Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vittuuntunut! Stadilainen!

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Muistakaa pysyä lujina! Ja muistakaa käyttää tämäkin vuosi seuraaviin vaaleihin valmistautumiseen, mm. “silakkaliikettä” trollaamalla ja paljastamalla! Jakakaa linkkejä ja tietoa näistä medioista!
Lisäksi muistakaa tukea PT-mediaa ja monon työryhmää rahallisesti ja muutenkin! Jokaiselta _TÄYTYY LÖYTYÄ_ ainakin muutama ege silloin tällöin annettavaksi, että toiminta jatkuu ja ammattimaistuu tulevinakin vuosina!
Kiitos kaikille!

Vittuuntunut! Stadilainen!

BTW, kiitokset Oulalle “Tammisunnuntai”-vihjeestä. Olenkin miettinyt minä päivinä Suomea voisi juhlistaa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tammisunnuntai
Ja voi tietenkin juhlistaa myös:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kalevalan_p%C3%A4iv%C3%A4
Ja lisäksi on tietenkin 16. toukokuuta, Valkoisten voitonparaati…
https://fi.wikipedia.org/wiki/Valkoisten_voitonparaati
Hyvää uutta vuotta ja kiitos sinullekin, Oula!

Van, Mie

Agendansa mukaisesti Oula “Vainojen Uhjreja” eli Neuvosto-Venäläisiä sotilaita, puolustaa? 😀
Tai sitten muistelee Suomen Punaisen Kaartin liikekannallepanoa?
https://fi.wikipedia.org/wiki/27._tammikuuta
Tai jopa salaa juhlii Marsalkka Mannerheimin kuolinpäivää?

Anonymous

Näin aion tehdä, Suomi takaisin

Puolueeton

Muistakaa vaaleihin valmistautuessa. Puolueen valinta ei ole kaikkein tärkein. Tärkeintä on äänestää koulutettua kokenutta rehtiä henkilöä ja jättää julkkikset äänittä olivat urheilijoita, kauniita, hyviä muusikkoja, suulaita, talousmiehiä, luottamusmiehiä, puoluenjohtajien suosikkeja,…

Anonymous

D’Hondtin ääntenlaskumenetelmä tarkoittaa, että käytännössä äänet menevät ensisijaisesti puolueen hyväksi. Puolueen valinta siis on tärkeintä.
Kansallismielisillä ei olisi muutenkaan yhtään varaa hukata hajaääniä äänikynnyksen alle jääviin minipuolueisiin. Junes ja Tiina siirtykää perussuomalaisiin seuraavissa eduskuntavaaleissa, kiitos.

M

“Puolueen valinta ei ole kaikkein tärkein. Tärkeintä on äänestää koulutettua…”
Siis puolueen valinta ei ole kaikkein tärkein ehdokkaalle vai äänestäjälle? Ja missä vaaleissa? Nämähän riippuvat täysin vaalijärjestelmästä. Ja tietysti siitä, mitä äänestämällä yritetään saavuttaa.

Anonymous

Z

Suomi Finland

https://yle.fi/uutiset/3-10599493
“Elämä Enewetakilla oli Luken lapsuudessa yksinkertaista. Merestä nousi kalaa ja palmut tuottivat ruokaa. Omavaraistaloudessa ei tarvittu muuta maailmaa.
Muu maailma tuli kylään kutsumatta. Lähetyssaarnaajat perustivat kirkkonsa jo 1850-luvulla, ja toisen maailmansodan aikana Enewetakin atollista tuli taistelukenttä, jossa kuoli yli 3 000 sotilasta, valtaosa heistä japanilaisia.”
Katsokaapa kuinka rasistista porukkaa on ollut tuolla Enewetakilla! Ei tarvittu muuta maailmaa ja se muu maailma tuli kutsumatta kylään?! Nyt pitää perustaa tonnikalaliike vastustamaan noin rasistista puhetta.

Nussimakoneet

Nyt on uusi raiskaamisaalto menossa Ruotsissa, kolme lyhyessä ajassa. Täbyssä vedettiin nuori tyttö vessaan ja raiskattiin vaikka kello oli vasta 19.00.
Onko tullut vimaameilta tällaisia käskyjä kukaties?
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ung-kvinna-valdtagen-pa-hamburgerrestaurang-i-taby-en-gripen