Videokuvaa Tukholman pommituksesta

Oheinen video on kuvattu Tukholman Östermalmilta pommituksen jäljiltä. Englanninkielistä puhetta. Kannattaa katsoa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Videokuvaa Tukholman pommituksesta

 1. Kyllä Ruotsissa kelpaa poksautella pommeja ja riski on hyvin pieni että siitä jää kiinni. Ruotsin hallitus on jakanut melkein miljoonalle matulle väliaikaisen henkilötunnuksen ja lähes 50% tapauksista ei ole aavistustakaan kyseisten tyyppien oikeasta identiteestä. Kunhan jaettiin vaan kun piti saada pojat sossukraanan alle:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-presenterar-forandringar-i-systemet-med-samordningsnummer

  35
 2. Lasimestari lipponen ja autokauppias jurvakainen ovat ilmoittaneet yksissä tuumin tilanneensa Tukholman (ex Ruotsin pääkaupungin) pommitukset muslimiveljiltä. Tavoitteena rikastua vähäjärkisiä kehareita hyväksi käyttäen. Ei paskempi idea pikavoittojen saamiseksi.

 3. Taustalle videoon olisi istunut mineriittijoiku kuin nyrkki sinne
  minne ei aurinko paista.
  Aamen…

 4. Melko huonolla tolalla rakentamisen laatu ja autoista määräaikaishuollot lyöty laimin.

 5. Sähkövika aiheuttanut moisen, kuten suomessa Ikean parkkipaikalle palaneet autot. ;D

  10
 6. Kyllä on naurettavaa. Tulevat sotaa muka pakoon, mutta sitten alkavat sotimaan uudessa maassa. Sekä tietenkin sortamaan toisinajattelijoita.

 7. Millä pommi on tuotu räjähdyspaikalle, onko ollut repussa ja tuotu pyörällä vai vaatiko autoa? Alueella varmasti paljon turvakameroita, joista vinkkiä tekijään voisi löytyä.
  Vaalit sunnuntaina tuskin motiivina, mutta oliko tarkoitus ainoastaan muistuttaa jotakin velallista? Isoista asioista lie kysymys ja tuolla ei persaukisia asu.

  1. Ongelmahan on se, että Ruotsissa ei ole valvontakameroita. Ihminen voi kuvata yksityistä omaa pihaansa, mutta julkisten paikkojen kuvaaminen on hyvin lailla säädetty ja edes poliisi ei voi noin vain laitella kameroita…

  2. Sattumaa vai ei, räjähdys tapahtui erään asukkaan syntymäpäivänä. Pokeritaustaa. Lähipiirissä Ferraria, AMG mersua ja talon edessä palanut BMW viikko aiemmin. Kahvilatoimintaa. Lopetettua yritystoimintaa.
   Onko harrastettu k… ahvin maahantuontia ja kauppaa?

 8. Tuossahan saattoi alueen asuntojen hintataso hieman laskea. Ei vain tuon räjähdystalon. Se saattaa jo kokoomuksenkin äänestäjää vituttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.