Millaiselta näyttää monikulttuurisessa yhteiskunnassa?

19157879.jpg

Millainen on todellinen monikulttuurinen yhteiskunta? No tietenkin täynnä vihaa ja sotatilaa toisia etnisiä tai uskonnollisia ryhmiä vastaan. Miltäpä se näyttää käytännössä Ruotsissa?

Turkkilaisilla ja kurdeilla on jatkuvia jättimäisiä yhteenottoja. Yksin Tukholmassa on ollut kymmeniä mellakoita (esimerkiksi mainittakoot Sergelintorin mellakka viime kesänä, jossa liki 100 kurdiinoa ja turkiinoa tappeli keskenään verissäpäin). Heillä on keskenään kymmeniä erilaisia ampumis- ja räjähdystapauksia, joissa puolin ja toisin ovat yrittäneet vahingoittaa vastapuolta.
Shiiat ja sunnit ovat ainaisessa sotatilassa. Näille kahdelle islamin alakategorialle ei löydy ikinä rauhaa. Tämä näkyy konkreettisesti ihan tavallisten ihmisten elämässä. Olin eräällä kurssilla Tukholmassa, puolet porukasta oli uusruotsalaisia. Kahden henkilön välillä oli jatkuva käsinkosketeltava kiista, johon yritettiin vetää mukaan muitakin uusruotsalaisia. Kiistan syy: kumman islamin usko on sitä oikeampaa islamin uskoa.
Niin ikään sunnit ovat räjäytelleet shiiojen moskeijoita (Järfälla 2016 ja Malmö 2015). Näissä tunnetuimmissa tapauksissa sunni konkreettisesti yritti murhata shiioja moskeijaan sytyttämällä rakennuksen tuleen. Lisäksi nämä molemmat islamin suuntaukset vihaavat juutalaisia niin paljon, että synagogiin tehdään jatkuvalla syötöllä suurempaa tai pienempää iskua ja tuhotyötä.
Sitten on eri kansallisuuksien välisiä maan sisäpoliittisia tihutöitä. Eritreaanot ovat ehkä edelläkävijä tässä asiassa. Ne, jotka kritisoivat Eritrean hallitusta joutuvat kulkemaan varpaillaan. Vähän sama asia kuin jos persut tai sverigedemokraatit kritisoisivat sossuja niin sossut tekisivät tuhoiskuja persujen ja SD:n harrastustiloihin.
4135791-1024x512
 
Monet afrikaanot vihaavat somaleja. Somalien ja arabien välillä on jatkuvat vihanpito. Afgaaninuorukaisten ja arabiaanonuorukaisten välillä on ikuinen konflikti. Esimerkiksi Tukholman metrossa voi ihan hyvin nähdä ”sinisen linjan” metrossa nopeasti räjähtävän rähinän kahden ryhmän välillä. Tyypillisesti 2-4 afgaania kohtaa samassa vaunussa tuntemansa 2-4 arabiaanoa ja rähinä syntyy kuin salama kirkkaalta taivaalta. Sivullinen ei pysty edes tajuamaan mitä tapahtui. Tilannetta ei edellä mikään tapahtuma, riita tms, josta rähinä voisi juontaa juurensa.
Lisäksi molemmat islaminuskon ryhmät vihaavat ja vainoavat niitä uusruotsalaisia, jotka ovat hylänneet islamin. Esimerkiksi Mona Walter, joka joutuu elämään osittain maan alla sunni-somalien vainon takia. Jos tavallinen kolmansista maista tullut tulija yrittää elää ruotsalaisittain ja maallistuu, hän kohtaa riippumatta sukupuolesta ja iästä jatkuvaa vainoa.
On kuitenkin joku joka yhdistää näitä kaikkia ryhmiä: loputon ja silmitön viha ruotsalaisia kohtaan. He kaikki vihaavat koko länsimaailmaa, valkoisia ja kristittyjä. He kaikki pitävät ruotsalaisia naisia koiraakin alempana huorana ja kuvittelevat, että ruotsalainen miehen velvollisuus on elättää heidät.
Että ei muuta kuin kaikki joukolla integroimaan…

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
11.1.2020 14:28

Islam, rauhan uskonto. Ei lisättävää…

karri
karri
11.1.2020 14:52

Monikuttuurisuus on rikkaus jos kantaväestö vain suostuu luopumaan omista perinteistään, kulttuuristaan ja elämäntavoistaan sekä tottumuksistaan.
Helvetin helppoa ja kivaa, vai mitä?

urpå
urpå
11.1.2020 16:46
Vastaa...  karri

Unohdit luopuvat myös rahoistaan, ja sanavapaudestaan.

urpå
urpå
11.1.2020 16:48
Vastaa...  urpå

Ainiin ja neitsyydestään myös. Ullatuuuus!

