Jatketaanko toimintaa vuodella vai lähdetäänkö eläkkeelle? Siiretään eläkeikää vuodella!

auto-3394015_960_720

Sen verran tuli kasaan tukirahoja, että saa vuodeksi taas WordPressin päivykset. Kiitos kaikille tukijoille ja lukijoille. Eli jatketaan toimintaa.

Siitä kiitos kaikille! Ketään erikseen mainitsematta. Ja olen lukenut kaikki viestikentissä olevat viestit.

Gallupissa sentään joku kehotti eläkkeelle:

Joten miten on, jatketaanko vaiko eläkkeelle?

Jatketaanko Pt-mediaa vai äijä eläkkeelle ja vanhainkotiin?

View Results

Loading ... Loading ...

Jatkossa voi tukea toimintaa lukupaketin muodossa allaolevilla tiedoilla.

Jouhevinta summa on vipata PAY PAL: iin.

Voi myös käyttää pankkisiirtoa:

Iban: GB31 REVO 0099 7090 2394 91.

BIC/ Swift: REVOGB21.

Saajaksi: Lukupaketti

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Jatketaanko toimintaa vuodella vai lähdetäänkö eläkkeelle? Siiretään eläkeikää vuodella!

 1. Heitetään hanskat kehään ja aletaan tuhoamaan eurooppaa yhdessä kommunistien kanssa.
  On paljon helpompaa tuhota kuin rakentaa.

  17
  20
 2. Paavo sinä teet jotakin väärin ollessasi Bad Influencer! Nämä Ruotsin bloggaajat, Influencerit, mm Bianca Ingrosso, ovat miljonäärejä. Biancakin kertoo laskuttavansa 400.000kr kuussa…

  17
  1. Mää oon sippiukko ja ketä ja mistä mää laskuttaisin tuollaisia summia?

   28
 3. Tuota 2015 siirtolaivyöryä n. pari kk aiemmin jouduin työttömäksi kohtuu hyväpalkkaisesta duunista.
  Jos olisin saanut jatkaa tuossa duunissa niin helposti olisin nakannut Paavolle joka kuukausi n. 20 -50 € koska Paavo tekee sitä myyräntyötä jota pitääkin tehdä.
  Nyt kun olen ”hulppealla” 586€/kk työmarkkinatuella kitkuttelemassa niin on pakko sanoa itsekkäästi että ei oikeati ole varaa auttaa Paavoa vaikka kuinka haluaisin.

  55
  1. Jotain joskus kumminkin pystyy. Se mummokin antoi Jeesukselle tippiä parikytä senttiä. Raamatussa luki.

   12
  2. Mutta pystythän sinä euron kuitenkin antamaan kuukaudessa? Yksi euro kuukaudessa tekee 12 euroa vuodessa jonka voi maksaa kerralla. Minäkin pystyn siihen koska elän juuri samalla työmarkkinatuella kuin sinäkin.

   Jos 25 tämän sivun lukijaa maksaisi sen 12 euroa kerran vuodessa niin siinä olisi jo se vaaditut 300 euroa kasassa.

   17
 4. Pienistä puroista kasvaa suuri joki! Itse koitan nyt terästäytyä tässä lahjoitustoiminnassa ja alan kuun alusta maksaan muiden laskujen ohella Paavolle 5-10 egee toiminnan pyörittämiseen. Jättää sitten yhdet kebabit ostamatta. Ja aina kun menee Alkoon, niin pitää muistuttaa itselleen: ”Ai niin perkele, mites Paavon juomingit?”

  43
 5. Tällä hetkellä on perse auki kun tuuran putki kulunutta sanontaa käyttäkseni. Vaan tuossa kuunvaihteessa, kun tulee taas eläkerahat, niin enköhän minäkin Paavolle pienen summan saane irrotettua, melkein nimikaimakin vielä, samana päivänä 25.1 nimppareita vietämmä. Ja mie näitä lukenu ny kumminki ilimatteeksi kotvasen, ja huomannu että asiaa on. Ihan kuin Reijon Ryppyreikäkin:) Ja Perskeleen jutut.

