Sunnuntaiepistola: Kuinka minusta tuli rasisti?

Skärmbild (41)

Silakkaliikkeessä kysellään miten jostakusta tulee rasisti. Silakat pohtivat miksi rasistisesti käyttäytyvä henkilö on joutunut rasistiseen tunnetilaan ja voisiko tälle tunnetilalle tehdä jotain. Vastaan tähän nyt omalta osaltani. Silakat, lukekaa tarkasti.

Moni ei taida tietääkään, että olin takavuosina hirvittävä suvakki. En ehkä ihan sellainen kiiluvasilmäinen fanaatikko kuin pahimmat nykypäivän turvapaikka-aktivistit, mutta jotain sinnepäin.
Elettiin siis aikaa 90-luvun loppupuolella. Tuohon aikaan oli helppo olla suvakko; Helsingissä ei välttämättä nähnyt edes päivittäin kolmansista maista tulleita miespakolaisia. Toisin sanoen ne ns. kohtaamiset olivat oikeasti harvinaisia.
_________________
 
Muutos rasistiksi lähtikin liikkeelle kun muutin Tukholmaan 2000-luvun alussa. Suvakismini oli tuolloin huipussaan. Koin, että olin etuoikeutettu kun sain asua niinkin hienossa  monikulttuurisessa metropolissa kuin Tukholma. Asuin Spångassa ja vietin paljon aikaa Tenstan kirjastossa. Oli siistiä kun kirjastossa oli afrikaanoja ja arabiaanoja. Lukuhetkien jälkeen menin Tenstan krouviin kaljalle. Joskus lähtökaljat haettiin Rinkebyn baarista. Krouveissa istui monia eri taustaisia ihmisiä. Rinkebyn krouvissa oli usein eritrealainen karaoke.
Minulla oli monikulttuurinen kaveripiiri. Oli oma ugandalainen työmaamaskotti, joka oli töissä samassa kiinteistöhuoltofirmassa, jossa itsekin olin. Mukava mies. Sitten oli muutama koti-irakiaano ja yksi koti-turkkilainen. Ja – monellako on ollut oma kotisomali, kysyn vaan? Minullapa on ollut.
Kotisomali oli mukava nuorukainen. Tapasimme ryypätä perjantaisin Rinkebyn krouvissa. Juttelimme suvakkoasioita (Luulin, että hän ymmärtää jotain suvakismista, mutta vittu se oikeasti mitään ymmärtänyt). Tapasimme juoda 5-6 tuoppia kaljaa kunnes somalijäbän suupielistä alkoi valumaan musta kuola. Kiintiö oli täynnä ja hän poistui kotiinsa. Musta kuola johtui siis siitä, että opetin jäbän käyttämään irtonuuskaa. Kun tulee tarpeeksi känniin niin kokemattomalla nuuskaajalla nuuska leviää suuhun ja se alkaa valumaan mustana kuolana pitkin leukapieliä.
Elettiin post-suvakkoaikaa, vuodet olivat jotain upp till 2007- 2008 kuten ruotsalainen sanoisi.
___________________________
 
Jos en olisi ikinä muuttanut Tukholmaan vaan jäänyt asumaan Helsinkiin niin minusta olisi luultavasti kehittynyt hyvin häiriintynyt ”äärisuvaitsevainen” (=äärisuvaitsematon) vasemmistoaktivisti . Haukkuisin Rasmuksessa kaikkia ihmisiä rasisteiksi ja olisin ollut lauantain silakka-tapaamisessa huutamassa, miten Suomi ei kuulu teille, vaan meille. Jari Taponen olisi Twitter-kaverini ja Facebook-profiilikuvassani olisi joku sopiva teema tyyliin ”Stop Deportation” tai ” I like Afgan boys”.
Pommittaisin someen kiivaita lausuntoja kuinka Suomeen tarvitaan satamiljoonaatuhatta uutta afgaani- ja irakiaanomiestä. Olisin satavarmasti sitä mieltä, että turvapaikanhakijaan panostettu euro tuplaantuu ja Balkanin maantiellä taivaltaa tuhansia korkeakoulutettuja pakolaisia, joita ilman Suomi ajautuu katastrofiin. Osallistuisin kaikkiin ”Irak/ Afganistan/ Somalia is not safe”-mielenosoituksiin ja huutaisin itsenäisyyspäivänä naama punaisena muiden naamalävistettyjen haulipäiden kanssa ”Ei natseja Helsinkiin, ei natseja minnekään!”. Helsinki-Vantaalla kieltäytyisin istumasta koneessa, ”Ei pakkopalautuksia, oikeus elää!”.
Niin ikään olisin sitä mieltä, että raiskaa ne suomalaisetkin. Hämeenlinnan viime päivien tapahtumien takia kirjoittaisin kiivaan Facepäivityksen Rasmukseen: ”Suomalaisetkin katkoo päitä ja tämä asia kiinnostaa rasisteja vain siksi, että pään katkaisi rassukka kielteisen saanut sotaa, vainoa ja kidutusta paennut raukkaparka. Mikä kova kohtalo nuorukaisella nyt istua linnassa!”
Ja kannattaa huomata, että jos en olisi muuttanut Tukholmaan niin en kirjoittaisi nyt tätä rasistista Pt-mediaa vaan jotakin supersuvakkomediaa ”SuvakkoNews”. Siellä olisi juttuja otsikolla:

”Meidän ei pidä antaa kielteisiä turvapaikkapäätöksiä oman turvallisuutemme takia, kirjoittaa Paavo Tajukangas SuvakkoNewsissä.

 
Tällaista voisi siis olla rinnakkaistodellisuus.
civil-war-62990_960_720
 
Jokin unelmassa meni kuitenkin pieleen. Nimittäin pikkuhiljaa se monikulttuurisuus alkoi ensin ärsyttämään, sitten vituttamaan. Ärsytyskynnyksen nousu johtui monesti pienistä asioista. Kuten esimerkiksi järjetön älämölö, mikä syntyy kun metroon tai bussiin nousee kolme tai useampi kolmansista tullutta miestä. Niin ikään liikennekäyttäytyminen muuttuu. Järvassa ei ole esimerkiksi sellaista liikennesääntöä kuin, että oikealta tulevaa on väistettävä. Se ajaa risteykseen ensin, joka uskaltaa.
Ärsytystä lisäsi se, että kaikkialla oli kehitysmaista tulleita miehiä. Joka helvetin kulmassa ja nurkkauksessa notkuu röökaavia joutomiehiä. Mutta sitten taas naisia ei näy missään. Baarit ovat täynnä ruskeita ja mustia miehiä, mutta ei yhtään naista. Joutomiehet huutelevat valkoisille naisille, mutta jos itse haluaisi huudella ruskeille naisille niin niitä ei näy missään. Ja jos näkyykin niin niillä on säkki päässä. Ei sellaiselle tee mieli iskeä silmää tai kysyä ”käyksää täällä usein?”.
Ongelma ei tietenkään ole se, että missään ei näy ruskeita naisia, joille olisin voinut huudella hävyttömyyksiä kuten joutomiehet valkoisille, vaan se, että joutomiehet huutelevat hävyttömyyksiä valkoisille naisille. Siihen ei oikein itse voi puuttua mitenkään. Eikä ongelma ole se, että ”ne vievät meidän naiset”. Jos joku haluaa nussia mustaa miestä, niin siitä vaan.
Yksi, Osallisuutta, Yhtenäisyys, United
 
Mitä enemmän monikulttuurisuus tuli tutuksi, sitä enemmän huomasin kuinka kehitysmaista tulleet miehet käyttävät todella röyhkeästi kantaväestöä ja ruotsalaista systeemiään kohtaan. Ruotsalaisia miehiä pidetään lampaina. Se myös näytetään eleillä ja käytöksellä. Sain kokea tämän usein itsekin. Nimittäin olenhan ulkonäöltäni kuin kuka tahansa ruotsalainen mies. Minua kohtaan oltiin ivallisia ja vähätteleviä. Sellaista hienoa vittuilua. Mutta kehitysmaiden miesten asenne muuttuu sillä samalla hetkellä kun avaan suuni. Kun puhun ruotsia, he ymmärtävät murteestani, että en ole ruotsalainen vaan suomalainen. Sillä hetkellä halveksiva asenne muuttuu ystävälliseksi. He kokevat, että suomalaiset eivät maahanmuuttajina ole kuten ruotsalaiset miehet.  Jotka antavat tulijoille ilmaista rahaa ja naisensa. Lampaita, jotka eivät osaa puolustaa siskojaan ja äitejään.
__________________
 
Näin siis pikkuhiljaa pienestä ärsytyksestä, rypystä otsassa, kasvoi lähes sydänkohtaukseen johtanut vitutus. Viimeiset ajat Tukholmassa olivat pahimmat. Lopetin kulkemisen julkisilla kulkuvälineillä, busseilla ja metrolla. Minua vitutti aivan suunnattomasti se joka puolella mölyävä marakattilauma. Menin autolla sinne minne piti mennä. Jos menin cityyn kaljalle niin varasin sen verran rahaa, että pääsen taksilla kotiin. Lopulta ruotsalaisen taksikuskin löytäminen oli niin vaikeaa, että lopetin senkin ja jatkoin kalsarikänneillä. Kerran jopa kävelin Tukholmasta Kistaan 8 km aamuyöstä, koska en vaan halunnut mitään mustaa miestä taksikuskiksi.
Kävin usein lähibaarissa, Lordissa, mutta lopetin senkin. Yksinkertaisesti mieleni teki vääntää niskat nurin niiltä pelikoneita potkivilta ns. sotaa, vainoa ja kidutusta paenneilta miehiltä. En sietänyt enää milliäkään sitä ainaista saatanan mölinää. En sietänyt nähdä niitä sosiaalitoimistosta tulevia miehiä, jotka tunkivat sen 12 000 kruunun kuukausirahan pelikoneisiin. Sain rytmihäiriöitä, sillä minua vitutti niin paljon. Nuo ruskeat ja mustat miehet olivat päässeet tunkeutumaan yhteiskuntaan. Eikä kukaan näyttänyt sanoavan eriäviä mielipiteitä. Jos joskus yritin jossain sanoa jotain, niin alkoi se saatanan rasistijankutus.
Elämä oli siis ajautunut siihen, että vihasin noita ruskeita ja mustia tunkeutujia sydämeni pohjasta. Onneksi minulla oli (ja on vieläkin) hyvä kaveri, joka hillitsi vihaani. Kaverini on kotoisin Norjasta. Hän asuu myös Kistassa ja ymmärtää minua. Miehen nimi on Olof. Hän osaa ottaa nämä asiat rennommin, mutta vihaa tunkeilijoita yhtä paljon kuin minä. Siksi tykkäsin kaljoitella hänen kanssaan. Olof saattoi pokkana heittää ravintolan tupakkapaikalla jollekin afrikaanolle hyväntahtoisen näköisenä: ”Onko ruotsalaiset antanut discorahaa?”. Tai ”Se on ollut arabiaanolla massipäivä?” ja sitten taputti ruskeaa miestä selkään. Asenne on siis se, että ei pidä kiihtyä vaan ottaa rauhallisesti.
___________________
 
