Vihapuhe klo 21.00: Husun Taksi-extra

Linkki lähetykseen klo 21.00:

https://dlive.tv/VihapuheFM

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Vihapuhe klo 21.00: Husun Taksi-extra

  1. Pitää varmaan ihan paikkansa, mutta mikä on huolestuttavaa, niin pahamaineinen klunks lynks kaani on kuulemma rantautunut Suomen maaperälle melko vahvasti – yleensä just yöllä voi nykyään nähdä usein palavien ristien loimuja metsän keskeltä. Eli nää on niitä paikkoja, missä ne kokoontuu.

    6
    1
  2. Itse lopetan taksieni tilaamisen tietyltä firmalta, kunnes voin olla turvallisin siitä, ettei kuski pudota kyydistä jossain tuusulantiellä… Uskoisin että monellakin kuskilla on käynyt mielessä ajatus, jossa paskamainen asiakas jätetään pois kyydistä, mutta tämä kyseinen herra taisi olla ensimmäinen joka toi unelmansa esiin somessa. Näillä tämänkaltaisilla unelmilla on ikävä taipumus käydä toteen, etenkin silloin kun niistä on jo “puhuttu” julkisesti… En millään tahtoisi löytää itseäni jostain tienvarresta pikkupäissäni vaikkapa sen takia, kun kuski olikin Jokeri-fani ja itse kannustan sitä toista joukkuetta…

  3. eikös tämä samainen taxi firmalla ollut pottunokka kuskina ,jossa hänen autossaan luki suomalainen kuski, tai jotain sinnepäin, saanut sitten kenkää kun oli rasistista? noh siksi en käytä enään tätä firmaa, ja kun on noilla tarpeeksi näitä husuja , lähtee loputkin asiakkaat….itse kävelen vaikka -40 asteen pakkasessa ivaloon helsingistä, ennenkuin otan husulaisen kuskin…näin on marjat…..

    12
  4. Ja suomalaisista takseistakin puolet salakuuntelee takapenkin puheita nauhoittamalla ne. On maa malliinsa mennyt, p-le!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.