Malmön poliisin tarjoama pizza ei toiminut!

pizza-4665131_960_720

Moni muistaa kuinka Malmön poliisi kutsui muutama viikko sitten Malmön potkupalloareenalle kymmenkunta paikallista gangsteria syöpäisemään pizzaa poliisin ja syyttäjien kanssa. Pizzan ohessa poliisi piti vakavuuspuhuttelun gangstereille.

Nyt on selvinnyt, että joko pizza ei ollut tarpeeksi hyvää tai vakavuuspuhuttelu ei ollut tarpeeksi vakavaa. Nimittäin yksi pizza-puhuttelussa mukanaolleista miekkosista istuu putkassa epäiltynä maanantaisesta murhasta.

Kuluvan viikon maanantai-iltana paukutettiin Malmön Hermosdalissa hengiltä 25-vuotias gangsteri. Teosta otettiin kiinni 23-vuotias toinen gangsteri, joka on nyt myös vangittu epäiltynä murhasta. Molemmat uusruotsalaisia. 23-vuotias katsotaan yhdeksi vaarallisimmista Malmön alamaailman gangstereista. Hän on ollut mukana jo pidemmän aikaa poliisin erityisessä ”Sluta skjut”-projektissa (lopeta ampuminen), joka on jonkinlainen terapia-pääntaputus-ohjelma gangstereille.

23-vuotias oli siis mukana myös poliisin pizzatreffeillä. Poliisi on kertonut julkisuuteen, että he pitivät gangstereille hyvin hyvin vakavan puhuttelun. Puhuttelun jälkeen syötiin pizzaa.

23-vuotiaan kohdalla jokin näyttää menneen pieleen. Oliko pizzassa liian vähän kebabia vai olisiko poliisisetien pitänyt ottaa puhutteluun astetta vakavampi sävy.

Jokatapauksessa tilanne Malmössä on se, että alamaailmassa käy siinä määrin kova kuhina, että poliisi saa kuskata pizzaa rekka-autoilla pizzataksin sijaan, jos meinaa saada asiat hallintaan.

Kahvia ja pullaa rikollistapaamisessa? Poliisi tarjosi tällä kertaa gangstereille pizzat!

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Malmön poliisin tarjoama pizza ei toiminut!

 1. Onkohan Paavolla valtuudet todeta pizza toimimattomaksi? Jos kuitenkin yhdeksän kymmenestä pizzahoitoa saaneesta gangsterista on saanut murhanhimonsa pidäteltyä?

  27
  2
  1. Tämä on kyllä totta. Yksi ei tykännyt pizzasta, mutta loput tykkäsivät.

   54
   1. Odottihan tuo 23- vuotias sentään jonkin aikaa pizzan sulamista, ennen kuin murhasi. Ehkä muutkin seuraavat samaa reittiä kunhan heikompitehoinen ruuansulatus on saanut pizzan sileäksi.

    31
   2. On siinä sekin, että oliko tilattu oikeamieliseltä karvaranteelta? Vai vääräuskoselta?

    15
  2. Kyllähän sitä yhdellä ilmaisella pizzalla kai kuukauden pystyy murhailematta olemaan? Ite en tosin koskaan ole ilmaisia pizzoja saanut, mutten silti ole jaksanut ketään murhailla ketään. Laiska kun olen. No, siksihän meidän tuota rikkautta vähemmän laiskoista maista pitääkin tuoda. Ne kun ei ole lainkaan niin laiskoja kuin vaikkapa minä itse. Eli win-win?

   15
 2. Luotettavista lähteistä saamani tiedon mukaan poliisi oli tilannut kyseiselle henkilölle ananaspizzan. Oli ottanut asian hlökohtaisena vittuiluna ja tulos seisoo taululla.

  51
  1. Niinpä. Jokohan sipilä on mennyt niin shokkiin ettei enää sanoja löydy.

   14
 3. Hmm… pizzan pitäisi olla niin hyvää, että gansterit syövät itsensä hengiltä. Muuten tuo taktiikka ei kyllä tule toimimaan.

  36
  1. minä ja simo häyhä.olemme miettineet,,ei muuta ku kulmahiomakonetta takaraivoon!!!

   6
   1
 4. No, kyllähän sitä vituttaa ketä vaan, jos pizzaan tungetaan ihan vääriä ainesosia. Pienemmästäkin vois ampua kenet vaan.