Sitten tapahtui johdatus. Kohtalo astui peliin. Kaverini muutti Tallinnaan 2016 ja olin mukana muuttohommissa. Ensimmäinen päivä Tallinnassa oli kuin unessa. En ollut siis sitä ennen ikinä käynyt Virossa. Missä afrikaanot? Missä rääkyvät arabiaanot? Niitä ei näkynyt missään. Elämä oli rauhallista, kuin paratiisissa. Kun menin Ulemisten ostoskeskukseen ensimmäistä kertaa niin kuvittelin, että siellä varmasti notkuu kymmenittäin sotapakolaisia. Mutta ei ainoatakaan. Luulin, että minua huijataan ja jostain nurkan takaa hyökkää varmasti laivalastillinen ruskeita ja mustia miehiä; ”Suprise, on meitä täälläkin!”.
______________________
 
Toisin kuin rasisminvastustelijat väittävät, että rasismi johtuu tuntemattoman pelosta eikä olla koskaan tavattu ruskeita ihmisiä, niin minäpä olen tavannut. Kuten kerroin olen asunut toistakymmentä vuotta Tukholmassa, eli juuri siellä missä se monikulttuurisuus on konkreettisesti ympärillä. Kannattaa huomata erityisesti se, että olen asunut juuri siellä monikulttuurisuuden mustassa ytimessä Rinkebyssä. En siis jossakin valkoisten hienostoalueilla. Sen lisäksi liki 10 vuotta Kistassa eli siinä Rinkeby-Tensta-Husby-akselilla.
Olen siis toistakymmentä vuotta tutustunut monikulttuurisuuteen ja ollut päivittäin  tekemisissä kehitysmaista tulleiden hoitovajeen paikkaajien kanssa.
________________
 
Minusta ei tullut rasistia yhdessä yössä eikä jonkun yksittäisen tapahtuman, kuten vaikkapa pahoinpitelyn tuloksena. Tai pillun puutteen vuoksi. Rasismi valui minuun hiipimällä. Tai sanotaanko niin, että suvakismi valui ensin pois ja sen tilalle tuli tyhjiö. Elin tyhjiössä ehkä vuoden pari, mutta sitten tyhjiö alkoi täyttyä rasismilla. Muutos tapahtui lisäksi vähän kuin salakavalasti, en osannut varautua siihen.
Muutos ei ollut helppoa. Oli vaikea tunnustaa, että minusta, suvakosta, on tullut rasisti. Koska olin siihen asti ollut idealisti. Mutta sen jälkeen kun asteittain tunnustin itselleni, että suvakko-idealismi on oikeasti perseestä, ja tilalle astui p u h d a s rasismi, niin elämä helpottui.
Suosittelen kaikille.

Subscribe
Notify of
guest
116 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JFK
JFK
2.2.2020 03:22

Hyvä kirjoituss.
Itseänikin korpeaa – ehkä eniten – juuri tuo tiettyjen kultturitaustojen omaavien röyhkeys (suomeksi: kusipäisyys). Suvakit onkin pääsääntöisesti naisia, koska he eivät näe sitä röyhkeyttä, sillä se harvemmin kohdistuu heihin (kunnes mennään rajan ylitse – kun on kyse kunniasta).
Itse asun maassa, jossa matuja on todella vähän. Paikalliset eivät yksinkertaisesti voi sietää röyhkeyttä. Siksipä noiden tiettyjen kehitysmaalaisten käytös ja asenne näkyy todella selkeästi.
Esimerkkinä kerron tapauksesta junassa. Paikallisjunat on varustettu siten, että istuimet ovat pitkiä penkkejä, jotka ovat seinänmyönteisiä. Istumapaikkoja ei ole merkitty, mutta jokainen tietää automaattisesti mihin istua, jotta vie mahdollisimman vähän tilaa muilta istua. No tulipa kerran junaan sitten kaksi äbäläläbälä kenokaulaa, fyysisesti jo teini-iän ohittaneita, muttei vielä (pitkään aikaan) aikuisia. Heidän ”harrastus” näyttoi olevan, että istuivat penkille siten, että heidän väliin jäi yksi istumapaikka. Ajatus lie oli, että ruuhka-aikaan siihen saattaa jollain todennäköisyydella istua joku tyttö tai nainen. No niinhän siinä sitten kävikin, että joku plikka siihen istuutui. otti kirjan käteen ja keskittyi siihen. Kehitysmaalaiset aloittivat välittömästi yrittämään kontaktinluontia, molemmilta puolilta. Tyttö oli kuitenkin sen verran kova luu, että ignoorasi täydellisesti ko. pellet. Keskittyi kirjaansa. Silminnähden ärtyneinä alkoivat sitten keskenään juttelemaan kovaan ääneen jotakin äbäläläbälä-juttua. Tuskin keskustelivat Bose-Einstein kndensaatista äänenpainoista päätellen. Tyttö jäi parin aseman jälkeen pois kyydistä .Ajattelin mennä istumaan vapautuneeseen paikkaan, mutta oma asema oli seuraavana. Kehitysmaalaiset jäivät sinne junaan rikastuttamaan paikallisia omalla kulttuurillaan. Joillakin on aika pieni maailma päänsä sisällä.
Suomi olisi toiminut viisaasti, jos olisi pitänyt jämäkän rajakontrollin. Turvallisuus ja yhteiskuntarauha ovat asioita, joilla on tulevaisuudessa todella suuri arvo (jopa rahassa mitattavissa turismin ja ”white flight”:n kautta). Suomi on menettämässä tämänkin valttikortin. Suvakkien syytä.

Pirtsakka
Pirtsakka
2.2.2020 11:38
Vastaa...  JFK

Muistaakseni Matkailun edistämiskeskuksen tai jonkin vastaavan instanssin toimesta tehtiin pari vuotta sitten kysely Suomen vetovoimatekijöistä matkailumaana. Vastauksissa nousi esille mainitsemasi turvallisuus ja yhteiskuntarauha. Kysely tehtiin ulkomaalaisille turisteille. Turun terroriteon jälkeen Suomessa tuolloin olleet turistit olivat enemmän kuin järkyttyneitä – ”ei kai Suomessa”.

JFK
JFK
3.2.2020 02:34
Vastaa...  Pirtsakka

Tuo on täysin totta. Eräs tuttavapariskunta halusi innokkaana reissata Euroopassa. Kahdella reissulla Ranskaan lompakko vietiin. Kertoivat, että länsi-Euroopan reissut on siinä. Ei mitään mielenkiintoa enää (hekin olivat ennen naiiveja ns. suvakkeja). Suomesta ja Virosta tykkäsivät kovasti.
Tässä maassa, jossa asun, Suomi on televisiossa esillä todella paljon. Lähes viikottain jotakin Suomesta (aina positiivista). Väittäisin, että asukaslukuun suhteutettuna ehkä eniten kaikista maista. MEK:llä saatta olla asian kanssa jotakin tekemistä. Samaan aikaan Ruotsista ei ole ollut televisiossa mitään. Ei yhtään mitään. Ehkä jo tiedostavat, että Ruotsi on menetetty maa. Kehitysmaa.

Jack Bauer
Jack Bauer
2.2.2020 03:28

Aika rientää, muistan lukeneeni tätä palstaa jo kun vielä asuit Ruotsissa.
Itselläni vähän samanlainen ajatus tästä – määrällä on merkitystä sietokyvyssä. Pieni määrä vierasta kulttuuria ympärillä menee ilman mitään tuskaa, tuhansittain sitä aiheuttaa sietämätöntä oloa.

Mona Misu
Mona Misu
2.2.2020 05:01

Olen lähtökohdiltani ollut maailmanhalaaja ja yltiösuvakki. Värjännyt tukan hennalla, pitänyt batiikkivaatteita, osallistunut maailmanrauhan kannalta mielestäni tärkeisiin mielenosoituksii n ja melkein menin naimisiin afghaanin kanssa. Ja kuten Tajukankaalla, minustakaan ei tullut rasistia hetkessä eikä sormia napsauttamalla. Se vaati toistuvia lääpityksi tulemisia tavoilla, joka lähenee raiskausta. Ja kun sanon toistuvia, tarkoitan, että sitä tapahtui paljon. Kun sammuin taksiin ja heräsin lähi-itäläisen , selittelin itselleni, että ei tässä mitään hätää. Poistuessani autosta jopa vielä maksoin kyydistä. Kun afrikkalainen, jonka olin rakkaudellisesti ja luottamuksella päästänyt kotiini käyttämään hädässään saniteettitiloja, piteli minua paikoillaan hieroen sukupuolielintään ruumiiseeni laueten arabialaiselle matolleni, minun pyrkiessä karkuun ja itkiessä suomeksi ja englanniksi ”ei” ja ”no”, ystäväpiirini selitti asiat afrikkalaisen hyväksi ja kaikki oli taas hyvin. Luottamus maailmaan toki osaltani mennyt tai syvästi kärsinyt, mutta ainakaan se ei ollut maahanmuuttajien syy, kun he karkaavat sotaa eivätkä tiedä paremmin, ja kaikki tapahtunut on minun vika. Näiden lisäksi luettakoon vielä lukematon, mittaamaton määrä luvatonta perseen- ja jalkovälin kourintaa ja tisseihin kiinni käymistä vuosien ajan, ennen kuin aloin yhdistämään ihonvärin omiin toistuviin samankaltaisiin kokemuksiin ja kesti vielä aikansa, ennen kuin opin välttelemään niitä ihmisiä, jotka aiheuttavat niitä tilanteita. Silloin ei toki oppi liikaa päätä painanut, kun komea tummasilmäinen afghaani astui elämääni kertoen kaikki ne asiat, mitä ikinä olin halunnut mieheltä kuulla. Hullaannuin niin täysin myskin tuoksusta ja ovien availusta ja kaikesta herrasmiesmäisyydestä joka satoi kuin armona päälleni, että kolmen kuukauden tapailun jälkeen lupasin mennä hänen kanssa naimisiin. Pian sormusten oston jälkeen kuitenkin selvisi, että hänen nimi ei ollut Hamed. Ja sukunimikin oli ”jotain, mikä tuli hänelle mieleen”. Seuraavaksi selvisi, ettei sulhoni ollutkaan nuorena harmaantunut, vaan oli valehdellut oman ikänsä sekä minulle että valtiolle. Sitten koko multikultuurikorttitalo alkoi murtua johtaen paniikinomaiseen tilanteeseen, jossa pakenen sulhoani Suomesta ulkomaille. Niin minun rasismi ja muukalaispelko ei ole vieraan pelkoa vaan seurausta siitä, että tutustuin liian hyvin.

TimppaVaan
TimppaVaan
2.2.2020 08:19
Vastaa...  Mona Misu

Näin se menee. Ne kohtaamiset johtavat ensin ihmetykseen, sitten vitutukseen ja lopulta suoranaiseen vihahalveksuntaan, jota joku voisi pitää rasismina. Kehikset harrastavat lyhytnäköistä perseilyä ja seurauksista ei välitetä. Masu täynnä tänään, mitäs huolta huomisesta. ÄO on sitä 80-90-luokkaa.
Islam uskontona vielä päälle pahentaa käyttäytymistä, koska ”vääräuskoisia” saa kusettaa miten tahansa. He kun ovatkin ”herrakansaa” omasta mielestään. Yleensä kristityt kehikset ovatkin paremmin sopeutuvia kuten kenialaiset.

