Trollhättanin levottomuudet jatkuvat, nyt kivitettiin poliisia

 

Kuvakaappaus 2019-12-10 07-47-39

Trollhättanin ongelma-alueella Kronogårdenissa levottomuudet jatkuvat. Eillisen illan ja viime yön aikana sattui ja tapahtui.

Sunnuntai-illan tapaan kadulla liikehti kymmeniä uusruotsalaisia nuorukaisia. Poliisin mukaan useilla paikoille oli kerääntynyt suurehkoja väkijoukkoja ympäri lähiötä. Erilaisia raketteja ja paukkupommeja paukuteltiin ja älämölöä pidettiin. Raketteja ammuttiin myös ihmisiä päin.

Illan vahingoiksi lasketaan yksi rikottu poliisiauto ja poliisin rintamalinjan murtuminen. Nimittäin uusruotsalaiset heittelivät poliiseja katukivillä. Tässä yhteydessä poliisi joutui perääntymään taemmaisiin asemiin.

Ketään ei otettu kuitenkaan kiinni epäiltynä rikoksista.

FAKTA: Trollhättanin Kronogården kuuluu yksiin Ruotsin ongelmaisimmista alueista. Siellä leimahtaa säännöllisen epäsäännöllisesti viikkoja kestäviä levottomuuksia, jotka useimmiten hiipuvat turnauskestävyyden loputtua.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Trollhättanin levottomuudet jatkuvat, nyt kivitettiin poliisia

 1. Kun Pariisissa lähiögangstat pakenivat poliisia muuntajaan ja kärähtivät, kehitysmaamuslimit aloittivat mellakat ja lähiöt löivät liekkiä.

  Jotenkin Ruotsissa on samaa tuntua. Että tarvittaisiin vain jokin näennäinen, mutta yhdistävä vääryyskokemus ja kymmenet lähiöt palaisivat.

  Siinä voisi tarvita jo armeijaa. Jaa, sellaista ei tainnut enää olla… Noh, lukitkaahan muuntajat kunnolla.

  53
  1. Suomen armeija hyppää panssarivaunuihin ja ajaa Vikinglinen aamulaivalla yli. Onhan meillä puolustusyhteistyö.

   7
   15
  2. Ruotsilla ei ole eikä tule olemaan toimivaa armeijaa, joka virka-ajan jälkeen tarttuisi toimeen. Suomen tulee karttaa kaikkea yhteistyötä tämmöisen ”Rajamäenn rykmentt” armeijan kanssa.

   27
   3
 2. Nyt äkkiä Ruotsin tiernapoikahallitus Löven etunenässä iltavisiitille Kronogårdenin, mukavia juttelemaan ja pullapitsakahvittelemaan. Kyllä se siitä.

  26
 3. Mokat viskoo poliiseja kivillä ja poliisi nuolee siitä hyvästä mokkien kasseja.

  28
  2
 4. Nyt tarvittais niitä Ohimosalon huivitettuja matupollareita.

  27
  1. Niitähän ois kotoisa kivittää. Tapahtumaan tulisi yleisöennätys.

 5. ”viikkoja kestäviä levottomuuksia, jotka useimmiten hiipuvat turnauskestävyyden loputtua”

  Eli periaatteessa poliisin ei tarvitsekaan tehdä muuta kuin seurata tapahtumia kivenheittämän ja raketinampuman päästä sitä turnauskestävyyden loppumista odotellessaan. Ja ovathan pojat aina ennenkin olleet poikia ja nuoriso™ nuorisoa™.

  13
  1
  1. Joo näinhän poliisi toimii. Ei niiden tarvi ampua tai puuttua mellakointiin, kun kokkeli loppuu niin loppuu mellakka. Ja turnaus siltä kertaa ohi.

   17

Comments are closed.