Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vitjaantunut Stadilainen
Vitjaantunut Stadilainen
24.1.2020 19:28

Tuossa tuli heti alussa taas se lähtökohta, että suvakeille on erittäin tärkeää kokonaan hiljentää vastapuoli.
Sitä on yritetty jo vuosien ajan nettisensuurilla, tutkintapyynnöillä, someilmiannoilla, lasuilmoilla, fyysisillä atakeilla, nolaamisella, päällehuutamisella, viranomaistoimilla, lehtikirjoitteluilla, valehtelulla, solvaamisella, jne, jne, jne…
Mikään näistä ei ole saanut meitä vaimennetuksi ja poliittinen nuivuus kasvaa joka vaaleissa ympäri koko länttä. Moniko Hämeenlinnalainen kääntyi äskeisen teknisen vian takia nuivaksi?
Oman havaintoni mukaan etenkin viimeisen vuoden aikana globohomoilla on ollut silmitön paniikki päällä ja pelko siitä hajoaako nykyhallitus ja miten sitten seuraavissa vaaleissa käy. Esimerkiksi vasurilehdistössä on yritetty iskeä kiilaa Persujen ja muiden konservatiivien ja kansallismielisten väliin – heikoin tuloksin.
Uskon, että nykyisellä hallituksella (ja EU:lla Brexitin jälkimainingeissa?) on päällä suuri ponnistus ohjata rahaa kaikille mahdollisille tahoille jotka voisivat saada kehityksen käännettyä mutta se on turhaa. Voisiko Mestari Pectus3 tai joku muu joka osaa tutkia miten näitä rahavirtoja suunnataan?
Suunta on selvä ihan selvä! Tiedetään, että takkiin on tulossa ensi vaaleissa ympäri EU:ta.
Tukekaa rahallisesti ja muutenkin Tiinaa ja Junesta ja PT-mediaa ja muitakin !! Tulkaa mukaan katutapahtumiin näyttämään voimaa ja nauramaan suvakeille !!! huutomerkki!

Tapiola
Tapiola
24.1.2020 20:58

Mainitset tuossa, että EU:lla on ponnistus ohjata rahaa jne. Varmaan onkin, mutta oudolta kuulostaa myös EKP:n uuden johtajan LaGarden ilmaisu haasteista, että ilmastonmuutos taisteluun erityisesti keskitytään vaikkapa ostamalla joukkovelkakirjoja, joilla vaikutetaan ilmastohankkeisiin.
Kuulostaa epäilyttävältä keinolta minusta. Aivan kuin Suomi-idioottien kaarnaveneprojekti EU-tasolla monituhatkertaisena pääomansiirtona huijareille.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
24.1.2020 21:09

Moi, huomaatko mitn ihmeelliseltä tää paska tuntuu kun Juneksenkään ja Tiinan jutut ei tult läpi siten, kun pitäisi? Vituttaa tuo Pidee muutenkin ja sit tää koko juttu bukii. No, katsotaan miten skulaa kun lähetän tämän kommentin.

muutakin kun tahkoa
muutakin kun tahkoa
24.1.2020 22:36
Vastaa...  Mikä pykii?

Hyvä Pate, juttu toimii.

Väsymätönvaari
Väsymätönvaari
24.1.2020 21:24

Linkkiä on klikattu ja jonkinlainen pelitausta tullut jo 3 kuukautta näyttöön ei kuulu ei näy.

Sooman
Sooman
25.1.2020 01:36

https://youtu.be/hOWuB-OIzlY
JOs sä et soita. Mutta kyllä Anna Hanskilla oli parempia biisejä ku Tajukankaalla ja Lokalla ikinä yhteensä.