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 21:03
Vastaa...  TimppaVaan

TimppaVaan pahoittelut mutta taidat yliarvioida matujen älykkyyden. Esim somalin ÄO on Richard Lynnin ja Tatu Vanhasen tutkimuksen mukaan keskimäärin 68, eli heidät luokitellaan Suomessa lievästi älyllisesti kehitysvammaiseksi (ÄO alle 70).
https://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html
https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00556
Ei mulla muuta, hyvät sunnuntain jatkot.

Ilta-Satu
Ilta-Satu
2.2.2020 11:19
Vastaa...  Mona Misu

Vaikkakin tämä satu on siideripäissään lauantai-iltana keksitty, niin tuollaista tapahtuu koko ajan.

Mona Misu
Mona Misu
2.2.2020 12:19
Vastaa...  Ilta-Satu

Valitettavasti Ilta-Satu on väärässä. En omaa sellaista mielikuvitusta tai pahansuopia tahtotiloja, joka maalailisi raiskareiksi tyyppejä, ketkä ei sitä ole. Eikä mulla ole extrahuomiollekaan tarvetta. Halusin vain kertoa mun tarinan, kun aattelin et tää on nyt just se formaatti ja aika sille.

Pirtsakka
Pirtsakka
2.2.2020 11:28
Vastaa...  Mona Misu

Kommenttisi luettuani mieleeni muistui muutama vuosi sitten teeveessä esitetty dokumentti nuoresta suomalaisesta naisesta, joka myös avioitui jostakin – en muista enää mistä? – tulleen nuorukaisen kanssa ja sai tämän kanssa lapsen.
Avioliitto ei osoittautunut hyväksi ideaksi, ja nainen yritti pyristellä miehestä eroon. Siihen jo kutsuttiin miehen sukukin välien selvittelyyn, ja uhkaukset olivat sitä luokkaa, että nainen joutui muuttamaan muualle ja sai uuden identiteetin. Dokumentissa hän varoitti muita nuoria naisia sortumasta niihin ”tummiin silmiin ja myskin tuoksuun” sanojasi lainatakseni. Naine kertoi pelkäävänsä henkensä ja lapsensa hengen puolesta koko ajan, öin ja päivin.
Mahtaa olla hirvittävää elää elämänsä jatkuvan pelon vallassa. Hämeenlinnalainen nuori nainen ei varmaankaan ymmärtänyt edes pelätä, miten hänelle saattaisi käydä, kuten eivät monet muutkaan vieraisiin hurmaantuneet. Maksoi siitä elämällään.

Annenyymi
Annenyymi
2.2.2020 11:55
Vastaa...  Pirtsakka

Kun on saanut elää maailman mittakaavassa ylellistä ja poikkeuksellisen suojeltua ja turvallista elämää jossa miehet ja kaikki ympärillä jeesaa ja kannustaa.
Tällaisen etuoikeutetun suvakin ajatus on että vähänkin varautunut suomalainen mies on lähinnä juntti. Hänet pitää muuttaa meidänlaiseksi. Ja se tapahtuu sillä että kutsumme äläwäbälät maahan ja naimmekin heidät jolloin juntti näkee että paratiisimme on hyvä paikka missä elää.

U gimme my mani
U gimme my mani
2.2.2020 15:38
Vastaa...  Annenyymi

Pappa betalar, eiku siis juntti maksaa.
Sukupolvien sukupuolten yhteisen intressin yhteiskunnallinen sopimus – ai mikä??

Huh
Huh
2.2.2020 11:35
Vastaa...  Mona Misu

Kestipä sinulla kuitenkin kauan ja vasta hyvin monen toistuneen räikeän tapauksen seurauksena.
Nyt voit hyödyttää yhteiskuntaa paljonkin kertomalla nuo asiat toistuvasti uudestaan. Sitä tarvitaan.
Jääräpäisyys on kova ja tilanne naisten suhteen, ketkä muuten ovat sekä äänestäjinä enemmistö että puhuvina päinäkin eri asemassa kuin miehet – koska femidominismiyhteiskunta, näyttäytyy synkältä suomalaisten miesten näkökulmasta. Vierauden palvonta on itseisarvo ja suomalaista miestä, joka verellä, hiellä ja aivoillaan maan infran sun muut on rakentanut ja sitä lukuisissa sodissa suojellut – voisi lähinnä kuvailla hyödykkeeksi femidominismille. Lähdithän sinäkin nimenomaan special VIP guestien matkaan toistuvasti.
Koska tilanne on mikä on, niin heränneillä naisilla on erityinen velvollisuus menneitä ja tulevia sukupolvia kohtaan, puhua totuutta ympäristöön.
Kun suomalainen mies puhuu, femidoministit leimaavat, hylkäävät ja halveksuvat nämä tervejärkiset ja hyväluonteiset suomalaiset miehet sitäkin helpommin. Ohessa mukana tietenkin joku aivopesty white femi knight kööri joka matkii koska luulee sen edistävän omia beta strategian lisääntymispyrkimyksiään. Tätä on feministinen yhteiskunta. Femmejen miellyttämisprojekti nimittäin joka lopulta osuu kaikkien nilkkaan.

Asialinjalla
Asialinjalla
4.2.2020 22:37
Vastaa...  Mona Misu

Olipa tymäkkää tavaraa tämä. Soisi leviävän laajalle naislukijakunnalle Suomessa. Alkaen nuorista.

Mona Misu
Mona Misu
2.2.2020 05:05

…”kun sammuin taksiin, heräsin lähi-itäläisen taksi-kuskini paljaalla munallaan suorittamaan poskieni läiskintään…” piti jakamani, mutta lause oli jäänyt puutteelliseksi.

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 11:51
Vastaa...  Mona Misu

Varsin monikulttuurinen ja kokemuksellisesti rikastuttava taksimatka.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa
4.2.2020 22:42
Vastaa...  Mona Misu

Wau. Taksimatka Elämyksillä. Takuulla avartavaa.

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 05:37

Ajattelin antaa sorminäpäytyksen kupoliin vasemmalla kädellä kerrostalossa asuvalle 40 sotavauvalle joka halveksuen katsoo kun tulee käytävässä vastaan jää siis siihen rappujen olevalle välikölle odottamaan ja katsoo halveksuen ja kun kävelen ohi sitten vasta menee portaat ylös.Ihme porukkaa kyllä.

Hade Aning
Hade Aning
2.2.2020 07:05

Ehkäpä suuri osa rasismin äänekkäimmistäkin vastustajista tietää sisimmässään saman, eli sen että toistuvien arkikokemusten seurauksena kenestä tahansa voi tulla rasisti. Pätee varmaan ihan joka suuntaan ihonväristä riippumatta.

jrty
jrty
2.2.2020 10:55
Vastaa...  Hade Aning

Suvakkien suurin pelko

Etnorationalisti
Etnorationalisti
2.2.2020 13:04
Vastaa...  Hade Aning

Henkilökohtaisesti en edes sarkastisesti kutsu itseäni rasistiksi, vaikka olenkin muuttunut mokuttajasta hyvin nuivaksi. Olen esim. persujohtoa nuivempi. Kyse on siis lainsäädännöstä ja yhteiskunnan rakentamisesta/suojelemisesta. Olen rationalisti. Toimintani ja näkemykseni perustan järkeen. Siihen kuuluu toki myös omakohtaiset kokemukset jotka ovat moninaiset ja moneen suuntaan meneviä eli sekä positiiviset että negatiiviset. Luonteeltani olen keskimääräistä avoimempi, eli kontaktit niin omiin kuin ulkkareihinkin syntyy tuosta vaan, mutta se ei millään tavoin estä minua olemasta analyyttinen ja yhteiskunnallisesti rationaalinen.
Tämä on tärkeä ymmärtää: Etnorationaalinen ajattelutapa sitoutuu yhteiskunnalliselle tasolle eli keskittyy siihen, mikä liittyy tuhansien ja (viiden) miljoonan kansan yhdessä eloon ja haluaako sen yhteiskunnan katoavan toisenlaisen tilalle.
Etnorationaalinen kykenee siis lähtökohtaisesti, kahdenkeskisessä kohtaamisessa toisten rotujen/geeniryhmien kanssa, olemaan avoin ja ennakkoluuloton ja samalla ennakkoarvio, eli mahdollinen ennakointi on läsnäoleva ajatuksissa. Nämä asiat eivät ole ristiriidassa, vaan osa tiedostavaa ja valpasta aivoprosessointia. Tämä tulee myös esille siinä tavassa, miten hän puhuu asioista.
Ellei ole automaattisesti yksittäisiin ulkkari-ihmisiin tunteella suhtautuva, soisin ettei läppänäkään kutsu itseään rasistiksi, koska se jää vain sisäpiirin huviksi muttei auta asiaa, suvakit ja muut hämmentyneet ovat sen verran umpioita.
Silti, kotimainen rasistikaan ei ole ollenkaan sen pahempi kuin maahantuotu suvakkimaskotti ulkkarirasisti, mutta sen sijaan yhteiskunnallisesti hyödyllisempi kuin sd toxinen moraaliposeeraaja joka toimii holtittoman vastuuttomasti. Eikö olekin ironista?

perkele
perkele
2.2.2020 08:33

Asuin 2015 hätämajoitusyksikön naapurustossa. Vitutti katsella kun mölyävät irakilaiset käpykaartilaislaumat kuskasivat päivittäin kalpapusseja vokkiin. Pyörätiellä saattoi tulla 20-hengen joukkue vastaan eikä tuumaakan väistetty, tulipa kerran kurkunleikkauselekin nähtyä. Tajusin, että nyt suomalaisia kusetetaan oikein olan takaa.

yksi
yksi
2.2.2020 08:54

Voin vahvistaa saman. Vituttaa kulkea julkisilla melkein ainoana valkoisena. Vituttaa käydä töissä ja maksaa saatanallisia veroja jotta matut saa kaiken ilmaiseksi ja pääsee raiskaamaan suomalaisia lapsia.
Vittu että vituttaa! Voin samaistua.

Jack
Jack
2.2.2020 09:40

Yhdeksän vuotta peruskoulua ja älämölöä Jakomäessä teki tehtävänsä.
Onneks omia kykyjä sen verran että korkeakoulututkinnon ansiosta työelämässä saa olla nyt älämölöttömyydessä.

olli
olli
2.2.2020 09:55

Silmäni avautuivat kun huomasin Kelassa asioidessani olevani asiakkaista ainoa valkoihoinen.

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 11:54
Vastaa...  olli

Olin minäkin siellä, tosin toisessa KELAssa ainoana valkoisena.

murmeli
murmeli
2.2.2020 09:58

Minäkin entinen suvakki ja maailmanhalaaja. Niin kauan, kunnes tuli vok naapuriin ja jokunen sata tummempaa äijää. Jo ensimäiset kohtaamiset sai miettimään, että mitä vitt. Äijälauma molotti ja maiskutteli ja nuoli huuliaan, kun yritti mennä kauppaan. Sitä samaa sitten jatkui. Koululaiset alkoivat puhua, että pelottaa tulla koulusta, kun koulun ulkopuolella seisoo äijälauma näyttämällä lantiolla seksiliikkeitä ja maiskuttelemassa.
Tästä kun yritti puhua rehtorille ja kelle tahansa, sai kuulla olevansa rasisti ja sairas. Kuvittelen vain. Rehtori tämän jälkeen kutsui äijälauman oikein kouluun, kun halusi näyttää rasisteille ja kierrätti tyttölöiden joukossa, että olkaapa vieraat hyvät, tässä on teille tuoretta tavaraa.
Vuosi oli 2015 ja ennen kuin joulu oli tullut, minusta oli tullut rasisti. Olin ollut suvakki ja maailmanhalaaja päälle 50 vuotta, mutta rasistiksi tulo kesti kolme kuukautta, kun elin vok.n naapurissa.

