Hassanin palautusjupakka, osa 2

sheep-4143207_960_720

(Suosittu juttu viime kesän lopulta niin pakko julkaista. Koskien erään afgaaneron palautusta)

Sain paljon vihaista palautetta pari päivää sitten kirjoittamani Hassanista kertovan jutun takia. Kyse on siis afganeeronuorukaisesta Hassanista, joka on otettu maahanmuuttoviraston säilöön odottelemaan kotiinpaluuta.

Kommentit eivät tulleet siis Pt-median kantalukijoilta vaan lähinnä turvapaikka-aktivisteilta. Palautteissa kerrottiin, että olen ilkeä ihminen ja levitän valeuutisia. Olen sydämetön rasisti ja fasisti (luultavasti en kuitenkaan ole fasisti, rasisti saatan olla). Yritin selvittää mikä kohta artikkelissa oli valheellista, mutta se ei selvinnyt. Onneksi turvapaikka-aktivistit saivat mm. Savon Sanomat kirjoittamaan asiasta, joten ne väitteet, joita esitin, todetaan Savon Sanomissakin tosiksi. Ainoa ero on vain se, että Savon Sanomat yrittää kiepsauttaa asian ylösalaisin.
 

Oleellista tässä tapauksessa on muutama asia:

Ensinnäkin Hassan valehteli ikänsä tullessaan Suomeen. Hänellä oli mukanaan afganistanilainen henkilöpaperi, jossa iäksi oli merkitty 16 vuotta. Migri teki Hassanille ikätestin hampaista ja ranneluusta. Selvisi, että Hassan oli vähintään 18 vuotta. Näin ollen Migri veivasi jäbän ikään pari-kolme vuotta ylöspäin. Hassanin pari vuotta vanhoista Facebook-kuvista näkee ilmiselvästi, että hän oli pari vuotta sitten aikuinen raavas mies eikä mikään teini (Toim.huom. Facebook tuli jo aiemmin esille, joten en linkkaa sitä tähän enää nyt 2020).
 

Oikeastaan tämän jälkeen kaikki muu on sivuseikkaa.

Niillä ei ole mitään merkitystä asian kannalta. Hassan kertoo Savon Sanomille miten kaikki on turhaa jos hänet palautetaan. Kielen opiskelu, kotiutuminen pälä pälä.
Hassan haki turvapaikkaa vedoten siihen, että joutui shiiataustaisten sukulaistensa vainoamaksi, koska on itse sunnimuslimi. Migri ei uskonut tätä. Mutta, se on sivuseikka. Jos Hassania vainottaisiin tämän takia miksi hän tuli Suomeen esittäen lasta? Kerron ratkaisun myöhemmin.
Migrin päätöksestä valitettiin, mutta oikeus ei muuttanut kielteistä päätöstä. Tässä vaiheessa karkoitusta lykättiin, koska jonkin ihmeellisen perusteen takia Hassan oli laittanut sisään uuden hakemuksen. Ensimmäinen oli käynyt läpi kaikki oikeusasteet ja heti prosessin jälkeen vastaan otetaan uusi hakemus. Ihan kuin aiempia päätöksiä ei tarvitsisi huomioida mitenkään.
Hassania pidetään säilössä sen takia, että hänen epäillään karttavan maastapoistoa, mutta toiseen hakemukseen ei ole vielä tullut päätöstä. Savon Sanomien mukaan Hassan vetoaa uusintahakemuksessa mm. siihen, että hänellä on suomalainen puoliso, osa-aikainen työpaikka ja opinnot kesken.
 

Nyt tulee se mielenkiintoinen

Kun yritin keskustella turvapaikka-aktivistien kanssa he perustelivat Hassanin Suomeen jäämistä mm. sillä, että Hassan on ”kotoutunut” niin hyvin. Suomessa tarvitaan työvoimaa ja jos Hassanilla on halu opiskella niin miksi hän ei voisi jäädä. Niin ikään väitettiin, että suomalaiset luulevat, että vain rikollisia palautetaan.
– Mutta se ei ole totta. Suomi palauttaa hyvin kotoutuneita turvapaikanhakijoita. Hassan on sellainen ja he ovat kaunis pari puolisonsa kanssa, yksi batiikkinoita selitti.
Onko Hassan kotoutunut? En osaa sanoa, mutta on varmasti kotoisat olot, en epäile yhtään.
 

