Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vitjaantunut Stadilaine'

Aiheena taitaa olla mm. Seida Sohrabi..?
Mä en ehkä olisi liian ankara itse Seidalle, hänellä on puolueestaan huolimatta paljon ihan hyviä ajatuksia ja hän lienee keskimääräistä fiksumpi kokkari.
Mutta hän todellakin on taustakoneistonsa tuote. Kokoomuksessa on selvästi luettu viime vuosina jenkkiläistä TPUSA-neocon-ideologiaa jota yritetään aika hellyttävästi soveltaa myös Suomeen – maan tuhoksi.
Kuvitellaan jos nykytilanteessa, tai kärjistyneemmässä, olisi kurditaistaisia ministereitä hallituksessa ja Suomi ottaisi heidän vaikutuksestaan esim. Syyrian tilanteeseen jyrkän kurdimyönteisen linjan joka vaikuttaisi isosti toimintaan muiden osapuolten suhteen.
Eli Suomi olisi yksiselitteisesti ajamassa siellä kurdien asemaa, vaikka omaksi vahingokseen, koska kurdit ovat näköjään aina viime kädessä kurdeja…

Tapiola

Seidallakin on ilmaisut jalostuneet. Äskettäin Luukkaisen kanavalla sanoi olevansa Vaasassa varttunut suomalainen, mutta veren perinnältään kurdi tms. Ylellä muutama vuosi sitten jossain matu-illassa ilmaisu oli paljon uhmakkaampi “minä olen yhtä paljon suomalainen kuin kuka vain suomalainen, mutta olen myös yhtä paljon kurdi” jotenkin noin… vapaasti muistaen. Saa korjata jos muistelen väärin.

Vitjaantunut Stadilainen

Näin kesken lähetyksen joudun toteamaan, että en ollutkaan ihan perillä näiden kurdien ajatuksista… Otetaan osittain takaisin: antakaa mennä vaan, kyllä noiden kaksinaamaisuus on tuotava kaikkien tietoon ennen kuin siitä tulee hyväksyttyä valtavirtaa missään – varsinkaan Persuissa!

makopoika

Ohisalo ihmisoikeuksien suojelija, vihreä ja öljyllä tienaava ei oo tainnu Gazasta sanoa sanaakaan? Toivottavasti joku kysyy siltä 😀

Anonymous

Juuri mietin eilen, miten maahanmuuttajien määrän kasvaessa Suomessa väistämättä nousee lisää maahanmuuttajataustaisia poliitikkoja. He voivat ajan kanssa nousta hyvin vaikutusvaltaisiin tehtäviin. Ajavatko he silloin Suomen ja suomalaisten etua? Vai oman kansansa/maahanmuuttajien etua Suomessa? Yksi nuori vaikutusvaltainen maahanmuuttaja täällä kotikaupungissa, joka mukana opiskelijapolitiikassa, julisti haluavansa enemmän monikulttuurisuutta tänne. Asiallinen kaveri, mutta nousi karvat pystyyn. Sojottavat varmaan vieläkin ylhäällä. Että mitä jos lähdettäisiin kotikonnuille lisäämään monikulttuurisuutta, jos on sellaisen lisäyksen tarve. Käsittämätöntä, että ihmiset tulevat Suomeen ja alkavat järjestelemään paikkoja uusiksi mielensä mukaan ja lampsivat suomalaisten yli aivan kuin olisimme jotain lattiamattoja. Ei tullut mieleen kysyä, että haluaako kantaväki lisää monikulttuurisuutta. Vähän kunnioitusta!