Jones
Jones
2.2.2020 10:17

Koko jutun ideana on se, että ensin kansat aivopestään syyllistämisellä, alistumaan ja hyväksymään maahanmuutto. Sitten tätä syyllistämistä jankutetaan, ja pyritään saamaan enemmistö maahanmuutolla mahdollisimman nopeasti, ennenkuin ihmiset heräävät todellisuuteen. Tämä vaihe on nyt menossa. Sitten kun maahanmuuttajat ovat enmmistönä, on jo myöhäistä katua. Eikä se ole mitenkään rasismia, jos ei siedä herraskansa kulttuureita. Niitä nimittäin on olemassa, kuten on jo huomattu.
https://blokiarvostelut.blogspot.com/2019/01/pakkosiirtolaisuus-holocaustin-varjossa.html

Anonyymi
Anonyymi
4.2.2020 10:10
Vastaa...  Jones

Ja jäljet johtavat sylttytehtaalle eli EU:hun, jonka ohjeita Suomessa noudatetaan kuin lakeja. Minkäänlaista yhteistä säveltä maahanmuuton suhteen ei ole löytynyt, ei myöskään Välimeren laittomille ylittäjille osata/haluta tehdä mitään. M-natonta touhua, josta tarkoitushakuisuus paistaa läpi.

KJ
KJ
6.2.2020 02:05

EU:lla on kuitenkin tiukat säännöt ’osavaltioiden’ taakanjaosta per maa. Sitä en kumminkaan ymmärrä, miten itäisemmän Euroopan maat pystyvät luistamaan tästä…
Kun kerroit Eestistä, niin oikein hämmästyin ja otinpa vielä selvää monta keharia Viro vuodessa ottaa. Paljon vähemmän kuin esmes Suomi kokonaisuudessaan. Ihme erioikeuksia.
Oli pari linkkiä, mutta toisella koneella ja tämä pakinasi on saanut paljon vastauksia, että luulen jostain täältä löytyvän vastauksiakin siihen.
Kiitos Paavo kun kerroit mielipiteesi/vastineesi. Tämänhän voisi siistittynä pistää valtakunnan paskimpien lehtien yleisönosastoihin.

Esa Laukkanen
Esa Laukkanen
2.2.2020 10:24

Mulle suunnilleen sama tapahtui vuodesta 1990 pikkuhiljaa muutettuani tähän Kontulan ostarin naapuriin. Niihin aikoihin alkoivat ensimmäiset somalit ilmestyä tänne, vähän ajan kuluttua niitä asui jo samassa rapussa meidän kanssa. Ostarilla on päiväsaikaan ulkomaalaisten osuus arviolta 75%, kauppojen suljettua ovensa se hipoo 100%.

Patu
Patu
2.2.2020 10:27

Jaahas. Itse en edes ole mielestäni mikään rasisti. Silti en oikein tykkää sen näköisistä ihmisistä kuin ne jotka yrittivät ryöstää minut pankkiautomaatilla, kävivät kimppuuni kävelkessäni rauhassa kadulla, huutelivat hävyttömyyksiä perääni pyöräillessäni töistä kotiin, huutelivat tappavansa kaikki väriseni paikallisjunassa, kopeloivat tyttöystävääni ja yrittivät väkisin viedä hänet kaupungilla (nyrkkiä joutui antamaan jotta homma loppui) , ja yrittivät ryöstää tyttöystäväni juna asemalla puukolla uhaten kun hän oli ystävättärensä kanssa ulkona. Onneksi tämä tyttö oli kuitenkin mustan vyön karateka ja sai sommpupojat maahan aika pikaisesti.
Minun mielestäni suomessa ei ollut rasismia ennen 90-luvun alkua jolloin ensimmäiset rasistit tuotiin somaliasta. Ennen sitä oli vain muutamia vietnamin venepakolaisia ja mustalaisia joista oikeastaan vain mannet käyttäytyi joskus hieman rasistisesti.

Koti kutsuu
Koti kutsuu
4.2.2020 22:57
Vastaa...  Patu

Asiatekstiä tämä. En myöskään ole rasisti, mutta raja kulkee jossain. En yhtään hyväksy sitä, että ulkomaalaiset tulevat Suomeen ja alkavat kohtelemaan suomalaisia kuin roskia lattialla. Jos ei kelpaa käyttäytyä, back we go.

Juha
Juha
2.2.2020 10:36

Kiitos Paavo. Tämä tarinasi täytyisi antaa kaikille peruskoulun yhdeksännen luokan koululaisille luettavaksi jotta he ymmärtäisivät mitä ”rasismi” on. Esim yhteiskuntaopin tunnilla. Soitappa Li Andersonille..
Ja voisit lähettää kirjoituksesi hesarin mielipideosastolle julkaistavaksi, jotta ihmiset tavottaisivat ”rasismin” ytimen 😉

T
T
2.2.2020 10:40

Armeijassa ollessani totuin siihen että pohjanmaalaiset olivat hyvin nuivaa väkeä. Joka ainoa pohjanmaalainen oli nuiva rasisti riippumatta oliko äidinkieli suomi tai ruotsi. Olet siis ensimmäinen pohjanmaalainen jolla on ollut suvaitsevaisia ajatuksia, josta olen kuullut 🙂

Pirtsakka
Pirtsakka
2.2.2020 11:12
Vastaa...  T

No jopas… Itse en kylläkään osaa vieläkään luokitella yhtäkään sellaista ihmistä rasistiksi, joka suomalaisessa, aikoinaan turvallisessa yhteiskunnassa kasvettuaan pitää parempana sitä vanhaa yhteiskuntaa sen sijaan, että meidät on väkisin pakotettu ottamaan vastaan vieraat, jotka käytöksellään ja tavoillaan rikkovat yhteiskuntarauhamme ja ennenkaikkea yhtenäisyytemme. Sehän on mennyttä.
Minusta on myöskin outoa se, että vaikka olen puhunut näistä asioista kaikkien tuttujeni ja puolituttujeni kanssa, vastaan ei ole tullut yhtä ainoaa ihmistä, joka hyväksyisi nykymenon.
Vanha äitini oppi omassa kodissaan siihen, että kaikille kulkureille (joita siihen aikaan oli paljon, vaikkakin erisorttisia kuin nykyään) annetaan vähintäänkin ruoka, ja usein pitkämatkalaisille myös yösija.
Mutta mainittu vanha äitini itkee, kun hän lukee mitä Suomelle tehdään. Toivoo pääsevänsä pian pois, ennenkuin kaikki tuttu ja turvallinen ympärillä sortuu lopullisesti. Järkyttää meitä nuorempia katsella sellaista kärsimystä sivusta, samalla kun itse kärsii ihan yhtä paljon. Melkein jo alkaa toivoa sitä, että korona ottaisi ja hävittäisi ihmiskunnan, mutta jättäisi edes jäljelle ne, jotka ymmärtävät kuinka ihmisen kuuluu elää ja olla tässä maailmassa.
Niinsanotuille suvakeille toivon pikaista heräämistä tosiasioiden tunnustamiseksi. Nyt alkaa olla jo viimeiset hetket käsillä.

Pohjalainen
Pohjalainen
2.2.2020 12:51
Vastaa...  T

Pohjanmaalla on vain pohjalaisia! Ei se nuivuus ole rasismia vaan realismia.
Nuijasota ja Napuen taistelu jne. opettavat…

M
M
2.2.2020 10:46

”ymmärtävät murteestani, että en ole ruotsalainen vaan suomalainen. Sillä hetkellä halveksiva asenne muuttuu ystävälliseksi.”
Pysyisikö se ivallisena ja vähättelevänä, jos he tietäisivät, että suomalaiset itse asiassa matkivat ruotsalaisia?
”olen asunut juuri siellä monikulttuurisuuden mustassa ytimessä”
Harkitsitko koskaan muuttamista valkoiselle hienostoalueelle voidaksesi jatkaa suvakointia?

Menthol
Menthol
3.2.2020 22:13
Vastaa...  M

”valkoiselle hienostoalueelle”
Onko Ruotsissa jossain sellaisia alueita vielä ?
Ehkä pohjois Ruotsissa jossain Norrbottenin läänin ja Västerbottenin läänin
välimaastosta voi säkällä löytää vielä sellaisen paikan Ruotsista jossa ei olisi
kovinkaan monta maahantunkeutujaa. Muualta sitä ei takuu varmasti löydy.

Tervejärkinen
Tervejärkinen
2.2.2020 10:54

Minäpä en ole koskaan sortunut mihinkään ihme aatteeseen, ja silti olen suvakkien mielestä jonkin sortin rasisti. Keskikoulussa oli 70-luvun alkupuolella samalla luokalla pari nuorukaista jotka olivat eri vasemmistoryhmän fanaattisia kannattajia ja hyvin epäsopuisia, muitakin tiedostavia ja edistyksellisiä alle 15-vuotiaita oppilaita oli. Opiskelun alkuaikoina paikallinen ylioppilaslehti oli lähes täysin vasemmiston hallussa, kilpailevia ryhmittymiä oli puolenkymmentä.
Ei uponnut myöskään 80-luvun lopun kasinotalous, enkä syyttänyt Esko Ahoa lamasta. Omatoimimatkailun perusteella tiesin että EU-jäsenyyden kynnyksellä hekumoitu vapaa liikkuvuus tulisi tuottamaan suuria ongelmia, useimmat tutut eivät olleet matkustelleet juuri kotimaata kauemmas ja olivat ihan ulalla. Finanssikriisin alkuaikoina tiesin että velkaantuneet maat olivat itse hoitaneet talouttaan löperösti ja kansalaisten pitäisi syyttää lähinnä omia poliitikoitaan, erityisesti Kreikassa. Vuoden 2015 pakolaisvyörystä sain jo alkuvaiheessa ensi käden tietoa siitä miten ihmissalakuljettajat lupailevat hyväpalkkaisia työpaikkoja mm. Saksasta ja Ruotsista, ja läpikulkumaissa kyllä tiedettiin että suurin osa tulee pettymään pahasti ja lainattujen matkarahojenkin maksamisessa on tekemistä.
Ei kannata olla sinisilmäinen. Velka on veli otettaessa ja velipuoli maksettaessa, kovin ihmettelen että pikavippifirmoja ja lainojen uudelleenjärjestelijöitä ei ole vieläkään saatu kunnolla kuriin. ketkä sitten ovat nykyään Suomessa ”viisaimpia” ihmisiä? Stand-Up koomikot kuten Anders Helenius ja Iikka Kivi, useampi toimittaja joilla ei kellään ole luonnontieteellistä koulutusta tai osaamista mutta silti sujuvasti vaahtoavat ilmastonmuutoksesta ymmärtämättä edes nykyisten uusiutuvien energialähteiden tuotannon todellisista suuruusluokista, sitten tietenkin erinäiset näyttelijät ja kirjailijat (varsinkin Jari Tervo). Toisaalta ei kyllä nappaa myöskään kansallissosialistien höpinät sen enempää kuin Variksien ja Rasmustenkaan.