Oleellista kuitenkin ja edelleenkin on vain se,

että Hassan valehteli identiteettinsä. Tavallinen ihminen saisi syytteen petoksesta ja asiakirjaväärennöksestä. Jos yrittäisin keplotella itseni minkä tahansa vieraan maan rekisteriin väärillä papereilla ja jäisin kiinni, tuomiota ja karkoitusta ei voisi välttää mitenkään. Mutta simsalabim, jos olet turvapaikanhakija sinua vastaan ei nosteta syytettä.
On siis aivan yhdentekevää viihtyykö Hassan Suomessa vai ei. Hän yritti huijata suomalaisia, mutta jäi kiinni. Jos joku ihmiskaatopaikalta tuleva afgaani saa aloittaa ikään kuin uuden elämän uudella identiteetillä, silloin minä ja moni muu haluaa saman mahdollisuuden. Jos muutan Suomeen takaisin haluan uuden puhtaan (mm rikosrekisterivapaan) identiteetin omavalintaisella syntymäajalla. Jos Hassan sen saa, silloin se on annettava myös minulle.
 

Niin, miksi Hassan sitten esitti lasta?

No koskapa Hassan ei oikeasti ole asunut missään Afganistanissa vaan Iranissa. Lähes kaikki afgaanit tulevat Iranista. Siellä taas tiedetään, että lasta esittämällä onni paranee. Iraninafgaanit tietävät, että batiikkinoitien kiima kasvaa kun edessä seisoo partalapsi. Mies, joka esittää lasta. Vähän kuin lihansyöjävegaani.
Iraninafgaaneille jättäminen lähtemättä Eurooppaan on kuin jättäisi ilmaisen jokeripokeripelin pelaamatta. Jos koneessa on valmiina 100 euroa ja sinulle sanotaan ”ole hyvä, peli on sinun”, jättäisitkö pelaamatta? Et tietenkään. Hyvällä tsäkällä satkun saa tuplattua, huonolla tsäkällä häviät ilmaispelin etkä menetä yhtään mitään. Voi ehkä hetken vituttaa, mutta sellaista se on ilmaispelien kanssa.
Koko afgaanitouhussa on kyse tuosta ilmaispelistä. Ja alla olevasta kuvasta tulee esille toinen oleellinen:
67117496_347503219521844_6269502970451197952_n
 

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
KantasuomalainenKOSSULTA
KantasuomalainenKOSSULTA
24.7.2019 02:57

Ei ole mitään muuta lisättävää kirjoitukseesi Paavo kuin se että tuon kuvan turvapaikka-aktivisti on epäuskottavan hoikka. 😉

rocky
rocky
24.7.2019 08:45

Eikö siinä olekaan Hassan ja pysyvä oleskelulupa?

Kulli pystyyn tai ulos!
Kulli pystyyn tai ulos!
24.7.2019 11:30
Vastaa...  rocky

Kuvassa vaimo josta Hassan on kertonut Migrille. Vaimo haluaa nyt valuuttaa rahoilleen.

Silmät kiinni ja takaapäin :(
Silmät kiinni ja takaapäin :(
24.7.2019 15:35

Jos Hassanilla tulee pupu pöksyyn tuossa tilanteessa, niin mamma saa alkaa pelkäämään ”Poreja” lähipäivinä?!

Pinlaareni
Pinlaareni
24.7.2019 15:51

Hassan näyttää siltä, kuin olisi saanut äkkillisen päänsäryn…

NoNiin
NoNiin
11.3.2020 11:17
Vastaa...  Pinlaareni

Hassan ehkä haluaa vielä arvoida hinta-laatusuhdetta.