  17
 5. Syanidi-kasvispizza on todettu hiljentävän yhteiskuntaa häiritsevät rotata. Jättää sellaisen illalla lattialle , syöpäläiset eivät voi vastustaa kiusausta. Seuraavana aamuna läjä hiiriä odottaa kuoppausta. Näin pitäisi toimia, eikä diskuteeraa.

  17
 6. Ehkä pitänyt poliisien maustaa pizza syanidillä niin tulos olisi ollut parempi.

  15
 7. Ruotsalaisen pizzan laatu on taas nähtävissä, ei mitään tehoa.

  25
 8. Voidaan ajatella vaikka näinkin että ehkä suurella osalla pitsan pupeltajista ohjelma vastaa viiveellä ja tapot tulevat sitten myöhemmin kun ohjelma on laskenut että pitsa olikin pohjaan palanutta ruikulipitsaa.

 9. Vähän aikaa pidin taukoa näistä uutisista. Kokeilin piruuttani kumpi kohottaa verenpainetta enemmän. Eli luotettavan valtamedian parissa olin pari viikkoa ja tein paluun kaunistelettomaan journalistiin. Niin kauan kestin. Ja kun nyt on tullut seurattua tuota korruptiota esim pääministerin osalta jne, kamelin selkä katkesi. Mutta joo. Tähän on maailma mennyt, jotta poliisi joutuu pizzoilla yms lepyttelemään. Uskomatonta.

  19
 10. Ehkä poloinen pahoitti mielensä ilmaisen pizzatarjoilun loppumisesta ja pettymys purkautui näin?
  Ruotsalaisten rasistien ja rasistisen poliisin vika!

  16
 11. Ei kai poliisit ole voineet kuvitella että tuollainen puhustelu mitään vaikuttaa !
  Ovat vaan huonosti motivoituneina tehneet sen mitä joku Löhverön lähettämä juoksupoika on käskenyt.

  12
 12. Onko Ruotsin poliisi oikeasti näin vajaaälyinen vai tuoko tämä jännitystä työhön tjsp.?

  11
  1
  1. Ei. Tämä on uusi normaali. Ilman foliohattuilua. Pohjoismaiden hyvinvointi murskataan. Ja se on helvetin hyvässä vauhdissa. Luulenpa että, olisiko norja joka öljybiljardoineen voisi selvitä. Vai onko sielläkin mentaliteetti, että pohjoimaat pelastavat koko lähi-idän ja afrikan.

   12
 13. https://www.verkkouutiset.fi/ruotsin-poliisi-jakoi-ala-kahmi-rannekkeita-festareilla-useita-raiskauksia-52491/ Kolmessa vuodessa poliisi on edistynyt jättehuiman loikkauksen metodiensa kehittämisessä. Veikkaisin, että viimeistään 2030 poliisi joudutaan lakkauttamaan, kun ei ole enää rikoksia.

  Sitten Suomeen. Miksei Taponen ja Huhtela tee mitään? Ulisevat äärioikeistosta ja muuta roskaa. Ottisivat oppia Ruotsista. Nyt tarvitaan sankaritöitä, eikä pikkupoikapoliiseja.

  1. Ei taponen mitään tee. Miettii vain seuraavaa lainanmaksua. Ja sitä kautta josko sais pillua. Tai pyllyä.

 14. Ruotsin poliisi ei ole sitten muuttunut peppi pitkätossun ajoista.Vai olisko tässä kysessä ruotsalainen pizzagate.

  11
 15. Ruotsin poliisi voisi kysyä neuvoja Venäjän OMONilta. Mitä tahansa mieltä Venäjästä muuten ollaan, osaa ne ainakin rikolliset hoitaa.

  14
 16. Suunnitelman piti olla täysin aukoton ja kaikkien ihmisoikeuksien mukanen. Ehkä seuraavaksi paikalle pitää kutsua myös kaikkien kehitysmaakielien tulkit ja yhdervertaisuusvaltuutettu, varavaltuutettu ja varavaltuutetun varavaltuutettu sekä hänen sijainen.

  13
 17. Vaikka näistä Paten uutisista verenpaine aina nouseekin (ei toki Patesta johdu!), niin varmasti se nousisi tappiin, jos yäk-yleä tai hs-pravdaa seuraisi. Täällä on kumminkin selvästi sanottu, mistä kana kusee!

Comments are closed.