Anonymous
Anonymous
3.2.2020 00:41
Vastaa...  Tervejärkinen

U

Saatanan palvoja
Saatanan palvoja
2.2.2020 11:08

Suomeen tarvitaan pirihuoria lisää ja lisää homostelevia hinttejä! Ja lutkia jolla on munat ja vinot silmät!

Ilmari
Ilmari
2.2.2020 11:08

Olen paljon käynyt Virossa ja pannut saman merkille kuin Paavo. Siellä ei tosiaan ole notkujia ostareilla. Jos siellä näkee tummempia ihmisiä, he ovat joko turisteja tai maassa asuvia.
Ensimmäiset somalit tulivat Suomeen 1990-luvun alussa. Kun he olivat saapuneet, ei heistä paljon sen jälkeen kuulunut. Luulin, että he ovat sopeutuneet maahan niin kuin aikanaan vietnamilaiset. Siihen aikaan rikosuutisissa kirjoitettiin mitä oli tapahtunut ja missä. En kiinnittänyt huomiota siihen, että tekijöiden taustaa ei koskaan kerrottu.
Kun some räjähti, kaikki muuttui. Äkkiä alkoi näkyä tietoja tekijöiden taustoista ja selvisi, että kyse oli ollut tahallisesta salaamisesta. Median tehtävänä on kertoa mitä tapahtuu. Siihen ei saa vaikuttaa, miten uutinen mahdollisesti vaikuttaa yhteiskunnassa.
Muistan kun Saska Saarikoski kertoi julkisuudessa, että tiedottamisella on myös pedagoginen vaikutus. On täysin sietämätön ajatus, että Saarikoski sai päättää, mitä minun on hyvä tietää. Saarikoski oli Hesarin USA:n kirjeenvaihtaja. Vaikka hänen siis kuului seurata maan sisäpolitiikkaa, hän mainitsi julkisuudessa että Trumpilla ei ole mitään mahdollisuuksia presidentinvaalissa.
Ei kukaan tietenkään voinut tietää, miten vaalit menevät, mutta tuollaiset möläytykset ovat osoitus ammattitaidon puutteesta. Tämän jälkeen hän jatkoi työtään niin kuin ei mitään.

Ruplapete
Ruplapete
3.2.2020 08:24
Vastaa...  Ilmari

Ilmari, Huomaa, että sulla on historia lukematta.
Sionistit omistavat median niin Suomessa kuin ulkomailla, siksi se on samaa tasoa kuin fiktiivielokuvat, jotka nekin suuri osa are made in the sionist Hollywood.
Paskaa alusta loppuun. Seiska lehtikin on sionistien, ja suomi24. Muutamia mainitaakseni.

Ruplapete
Ruplapete
3.2.2020 08:25
Vastaa...  Ruplapete

Hommaforum, perussuomalaiset, molemmat sionistisia

Ilmari
Ilmari
3.2.2020 10:36
Vastaa...  Ruplapete

Minulla historia lukematta? Itse suollat järjetöntä paskaa sionisteista!

Ruplapete
Ruplapete
3.2.2020 10:47
Vastaa...  Ilmari

Ilmari, mitä paskaa on tullut laitettua?
Sulle suositeltiin myöskin ’The Chemistry of Auschwits’. Itse en ole sitä kirjaa lukenut, mutta vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, että meinaan lukea. Paavoltakin on lukematta muutama kirja, se luottaa enempi sionistien, eli voittajien versioon toisesta maailmansodasta. Onhan fiksonia joskus kiva lukea, ei siinä mitään.

Ruplapete
Ruplapete
3.2.2020 11:18
Vastaa...  Ilmari

Ilmari, the chemistry of auschwich kirjan kirjoittanut on asiantuntija, eli oikea tiedemies, eikä Halla-aholainen huru-ukko (humanisti). Saksalainen kemisti, joka ullatus joutui linnaan…
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf

Lukija
Lukija
3.2.2020 19:08

Minä selvitin ja kirjoitin mutta meniköhän suodattimeen kun kommentti linkkeineen hävisi?

KJ
KJ
6.2.2020 02:15

On totta että sionisteillä on paljon osuuksia eri medioista. En nyt kohota menemään lukemaan Magneettimediaa, mutta pistän suomalaisen Wikipedian väritetyn linkin tähän. Sionistit eivät ole mielikuvitusta,
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sionismi

hemis
hemis
3.2.2020 13:18
Vastaa...  Ilmari

Eilisessä Hesarissa S Saarikoski arvioi Trumpin voiton mahdollisuudet hyviksi.

Antti Kusipää
Antti Kusipää
2.2.2020 11:09

Siinä tuli faktoja pöytään. Syy ja seuraus. Minulla samantyyppinen kehitys. En vieläkään osaa vihata ketään värinsä takia, vihaan kusipäitä. Fakta vain on se että 99.99% ”pakolaisista” ovat juurikin kusipäitä. Tämä ei ole kulttuuriero, tämä on fakta: he ovat kusipäitä. Minun ei tarvitse suvaita eikä sietää kusipäitä päivääkään muutenkin lyhyestä elämästäni. Minä vihaan elinympäristöäni, koska tänne on tunkeutunut kusipäitä, valehtelevia, ylimielisiä ja rikollisia kusipäitä. Pieni onnenjyvä on siinä että asun pienellä tylsällä paikkakunnalla jossa kusipäät eivät yleensä kauan viihdy, juuri siitä syystä että täällä ei ole heille tarpeeksi kusipääseuraa.. Ja heitä yöt ja päivät vainoavat supermegarasistit kuten minä, eivät palvo eivätkä kunnioita heitä ja heidän kusipääuskontoaan yhtään. Mutta suurkaupungit ovat jo täpösen täynnä joten kusipäät tulevat valumaan sankoin joukoin myöskin pikkukaupunki-Suomeen. Lapsilleni ja heidän lapsilleen tulee helvetinmoiset olot, ellei sitten toivon mukaan sisällissota ennen sitä hoida tätä järkyttävää kusipääongelmaa.

Ali Valottaja
2.2.2020 11:11

Ensinnäkin minua närästää silakan käsitys nuivuudesta `tunnetilana´ – minusta tunteet pitää maahanmuuttoasioissa jättää sivuun ja suhtautua asioihin kylmän rationaalisesti.
Itse olen äänestänyt vasemmistoa ja vihreitä nuoresta pitäen. Kanta maahanmuuttoon oli suunnilleen että muutama sata pakolaista vuodessa lienee sopiva määrä.
Joskus vuoden 2007 paikkeilla aloin seurata netissä humanitaarisesta maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta käytävää keskustelua asenteella paras argumentti voittakoon. Luin mielipiteitä puolesta ja vastaan. Ja kuinka ollakaan, maahanmuuttoon nuivasti suhtautuvat pesivät suvakit mennen tullen. Erityisellä lämmöllä muistelen Jussi Halla-ahoa ja Ruukinmatruunaa.
Nykyisin siis luonnehdin itseäni poliittisesti kansallismieliseksi konservatiiviksi, ja kantani maahanmuuttoon on se, että suunta tulee muuttaa Suomesta takaisin lähtömaihin. Aihetta seuraan edelleen – hyvä kooste skenen uutisaiheista muuten löytyy osoitteesta uutisvirta.net.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
2.2.2020 11:19

Riktigt hyvä, Pate !!!
Kyllä täällä Turussakin saa mutaturpia nähdä ja KUULLA jokajumalankerta, kun ptää käydä keskustassa. Varissuolle tai Pansiolle en menisikään , vaikka kettingeillä vedettäs! Tuo tyhjäpäisen äijälauman notkuminen ja saatanallinen mölöttäminen saa kyllä verenpaineet nousuun. Minulla onkin tapana ennen keskustaan menoa ottaa extra painepilleri, että kestää. Onneksi asun vaimoni kanssa Aurajoen varressa rauhallisella alueella kerrostalossa., Edes kaupoissa ei näy kamelinpaskoja kuin joskus. Kapakkakin on mukavasti parasta kauppaa vastapäätä, eikä sielläkään ole noita vajeenpaikkaajia, gusselov!
Aikaisemmin asuin kauempana kerrostalossa, ja eikös yläkertaan muuttanut joku saatanan husaini. Kun tuli niiden perseilyaika ramataani, niin yömökät alkoi. Ne kyllä loppui aika pontevaan talonmieheen, joka asui seinän takana. Sillä oli kova luonne, pamppu kädessä ja schäferi kupeella, niin ramataanin juhlijat lähti käpälämäkeen!
Mutta se husaini jäi eikä yksin viitsinyt ölistä öisin niin paljon. No, sitten muutti yönmusta nekru toisaalle yläkerroksessa, ja johan alkoi kirjaimellisesti paska lentää. Milloin sitä oli hississä seinillä, milloin taas talon saunan pesuhuoneessa. Ennenkuin tuollaisen paska-automaatin saa talosta ulos, niin sehän kestää.
Mulle riitti. Myin kämppäni pois, asuin huvilallani ”kulkaa korpien kuiskintaa”-ympäristössä lämpimän vuodenajan ja sitten syksyllä vaimon kanssa samaan nykykämppään.
Kyllä täällä voi näin asua, kun ei siis mene keskustan hansakortteliin tai sen nurkille. Siitä huolimatta
joskus huokaisee, että Viroon olis pitänyt muuttaa jo kaks´kymmentä vuotta sitten. Nyt ei enää jaksa.
Jaa, että pohjalaiset rasisteja. Jos on, niin so what? Me vain tykätään olla suomalaisia ja suomalaisten kans.
”Concodia res parvae crescunt; discordia maximae dilabuntur”! Eli vapaasti suomentaen: ”Sovulla saa aikaan isoja asioita, jotka taas epäsopu hävittää”.

Teuvo Tärpätti
Teuvo Tärpätti
2.2.2020 13:09

Meillä alkoi samantyyppinen touhu, kun taloomme muutti jonkun sijoituskämppään todennäköisesti irakialaisperhe. Alkoi aivan saatanallinen mökä. Ihmettelin monta kertaa, miten helvetissä ne pystyvät huutamaan taukoamatta, paria keskiyön tuntia lukuunottamatta kuin mölyapinalauma. Kun he tulivat ulko-ovesta ulos, mölinästä helppo päätellä kuka siellä kulkee.
Sitten, eräänä päivänä pihaan tuli tuholaistorjuntafirman auto, ja aulaan ilmoitus torakoiden torjunnasta. Saimme iloksemme mölyapinalauman lisäksi niiden mukana tulleet torakat. Onneksi kyse oli vain muutamasta yksilöstä, jotka saatiin nopean toiminnan ansiosta kuriin. Nehän lisääntyvät todella nopeasti. Toki taloyhtiön laskuunhan torjunta meni.
Melko nopeasti seinänaapurit saivat tarpeekseen kulttuurinrikastuksesta, ja porukka häädettiin muiden iloksi.
En pidä itseäni rasistina. Talossa asuu myös muita ulkomaalaisia, jotka käyvät töissä ja osaavat käyttäytyä, eikä heitä vastaan minulla mitään ole. Mutta rikollisten, raiskareiden ja murhaamiesten tänne loisimaan roudaaminen vituttaa ylimaallisen paljon.