Anonymous
Anonymous
11.3.2020 05:21

Kunnon Buffalo-nainen joka vaatii Hassaneilta koko yon kestavaa tarmoa silla naapurin Huldakin on tulossa pippaloihin.

Suurempi Viisari
Suurempi Viisari
25.3.2020 15:20

Ei kai se halua Hassanin valuuttavan rahoilleen, mene limaiseksi. Hassan ali Nissan Nussan.

Gobbelsson
24.7.2019 09:41

Tärkein asia lisättäväksi juttuun…
Turvapaikkaa voi saada sillä perusteella, että henki ja/tai terveys on uhattuna. (Mikä tuokin on ihan turha peruste kaukomailta läpsiviltä loiseläjiltä). Migri on tutkinut asiaa ja tuota ainoaa mahdollista perustetta ei ole olemassa!!!
Peruste turvapaikalle ei ole:
-osaa jotakin kieltä (edes puhua tai jopa kirjoitttaa)
-on suorittanut jotakin leikkiopintoja
-löytänyt jonkun mursun, joka on ottanut hoiviinsa
-”vinkuuko” noilla tienaava business-yhteisö (Matu-business) mitä tahansa
-viihtyykö tai ei
-paljonko ikää on
-tuntuuko kotiutuneelta
-omistaako kissan tai vaikka fillarin
-onko musu, juukeli tai kristitty
-kääntyikö juuri homopojaksi
Toki, jos täällä tietää saavansa sponssoroidun loppuelämän paljon paremmalla elintasolla mitään tekemättä, kuin kotomaan ihmiset voivat ikinä kuvitella niin kyllähän kannattaa yrittää keksiä vaikka mitä syitä. Veikkaamalla ei häviä yhtään mitään. Pahimmassa tapauksessa joutuu lähtöpisteeseen ja taskussa on väh. 5000 eur käteistä kotimatkarahaa (on kuitenkin saanut 5 vuotta täysylläpitoa hotellitason majoituksessa. Kotomaassa tuonkin ajan olisi joutunut tienaamaan itse ruokansa ja asuntonsa). 5000 eurolla voi ostaa uuden matkan europaratiisiin tai ostaa vaikka kamelin ja perustaa taksi/kuljetusfirman.
Oikea tapa olisi ottaa läpsy säilöön heti kun saa ensimmäisen negan. Lopullisesta valituksen negasta rahtikoneeseen ja takarampista pudotus kotimaan kamaralle (tai noin samoille seuduille) laskuvarjolla tai ilman oman valinnan mukaan. Ei uusinta käsittelyjä millään verukkeella.
Australian käytäntö olisi kaikesta paras tapa toimia. Asyl-sanasta läpsy heti kiinni ja häkkiin. Päätöstä odotellaan suljetussa laitoksessa. Jos/kun tulee nega lähtö heti kotiin em. kuljetuksella.

Acc358
Acc358
11.3.2020 04:46
Vastaa...  Gobbelsson

Unelmoidaan hieman.
Läpsyt tulisi laittaa turvasäilöön heti rajalla, kun ovat ilmoittaneet hakevansa turvapaikkaa. Siellä turvasäilössä olisivat siihen saakka, kunnes tulisi turvapaikasta päätös. Jos päätös olisi kielteinen, laitettaisiin maastapoistosäilöön ajaksi, kun odottavat maastapoistoa.
Koska turvapaikan hakijat ovat erityisen haavoittuvaisia, heidät laitettaisiin yhden hengen säilöhuoneisiin eikä heidän sallittaisi nähdä toisiaan. Tämä siksi, että hakijat voivat olla toisilleen vaarallisia.
Turvasäilöstä pääsisi halutessaan pois kotimaahansa omalla kustannuksellaan. Koska säilö maksaa ehkä muutaman sata euroa vuorokaudessa, esitetään lasku asumisesta, ravinnosta ja terveyspalveluista säilövuorokausien mukaisesti.
Jokin tuollainen ehkä tehoaisi.

