Millaiselta näyttää monikulttuurisessa yhteiskunnassa?

19157879.jpg

Millainen on todellinen monikulttuurinen yhteiskunta? No tietenkin täynnä vihaa ja sotatilaa toisia etnisiä tai uskonnollisia ryhmiä vastaan. Miltäpä se näyttää käytännössä Ruotsissa?

Turkkilaisilla ja kurdeilla on jatkuvia jättimäisiä yhteenottoja. Yksin Tukholmassa on ollut kymmeniä mellakoita (esimerkiksi mainittakoot Sergelintorin mellakka viime kesänä, jossa liki 100 kurdiinoa ja turkiinoa tappeli keskenään verissäpäin). Heillä on keskenään kymmeniä erilaisia ampumis- ja räjähdystapauksia, joissa puolin ja toisin ovat yrittäneet vahingoittaa vastapuolta.
Shiiat ja sunnit ovat ainaisessa sotatilassa. Näille kahdelle islamin alakategorialle ei löydy ikinä rauhaa. Tämä näkyy konkreettisesti ihan tavallisten ihmisten elämässä. Olin eräällä kurssilla Tukholmassa, puolet porukasta oli uusruotsalaisia. Kahden henkilön välillä oli jatkuva käsinkosketeltava kiista, johon yritettiin vetää mukaan muitakin uusruotsalaisia. Kiistan syy: kumman islamin usko on sitä oikeampaa islamin uskoa.
Niin ikään sunnit ovat räjäytelleet shiiojen moskeijoita (Järfälla 2016 ja Malmö 2015). Näissä tunnetuimmissa tapauksissa sunni konkreettisesti yritti murhata shiioja moskeijaan sytyttämällä rakennuksen tuleen. Lisäksi nämä molemmat islamin suuntaukset vihaavat juutalaisia niin paljon, että synagogiin tehdään jatkuvalla syötöllä suurempaa tai pienempää iskua ja tuhotyötä.
Sitten on eri kansallisuuksien välisiä maan sisäpoliittisia tihutöitä. Eritreaanot ovat ehkä edelläkävijä tässä asiassa. Ne, jotka kritisoivat Eritrean hallitusta joutuvat kulkemaan varpaillaan. Vähän sama asia kuin jos persut tai sverigedemokraatit kritisoisivat sossuja niin sossut tekisivät tuhoiskuja persujen ja SD:n harrastustiloihin.
4135791-1024x512
 
Monet afrikaanot vihaavat somaleja. Somalien ja arabien välillä on jatkuvat vihanpito. Afgaaninuorukaisten ja arabiaanonuorukaisten välillä on ikuinen konflikti. Esimerkiksi Tukholman metrossa voi ihan hyvin nähdä “sinisen linjan” metrossa nopeasti räjähtävän rähinän kahden ryhmän välillä. Tyypillisesti 2-4 afgaania kohtaa samassa vaunussa tuntemansa 2-4 arabiaanoa ja rähinä syntyy kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sivullinen ei pysty edes tajuamaan mitä tapahtui. Tilannetta ei edellä mikään tapahtuma, riita tms, josta rähinä voisi juontaa juurensa.
Lisäksi molemmat islaminuskon ryhmät vihaavat ja vainoavat niitä uusruotsalaisia, jotka ovat hylänneet islamin. Esimerkiksi Mona Walter, joka joutuu elämään osittain maan alla sunni-somalien vainon takia. Jos tavallinen kolmansista maista tullut tulija yrittää elää ruotsalaisittain ja maallistuu, hän kohtaa riippumatta sukupuolesta ja iästä jatkuvaa vainoa.
On kuitenkin joku joka yhdistää näitä kaikkia ryhmiä: loputon ja silmitön viha ruotsalaisia kohtaan. He kaikki vihaavat koko länsimaailmaa, valkoisia ja kristittyjä. He kaikki pitävät ruotsalaisia naisia koiraakin alempana huorana ja kuvittelevat, että ruotsalainen miehen velvollisuus on elättää heidät.
Että ei muuta kuin kaikki joukolla integroimaan…