Turkulaismiehelle 12 vuoden vankeus seksuaalirikoksista

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 1964 syntyneen turkulaisen miehen 12 vuoden vankeuteen törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, törkeistä raiskauksista ja törkeistä lapsenraiskauksista.

Vakavimpia rikoksia koskeneessa tuomiossa vastaajan syyksi on luettu muun ohella Turussa ja muullaSuomessa 14.10.2014–14.4.2019 tehty törkeä lapsen seksuaalinenhyväksikäyttö ja törkeä raiskaus sekä 15.4.2019–13.6.2019 tehty törkeälapsenraiskaus. Toisessa tuomiossa saman vastaajan syyksi on luettuulkomailla vuonna 2008 tehty törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttöja ulkomailla vuonna 2011 tehty pakottaminen seksuaaliseen tekoon.Muissa tuomioissa saman vastaajan syyksi on luettu vuonna 2015tehtyjä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisiä.

Vakavimmassa tekokokonaisuudessa vastaaja on ollut usean vuodenaikana ja ainakin 100 eri kerralla sukupuoliyhteydessä lapsen kanssa.Yhdyntöjä on toteutettu eri tavoin ja tekokokonaisuuteen on liittynyterilaisten seksuaalisten tekojen kuvaamista ja tallentamista. Vastaaja onasianomistajalle läheinen henkilö. Lapsen seksuaalista hyväksikäyttöäkoskeva rikos on ollut törkeä, koska teko on ollut omiaan aiheuttamaanerityistä vahinkoa lapselle tämän iän ja kehitystason sekä tämän tekijääkohtaan tunteman erityisen luottamuksen ja tekijästä riippuvaisenaseman vuoksi. Ottaen huomioon vastaajan ja asianomistajankeskinäisen suhteen laatu ja sen erityispiirteet, asianomistajan onkatsottu olleen sellaisessa avuttomassa tilassa vastaajaan nähden, ettämyös raiskausrikoksen tunnusmerkistö on täyttynyt.

Osa teoista on tehty ulkomailla ja lapsille on juotettu alkoholia, jolloin nämä ovat olleet avuttomassa tilassa.

12 vuoden vankeuden lisäksi tuomittiin maksamaan isot rahalliset korvaukset.

Asianomistajien ja heidän huoltajiensa henkilöllisyydet, oikeudenkäyntiasiakirjat sekätuomiot on tuomiolauselmaa ja lainkohtia lukuun ottamatta määrättypidettäväksi salassa 60 vuotta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Turkulaismiehelle 12 vuoden vankeus seksuaalirikoksista

 1. Saattapi olla peppu pipi linnassa ja tapaturma alttius normaalia herkempää.

  25
  1
   1. Tällaisille tapauksille on omat 5-10 hengen osastot, joihin muilla vangeilla ei ole mitään pääsyä. Näiden osastojen vangit ruokailevat, ulkoilevat jne aivan omissa oloissaan eivätkä koko vankeusaikanaan kohtaa ”tavallisia” vankeja.

    8
    7
  1. Ei taida vankilatkaan olla kuin ennenvanhaan, on jengi vaihtunu sen verta?

   17
   1
  2. Oikeanlainen tuomio, mutta miksi karvaranteiset suvakkien ystävät eivät saa samoista rikoksista, kuin ehdollista ja sakkoja? Ohisalolle terveisiä, että paneudu tehtäviisi suomalaisten asianhoitajana, äläkä irakilaisten siemenlinkojen puolustelijana, vai onko itselläsi jonkinlinen haavakuva mielessäsi, kun ukkosi kanssa puuhaat?

 2. Taisi suojaväri puuttua kun rapsahti sen verran monta vuotta?

  42
  1. Mutta onko jotain poliittista tms. statusta kun papertit laitetaan kaappiin 60 vuodeksi?

   14
   1. Tässä jutussa ei ole mitään poliittista taustaa tms syytä, miksi juttu salattiin. Ts. ei ole mitään ”poliittista pedofiilirinkiä” suuren maailman tyyliin.