  21
 6. Yritin siirtää verkkopankissa rahaa noilla antamillasi osoitteilla, mutta se jäi jotenkin jumiin.
  Olisiko tuo REVO osoitteessa haitallinen? Mitä se muuten tarkoittaa?
  Tiliosoite on muuten ihan normaali. Ja vastaanottajan maa Viro?
  Yritän kyllä vielä. Asia on tärkeä.

  11
  1. Pitäisi kyllä toimia, koska toimii kyllä muuten normaalisti. Oliskohan ollut mahdollisesti joku merkki väärin?

   1. Minun veikkaukseni on, että sinne on mennyt tuo annetun IBAN-numeron lopussa oleva piste! Kyllähän ihmiset ennen vanhaan laittoi pisteen allekirjoituksensakin loppuun, mutta IBAN- ja BIC-numeroihin se ei kuulu 😉

 7. Elä nyt kuitenkaan eläkkeelle. Eläkkeellä on ahdistavaa ja sairailla ihmisillä suorastaan persiistä. Vaikka motivaatio voikin välillä olla hukassa niin lopettamisen jälkeen kaivelee aina. Lisäksi uskollisia lukijoita on paljon.

  Laitoin vodka-pullon verran kulujen hoitoon. Peukkuja ja voimia Paavolle.

  15
 8. Älä ihmeessä lopeta! Tai jos kuitenkin lopetat omat sivut, rupea avustajaksi johonkin sopivaan julkaisuun! 🙂

  p.s.
  Vieläkään ei PT-median jutut näy murkut.org:in listalla, tai näkyy hyvin epäsäännöllisesti, mikä mahtaa mättää..

  1. Vika on murkkujen sivulla, sillä itse en voi vaikuttaa mitenkään sinne.

 9. Paavo. Lyhyin väliajoin kyselet tätä samaa kysymystä niin eiköhän se kerro jostain.
  Taitaa olla aika heittää hanskat tiskiin kun kokoajan tunnut asiaa miettivän.

  Kertoo siitä, ettet taida jaksaa koko hommaa enää.

  Aika lopettaa.

  18
  1. PT media tärkeä ruotsia osaamattomille, he maksakoot jos haluavat jatkaa lukemista!? sanoo:

   Joakim Lamotte näkyy tienaavan aikamoisesti rahaa (Robert Aschbergin mukaan) mutta sen ymmärtää koska hän on tunnettu journalisti ja aikaisemmin töissä SVTssä. Teki tuimia reportaaseja yhdessä super- Janne Josefssonin kanssa. Ja varsinkin koska Lamotte menee itse paikalle ja haastattelee ihmisiä, jutut ovat siis hänen omiaan ja hän joutuu matkustelemaan ympäri maata niitä tehdäkseen.

   PT taas kääntää jo olevia, ruotsalaisten medioitten tekemiä juttuja eli laulaa ikäänkuin covereita croonerina. MUTTA: tärkein pointti onkin tuoda tietoa niille joka eivät osaa ruotsia eivätkä itse pysty tietoja hankkimaan; olkoonkin että moni hyvä stoori jää myös kertomatta.

   Tässä muuten Janne Josefssonin tekemä juttu Rauno Koljosesta, näkyy tosin vain Ruotsissa (ellei osaa juttuja), löytyy ehkä myös Youtubesta?
   Raunon asuntoon tunkeuduttiin, hänet pahoinpideltiin, häntä ammuttiin molempiin jalkoihin, hän on ennestään sokea, hänellä on vain 1,5 käsivartta ja hänet häädettiin asunnostaan ampumishässäkän jälkeen:
   – spela Raunos dom
   https://www.svtplay.se/video/25670092/janne-josefsson/janne-josefsson-raunos-dom-raunos-dom

 10. Ihmeessä jatkoon! Ja hyvä muistutus rahan tarpeesta! Meinaa aina unohtua kun vaatii oman vaivan ja inspiraation, vaikka rahasta ei ole kiinni laittaa muutama kymppi vaikkahan kvartaaleittain.

