Keskiviikon Monokulttuuri tärähtää tajuntaan taas klo 19.00

Vihatiimi valmiina vihaamaan vaikka mitä. Varmasti haisevat salakat ainakin…

Linkki lähetykseen:  https://dlive.tv/vihapuheFM

 


 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Keskiviikon Monokulttuuri tärähtää tajuntaan taas klo 19.00

 1. Olisi kiintoisaa kuulla sen levykaupan tyhjentävä selostus siitä miten niiden selkäruoto saatiin katkaistua.

  Kyseessä oli varmaan taloudellinen pakotekeino, muuta selitystä en keksi…

  1. Joitain valheita mahdollista kuulla, jos oikein prässää, tuskin muuta. Voisihan työnantaja ja -tekijä tulla molemmat saamaan Monoa?

   Pakko veikata näillä tiedoilla, että levyliikkeelle tärkeintä on edistää islamilaista kulttuuria, johon sisäänrakennettu pedofilia, murhaaminen jne. Täytyy myöntää, etten noilta ole koskaan mitään ostanut, mutta vaikka tulisi naapuriin liike, en noilla arvoilla varustelta ketjulta ostaisi edes 90% tarjouksella levyä. Hyi helkkari, että sylettää. Toivottavasti menee konkkaan. Lopuilleko työntekijöille kelpaa islam kaikkine karvattomine ja karvaisine seksileluineen? Muutenhan hekin saisivat lähteä. Onkohan heiltä muuten edes kysytty, vaiko vain tältä yhdeltä? Johtajahan sen tietäisi.

 2. Onnittelut vuoden 2019 karuimmalle äijälle ja suolaisimmalle muijalle, vaikka menikin ehkä vähän vieraskoreuden piikkiin! 😉

  4
  1
 3. Kristofobia on suunnattomasti suurempi ongelma maailmassa kuin islamofobia, mikä on toisaalta myös täysin realistinen pelko sen tietää suurin osa nykypolitiikkaa seuraava ja terrorismi-iskuista tietoinen eurooppalainen ja amerikkalainen. Kristofobia taas ilmenee muslimimaissa kristittyihin kohdistettuna lain sallimana sortona, islamofobia länsimaissa muslimien valituksena erityisoikeuksien saamiseksi (burkinit, halal, rukoushetket…).

  Levykauppa ajaa islamin asiaa, kuten varisverkkokin, jolle islamin erityisasema länsimaissa sopii mainiosti. Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat fundamentalisteille vain mahdollisuus käyttää länsimaiden demokratiaa omaksi hyväkseen. Ja se mikä on hyvää heille on meille pahaa.

  Sananvapaus on länsimaissa arvo, jota kuvittelisi kulttuuri-bisneksessä olevan kannattavan, eikä alistuvan joidenkin fanaattisten äärivasemmistolaisten vaatimuksiin, mutta rohkeus ei riitä vasemmistohallintoa eikä islamia vastaan.

Comments are closed.