Nyt tarkkana
Nyt tarkkana
2.2.2020 11:26

Pate, nyt tarkkana. Et sinä ole rasisti. Sinä olet suvaitsematon ja niillä on kaksi eri merkitystä. Rasisti on ihminen joka kiistään jonkun ihmisryhmän olemassaolon joko ihonväriin tai rotuun pohjaten. Eli jos joku sanoo että ”juutalaiset pitäisi kaikki tappaa” hän on rasisti, koska lause pohjaa rotuun ja sitämyötä heidän tappamiseensa. Muta henkilö joka on sitä mieltä että Suomesta voisi lähettää 80% sotapakoilaisista takaisin kotimaihinsa, hän ei ole rasisti. Hän on vain suvaitsematon maassa olevia ulkomaalaisia kohtaan.

Adolf Gotler
Adolf Gotler
2.2.2020 11:55
Vastaa...  Nyt tarkkana

Nyt ite tarkkana. Vai että juutalaisuus on rotu..

Nyt tarkkana
Nyt tarkkana
2.2.2020 12:37
Vastaa...  Adolf Gotler

Kyllä, he ovat oma rotunsa. Heidän DNA:sa poikkeaa muista roduista merkittävästi. Myös eri alueilla asuvien DNA:t poikkeavat toisistaa mutta heillä on silti valtaosa samoja toistumia. Myös suomalainen on rotu koska meidän DNA:mme poikkeaa huomattavasti ruotsalaisten ja venäläisten kuten myös eestiläisten.
Rotu ei ole vain ihonväriin- tai asuinpaikkaan perustuva määre. Ja kun tutkitaan eri rotuja esim. euroopassa niin ylimalakisesti voidaan sanoa että euroopassa kaikki ovat ”serkuksia” keskenään. Johtuu iänkaikkisista sotimisista ja senaikusista ihmissuhteista. Suomi on ollut saarroksissa ja sivussa lähes kaikesta näistä.
Pitää myös erottaa sanat suomalainen ja Suomen kansalainen. Jälkimmäinen osoittaa mihin maahan maksaa veronsa ja ensimmäinen mitä rotua on.

Adolf Gotler
Adolf Gotler
4.2.2020 09:23
Vastaa...  Nyt tarkkana

Minäpäs voin kääntyä juutalaiseksi tältä istumalta ja sinun mukaasi siinä samalla minun rotuni muuttuu. Älä sekoita perusbiologiaa ja ihmisen äärimmäistä mielenvikaisuutta (uskontoa) keskenään. Ihminen voi olla simppeli afrikkalainen kakkamajassa hääräävä hökkelikyläläinen, juoppo inuiitti, lapsenraiskaaja muslimi tai vaikkapa heikon itsetunnon omaava naistenhakkaaja suomalainen, AIVAN SAMA! AINUT mikä on tärkeää ja mikä ihmisen määrittelee on se miten hän kohtelee muita.

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 18:11
Vastaa...  Nyt tarkkana

Erehdys. Suomalaiset, virolaiset ja venäläiset eivät eroa kovasti dna:n puolesta. Kaikissa kolmessa etnisyydessä esiintyvät samat Y-haploryhmät (miehet) eli N, I ja R1a. Ero on vain niiden taajuudessa ja jakaumassa. Yleisyyteen perustuva lista on seuraava:
Suomalaiset
1. N (60 %)
2. I
3. R1a
4. Muut
Virolaiset
1. R1a (32 %)
2. N (30,6 %)
3. I
4. Muut
Venäläiset
1. R1a (n. 45 %)
2. N (n. 20 %)
3. I
4. Muut
Kantaruotsalaisilla on eri tilanne, koska heillä esiintyy myös R1b, joka on joko yleisin tai toiseksi yleisin. Jos muistan oikein, ruotsalaismiehillä on seuraava jakauma:
1. R1b
2. I
3. R1a
4. N
5. Muut
N-haploryhmä (Y-DNA) ei juuri esiinny muualla Euroopassa. Sen pienet määrät on havaittu ukrainalaisilla (venäläisten kautta), valkovenäläisillä, unkarilaisilla ja slovakeilla.
Juutalaisilla, arabeilla ja somaleilla yleisin Y-haploryhmä on E (eri subkladit eli alaryhmät kuitenkin). Suomalaisilla, virolaisilla ja venäläisillä E on hyvin harvinainen.

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 18:14
Vastaa...  Anonymous

P.S. Venäläisillä on tarkoittanut vain ns. isovenäläisiä ilman vähemmistökansoja.

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 18:16
Vastaa...  Anonymous

P.P.S. Siis ”olen tarkoittanut”.

Anonyymi
Anonyymi
4.2.2020 10:37
Vastaa...  Nyt tarkkana

Outoa, että äärioikeistoa syytetään yleensä antisemitismistä, kun muslimien päävihollinen numero yksi on juutalaiset. Yhteiskunnista näkee valtioiden sivistyksen ja kehityksen tason ja ilman öljyään, jonka saamisen maan uumenista ovat länsimaat heille opettaneet, monet muslimimaat olisivat jääneet infrastruktuuriltaan kivikauden tasolle. Muslimit eivät voi sulattaa sitä, että juutalaiset ovat älykkäitä (todisteena ylivoimainen saalistus kaikista tieteen Nobel-palkinnoista) ja heillä on nykyaikainen toimiva yhteiskunta vastakohtana muslimimaailman jälkeenjääneisyys, taikausko, väkivalta ja ihmisoikeuksien polkeminen.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
2.2.2020 11:27

Jaahah; kommentoin mielestäni pitkähkön asiakommentin, mutta jonnekin avaruuksiin lie mennyt, koska ei ilmestynyt sisulle. Schade. Mutta hyvin Pate kirjoitit ja hyviä ovat kommentitkin olleet.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
2.2.2020 11:29

Tulihan se pitkäkin kommenttini. Taas hätäilin turhan päiten, ähh!

Kansallismielinen
Kansallismielinen
2.2.2020 11:33

Erittäin hyvä kirjoitus.

radikaali mallitava politisoitunut valtamedia
radikaali mallitava politisoitunut valtamedia
2.2.2020 11:45

mietikää järjellä eikö tämä ole juuri näideb suomenvaltamedian katkeraa
ääri mallitamista voittajia kohtaan
siis suomen kuvalehden alennus tila on karmeaa katseltavaa
Viikon kuva: Mielenosoittajien sarkasmi kohdistuu pääministeri Boris Johnsoniin
väitän että tämänkin työväinpuolueen hävijästä
Jeremy Corbyn herja julisteita
kuvia oli tarjolla suomen kuvalehden valikoimassa
mutta he umpi eu kiimaisina politusoituneina liberaali vasemmistolaisina propagandisteina päätyvät tähän vinkumiseensa eu eron vastustajien puolelle
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/viikon-kuva-mielenosoittajien-sarkasmi-kohdistuu-paaministeri-boris-johnsoniin/?shared=1111727-a8e47cad-500

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 18:34

(Valtamedia)koirat haukkuvat ja (brittien voitto)karavaani kulkee.

radikaali mallitava politisoitunut valtamedia
radikaali mallitava politisoitunut valtamedia
2.2.2020 11:58

eli suomen kuvalehden viesti on
medianlukutaitoiselle ihmiselle ihmisille
boris-johnson on *peräreikä*
ei sen enempää eikä vähempää puolueetomasti
onko jutun tehnyt joku ex yle loikkari kuvalehteen

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 18:43

Medianlukutaitoiset eivät punavihreästä valtamediasta paljon välitä. Sitä lukevat yhtä silakka-aivoiset kuin valtamedian toimittajatkin. Toimittajista 86,4 % kannattaa vihreitä, vasemmistoa tai demareita. Luvut netissä.

radikaali mallitava politisoitunut valtamedia
radikaali mallitava politisoitunut valtamedia
2.2.2020 12:01

eli suomen kuvalehden viesti on
medianlukutaitoiselle ihmiselle ihmisille
boris-johnson on *peräreikä*
ei sen enempää eikä vähempää puolueetomasti
onko jutun tehnyt joku ex yle loikkari kuvalehteen …

Ruplapete
Ruplapete
2.2.2020 12:14

Juurisyy KAIKKIIN ongelmiin on kasaarisionistit, eli turha vihata kehismaalaisia. Kasaarit tunkevat porukkaa Eurooppaan, ja mukana touhussa on niin laaja verkosto kaikista sionistifirmoista, EU, Nato, IMF, YK, vatikaani/katolinen, usrael, monikansalliset, kirkko, ettei oikeastaan pahuutta ja sen laajuutta voi kuvitellakaan.
Ja propagandaa tulee tietysti kaikista instituutioista, media, koulutus, kolmas sektori, jopa kirkosta. Sionistit hallitsevat kaikkialla. Jopa oppositio (Halla-aho) on koukkunenien kontrollissa.

Ruplapete
Ruplapete
2.2.2020 12:17
Vastaa...  Ruplapete

Sionistit hallitsevat Russiassakin, vaikkei aktiivisesti tuhoa putinin johdolla Russiaa

Ruplapete
Ruplapete
2.2.2020 12:23
Vastaa...  Ruplapete

Ja pieniin fraktioihin solutetaan aina hajoittajia, tuhoaja, marxisteja, vaikkapa SKE, Ipu, Kansalaispuolue. Monet muut ovat jo valmiiksi valeoppositioita, Hjallis, Piraattipuolue jne.

Ruplapete
Ruplapete
2.2.2020 12:25
Vastaa...  Ruplapete

SilakkaSuvakit ovat vain propagandan uhreja, se tulee muistaa.

Kari K.
Kari K.
2.2.2020 14:47
Vastaa...  Ruplapete

It takes one to know one.

Ruplapete
Ruplapete
2.2.2020 16:28

Rockefeller, Kennedy, Ashtor, Rotschild, Clinton, Bush jne

Ilmari
Ilmari
2.2.2020 16:23
Vastaa...  Ruplapete

Aivan vainoharhaisia ja käsittämättömiä salaliittoteorioita. Melkein kuin Marco de Witillä, joka luulee edelleen olevansa SKE:n puheenjohtaja.

Ruplapete
Ruplapete
2.2.2020 16:33
Vastaa...  Ilmari

Ilmari, lue historiaa edes pikkusen

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 12:24

Taas sotketaan realismi ja rasismi. Kuka tahansa alkaa vihata porukkaa joka käyttäytyy röyhkeästi, ylimielisesti, vihamielisesti ja väkivaltaisesti. Mutta tällöin vihalla ei ole mitään tekemistä tuon porukan ihonvärin, etnisyyden tai uskonnon kanssa joten kyse ei ole rasismista.

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 12:32
Vastaa...  Anonymous

Pahin virhe minkä voi tehdä on sanoa olevansa rasisti jos ei ole.
Silloin myöntää suvakkien valheelliset ja virheelliset väittämät todeksi.
Lisäksi sinut ignoorataan ja poistetaan joka paikasta tämän jälkeen. Sanomisillasi ei ole enää mitään painoarvoa koska olet vaan rasisti jota ei lasketa.

