Ympärileikkaamaton mies taudinkantaja?

Rauhanomainen keskustelu, jossa hillitsee itsensä, eikä ala suoltamaan eetteriin paskaa, voi toisinaan johtaa hyvään tulokseen.

Pätkä tulee eräältä keskustelupalstalta, jossa aloituksessa kysytään mitä mieltä ollaan ympärileikkauksista. Keskustelu jatkuu lähi-itätaustaisen naishenkilön vastauksen ympärillä.

Skärmbild (86)

– Ketään ei pakoteta ympärileikkaukseen jos ei itse halua. Islamissa se on suositus, mutta ei pakko. Ymmärrän, että asia on tuntematon ruotsalaisille (kuten paljon muutakin), mutta monissa paikoin maailmaa miehet ympärileikkauttavat itsensä hygienisistä syistä eikä uskonnon tai kulttuurin takia.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että on puhdasta maalaisjärkeä ympärileikata. Esinahka on epäpuhdas ja vahingoittaa naisten terveyttä. En voisi ikinä kuvitella olevani aviossa miehen kanssa, jota ei ole ympärileikattu. Jumala on tehnyt meidät täydellisiksi ja puhtaiksi, mutta meidän pitää hoitaa itseämme esimerkiksi leikkaamalla kynsiä ja hiuksia. Esinahka kuuluu samaan kategoriaan.

– Millä tavalla esinahka on epäpuhdas ja vahingoittaa naisten terveyttä?

– Se aiheuttaa esimerkiksi kohdunkaulansyöpää viruksesta, jota miehet levittävät.

– Enpä ole koskaan kuullut puhuttavan tuollaisesta. Onko olemassa jotain tieteellistä näyttöä asialle että esinahkaiset miehet ovat taudinkantajia?

– Kyllä, asiahan on yleisesti tunnettu. Naisten ei tarvitse edes tehdä uutta solututkimusta jos eivät vaihda kumppania. Tässä linkki, ympärileikkauksen ja naisten lisääntyneen terveyden välinen yhteys (Linkki).

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Ympärileikkaamaton mies taudinkantaja?

 1. Kuinkahan paljon ympärileikkaus tai leikkaamattomuus kiihdytti tai jarrutti aidsin leviämistä mustassa Afrikassa?
  Kuraanin ideoista käyttökelpoisin lienee kehotus raittiuteen. Muusta en niin tiedä.

  35
  1. Kyllä ympärileikkaus varmaan suojaa taudinaiheuttajilta, kun leikkaa 18 cm taaempaa ja syvemmältä 😬

   21
 2. Hiukset, kynnet, esinahka, -Samaa kategoriaa, hmm. Ympärileikataampa vielä naamasta huulet niin ei huuliherpeksestäkään enää harmia. Hiphurraa!

  66
  1. Naisten alapään huulet niillä ainakin kuuluu saman kategoriaan. Eipä leviä länsimaisten leikkaamattomien miesten taudit, koska ei sellanen pilattu värkki kellekään kelpaa.

 3. esinahalla on tietty tarkoitus, eikä se edes kasva takas kuten kynnet.Esinahan tarkoitus on suojella herkkkä pippelinpäätä. ja tarkoitus on, että se vedetäään taakse kun aletaan pano honmiin, jolloin myös feeniksen paksuus kasvaa..ja saaa sitä saatana kikkeliäkin pestä, kuten esinahkaakin ei sen ole pakko olla dirty

  47
  1. Lääkäri Kiminkinen kertoi, että alokkaita neuvotaan jopa armeijassa miten pippeli pestään jos kotona ei ole osattu – tai iletty neuvoa. Siis liikkuvat taakse ja eikö pesulle.

   14
   1. Tarviiko jollekin teinipojalle muka erikseen selittää miten jorma pestään??

    16
    1
    1. Joo ja varsinkin matuille, kikkelinpesukursseilla ja kikkelinpesubroshyyreissä.

     Onhan näistä puhuttu jo kauan, googlaa.

 4. Ehkä on parempi ettei kehitysmaista tulla kertomaan terveysvinkkejä länsimaihin. Länsimaista kun on viety sitä terveysosaamista esim. afrikkaan ja näin kehitetty afrikan väestöräjähdys.