  Vaivan säästämiseksi yksi tapa muuten on, mitä meilläpäin sovelletaan, on että hyvän kaveriporukan kanssa jokainen heittää ”kvartaalisummansa” yhdelle puuhamiehelle joka sitten touhuaa tilisiirron, ja samalla sen kunniaksi skoolaamme oluset porukalla! Puuhalillaanpa taas moinen, kunhan seuraavat tilipussit saamme.

 11. Jos lopettaisit nämä uhriutumiset ja vinkumiset. Jää eläkkeelle jos siltä tuntuu.

  Edesmenneen rähmiksen blogissa en nähnyt kertaakaan kerjäystä ja teki vähintään saman kun sinä.

  Edes hommaforumilla en ole tämän kaltaista itkua nähnyt vaikka onkin kertaluokkaa suurempi.

  Näin aivan persaukisena jolla ei ole laittaa mitään mihinkään kun juuri itse pärjään.

  1. Joo meillä on Rähmiksen kanssa sellainen ero, että Rähmikselle homma oli harrastus. Minulle tämä on osa-aikatyö.

   Teen siis osa-aikaisesti toista työtä, ja pyrin saamaan Pt-mediasta toisen puolen.

   Tavoitteena on kehitellä joku systeemi, että tästä saisi kokopäivähomman, mutta vielä ei olla niin suuri media, että esim. mainosrahoista olisi jotain tuloa.

 12. No jo on kalliit WordPressit. Alle satasella pyöräyttää kovasti suurempiakin WordPressillä toimivia sivustoja koko vuoden. Sano vain suoraan, että kaljaan tarvit rahaa niin voisin jonkun euron heittää hyvästä sisällöstä. Vituttaa valehtelu.

  1
  5
  1. Katos, päivystävä kala-akka saapui paikalle vihjailemaan rahojen käytöstä kaljaan.

   3
   3
   1. Antaa silakan vihjailla, sillä tottahan se puhuu. Ostan tietenkin osalla rahoista kaljaa. Mitä sitten. Kyllä kai sen jokainen tietää joka vähänkin tuntee meikää, että kalja maistuu ja viulu soi.

    10
  2. No WordPress.comissa se maksaa sen minkä kerroin. Tiedän, että juttuja saisi halvemmallakin, mutta koska en jaksa käyttää kaikkea aikaa ””””koodaamiseen”””” niin silloin tämä on hyvä systeemi.

   Ja tietty kirjoittajalle kaljapalkkaa. Kaippa tuon jo jokainen tietää, että meikäläiselle joskus kalja maistuu eikä asiaa yritetä peitellä.

 13. Täytyy nyt tunnustaa, että galluppasin äijän eläkkeelle. Minähän koitin arvata neljä ääntä olevan ennen minua, mutta niitä olikin seitsemän. Ei missään nimessä järkiukkoa eläkkeelle, jotain rajaa tännekin foorumiin.
  Kansalle ei saa valtaa antaa tuollaiseen joko tai äänestykseen. Mitäs jos PT:llä olisi valta ja voima asettaa joko äijä eläkkeelle tai läsäyttää 10kiloa saippuaa… siis saippuan näköistä tujua Kreikan raja-aidan taakse, niin varmaan joku kaltaiseni häirikkö taas painaisi väärää nappia yhden krran liikaa ja sitten mäjähtää.

  Äijä ei pääsisi eläkkeelle. Kirjoittaisi vain kuivia juttuja Kreikan rajalta… ei mitään liikettä tälläkään viikolla. Minne kaikki ovat hävinneet?

 14. jää ehdottomasti eläkeelle! Toki hyvä että selvität monia juttuja mutta juutalais vapaamurari juttuja ei ainuttakaan! Eli kerrot ja kertonut iät ja ajat pelkästään ongerlmista etkä kertaakaan mistä kaikki johtuu!! Minä voin jatkaa sinun sivuasi jos haluat!

  1
  1
  1. Juutalais- ja vapaamuurarijutuille on olemassa parempia alustoja. Siellä voi sitten laittaa tulille vaikka minkälaista kalerkisuunnitelmaa ja talmudosiionistien juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.