Anonymous
Anonymous
24.7.2019 15:28

Juuri aterioineena ja kuvaa katsottuani, aloin voida huonosti. Melkein annoin ylen…

Numento
Numento
24.7.2019 03:49

Näitä armeijan kuljetuskone täyteen nippusiteissä ja sitten rakkauspommittamaan Kabulia. Trump ilmaisi rauhan olevan mahdollinen Afghanistanissa mutta vaativan 10 miljoonaa vainajaa. Suomi voisi yrittää hoitaa omaa osuuttaan vähän pehmeämmillä pommituksilla. Ainakin täällä meillä tulisi pommitusten seurauksena rauhallisempaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.7.2019 13:59
Vastaa...  Numento

Afgaanin otsaan tatuoitu ”return to sender” avautuisi muille milloin?

Vihamies Puhuu
Vihamies Puhuu
24.7.2019 06:49

Ja tasan tarkkaan identtisiä tapauksia/tarinoita on Pohjoismaissa noin 100.000 per vuosi. Miksi valehtelevia muslimeita pitää sääliä? Kuinka moni noista miljoonista jotka ovat Eurooppaan ovat ”kotoutuneet” ja ovat nyt moderneja uus-Eurooppalaisia kielitaitoisia, töissäkäyviä mukavia yhteiskunnan jäseniä? Väitän että korkeintaan sata kappaletta miljoonasta. Korkeintaan. Ja niitä miljoonia on lisää. Nämä valehtelevat muslimit ovat TUHOLAISIA ja meidän pitää heitä muka sääliä ja KUNNIOITTAA!!!???? Euroopan ainut toivo on SUVAITSEMATTOMUUS.

Puosuvaari
Puosuvaari
24.7.2019 07:26

..ja tähän kun vielä lisätään se, että lähes kaikille ”paluumuuttajille” maksetaan vielä lähtömaan kustannuksilla suorastaan ruhtinaallista KOTIINPALUU -rahaa (!), niin kyllä tässä turvapaikkapokerissa on osallistujilla vielä se jokerikin hihassa, tai vähintäänkin salettivarma ja mojova lohdutuspalkinto. Tätä veronmaksajien kustannuksella harjoitettavaa hölmöilyä ei harjoita vain Ruotsi (sehän on itsestään selvää!), vaan myös Saksa, Suomi (!) ja usea muukin EU-maa.
Milloinkahan veronmaksajilta on saatu valtuutus tällaiseen toimintaan?
Ja milloin valtamedia päästäisi tämän aiheen kustannuksineen kansan tietoisuuteen??!

toni lajos
toni lajos
24.7.2019 08:24

Hassanin hakemukseen voipi tulla toinekin kielteinen päätös, mutta ei hätää, kolmas hakemus sisään, nyt voi vetäistä homo-kortin esiin. Kuvasta päätellen Hassanilla ei ole erityisen kiimainen ote vierellä toljottavaa jo hiukan rupsahtanutta naista kohtaan, näinollen homouden ihanuutta ylistävä muuttaja saa taatusti hakemuksen tueksi riittävästi ” hengenheimolaisia ”.

-Beowolf-
-Beowolf-
11.3.2020 09:06
Vastaa...  toni lajos

Homokortin esiin veto onkin hyvä ’oljenkorsi’. Hakemukseen liitteeksi yllä olevan kuvan vastine: näkyyhän siitä selvä antipatia vastakkaista sukupuolta kohtaan. Homous siten todistettu.
Ta-daa! Kolmas kerta toden sanoi. Elatus kunnossa. Ja kukahan maksaakaan sen – Mrr !!

taija
taija
24.7.2019 09:09

Eikös noi patiikkinoidat vois lähteä lapsosien kanssa viemään heitä kotiin, näkisivät vähän maailman menoa!
Ps. hauskasti kirjoitat vakavista asioista, kiitos!

Suurempi Viisari
Suurempi Viisari
25.3.2020 15:29
Vastaa...  taija

Tuo muori on ennemminkin patinoitunutnoita. Siksi peittänyt alapäänsä tuolla kuraläpällä, ettei home liikaa paista. Kelpaa kuiyenkin vielä hassanille, vaikka on iso iso isänsä entinen pito.