  68
 5. Kyllähän näistä asioista lääketieteellistä statistiikkaa löytyy jo pitkältä ajalta:

  Paljonko esim.. esiintyy kohdunkaulan syöpää nunnilla verrattuna tavallisin muijiin ja säkkimatameihin?

  25
 6. Oli varmaan ihan hyvä idea leikellä 600-luvulla autiomaassa ilman peseytymismahdollisuutta.

  33
 7. Pienenä off-topiccina niin vaimon nalkutuksen lopettamisesta on myös saatu hyviä, jopa 100 % onnistuneita tuloksia pään irti leikkaamisella.

  41
 8. Saatana että olen kurkkua myöten täynnä näitä paremman uskon länsimaihin kohdistuvaa vittuilua.

  62
  1. On ne tosin selkeesti ÄO:ltaan vajavaisia sen kyllä huomaa kaikesta. Suvakit samaa kastia.

   13
 9. Onhan kuu-uskovaiset muutoinkin herkkiä uskomaan kaikkea paskaa. Parhaana esimerkkinä heidän propfeettansa on aivokuppaa kärsinyt maantierosvo joka oli lisäksi pedofiili.
  Ei mulkun silpomiselle ole lääketieteellisiä perusteita ellei esinahka ole liian ahdas. Taitaa perimmäinen syy ”hygienilla” ratsastamiseen näillä rättipäillä olla se, ettei ne saatanan poloiset osaa edes pestä ”sissijuustoa” molostaan ettei se menisi runkkaamiseksi.
  Elukka on elukka, ihan sama monellako jalalla se kulkee.

  58
  1
 10. Kamalin ja epäsiistein on kunnon karvareuhka naisella.
  Annetaan esinahkojen vaan olla kunkin kyrpiissä ihan rauhassa suojaamassa munanpäätä.
  Aamen…

  18
  1
 11. Ei ollut äkkiseltään vilaisten tuossa Lancetin jutussa mainintaa, oliko hakuehdoissa vaatimuksia vakioinneille. Kun vertaillaan koko maailman väestöä ja tiedetään, että ympärileikkaus ja elinolosuhteet ovat kulttuurisidonnaisia, otanta on helposti vinoutunutta. Toivottavasti olivat tehneet jotain suppilotestejä yms., ei jaksa kiinnostaa sen vertaa.

 12. Vitun ymnpärileikkaus, paskat! Samantekevää, mutta naisten silpomisen saisivat perkeleet jättää tekemättä. Jaa niin, mutta kun se kuuluu kulttuuriin, saatana.

  10
 13. Kyllä sinne lainapeitteen alle välillä jää sitä ”tahko juustoa” Mutta senhän saa pesemällä pois, ja jos ei pese heti niin se perhana kuivuu lainapeitteen, ja herkku mutterin väliin.

  Pt:n jutun kun luki niin siinä näköjään kerrotaan tulevasta ruotsin uudesta laista. Saa nähdä mitä nämä ählämit keksii sitten kun kaikki ruotsalaiset ukot on ympärileikattu

  10
 14. Jutkut omaa ihan yhtä sairaita haluja kun muslimit, molemmat leikkelee kurkut auki eläviltä eläimiltä, ja jutkut leikkelee lapsilta esinahat kun taas muslimit tytöiltä alapäät.
  En tajua miten jokut fanittaa jutkuja.

  10
  8
  1. Joka uskonto on pelkkää satua ja aiheuttaa vajakkien tekemiä rituaalimurhia ja muuta paskaa.
   Kertokaapa hyvä asia ihan mistä tahansa uskonnosta, niitä kun ei ole ainoatakaan.

   7
   5
 15. Oliko paha juttu kun kerroin että jutkut on niitä jotka vuolee esinahat joka lapselta ilman mitään syytä, näköjään tietämätöntä väkeä.

  12
  6
  1. Ei se juutalaisuuden kritisoiminen ole bännätty, en itsekään pidä juutalaisuutta sen enempää arvossa kuin islamia, jossa vuollaan sukuelimiä.

