Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vitjaantunu Stadilainen
Vitjaantunu Stadilainen
8.2.2020 17:13

Mä haluan vain tässä lähetyksen kestäessä todeta itsestäänselvyyden, että ei ole väliä minä päivänä Mono tulee, kunhan on hyvä ja mielenkiintoinen lähtetys, kuten juuri nyt!
Frodi tuossa alussa totesi, että monikulttuuri tullaan ennen pitkää pakottamaan myös itä-euroopan maille ja tästä olisi tärkeää saada lisää tietoa:
Voisitteko ottaa (Paavo) mukaan jonkun EKRE:läisen tai muun asioista tietävän henkilön Virosta lähetykseen ja kysyä hänen mielipidettään esim. Baltian maiden tilanteesta? Yritetäänkö virolaisille punkea multikulti-ajatusta ja jos, niin miten? Tiedostavatko virolaiset ja muut, mitä on ennen pitkää takuulla tulossa EU:sta? Yritetäänkö virolaisia pehmittää hyväksymään ajatuksen massiivisesta haittamaahanmuutosta ja toimiiko painostus? Jne…
Minusta tämä olisi tärkeää kuulla, monestakin syystä.

Anonymous
Anonymous
8.2.2020 18:08

Eu siis ei suomellekkaan ole tehnyt mitään huonoa, niinkös?
Siinä tapauksessa kumoat kaikki persujen esittämät faktat eu:sta ja sen aiheuttamista tuhoista suomessa.
Ei tuota tarvitte edes lukea tai muilta kuulla jos järissään on elänyt elämäänsä ennen eu jäsenyyttä ja nähnyt miten vuosien saatossa maa on kustu viemäristä kun eu:hun liitymän aikana on käynyt.
No, jahka jugner ja merkel pistää paskahanat täysille niin kyllä ne siellä virossakin silmät aukeaa.

Vitjaantunu Stadilainen
Vitjaantunu Stadilainen
8.2.2020 18:51

Vastauksena ylempään ja tähän kommenttiin:
Huojentavaa kuulla ettei aivopesu ole toiminut mutta on aivan mahdotonta uskoa, etteikö erilaisilla ryhmillä olisi tavoitteena esim. halpatyövoiman tai islamisaation tuominen itä-Eurooppaan. Aivan mahdoton ajatus, että he muka yht’äkkiä pysähtyisivät joillekin tietyille rajoille eivätkä jatkaisi projektiaan… Tästä todisteena EU:n harjoittama uhittelu mm. talousavun katkaisusta.
Sitten, pitää olla hieman eri mieltä tuon suomalaisten syyllisyyden kanssa. Toki mamupolitiikka noudattelee äänestystuloksia, mutta kyllä Suomeen ilman muuta vaikutetaan ulkoa käsin. Viittaan esim. EU:n saneluun ja uhitteluun sekä eräisiin mielipidemittauksiin härmäläisten kansallismielisyydestä.
Nykyiset ”libaraalit demokraatit” ovat löytäneet menetelmän, jota Steve Bannon kutsuu ”nullification project”:iksi. Eli äänestystulosten mitätöiminen ja/tai uudellleenäänestyttäminen. Tämä ollaan nähty useissa maissa, ehkä päällimmäisinä esimerkkeinä Trump ja Brexit.
Muistatteko, heti Brexitin jälkeen käynnistettiin narratiivi siitä, miten britit muka peloissaan katuvat Brexitiä ja suorastaan vaativat uutta kansanäänestystä asiassa. Tätä valehtelua jatkettiin melkein 4 vuotta ja kuinkas sitten kövikään UK:n parlamenttivaaleissa? Mitään muita todisteita ette tässä asiassa tarvitse!

Vitjaantunut Stadilainen
Vitjaantunut Stadilainen
8.2.2020 19:50

En väitä, että olet väärässä, mutta on ihan selvää, että pitkällä aikavälillä muuttovirrat tullaan kääntämään myös itä-Eurooppaan. Tästä voit olla varma. Tätä tuhoa ei tulla pysäyttämään ennen kuin kaikki valkoihoisten maat on rikastettu! Tästä ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä!
Työ tämän kehityksen voimistamiseksi on jo aloitettu. Tästä kertoo mm. Unkariin ja Puolaan suuntautuva voimakas painostus ja propagandakampanjointi.
Frodiko vaiko Tuukka puhuivat Monossa ilmiöstä. Monikulttuuri on kuin heinäsirkkalauma joka siirtyy maasta toiseen paskottuaan ympäristöään aikansa. Ensin Viroon saattaa suuntautua valkoista muuttoa vero- ja turvapakolaisuutena ja tuholaumat tulevat tavoilleen uskollisina perässä – tämä on nähty eikä ole mitään syytä uskoa muuta, varsinkaan pitkässä juoksussa.
Toivon vain että etelänaapureissa tiedostetaan tämä ja että on tahoja, jotka ovat valmiita sijoittamaan miljardeja euroja tämän kehityksen voimistamiseksi. Mielipidetutkimukset manipuloinnin suunnittelemista varten on jo todennäköisesti käynnissä.