Anonymous
Anonymous
24.7.2019 09:46

”Hassinen” on kotoutunut ja löytänyt oikean Buffalo-naisen, ei muuta kuin halkoa lipastoon ja vauvoja tulemaan, voi että…

Pinlaareni
Pinlaareni
24.7.2019 10:30

Olen moesti miettinyt suvokkojen mielenmaisemaa… Ja tullut siihen tulokseen, että näeännäisen ”hyvän ihmisen” ulkokuoren alla keskiverto suvakko on hedonistinen narsisti – joukosta löytyy toki myös idiootteja ja hulluja.
Suvakot kun pyrkivät omien mielihalujensa tyydyttämiseen muiden kustannuksella, ja viis veisaavat touhujensa seurauksista – ryöstöista raiskauksista, pahoipitelyistä, murhista, kustannuksista jne. jne. Oman kantaväestön kärsimykset ei liikuta suvakkoja pätkän vertaa. Eivätkä ilmeisesti myöskään kehitysmaiden naisten, esimerkkinä vaikkapas Jesidit.

KORTIT a la kehitysmaalainen
KORTIT a la kehitysmaalainen
24.7.2019 11:38

1. Vainokortti
2. Turvallisuuskortti
3. Sotakortti
4. Opiskelukortti
5. Vaimo ja lapset- kortti
6. Rakettitutkimuskortti
7. Kidutuskortti
8. Vankilakortti
9. Sukulaisvainokortti
10. Kuolemakortti
11. Homokortti
12. Rasistikortti
13. Uskontokortti

Seant
Seant
24.7.2019 16:15

Viimeisin silpomiskortti ko mukaan eräälĺe somaliäidille ja tyttärelle.

Oraakel Liekki
Oraakel Liekki
24.7.2019 13:42

Jälleen kerran: Ei sossurahaa = Ei pakolaisia. Ei sossurahaa = Ei muslimeita. Sossurahan takia on valehtelijoita tullut maailman toiselta puolen jo satoja miljoonia kymmenien vuosien ajan. Miksi? Koska se useimmiten onnistuu. Sossurahojen takia sivistyneissä maissa on nyt KURJAA, eikä se lopu ikinä koska sossuelätit kasvattavat suuret määrät sossuelättejä. Lapsikin tajuaa että tämä yhtälö ei voi toimia. Sossurahat loppuvat joka maasta ihan kohta ja silloin alkaa anarkia. Jos jotain tarvitsee, se pitää tappamalla varastaa. Suomella on vielä pienen pieni mahdollisuus pelastua.

Aikki.
Aikki.
25.7.2019 06:46
Vastaa...  Oraakel Liekki

Rahat on loppuneet ajat sitten . Rinteen vappusatanen on kutistunut 19 euroksi, koska lupausta ei voitu täyttää koska rahat on vähissä. Kummallista asiassa on se, kun maahanmuuttoon syydetään miljardeja. Tämänkö vuoksi tein töitä vuosikymmeniä ja maksoin veroja, jotta ne syydettäisiin maahanmuutto kustannuksiin. Kiitos pohjoismaiden sosiaalidemokraateille tästä hulluudesta.

Anonymous
Anonymous
25.7.2019 10:34
Vastaa...  Aikki.

Bittiraha ei lopu koskaan kun on kyse maahanmuutosta, bittiraha on aina loppumassa jos kyse on valkoisesta ihmisesta. Antti Rinteeseen en paljon toivoa laita saati Oharisaloon enka professori Haavistoon jne.

Anonymous
Anonymous
24.7.2019 14:46

Yritän ratkaista arvoituksen: Veikkaan että hassan valitsee tuon ylemmässä kuvassa olevan morsiamen ja iPhone jää saamatta.

Anonymous
Anonymous
26.7.2019 22:12

hassan siinä miettii kannattaako uhrautua että saa turvapaikan

Pipari Paukkumaan Vaan
Pipari Paukkumaan Vaan
9.3.2020 16:09
Vastaa...  Anonymous

Ämmälle vappunaamari ja pakarat lätisemään, pikku känni vielä itelle nii menee ihan täydestä ku väärä raha.

