niistä joilta he huumeita saavat. Olisiko tässäkintapauksessa ollut niin.

Janis Petke

Hurrien Husu, kultamersuprinssi

Suomi Finland

Ylen uutiset: ”Poliisi aikoo suitsia huumeiden katukauppaa
Poliisin mukaan väkivaltakierteen taustalta löytyy jengien välienselvittelyä, järjestäytynyttä rikollisuutta ja huumekauppaa.
Viranomaiset aikovat jatkossa puuttua entistä kovemmin ottein katujen avoimeen huumekauppaan. Välikohtauksia ruokkivat erityisesti kannabiksen myyntiin ja ostoon liittyvät välienselvittelyt.”
Ahaa. Hyvä idea. Poliisit laittavat oman pullakahvikojunsa huumemyyjien viereen ja aikovat saada kannabiksen käyttäjät siirtymään kahviin ja pullaan. Näin kovien keinojen käyttö on uskaliasta. Mutta ehkä Ruotsi saa huumeongelman näin rajusti puuttumalla vähitellen kuriin.

Anonymous

Kunhan eivät tarjoa huumepullia. Niitäkin on ollut joskus ainakin suomen poliisilla.

PastoriNikulainen

Surullista, kertakaikkiaan. Yhyy…
Pyllistän tämän takia mekkaan välittömästi.
Amen.

Anonymous

Kuinka Malmo nyt parjaa, enta hela Sweden, no maailma ei kaipaa yhta pikkugangsteria, hoh hoijaa soin soijaa…

Aappa

”Tapahtumiin on vedetty mukaan myös rasismi”
Jokainen VALKOINEN tietää, mihin valhemedioiden vihjaukset viittaavat.
Vaikka oikeestihan rasismi rehottaa vallan selkeesti kädellisten keskeisissä mittelöissä.

Nähtyon

Tuli kyllä nauru kun tuota luki.

Von Beirut hatt ich anrufen

Leikkiiköhän kuvan Jaffar jotain lentokapteenia, kun on joka korvassa elektroniikka johdatinta.? Vai miksi noin, johtuuko ylimielisyydestä? Tai ehkä klaanin johtajuudesta.? Tämän tapauksen myötä pitäis pitää kontrollis, että väheneekö autopalot nyt Malmössä. Täytyy myöntää, että Jaffar oli aikansa vaikutusvaltainen lapsisotilas ”Legenda” Malmössä kun sai vielä kuolleena paikallisen poliisi päällikön asioimaan pizzeriassa.
Toivottavasti tämän kuvan henkilöä ei haudata Skånen maamultiin, koska riski on liian suuri siinä suhteessa, että hänestä tulee jokun sortin profeetta. Ruotsin feministit, ja muu roskasakki alkaa pitämään Jaffarin hautaa vaelluspaikkana satojavuosia. Jaffar on syntynyt Libanonissa viekööt sinne hautaan. Libanon on rauhan omainen yhteiskunta tänään.