Anonymous
Anonymous
8.2.2020 19:28

Minäkö kirjoitin että tarkoitan eu paskalla maahanmuuttoasioita se oli oma päätelmäsi.
Minä tarkoitan kaikkea muuta, vaikkapa eu:lle maksettavia ”elatusrahoja” eu:n järjetöntä maatalouslakiviidakkoa mikä tuli tilallisille eteen kun eu paskaliittoon liityttiin, ennen tila tuotti hyvin, esim, viljaa myllyille ja siitä eteenpäin leipomoille ja kaupoille, nyt papereissa yhtä äkkin lukikin että pellot on jokainen, ei eu kelposia, se olikin niitti monelle viljantuottajalle, vilja olisi kelvannut enää muuta kun poltolaitoksille, ei enää muualle, ja silläkö olisi pitänyt elää, perkele koko helvetin euta, tuo ei ollut kun muutama esimerkki, euta ei tarvita missään.
Ps, joka asia ei liity maahanmuuttoon ja läpsyjen juoksemiseen suomeen.

Hallitus Suojelee
Hallitus Suojelee
8.2.2020 18:54

Hallitus suojelee ruotsalaisia: kieltää avun lähettämisen Kiinan.
https://www.brixsweden.org/uttalande-fran-brix-om-svenskt-kinesiskt-samarbete-mot-coronaviruset/

Aappa
Aappa
8.2.2020 21:37

Rasismin käsite pitäisi markkinoida uudelleen positiivisessa sävyssä: rodut (ja uskonnot) riviin ja rehellinen selvitys mitä kukakin haluaa, sen sijaan että yritetään leikkiä integraatiota.

Vittuuntunut Stadilainen!
Vittuuntunut Stadilainen!
8.2.2020 22:13

Mä haluan vielä sinulle, Pave ja virolaisille siskoillemme ja veljillemme todeta, että varmasti moni Suomenkin maaseudulla asuva kuvitteli näiden ongelmien rajautuvan isoihin keskuksiin ja ”muualle” – kunnes tuli vuosi 2015 ja VOK:ki keskelle kylää.
On tärkeää ymmärtää, että vastapuoli ei jätä kiveäkään kääntämättä läntisten kansojen tuhoamisessa. Viro, Baltian maat ja entiset itäblokin maat ovat ruokalistalla ja mokutuksen kohteena ennen pitkää – tämä on ihan selvä!
Tämän takia olisi kiva kuulla jonkun eestiläisen näkemyksiä asiasta jossain Mono- tai vaikka PT-median skriimissä. Verkostoidutaan lahden yli rakkaan veljeskansamme kanssa!
Muistakaahan tukea PT-mediaa, Oulun vihapariskuntaa ja muitakin toimijoita! Jokaiselta TÄYTYY LÖYTYÄ edes 5-10€ silloin tällöin!

Luovummeko kristinuskosta?
Luovummeko kristinuskosta?
8.2.2020 23:22

Olet kyllä oikeassa siinä, mitä kirjoitat. Hämmästyin kovasti, kun luin Tsetseniasta sen olleen kristitty maa 1100-luvulta 1840-luvulle saakka. Islam alkoi hitaasti levitä 1400-luvulta alkaen alueelle. 1840-luvulla” rauhanomaisesti levitetty islam imaami Kunta Hadzin toimesta johti nopeasti koko kansakunnan kääntymiseen”. Eurooppa on samalla tiellä. Islamisaatio on hurjassa vedossa ja näyttää, että mikään ei tule sitä pysäyttämään. Valitettavasti. Saudeilla olisi tilaa ja paljon öljyrahaa, mutta jostain syystä uskonveljiä ja -sisaria ei vastaanoteta sinne (otetaanko pieni määrä, en tiedä?). Saudirahaa riittää kuitenkin yltäkylläisesti moskeijoiden rakentamiseen ym. lännessä. Eli tapahtuu rauhanomainen islamin levittäminen. Ja askel askeleelta länsi taipuu pois perustaltaan.