Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
astraalitaksi

Onko muuten mitään sukua Kunta Kintelle? Kuin kaksi marjaa.

Aappa

Pitää varmaan ihan paikkansa, mutta mikä on huolestuttavaa, niin pahamaineinen klunks lynks kaani on kuulemma rantautunut Suomen maaperälle melko vahvasti – yleensä just yöllä voi nykyään nähdä usein palavien ristien loimuja metsän keskeltä. Eli nää on niitä paikkoja, missä ne kokoontuu.

jope

Itse lopetan taksieni tilaamisen tietyltä firmalta, kunnes voin olla turvallisin siitä, ettei kuski pudota kyydistä jossain tuusulantiellä… Uskoisin että monellakin kuskilla on käynyt mielessä ajatus, jossa paskamainen asiakas jätetään pois kyydistä, mutta tämä kyseinen herra taisi olla ensimmäinen joka toi unelmansa esiin somessa. Näillä tämänkaltaisilla unelmilla on ikävä taipumus käydä toteen, etenkin silloin kun niistä on jo ”puhuttu” julkisesti… En millään tahtoisi löytää itseäni jostain tienvarresta pikkupäissäni vaikkapa sen takia, kun kuski olikin Jokeri-fani ja itse kannustan sitä toista joukkuetta…

Pertti Grandell

eikös tämä samainen taxi firmalla ollut pottunokka kuskina ,jossa hänen autossaan luki suomalainen kuski, tai jotain sinnepäin, saanut sitten kenkää kun oli rasistista? noh siksi en käytä enään tätä firmaa, ja kun on noilla tarpeeksi näitä husuja , lähtee loputkin asiakkaat….itse kävelen vaikka -40 asteen pakkasessa ivaloon helsingistä, ennenkuin otan husulaisen kuskin…näin on marjat…..

kanander

Ja suomalaisista takseistakin puolet salakuuntelee takapenkin puheita nauhoittamalla ne. On maa malliinsa mennyt, p-le!