Tässä syy garnnyjen hätään
Tässä syy garnnyjen hätään
11.3.2020 04:35

Ymmärrän kyllä tavallaan noita ”turvapaikka aktiiveja” Heiltä viedään se, mistä monet mummolit ja ikääntyvät rumat akat puutteissaan vain haavelivat vielä 5 vuotta sitten. Eli ilmainen valtion kustantama seksilelu. Ennen piti lähteä aina afrikan mantereelle asti jos halusi villiä, jo unohtunutta seksiä nuoren mustan rattopojan kanssa, tietenkin rahaa ja ”palveluja” vastaan. Siihen oli vain varaa varakkammilla grannyillä. Nyt tätä ”huolenpitoa” joksi tuo hyväksikäyttö on naamioitua, oli yllin kyllin tarjolla noissa ”piireissä”. Ja migrin työnsä tekevät virkailijat perkele veivät sen sormia napsauttamalla ja korttitalo romahti kerralla. Sekoaahan siinä, vuodet kuluvat ja kuolema lähestyy. Ja kaikki on rakennettava uudestaan ja jos sellainen tuuri olisi että uusi nuori seksilelu löytyisi, on enää tuurista kiinni, koska palautuslennot käyvät kuumana ja valinnavara vähenee.

Anonymous
Anonymous
11.3.2020 10:23

Eipä tuota olisi paremmin voinut kiteyttää.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.3.2020 10:37

Jokohan Hassan on päässyt kotiin? Kyllä se kotimaan kamara aina tällaiset pimeät talvimaisemat voittaa. Tai jollei kotimaan kamara, niin varmasti naapurimaan alusta tuntuu ihan yhtä kotoisalta.

hieno homma
hieno homma
11.3.2020 13:15
Vastaa...  Suomi Finland

Ikävä kyllä nämä Hassanit eivät lopu palauttamallakaan, tän jos oisin kirjottanu soluttautumalla suvakkipalstoille niin olisin kuolemanvaarassa….. ne mummot näyttäis olevan valmiina väkivaltaan kuten nämä kirotut anarkistit ☹

Pillu ei ole päreistä
Pillu ei ole päreistä
11.3.2020 11:32

Turhiskodin johtajatar kiristi turhikselta seksiä. Lähetteli pornokuvia jne.:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/Jo4bAb/granskning-sexovergreppen-pa-hvb-hemmen
Ei se mummon pillukaan tuohesta ole!

Anonymous
Anonymous
11.3.2020 12:58

Aika kiihottavan näköinen mature kuvassa.

hieno homma
hieno homma
11.3.2020 13:20
Vastaa...  Anonymous

Meikäläiseltä lähti viimeisetkin halut kuvan nähtyäni, toivottavasti kuva ei kummittele mielessäni vaimon kanssa touhutessa. Seisokki loppuisi siihen ja siinä ei auttaisi selittää nähneeni tuon hirmuisen norsun……

imaami
imaami
11.3.2020 13:27

Hassan ei voi olla shiia jos sukulaiset ovat sunneja, ei millään.
Ihan sama kun yhtäkkiä suomeen tullessa ihonväri vaihtuisi valkoisesta mustaksi, jolla toki saisi helposti juhlapaikan.

Hemmotin suvakki lehmät
Hemmotin suvakki lehmät
11.3.2020 14:35

Toi on paljon kertova kuva. Oon sanu kiertoviestin käännyyn, jossa on teksti että ”No haluatko sä sen turvapaikan vai et?” -se on mun mielestä vielä parempi:D

Tommy the Who
Tommy the Who
11.3.2020 15:42

Hassanille Viagraa!

Liberaali konservatiivi
Liberaali konservatiivi
11.3.2020 17:08

Noh, tuossa kuvassahan ei varmaankaan ole p.o.Hassan ja ” tyttöystävä”. Mutta asia kyllä tuli selväksi…