Anonymous
Anonymous
2.2.2020 12:48
Vastaa...  Anonymous

Olet tai et mutta lisäksi myöntämisestä ei ole sinulle mitään hyötyä tai arvoa mutta paljon haittaa ja sitä voidaan hamaan loppuun asti käyttää sinua vastaan lyömäaseena. Älkää luulko ettei rasismikortti enää toimi. Se toimii paremmin kuin koskaan ennen.

valtamedia Britannian Johson on peräreikä ja kok - Orpo ..tuleva Nazi ..rikollinen
valtamedia Britannian Johson on peräreikä ja kok - Orpo ..tuleva Nazi ..rikollinen
2.2.2020 12:43

Normaalisti ajateleva kansalainen ei tekisi
jos mahdolisuus olisi tuollaista
suomen kuvalehden juttua britanian pääministeristä
**se kuvan viesti * kamalasta perärejjästä*
eli nämä valtamedian toimittajat ovat se porukka jota brexit eniten vitutaa
ja he yritävät tahalan radikalisioida niitä neutralimmin brexitiin suhtautuneiden ihmisten mielipiteitä näillä jutuilaan
suomen valtamedian vajakki
ääri liberaali Eu kiimaisten kritiikitömien vasemmisto journalistien vinkujuen tasolle
siis tarkoituksena on polarisoida tahalaan suomen kansalaisia
tämänkin BREXIT asian puitteissa
ja sen päätavoite on Eu n krittikitön perseen nuolemisen asenne
kaikki muut mielipitee ovat valtamedian journalisteille vääriä
ja sen esittäjä tulee mallitutetuksi vertamalla heitä rivien välistä rasisti nazi peräreijiksi
ja heti perään **oikeaan ajankohtaan sopiva** Nazi oikeudenkäynti Dokkaria yleen
Jolla he yritävät Syylistää kokoomusta Sen yhteistyö haluista PS än kanssa
*taas poliitinen viesti nazi YLEN Dokkarin takaa
*sen esittämisen *oikea syy*
Nationaalinen kansalismielinen brexit ja ……..
Petteri Orpo kokoomus ,,,jos veljeilet PS än kanssa
joudut 100 varmasti nuuberin oikeudenkäyntiä vastavaan tilanteeseen
syytetynä rikoksista ihmisyytä vastaan nazina lähi-tulevaisuudessa
Petteri Orpon twitteri laulaa Ylen puolelta
Nuuber dokkarin katselun muistutuksista
Historia: Auschwitzin oikeudenkäynti | Yle TV1 | yle.fi
6 päivää sitten
eli he muistutavat tänään petteriä maanataina tulevasta uusinnasta
Nürnbergin oikeudenkäynnit | yle.fi
TV1 maanantaina 3.2.2020 klo 19.00 – 19.55, uusinta lauantaina 8.2. klo 8.05, Areenassa

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 19:03

”Annus horriboris” tuossa lukee. Kyseessä on sanaleikki latinankielisestä ”annus horribilis” – hirveä/kamala vuosi. Sitä siirtymävuotta ilmeisesti tarkoitetaan, tuskin peräaukkoa (anus). Mutta jos oikeasti tarkoitetaan peräaukkoa, tuo olisi pohjanoteeraus.

Sam Colt
Sam Colt
2.2.2020 12:44

En ihmettelisi, jos tuosta valtakunnansyyttäjä kiihottuu ja hakee Paavoa käräjiin. Voi näes olla niin, että omaa historiaansa ja tunteitansakaan ei saa julkisesti kertoa, jos hallitus ei ole samoilla linjoilla.
Mielestäni Paavo ei ole rasisti, koska hän ei kerro koskaan tehneensä mitään sortoon ja ahdisteluun viittaavaa. Ihmiselle syntyy käsityksiä omista havainnoista ja kokemuksista – jos ylipäätään on kykyä johdonmukaiseen ajatteluun.
Vihervassareilla on sokea ideologiansa, mikä ohjaa heitä oman yhteiskuntansa tuhoon. Islam ei pyri monikulttuurisuuteen vaan islamin ylivaltaan, jossa muut tapetaan. Monikulttuurisuutta ollaan sietävinään vähän aikaa, mutta sitten alkaa sharia.
Eurooppa on jo totutettu siihen että tulijoita sanotaan ”pakolaisiksi” tai ”turvapaikan hakijoiksi”.
Monet tulijoista varmasti on sotilaskarkureita, mutta pääsyy lähdölle on länsimaailman houkutus. Pojat ovat silmät kiiluen tumputtaneet internetin pornosivuilla ja kuvitelleet lännen todella olevan eldorado himokkaalle kamelikuskille. Salakuljettajat vielä lisäävät höyryä kertomuksilla Pohjolan autuudesta. Jos totuus täällä ei olekaan niin auvoisa, syntyy konflikteja kuten Oulussa ja Hämeenlinnassa. Lännen vika kun poika oli väärässä käsityksessä.
Kiitos Paavolle kovasta työstään. Voi olla rasittavaakin lukea Ruotsin salailevasta mediasta aina kasvavaa määrää vastenmielisiä uutisia.
Koita Paavo jaksaa!

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 19:19
Vastaa...  Sam Colt

Kansalaisrohkeutta tuo Paavon kirjoitus on. Nykytulkinnan mukaan mikä tahansa paikkaansa pitäväkin tieto, joka saattaa aiheuttaa vihaa ja negatiivista ajattelua tiettyä ”kansanryhmää” kohtaan ja ko. tiedon levittäminen, voidaan rinnastaa kihottamiseen ko. kansanryhmää vastaan. Jopa ”väärän” mielipiteen ilmaisemisesta voi tulla haaste oikeuteen ja automaattinen tuomio. Käytänössä väärä mielipide, väärä ajattelu ja väärät ajatuksetkin on kriminalisoitu. Itse en uskaltaisi kirjoittaa kuin Paavo edes nimimerkillä ja VPN:iä käyttäen.

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 19:20
Vastaa...  Anonymous

Viha on tunne tai tunnetila. Väärät tunteetkin on kriminalisoitu.

yle watch jauhotaa faktoin
yle watch jauhotaa faktoin
2.2.2020 13:13

Valtavirran toimittajat eivät ainoastaan palvele maksavaa isäntäänsä, vaan he ovat itsekin omaksuneet globalisaation ”voittajien” antinationalistisen asenteen. He eivät enää kerro asioista niin kuin ne ovat vaan niin kuin he toivoisivat niiden olevan.
Kun kansallismielinen Lega-puolue lisäsi vajaa viikko sitten Pohjois-Italian Emilia-Romagnassa pidetyissa paikallisvaalessa kannatustaan 15 prosenttia ja vasemmisto menetti samalla paikkoja, Yle tulkitsi tämän populistipuolueen tappioksi. Ylen punavihreän toimittaja Jenna Vehviläisen analyysissä Italian Sardiiniliike laittoi kampoihin oikeistopopulisteille – Salvini hävisi paikallisvaalit Lega-puolueen tappiona pidetään sitä, että vasemmisto pystyi hupenevasta kannatuksestaan huolimatta pitämään niukasti enemmistönsä. Pienessä ovat toimittajien ilon aiheet nykyään. Huvittavinta mielipidekirjoituksessa on se, kuinka valtamedian prostituutiti panee toivonsa demokraattisia oikeuksia halveksuvalle ulkoparlamentaariselle häirikköjoukolle.
Toimittajien lapselliselta mieliharmilta ei voinut välttyä viime yönä kun Iso-Britannia erosi vihdoin ja viimein Euroopan Unionista. Yle tv 1:n viime öinen Brexit-lähetys olikin suurta tahattoman komiikan ilotulitusta kun kaikki toimittajat ja tarkoin valitut asiantuntijat surkuttelivat Britannian EU-eroa. Jo heidän kasvonsa ja ilmeensä kertoivat kärsimyksen täyteisistä unettomista öistä asian tiimoilta.
Silmiinpistävintä lähetyksessä oli se, että kaikki toimittajat Ylen studiossa, Helsingin yöelämässä, Brysselissä, Lontoossa, Edinburgissa ja Pohjois-Irlannin Londonderryssä olivat naisia. Myös studioon raahatut ”asiantuntijat” olivat enimmäkseen naisia kuten Kokoomuksen Sirpa Pietikäinen ja Vihreiden tuore EU-meppi Alviina Alametsä. Kummallisen naisituksen taustalla lienee joku statement, jolla kai haluttiin hieroa valkoisen nationalistisen heteromiehen naamaa. Naisvieraiden lisäksi studioon kutsutut Helsingin yliopiston asiantuntijat olivat arvattavasti fanaattisia EU-federalisteja.
Ylen studiossa ei kuultu ainuttakaan kritiikkiä EU:n tominnasta ja perusteista, vaan kaikesta syytettiin Britannian ”tyhmää eropäätöstä”. Mielipahaa on yritetty lieventää myös pahantahtoisilla kirjoituksilla, joissa toivotaan Britannian kärsivän erostaan. Yksi niistä on Ylen Lontoon kirjeenvaihtaja Pasi Myöhäsen aamun synkkinä tunteina naputeltu itkuinen avautuminen Analyysi: Vapauden hurmaan herännyt brexit-Britannia voi pian kaivata EU-kahleitaan – maailmankaupan jätit voivat tarjota yksinäiselle kylmää kyytiä.
Jotta EU:sta eroamista ei tapahtuisi jatkossa, globalistit panevat toivonsa sille, etteivät jäsenmaat voisikaan enää halutessaan jättää unionia. Tällaista linjaa on ajanut pitkään Brexit-sopimuksen yksi neuvottelijoista, entinen Belgian pääministeri Guy Verhofstadt. Hän sanoi puheessaan, että EU:ta on uudistettava siten, ettei unionista voisi enää erota. Hän perusteli vaatimustaan sillä, että ”Euroopan maat ovat menettäneet suvereniteettinsa pitkä aika sitten”. Sittemmin Verhofstadt jyrkensi näkemystään unionin parlamentin keskustellussa, jossa hän asettui avoimesti poikkiteloin koko kansallisvaltion ideaa vastaan, koska ”jäsenmaiden suvereniteetti on aikoja sitten mennyttä”. Hän myös vaati, että EU-kansalaisten pitäisi yksinkertaisesti hyväksyä tämä tosiasiana.

Silliä Kullekin
Silliä Kullekin
2.2.2020 14:20

Minäkin tulin suvakkina Ruotsiin ja muutuin parissa vuodessa, en rasistiksi mutta erittäin maahanmuuttokriittiseksi ja depressiivis-aggressiiviseksi, kiitos nimenomaan Ruotsin.
Ruotsi kusetti minua. Lupasi turvallisen ja rauhallisen maan jossa yhteistoimin viedään yhteiskuntaa eteenpäin. Se oli pelkkää valhetta.
Suomeenkaan en voi palata koska se ei enää ole se Suomi mistä lähdin. Nyt maata kattaa valtava silakkapeite ja se haisee hyvin pahalle. Joten… bye bye Suomi. En tiedä näemmekö enää koskaan.