    Oikeus katsoi, että pitkä vankeustuomio riittää, sillä vaihtoehtona olisi ollut se, että sukunimen perustella, joka on ainakin osalla uhreista sama kuin tekijällä, saattaa tulevaisuudessa aiheuttaa uhreille monenlaisia psyykkisiä tai muita ongelmia, jos heidät julkisuudessa tiedetään uhreiksi.

    12
      1. Arvasin ettei suojavärillinen voisi mitenkään saada tuollaista tuomiota.
       Suojaväri leikkaisi yli puolet tuomiosta pois. Lisäksi saisi paljousalennusta.

      2. Sekään ei kerro kaikkea, takavuosina eräs turkkilainen otti vaimonsa sukunimen. Tykkäsi touhuta niin paljon lasten ja nuorison parissa että raiskasi oman poikansa.

   2. Lain mukaan lapsiin kohdistunut pedofilia käsitellään aina suljetussa istunnossa, tuomio ja sen perustelut, todistelu kertomukset ja asianomistajien henkilöllisyydet ovat salassa pidettävää tietoa

 3. Toivottavasti tiputtaa saippuan vikahetkenä suihkun lattialle
  ja saa mustaa tavaraa haitariinsa niin että tukka nousee staattisesta sähköstä pystyyn.
  Aamen.

  21
 4. Mitähän tää tyyppi on tehnyt? Murhasta saa tyypillisesti Suomessa 10-12 vuotta ja taposta 5-6 vuotta.

  17
  1. Vaikea sanoa mitä koko hommaan tarkastiottaen kuuluu, sillä käräjäoikeuden kaikki osa-alueet on salatta 60:ksi vuodeksi. Esim tuomiolauselma oli salattu, joka on erittäin harvinaista.

   Käräjäoikeuden julkisen selosteen mukaan juttuja oli kuitenkin satoja, ja ainakin yksi uhreista oli jonkinsortin sukulainen. Se ei tullut ilmi minkälainen sukulaissuhde kyseessä oli.

   Tässä tapauksessa kuitenkin ymmärrän salauksen, sillä sillä haluttiin selvästi suojella uhria tai uhreja, joilla on sama sukunimi kuin tekijällä.

   14
   1. Tiedän yhden perheen, jolla on aivan tavallisen kuuloinen sukunimi. Sitä se ei ole, ainoastaan tällä yhdellä perheellä ja yhdellä tädillä on se.

  2. Tuollaiselle ihmisen irvikuvalle elinkautinenkin olisi aivan liian pieni rangaistus!

 5. Kuahan tietämätön antoi äijälle miinuksen vaikka kerroit asian täysin niinkun se on.

  5
  3
 6. Minusta pedofiilit ovat ympäristölleen vaarallisia, parantumattomia mielipuolia jotka pitää rangaistuksen jälkeen eristää muusta yhteiskunnasta USAn malliin. Piste.

  12
 7. Minä kyllä epäilen 82 % varmuudella etnoa statusta ,salaus noin pitkäksi aikaa mies syntynyt 64 alkanut pervoilla 2014 osa teoista ulkomailla ,kyllä tuo viittaa tuontipervoon ,olisi aika erikoista jos on suomalainen eikä olisi tuohon ikään jäänyt aienmin kiinni ,liikemies vieläpä ravintola tuontia vientiä vai mikä tyypin ala lienee ?Suomalainen jos on paljastuu kyllä melko pian ,senverta vuotaa vankilastakin tietoa ?

  7
  1
 8. Suomalaisuus on mahdollinen toki mutta tuo salaus ja karmea teko määrineen kyllä viittaisi kehitysmaan pervoon ,samantapainen pervo oli yllätys kyllä afrikka/Oulun kuntapolitiikko joka pakeni oliko norjaan ,muistelen näin? Taisi vielä saattaa raskaaksi lapsensa ,tämä oli ennen salaus aikaa ja isoa raiskaus pumsia ja tuon vuotoa julkisuuteen .

Comments are closed.