Junes Lokka eläkeikään: Vihapuheen synttärilive alkaen klo 19.00

Lokka on pikkuhiljaa eläköitymässä. Pt-media toivottaa Lokalle pitkää ikää ja kauheaa kankkusta huomeaamuksi.

https://dlive.tv/VihapuheFM

 

 


 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Junes Lokka eläkeikään: Vihapuheen synttärilive alkaen klo 19.00

 1. Onnea Juneksen ”eläköitymiseen”. Itse eläköidyin , työkalut ja halut pudotin käsistäni 2009. Tätä hulluutta ei ainakaan minun selkänahasta revitä enää….Aikani jaksoin, paljon veroja maksoin . Vihdoin loppui se paska, loppu on myös tämä Jaska.

  22
   1. Aikansa odottelee, niin kyllähän se onnistuu. Jotkut kutsuvat sitä eläkkeeksi, vaikka harva sillä varsin hyvin elää.

   2. Kyllä se sinunkin aikasi koittaa, kun kärsivällisesti odottaa….

 2. Voisiko Paavo avata hieman tätä: ”asylsökande ska ’välja att bo i områden där det finns förutsättningar för ett socialt hållbart mottagande'”. Kyse on siis uutisesta, että turvapaikanhakijat eivät enää saa asua ”herkillä” tai ”altistuneilla” eli utsatta-alueilla. Siis mitä on hölmölänsuomeksi hållbart mottagande?

  1. Niin tai turviksille maksetaan jotain pikku extraa jos muuttavat muualle kuin näille ongelma-alueille. Kyllä ne saa muuttaa Rinkebyhyn jos haluaa, mutta siitä voi seurata joissakin tapauksissa sosiaalirahan pienenemistä. Jos muuttaa muualle kuin ongelma-alueille niin voi saada jotain extratukia. Siitä on kyse. Pitää tehdä joku päivä tarkempi artikkeli asiasta.

   16
   1. Saako Tukhoman Lidingöön tai Östermalmille muuttamisesta isommat tuet?
    Itse asuin 70-luvulla Norsborgissa ja maksoin kolmanneksen palkastani vuokraa.

    1. Jos muuttaa esim Lidingöön niin massia tulee sossusta enemmän kuin jos muuttaisi Norsborgiin.

     1. Vuokraa asunnon Lidingöstä ja saa kovat tuet, mutta asuu muualla ja Lidingön asunnossa on toisenkäden vuokralainen, pimeästi tietysti.

  2. kestävä vastaanotto, että nämä laittomastimaahantunkeutujat intergroituisivat ”paremmin”….ymmärsin itse…

   1. Eivät kyllä integroidu missään, koska se ei niitä kiinnosta. Löytävät kyllä kikat siihen, miten tuota käytetään parempien tukien saamiseen. Siinä mielessä kyllä integroituvat uuteen tukisysteemiin.

 3. Saisiko suomilaiset ”kansan”edustajat lisärahaa siitä, ettei kaikki paska kerääntyisi yhteen ongelmakortteliin Arkadianmäelle?

  16
 4. Onnea Junekselle !
  Heitin hanskat naulaan 2013 siitä lähtien olen ollut netissä vastustamassa EU:ta, monikulttuurisuutta, maahanmuuttoa. 330 päivää bannia koettu Facebookissa 1 ½vuoden aikana. Tämäkään ei pysäytä minua, vaan jatkan kahta kiihkeämmin maahanmuuttovastaista agendaa.

 5. Valitettavasti dliveen en ole onnistunut pääsemään katsomaan lähetyksiä, harmi kun YouTube loppui.

  1. Ai miten et ole onnistunut pääsemään katsomaan lähetyksiä? Ei tarvi kuin klikata jutussa mainittua linkkiä niin olet kuuntelemassa lähetystä.

 6. Onnea, sitkeyttä ja lujaa luonnetta tuleville vuosille! Niille tulee epäilemättä olemaan tarvetta :). Kaikkea hyvää elämän taistelukentille. Bless, täti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.