Pertti Grandell
Pertti Grandell
11.1.2020 19:14
Vastaa...  karri

mutta niinkuin eräs kundi sanoi kerran pienessä pöhnässä, kahta en vaihra, turunumaan sinappia ja kalsareita, samoin hän ei pelännyt muuta kokomaailmassa kuin, pientä palkkaa ja valomerkkiä. tälläinen suomalainen on oikea suomalinen…että sillai……

ike
ike
11.1.2020 17:53

Ei lisättävää paitsi se että islam on ihmiskunnan syöpä ja ainoa lääke, kansallismielisyys, yritetään sekin vihervasemmiston toimesta kieltää.

M
M
11.1.2020 14:40

Eli Afrikasta ja Lähi-idästä lähdetään väkivaltaa pakoon Ruotsiin, jossa kohdataan ja tehdään väkivaltaa. Synnytetään lapsia, jotka opetetaan jatkamaan väkivallan kohtaamista ja tekemistä. Alkuperäiset tulijat ovat voineet saada jonkinlaisen turvapaikan, mutta onko Ruotsi pettänyt lupauksensa suojella heitä, jos je kohtaavat vainoa ja väkivaltaa Ruotsissa? Entä heidän lapsensa? Heidän oleskeluoikeutensa ei perustu turvapaikkaan vaan syntymään. Tarvitseeko Ruotsin enää suojella heitä väkivallalta?

Jarppi
Jarppi
11.1.2020 16:39
Vastaa...  M

Eikös se ole tehokasta kotoutumista kun luodaan uuteen maahan kodinomaiset olosuhteet. Autot palaa, pommit paukkuu ja ihmisiä tapetaan.

M
M
11.1.2020 22:10
Vastaa...  Jarppi

Eli Ruotsin mallin mukainen kotouttaminen tarkoittaakin, toisin kuin olen luullut, että vastaanottava yhteiskunta muokataan lähettävän yhteiskunnan kaltaiseksi?

Anonymous
Anonymous
11.1.2020 22:33
Vastaa...  M

Jep. Eli muuttavat sen maan mihin tulivat, sellaiseksi mistä lähtivöt. Eli tuovat sotansa, ideologiansa ( islam ) yms mukanaan.

Huru-ukko
Huru-ukko
11.1.2020 15:41

Ne, jotka kritisoivat Eritrean hallitusta joutuvat kulkemaan varpaillaan. Vähän sama asia kuin jos persut tai sverigedemokraatit kritisoisivat sossuja niin sossut tekisivät tuhoiskuja persujen ja SD:n harrastustiloihin.
Näinhän ne jo tekee, tekijöinä matuejn lisäksi antifantit ja muut svakki-idiootit.

urpå
urpå
11.1.2020 16:50
Vastaa...  Huru-ukko

Juu PS toimistoa on vandalisoitu.

Anonymous
Anonymous
11.1.2020 16:53

USA yksi esimerkki multikultista.
Kaikki ryhmät pyrkivät elämään omilla alueillaan omiensa parissa. Chinatown, Little Italy jne.
Rikollisuus ja väkivalta huipussaan ja vankilat täynnä.
Poliisi ampuu ensin ja kyselee sitten jos aikoo selvitä päivästään hengissä.
Kansalaiset ovat hampaisiin asti aseistautuneet ja kantavat ampuma-aseita.
Korporaatioilla menee hyvin mutta kansalaisten elämänlaadulla ja mielentilalla ei.
USAn onni on että siellä ei ole paljon muslimeita eikä heitä siellä hyysätä eikä sinne haluta.
Tuohon soppaan jos lisää vielä islamin niin syntyy sellainen painekattila että oksat pois.
Juuri tällaista yhteiskuntaa Eurooppaan ollaan puuhaamassa. Kaiken lisäksi Euroopassa poliisivoimat täysin avuttomia ja nössöjä kun vertaa esim. USAn. Mikä voisi mennä pieleen?