   Mietippä hetki: kyse ei ole sinun mielipiteestä eikä sen ”sensuroimisesta” vaan siitä, että minä olen vastuussa näistä kommenteista, joita täällä julkaistaan. Kun tiedetään, että Ilja Janiskin haettiin ulkomailta Suomeen vastaamaan mm. MV-lehden liian kovia kommentteja, ja tapauksesta on esipäätös, niin kai jokaisella kommentoijalle pitäisi olla itsestään selvää että en lähde kenenkään överikommentin takia oikeuteen.

   Luen kaikki kommentit, ja jos arvioin, että siinä voi olla raja, että kiihotuskynnys ylittyy, niin näppään huoletta delete-nappia.

   Joten: asioita voi kommentida todella kovasti, mutta ne voi tehdä myös ilman jutkuttelua, neekerittelyä tms umpisuoraa solvaamista.

   Minä itse voin sanoa mitä haluan, mutta en lähde kuulusteluihin yhdenkään toisen ihmisen sanomisista.

   20
   1. Yksi päivä tässä mietinkin, että milloinkahan Toiviainen iskee silmänsä Paavoon. Kai sinulla on vasara siinä serverin kyljessä, jolla voi mäiskiä kovalevyt lukukelvottomaksi?

    1. Niin tai sitten ei kohdista yksittäiseen ihmiseen mitään kamppanjoita.

 16. Itse olen leikattu jo nuorena miehenä tulehduksen takia ja voin sanoa että monet naiset nuoruudessani olivat ihan tyytyväisiä. +100 … kunnes menin avioon. Ettei ole koiraa karvoihin katsominen. 🙂

  4
  1
 17. On täysin yhdentekevää kuka lähtee ja kuka tulee sillä Kaikki eduskuntapuolueet ovat ulkoisessa ohjailussa eli kuuluvat erään tietyn (((porukan))) hallitsemaan järjestelmään.

  Persut mukana näytelmässä -ainut mitä tuo (((porukka))) oikeasti pelkää on yli puoluerajojen ulottuva, aito (aseellinen tai aseeton) kansannousu. Muille touhuille kultapossukerho nauraa paskaisen röhönaurun.

  Edustuksellinen demokratia (sic!) on syöpä johon Suomi kuolee. Jokainen itselleen rehellinen ihminen joka tuntee järjestelmän ymmärtää ettei poliittisen pelastautumisen mahdollisuutta ole ollut enää vuosiin. Siitä öyhöttäminen kannattaa lopettaa jos ei halua antaa kultapossukerholle lisää aiheita paskaiseen röhönauruun.

  Kannattaa alkaa varautumaan viimeiseen näytökseen ja unohtaa Halla-ahot ym. tyhjäntoimittajat joiden ”suomen pelastaminen” on jäänyt ja tulee jatkossakin jäämään pelkkien puheiden tasolle.

  7
  5
  1. Mää usein mietin, että henkilö, joka uskoo johonkin juutalaisten salaliittoon, niin uskookohan henkilö asiaansa oikeasti?

   Vitsinä tuo juutalaisjankutus on todella kulunut läppä, enkä usko, että sitä vitsinä heittää kukaan. Joten jäljelle jää vain.. No mitä jää jäljelle?

   10
   2
   1. Minäkään en usko jutkujen salaliittoon, mutta se ei estä vihaamasta tuota ryhmää yhtä paljon mitä islamistejakin.
    Minä olen elämäni aikana jopa joutunut käytämään nyrkkiä jutkuun joka tuli ilman mitään syytä muutama vuosi sitten repimään takista kun kuulemman pukeuduin kuin uusnatsi(mikä en ole) tykkään vain pitää pää kaljuna ja pukeutua maastovaatteisiin kun käyn hanakasti kalalla ja joskus ei jaksa vaihtaa vermeitä kun käyn kaupalla kalaltatulon jälkeen, ei auttanut selittelyt, olisi jutku lyönyt minua nyrkillä jos en olisi ite tintannut ensin.
    Annan sentään sen verran arvoa tuolle jutkulle että ei ilmoittanut kellekkään, jos olisi ollut islamisti niin varmaan olisin ollut samalla viikolla ilman päätä.

    3
    4
   2. Henkilö joka uskoo juutalaisten salaliittoon uskoo muuhunkin yhtä järkevään, kuten koronaviruksen olevan amerikkalaisten järjestämä ja 5G tappaa lintuja lennosta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.