Kokenut Mies
Kokenut Mies
2.2.2020 16:12

Omalla kohdallani herääminen alkoi 2000-luvun alussa, kun silloinen tyttöystävä kertoi kokemuksista etnomiesten taholta esim. tyrmäys ja raiskausyritys pitseriassa ja sitten jouduin itse pimeässä taksissa lähi-idästä tulleen joukkion ryöstönyrityksen kohteeksi. En sinäänsä ole rasisti ketään kohtaan, mutta tiedostan ihmisryhmien erilaiset toimintatavat ja kulttuurin. Näiden tulijoiden maissa naisten asema on huonompi ja länsimaisena miehenä kohtaisit rasismia ja kuoleman jossain vaiheessa. Lopullisen päätöksen asennoitumisessa on tehnyt kohdallani tiede, joka kertoo useita järkisyitä käytökselle ja älykkyyden puutteelle.
Mielestäni länsimaihin voi tulla ulkomailta väkeä, mutta tähän pitää kohdistua esikarsinta ja pakolaisia ottaa hyvin vähän ja/tai vain naisia, sekä nuoria lapsia. Heidän integroituminen on parempaa kuin täysikäisillä miehillä. He täysikäiset miehet voivat tulla parisuhteiden tai työn perässä, jos sellaisen löytävät. Suurten ihmisjoukko siirto tulee johtamaan sisällisotaan Euroopassa ja veikkaan, että tulevaisuudessa muutamalla nyt pahamaineiselle henkilölle laitetaan vielä patsaita pystyyn.

T
T
3.2.2020 10:06

Rasistihan on kehusana. Itse välillä pelkään että en ole riittävän rasistinen ihminen.

Anonymous
Anonymous
3.2.2020 16:31
Vastaa...  T

Kyllä sinä varmaan olet.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
2.2.2020 17:38

Kerran rasisti, aina rasisti.
Pastori on ylpeä rasismistaan, aina ja iänkaikkisesti.
Humanistit on globalistien hölmöjä lampaita talutusnuorissaan.
Aamen…

jippos123
jippos123
2.2.2020 17:55

Jos halajaa kertakaikkista ja peruuttamatonta vitutuspiikkiä ja roturealistin suhtautumista kaikkiin paskavarvaipaisiin niin suosittelen lämpimästi kriha-operaatioon osallistumista vaikkapa A-maahan, Irakiin , Somaliaan tai Maliin.
Ne mulkut hihkuvat noissakin mestoissa mutta kummasti tukee nöyrä koiran asenne kun alkaa henki olla höllässä.
En arvosta noita paskiaisia sotilaana enkä ihmisenä, kuonaa ja ihmiskunnan jätettä.

Särmääjä
Särmääjä
2.2.2020 20:06

Kyllä minäkin olen luullut että jotkut hemmetin kaukaa tulleet oudot muukalaiset voi jotenkin muuttua suomalaisiksi ja kotiutua tänne ja että on hienoo kun jotain on ”kansainvälistä” ja eri väristä meininkiä ja että jos emme hyväksy näitä olemme sisäänpäin kääntynyt ankea impivaara. Olin tosin silloin lapsenuskonen alle 15-vuotias rääpäle, joka ei vielä tajunnut edes poliitikasta saati poliittisista puolueista mitään ja uskoin niitä satuja joita television tai opettajan auktoriteetti kertoi. Aika äkkiä kuitenkin jo kun kasvoi itsenäisesti ajattelevaksi ja alko näkemään ja kokemaan sen mitä se porukka jo Suomessa tarjosi niin sehän oli ihan pelkkää paskaa. Silloin 2015 ainoostaan huomas sen että tämän yhteiskunnan toimielimet ja viestimet on täysin suomalaisia vastaan kun aikasemmin ehkä ajatteli ettei mistään vaan saa kertoa. Se oli kyllä ankaran vituksen aikaan kun niitä tuotiin tänne ovista ja ikkunoista ihan jokapaikkaan tuli vokkeja. Jopa perussuomalaiset perusti Kihniöön vokin.

Tapiola
Tapiola
2.2.2020 23:09
Vastaa...  Särmääjä

Tuli tästä mieleen oma aivopesukoneen pyörityksessä olo nuorena Korkeajännityssarjakuvia lukiessa. Niissä saksalaiset olivat aina sakemannisikoja ja liittoutuneet mitään pelkäämättömiä ja kaikki sakujen lentokoneet alas pudottavia urheita ja taidokkaita sotureita ja totuuden lipun kantajia.
Eräät arvostamani kristillistä sanomaa julistavat puhujat kertovat juutalaisten älykkyydestä ja lukuisista Nobeleista ym. Sanotaan nyt sen verran vastaan kuitenkin, että esim. atomipommin kehittänyt Usa:n loikannut juutalainen kuitenkin ammensi oppinsa hyvin pitkälle Saksassa saksalaisilta. Ja mikäs siinä, siihen enempää juuta jaata. Korkeintaan joku Munaton Nillittäjä alkaa inistä?
Sitten vaikka sellainen eurooppalainen kuin Tesla, joka muutti jo ennen sotia Usa:n, ja sai paikan Einsteinin laboratoriosta tai mikä paja lie. Noh, Tesla keksi kaikenlaista magneettivuon jotain induktanssin mittausta ja vaihtovirtamoottorin ym mitkä asiat nyt sähköautojen kehittelyssä ovat tärkeitä. Nooh, tämä kuuluisa noobelisti omi kaikki keksinnöt, rikastui ja palkittiin. Tesla kuoli köyhänä.
Kaisaniemenkadulta 70 luvulta on tarina eräästä…. jaa, en kerrokaan, mutta on vähän samantapainen.
Nämähän on siis yksittäistapauksia? On kai, vai onko? No sovitaan että on.
Ehkä Hitler oli yhtä tyhmä ja huumorintajuton kuin minäkin?

Anonymous
Anonymous
15.2.2020 19:43
Vastaa...  Tapiola

Entä jos ajatellaan Aatua suvaitsevaisuuden näkökulmasta: nälkää, köyhyyttä, ahdas kimppakämppä luteineen, nöyryyttävä Versailles’n rauhansopimus, Wienin korkea hintataso…, ja ohi suhahtavat kullatuilla hevoskärryillä juutalauset pankkiirit, lääkärit ja lakimiehet. Säälitään nuorukaista, uhrihan on! 😉

Khalifatta
Khalifatta
2.2.2020 22:09

Eihän tuossa mitään: Paavo on vaan osoittanut kohtaamisteorian paikkansapitäväksi!

Johan
Johan
3.2.2020 10:21

Tuosta joku osaava ”monikulttuurisuuden vastustaja” voisi väsätä Suomi-version.
Ruotsin evakuointisuunnitelma
Suuri osa Ruotsista on liekeissä, ja alamme lähestyä tilaa, jossa muutto maan rajojen sisällä ei ole mahdollista. Silloin on aloitettava evakuointi, jolloin kaikki evakuoidaan omalle tai vanhempiensa kotiseudulle (kuvassa återsamlingsplats on ns. jälleenkokoontumispaikka).
Kylteissä tulisi tietenkin käyttää evakuoitavien paikallisia kieliä.
https://petterssonsblogg.se/2020/02/02/utrymningsplan-for-sverige/

Ruplapete
Ruplapete
3.2.2020 12:52
Vastaa...  Johan

Suomi says welcome or suomi says fu you?
https://svenska-zoner.com/finland/index.html
Suomeen ne ovat tulossa ne ruotsalaiset. Itse asiassa, ruotsalaiset ovat matuja paahempia, ne orjuutti suomalaisia monta sataa vuotta.
Suomi says no thank you.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.2.2020 12:59

Minulla ei ole montaa henkilökohtaista monikulttuurista kohtaamista. Eilen oli tosin tulla. Ajoin autoa tietä, jossa on kaksi vierekkäistä samaan suuntaan ajettavaa kaistaa. Tien viereen oli pysäköity paljon autoja. Onneksi olin tarkkana ja katsoin eteeni. Huomasin että muutaman kymmenen metrin päässä parkkeeratun auton kuskin ovi oli täysin auki. Väistin äkkiä toiselle kaistalle. Ihmettelin hiukan, kun huomasin että kuskin paikalla istuu joku sivuttain – jalat ulkona. Ajettelin, että onhan se nyt saatana, että joku istuu reteästi autossa ovi auki. Tyypin hipiä oli täysin musta, joten se selitti asian. Kukaan suomalainen ei koskaan ole minun nähteni puuhaillut vastaavalla tavalla. Katsoin peiliin ja ei se ovi siitä sulkeutunut. Siellä se puuhasi kaikessa rauhassa sitä mitä puuhasi.

GLGL
GLGL
4.2.2020 01:47
Vastaa...  Suomi Finland

Luultavasti yritti saada autoa käyntiin johtoja yhdistelemällä.

hemis
hemis
3.2.2020 13:24

Rasismilla ymmärrettiin ennen valtiovallan sortotoimia, jotka kohdistuivat johonkin etniseen ryhmään. Nyt sitä (mukamas) on isännöitsijälle valittaminen öisestä lähi-itäläisestä mölykonsertista.

Miksi säkki saa touhuta vapaasti?
Miksi säkki saa touhuta vapaasti?
4.2.2020 09:36

Terroristi Skråmon säkkianoppi ylläpitää IS- Kalifaattia Ruotsissa, katso Expressenin video:
https://www.expressen.se/tv/nyheter/avslojanden/har-konfronteras-is-rekryteraren-ulrika-pape/

Leso
Leso
4.2.2020 09:51

Olen asunut erittäin patriarkaalisessa kulttuurissa, ihan yksin.
Minä istuin miesten pöydissä kun ämmät tiiraili tarpeita seinustalta.
Nyt en enää jaksa niitä typeryksiä ja olen vetäytynyt omaan linnoitukseeni itäiseen Helsinkiin.
Vituttaa joka kerta lähtee tupangiostoksille kun ei näy kuin neekereitä ja muita vuohennussijoita.
Eikä saatana suomen sanaa kuule. Hyi vittu.

Leso
Leso
4.2.2020 10:28

Ai niin. Hyvä kirjoitus, Paavo.
Nuin se alkoi minullakin – pikkuhiljaa.
Olin jokseenkin hämmentynyt aikoinaan yliopistossa.
Sanoin jo -90-luvulla opiskelijabileissä ennen tosisuvakismia, että suvaitsevaiset ovat kaikista suvaitsemattomimpia.
Olin bileitten isotissisin tyttö, vaan en suvaitsetuin.
Mun mielestä musta iho ei ollut vain ällöttävä, vaan myös vähä-älyinen. Ja haiseva.
Somalit oli tullu kuvioon ihan just.

Anonymous
Anonymous
4.2.2020 14:28

Pakolaisina esiintyvät muukalaiset ovat paljon useammin rasisteja kuin suomalaiset.
Jokainen voi nähdä sen heidän käytöksestään sekä rikostilastoista.comment image
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

PILLU
PILLU
5.2.2020 00:34

Asiaa. Mutta miksi tämä PILLU? ”Saada PILLUA”. Miksi hienosta asiasta vääntää jotakin noin rumaa ja vastenmielistä? Pikkupojat esittävät kovaa käyttämällä tällaista kieltä. Eiköhän se kovuus vähän muilla mittareilla mitata.