Anonymous
Anonymous
11.1.2020 17:12

Se mitä Euroopassa nykyään kutsutaan ”monikulttuurisuudeksi” kutsutaan muualla ja historiankirjoissa islamisaatioksi.

Anonymous
Anonymous
11.1.2020 22:34
Vastaa...  Anonymous

Tai miehitetyksi.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
11.1.2020 17:33

Pastorilta ei sympatiaa tai empatiaa sille ryhmälle heru
ketkä tämän kaiken monikulttuuri-pakkosyöttämisen takana saarnaavat nokka pystyssä ja vain omiensa lompakon paksuuttaan syntiset silmät kiiluen ja kyttien.
Pitää miettiä ketkä älykkäitä Eurooppalaisia todella haluavat tyhmentää ja vaihtaa lähes kivikautiseksi mössöksi.
Takapirujen täytyy vihata ensisijaisesti kristittyjä ja halu koko maailman valtaan on noussut lierihatunväliin ns. kuin keltainen kusi joillakin korviensa väliin.
Aamen……. …….. ……. …… …… ……. . . . . . . . . . . . .

Eräs
Eräs
11.1.2020 18:45

Antisemitisti! (no kai tämä suurimmalta osalta menee täysin ohi, mutta laitetaan silti)

Anonymous
Anonymous
11.1.2020 17:45

Kaikenlaista monikulttuurista toimintaa kyllä riittää. Esim. kun ruvetaan ammuskelemaan ohjuksia, ei ensin suljeta ilmatilaa siviilikoneilta. Paukutellan vaan kaikki koneet alas. Melkoisen härskiä välinpitämättömyyttä.

Nyyh, sortoa
Nyyh, sortoa
11.1.2020 17:46

Kaikista säälittävimpiä ovat vihervasemmistolaiset idiootit jotka eivät voi käsittää sitä että eri etnisten ryhmien välillä on tuollaisia jännitteitä. Vihervasemmistolaiset näkevät vain että paha valkoinen heteromies on ainut rasisti joka on sortanut maailman kaikkia muita kansoja. Muut kansat ovat vihervasemmiston kuvitelmissa aina eläneet rauhanomaisesti rinnakkain kunnes paha valkoinen heteromies on tullut niitä orjuuttamaan ja sortamaan. Näin tyhmiä suvakit ihan oikeasti ovat.

Los6666
Los6666
11.1.2020 20:25

helvetin hyvin kiteytetty 👍 kehareilla on syntymästä asti aivopesemällä uskontoon tuotettu mielisairaus… se ei tule koskaan parantumaan

Särmääjä
Särmääjä
11.1.2020 20:47

Tietysti ongelmia syntyy myös omasta väestöstä kun jotkut yrittää pitää enemmän ääntä tosta mokutuksesta niin sitten tulee näitä mielipuolisia antifaporukoita, jotka myös hakkaa ihmisiä, polttaa autoja ja paskoo kerhotiloja ja väärin ajattelien yrityksiä. Yksittäisiä ihmisiäkin voidaan alkaa terrorisoimaan monella tapaa jos ei jaa samaa antifauskontoo.

kanander
kanander
11.1.2020 21:15

Hyvä yhteenveto moku-yhteiskunnan konflikteista. Ruotsista tulee uuden ajan ensimmäinen maa, jossa on valkoihoinen orjaluokka. En ole vahingoniloinen.

Onneksi en näe pahinta
Onneksi en näe pahinta
12.1.2020 05:29

Johan tuon näkee mutiaisten kotimaista minkälaista kulttuuria tuovat, väkivaltaa, super epärehllisyyttä, naisten pitämistä koirien asemassa tai jopa huonommassa ym. Ei se kulttuuri ja luonne miksikään muutu kun vaihdetaan maata. Länsimainen valta ja päättävät viranomaiset edesauttavat ja suosivat tämän sairaan kulttuuriin valtaan pääsemistä koska se on niin saatatanan siistiä.
Kuplassa elävät kulttuurihenkilöt, elantonsa tuolla ansaitsevat ja maailmaa työkseen kiertävät loiset hymistelevät tämän ”uuden” edessä ja tuomitsevat arvostelijat heti ilman että asiasta voisi edes sivistyneesti keskustella. Suurimmat arvostelijat tulevat muutenkin veronmaksajien rahoilla viherkuplassa olevat ja elävät vapaamatkustajat, joille tämän älyttömyyden rahoitus on ajatuksena, rahaa voi lainata jos omat eivät riitä. Länsimaat taantuvat ja kehitys pysähtyy kun sairas uskonto tuodaan joka vitun paikkaan. Ja kun kehitys alkoi mennä sivistyneissä maissa suuntaan että omasta taikauskosta ollaan pääsemässä eroon. No islam on ainkin se viimeinen naula kristinuskon arkkuun.

