Eillisen illan ja viime yön aikana useita murhan yrityksiä ja murhia

polisen_twitter_image.png

Eile illan ja viime yön aikana on ammuttu vähän siellä sun täällä ja muutama murha saatu aikaiseksi. Ainakin Västeråsissa ja Norrköpingissä on ollut hurja meno, reilu etukeno.

Västeråsin ongelma-alueella Råbyssä roihahti reipas tulitaistelu klo 17.30 aikaan perjantai-iltana. Yleisellä paikalla väkijoukossa kaksi toisilleen vihamielistä poolia kohtasi ja aloitettiin joukkoampuminen. Kaksi henkilöä sai osumaa ja ovat sairaalassa paikattavana. Poliisin mukaan ovat toistaiseksi hengissä. Kyseessä on afrikaanoista koostunut kiista.

Huddingessa löydettiin rappukäytävästä puoliksi murhattu mies klo 22.30 aikaan. Kohde oli saanut kehoonsa puukonpistoja, joita paikataan nyt sairaalassa. Poliisi on ottanut kiinno kolme henkilöä epäiltynä murhaamisen yrityksestä.

Uppsalassa aloitettiin Kvarngärdetissä ammuskelu niin ikään klo 22.30 aikaan. Pihalta kadulta ammuttiin ikkunoiden läpi lippaallinen huoneistoon. Ikkunat helisivät, mutta kukaan ei saanut epäonnekseen osumaa.

Norrköpingissä saatiin sentään henkilö hengiltä. Sivulliset soittivat poliisiin, että metsäpolulta löytyi kuollut mies. Poliisi otti lähistöltä kiinni kolme muuta miestä, joita nyt epäilläänkin murhasta.

Lista löytyy poliisin sivuilta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Eillisen illan ja viime yön aikana useita murhan yrityksiä ja murhia

 1. Eikö ruotsalaisissa sairaaloissa yhtään henkilökunta epäile monikulttuurin toimivuutta kun sinne tuodaan päivittäin ammuttuja moniosaajia teho-osastolle? Nauttivatko he uudesta ”jännittävästä” työstään jossa saa paikkailla ampumahaavoja harva se päivä?

  42
  1. Mitäpä se epäileminen auttaa tai merkitsee? Ei ihmisten auta enäö kuin yrittää pärjätä. Muutokset ovat suunniteltuja ja peruuttamattomia. Tavoite on ollut sama kuin USA:ssa demokraattien läpiajama v. 1965 maahanmuutto- ja kansalaisuuslaki, jonka keskeinen tavoite oli muuttaa maan demografiaa ja lisätä demokraattien kannatuspohjaa.

   21
 2. Niin mikä heimo näitä lakeja ajaa läpi ja tuo länsimaihin näitä elukoita?

  17
  5
    1. Tarkoitakko, että juutalaiset hakee lähettelee afrikkalaisille ja lähi-itäläisille viestejä, että menkää Eurooppaan. Ja osa jopa ihan autoilla kuskaa kehitysmaiden ihmisiä Eurooppaan, vai mitä?

 3. ”Uppsalassa aloitettiin Kvarngärdetissä ammuskelu niin ikään klo 22.30 aikaan. Pihalta kadulta ammuttiin ikkunoiden läpi lippaallinen huoneistoon.”

  Uppsalassa kouluttautunut lappilainen psykolekuri oli ollut katsomassa tuotak7n näytelmää ja ilmoitti, että:
  Nothing to see here, walk away!

 4. Gislavedissa teki kolme keharia (luulisin) ryöstön ravintolaan, 60- vuotias sivullinen ravintolakävijä tapettiin. Kolmikko on edelleen vapaalla jalalla eikä tuntomerkkejä ole kerrottu.

  5
  1
 5. voi tyhmät gojimit meinaatte siis näitä’ jotka israel ja juutalaiset on luonu ja käyttää hyväkseen ja korruptoituneet vapaamuurarit vähät välittävät teistä aivokuolleista paska suomalaisista!!

  Fucken stupid goyim!!

  1
  4
  1. Olipa jotenkin mystinen viesti, haluaisitko hieman avata enemmän?

  2. Oon nähny yhden taatun judetsun livenä. Irakilaisia varmaan joka kymmenennen, ainakin siltä tuntuu. Kumpikohan niitä ongelmia oikeasti aiheuttaa?

Comments are closed.