Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onnea Juneksen ”eläköitymiseen”. Itse eläköidyin , työkalut ja halut pudotin käsistäni 2009. Tätä hulluutta ei ainakaan minun selkänahasta revitä enää….Aikani jaksoin, paljon veroja maksoin . Vihdoin loppui se paska, loppu on myös tämä Jaska.

Ilmari

Miten pystyit 10 vuotta sitten heittäytymään muiden elätettäväksi?

Minä

Aikansa odottelee, niin kyllähän se onnistuu. Jotkut kutsuvat sitä eläkkeeksi, vaikka harva sillä varsin hyvin elää.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kyllä se sinunkin aikasi koittaa, kun kärsivällisesti odottaa….

M

Voisiko Paavo avata hieman tätä: ”asylsökande ska ’välja att bo i områden där det finns förutsättningar för ett socialt hållbart mottagande'”. Kyse on siis uutisesta, että turvapaikanhakijat eivät enää saa asua ”herkillä” tai ”altistuneilla” eli utsatta-alueilla. Siis mitä on hölmölänsuomeksi hållbart mottagande?

Sam Colt

Saako Tukhoman Lidingöön tai Östermalmille muuttamisesta isommat tuet?
Itse asuin 70-luvulla Norsborgissa ja maksoin kolmanneksen palkastani vuokraa.

Minä

Vuokraa asunnon Lidingöstä ja saa kovat tuet, mutta asuu muualla ja Lidingön asunnossa on toisenkäden vuokralainen, pimeästi tietysti.

Pertti Grandell

kestävä vastaanotto, että nämä laittomastimaahantunkeutujat intergroituisivat ”paremmin”….ymmärsin itse…

Minä

Eivät kyllä integroidu missään, koska se ei niitä kiinnosta. Löytävät kyllä kikat siihen, miten tuota käytetään parempien tukien saamiseen. Siinä mielessä kyllä integroituvat uuteen tukisysteemiin.

HuiLaiLee

Saisiko suomilaiset ”kansan”edustajat lisärahaa siitä, ettei kaikki paska kerääntyisi yhteen ongelmakortteliin Arkadianmäelle?

Aikki

Onnea Junekselle !
Heitin hanskat naulaan 2013 siitä lähtien olen ollut netissä vastustamassa EU:ta, monikulttuurisuutta, maahanmuuttoa. 330 päivää bannia koettu Facebookissa 1 ½vuoden aikana. Tämäkään ei pysäytä minua, vaan jatkan kahta kiihkeämmin maahanmuuttovastaista agendaa.

Aslak

Valitettavasti dliveen en ole onnistunut pääsemään katsomaan lähetyksiä, harmi kun YouTube loppui.

NO TURNING BACK

Onnea, sitkeyttä ja lujaa luonnetta tuleville vuosille! Niille tulee epäilemättä olemaan tarvetta :). Kaikkea hyvää elämän taistelukentille. Bless, täti