Vieläkö rakkaus kestää?
Vieläkö rakkaus kestää?
12.1.2020 09:25
Kehitysmaalainen on meidän kaikkien työnantaja
Kehitysmaalainen on meidän kaikkien työnantaja
12.1.2020 09:46

Ajatelkaa mikä VALTAVA TYÖLLISTÄVÄ VAIKUTUS kun matuja pitää vahtia, jäljittää, ottaa kiinni, irroitella naisten jalkoväleistä, tutkia, hutkia, istuttaa vankilassa, silittää päätä ja syöttää, juottaa ja pukea! Kakkapeppua onneksi harvemmin täytyy pyyhkiä (paitsi sen Medborgarplatsenin poliisinpuukottajan joka tuhrasi kakan kanssa ja pantiin vaippoihin).
Ja poliitikkojen pitää puhua heistä 8 tuntia päivässä miinus lounaat ja kaffepaussit. Eipä tule hetkeä jolloin pitäisi miettiä ”mistäs nyt puhuttais?”

Uskomatonta mutta totta
Uskomatonta mutta totta
12.1.2020 20:19

Pitää kuitenkin muistaa että työtä on kahdenlaista: hyödyllistä työtä ja vahingollista työtä. Ja mikä ihmeellistä, molemmista saa palkan !

Monirikososaaja
Monirikososaaja
12.1.2020 10:00

Matulla 7 eri identiteetiä, saatiin jopa tuomittua 10stä rikoksesta, ennätysennätys.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/man-med-sju-identiteter-doms-for-tio-brott

Sam Colt
Sam Colt
12.1.2020 13:20

Profeetta M ei puhu minkään monikulttuurisuuden puolesta. Sen sijaan hän ohjeistaa odottamaan rauhassa ylivoimatilannetta, jolloin muut kuin uskovat voidaan pyyhkäistä maan pinnalta.
Muutamat – aika moni oikeastaan – ovat katsoneet, että Ruotsissa tuo ylivoiman aika on jo koittanut. Saattavat olla oikeassa, koska ruotsalaisten vastarintaa ei juuri esiinny. Arvaan että tällä vuosikymmenellä vielä nähdään Ruotsissa maltillista teeskentelevä musu pääministerinä.

Hauki
Hauki
12.1.2020 16:45

Monikulttuurissa on kyse puhtaasti marxilaisen kommunismin trotskilaisen neljännen internationaalin jälkimuodon eli vihreiden ajamasta maailmanvallankumouksesta totalitaristiseen järjestelmään, jossa kansat sekoitetaan helposti hallittavaksi massaksi.
Stalin ei hyväksynyt Trotskin näkemyksiä maailmanvallankumouksesta, vaan ajoi isovenäläistä nationalistismia, kun taas valkoista rotua ja varsinkin vapaata länsimaista valkoisten keskiluokkaa vihannut juutalainen Lev Trostki halusi käyttää siirtomaalaisia rotuja hävittääkseen valkoisen rodun maailmasta.
Tälle pohjalle myös EU on rakennettu.

Serkku on MUST
Serkku on MUST
12.1.2020 21:25
Vastaa...  Hauki

Eipä onnistu musujen hallitseminen ja sekoittaminen.

Viha ei ole ratkaisu
Viha ei ole ratkaisu
13.1.2020 23:07

Ei ole ihme, jos kurdeilla ja turkkilaisilla on kireät välit. Sen verran kovaa kyytiä ovat kurdit saaneet Turkissa aikojen saatossa. Kurdeille luvattiin oma maa maailmansotien aikaan, mutta lupausta ei pidetty. Turkin viimeisimmät vedot Lähi-Idässä ovat alle arvosteluasteikon. Kurdien vihalla turkkilaisia kohtaan on syvät ja kipeät juuret. Viha ei ole ratkaisu, mutta vihan ymmärtää.