Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tapiola

Ulikopteri on kerrassaan riemastuttava suomalaisen insenjööritaidon sovellus. Voisiko tuossa nähdä Juneksen miehekkään roottorien flätinän kiidättävän Tiinan informatiivista asioita ruotivaa uli-ulia? Kaarnaveneet jää pyörimään paskahousuihinsa kauhusta. Voiko Ulikopterille hakea lähestymiskieltoa? Ehkä vaan katselen ulikopteria toisesta kulmasta näin aamukahvia uotellessa?
Paljon kysymyksiä, vähän villoja.

Hmmm...

Tuo Awakening-mainos tuossa sivuston oikealla puolella, on ulkoasultaan jotenkin huolestuttavan näköinen. Saattaa karsia jonkin verran kuulijoita. No, ehkä lähinnä innokkaimmat saapuvat sinne selät suorina, kantapäitään yhteenlyöden ja uljaasti tervehtien.
Toivotan tulevaa siunausta.