Norrköpingissä sotatila, kaksi hengiltä yön sotatoimissa

Kuvakaappaus 2019-12-05 12-48-09.png

Norrköpingissä vietettiin hurjanpuoleinen yö. Yökerhon ulkopuolella sattuneessa sotatoimessa kaksi henkilöä heitti henkensä. Poliisi on on rankannut tapahtuman ”erityiseksi tapahtumaksi” ja kaupungissa on jonkinlainen poikkeustila.

Tapahtumat alkoivat klo 01.20 aikaan Norrköpingin keskustassa Slottsatanilla sijaitsevan ravintolan aivan välittömässä läheisyydessä. Mitään tarkempaa tietoa tapahtumien kulusta ei vielä ole, mutta se tiedetään, että tapahtumakulussa oli mukana 4-6 henkilöä. He aloittivat kahdessa eri poolissa ampumaan toisiaan. Aseina ainakin toisella osapuolella oli erään tiedon mukaan konepistooli mallia Uzi, Jatimatic tms.

Tapahtuma-aikaan ravintolassa oli paljon asiakkaita. Ihmiset saivat pienoisen paniikin kun ampuminen alkoi.

40- ja 45 -vuotiaat miehet saivat sen verran kovaa osumaa, että molemmat olivat aamuun mennessä hengettömiä. Poliisin mukaan kohteet ovat kovan luokan rikollisia.

Ampumisen jälkeen Norrköpingin kaupunkialue kirjaimellisesti suljettiin. Kaikki ulos pyrkivät autot tarkastettiin ja erilaisia ratsioita tehtiin. Norrköpingissä on tapahtunut useita ampumisjuttuja syksyn aikana, viimeksi maanantaina nuorukainen haavoittui vakavasti.

Asiaa tutkitaan murhina, ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

ganggranskningtopp-jpg
Mansour *****.

Päivitys: Ainakin toinen kohteista oli nelikymppinen Mansour B***, joka on aiemmin kuulunut Black Cobra-moottoripyöräjengiin, mutta viime vuosina on ollut MC  No Surrenderin Linköpingin päällikkö. Molemmat jengit ovat jokatapauksessa maahanmuuttajajengejä eikä niissä ole ruotsalaisia.

Mansour on kovan luokan rikollinen ja CV:ssä on merkintää suurinpiirtein kaikista rikoslakiin merkityistä rikoksista. Lähinnä sydäntä ovat kuitenkin olleet huume- ja asekauppa, kiristys ja sen sellainen perusbisnes. Hän on syntynyt ja varttunut Ruotsissa, on taustaltaan iranilainen.

Mansour jengiä vastaan on yritetty tehdä useita iskuja. Keväällä Linköpingissä pommi-isku ja kesällä Örebrossa toinen samanlainen.

 

Korjaus: Toinen kohde poistettu listalta. Virheellistä tietoa.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Norrköpingissä sotatila, kaksi hengiltä yön sotatoimissa

  1. kaikki ruskettuneet vois ottaa kiinni..rikollisia joka ainoa sorkkka

 1. Uutisoinnissa olisi voinut olla lause:
  Tällä kertaa säästyttiin henkilövahingoilta.

  33
 2. Oikeastaan käy kateeksi tuollainen moniosaajan CV, koska meikäläisestä ei tule/tullut gangstaa tekemälläkään.

  10
 3. Eikös poikkeustila tämän luokan rikoksissa tarkoita, ulkonaliikkumiskieltoa, määrättyinä kelloaikoina.. Voihan se myös tarkoittaa sitäkin, että Poliisilla on oikeus tarkastaa kenet haluaa, vaikka julkisilla paikoilla.

  Suurin kysymyshän se, että paljonko Ruotsalainen yhteiskunta menettää nyt kun nämä kaksi kunniakansalaista lasketaan aikoinaan haudanlepoon

  1. Ruotsissa on sellainen kuin ”särsklillt händelse” = erityinen tapahtuma, joka tarkoittaa, että poliisi voi silloin nopella varoitusajalla saada tarvittaessa erikoisjoukkoja, lisävoimia yms.

   10
 4. Löfvenin ja johtavan rikosasiantuntijan mukaan asialla ovat olleet ruotsidemokraatit tai muut äärioikeistolaiset. Näiden faktojen pohjalta sitten lähdetään korjaamaan tilannetta. Löfven on niin kova ongelmanratkaisija, että hän sai jatkokauden maansa peräsimessä.

  14
 5. Kaunis Ruotsinmaa, koulussa opetettiin että Skåne on vilja-aitta, suuret järvet, Vänern, Vättern, Mälaren ovat Ruotsin Helmiä.
  Sananmukaisesti, nykyään ne helmet taitaa olla metallisia pieniä osioita, joita metalliputkesta singahtaa revontulien värittämässä maisemassa. Mihin lie on kadonnut se kansankodin unelma?

 6. Kauankohan vielä katselevat tuota menoa ennenkuin aloittavat jonkinlaisen suojeluskunta- tai partisaanitoiminnan ?

Comments are closed.