Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Wellikansa
Wellikansa
28.2.2020 22:03

Kuka noita juttuja nyt niin tosissaan ottaa, paitsi Valtakunnansyyttäjä.
Tosiasiassa Suomi miehet on niin wellihousuja, että vaikka jos Suomi miehelle sanoo että ”sun mutsi on huora” tai että ”sun tyttöystävällä on läskiperse”, niin ei Suomalaisille tulisi edes mieleen tehdä jotain.
Ihan wellihousuja koko porukka.
Ihan niinkuin joku oikeesti välittäisi yhtään mitään tuollaisista puheista

anaaj
anaaj
29.2.2020 10:13
Vastaa...  Wellikansa

Juuri näin. Onneksi minulla on ulkomaalainen lämmin mies. Mieheni Hadibullah on samaa mieltä kanssasi suomalaisesta miehistä. Inhottava katsoa kaupungilla kun suomalainen mies menee siihen malliin, että perseviiva näkyy koko kansalle. Sekin vielä, että kaapataan toisten twitter-tili on aivan sairasta.