Ruotsissa koronaan kuolleita keskiviikkoiltaan mennessä 64 ihmistä

Skärmbild (218)

Vaikuttaa siltä, että Ruotsi ajautuu entistä syvemmälle Etelä-Eurooppaa muistuttavaan katastrofitilaan. Varsinkin Tukholman läänissä tilanne näyttää todella pahalta.

Tukholman läänissä on kuollut viimeisen vuorokauden aikana 18 henkilöä ja yhteensä alueella on 37 kuollutta. Koko maan kuolleet olivat keskiviikkoiltaan mennessä yhteensä 64 henkilöä. Sairaalassa on ainakin 300 ihmistä ja eilisen päivän aikana sinne hakeutui 64 ihmistä. Tartunnan saaneita on 1070, mutta nämä ovat siis vain testattuja henkilöitä. Lukumäärähän on tosiasiallisesti isompi ja määrän kerrotaan kasvavan ”dramaattisesti”. SVT

Skärmbild (217)

 

Pt-median Kistan kirjeenvaihtaja kertoo, että Järvan alueella ei näy kovinkaan kummoista omaehtoista eristäytymistä.

– Kävin tsekkaamassa Kista Gallerian (vrt. Itis, Sello tms) ovilla oliko ihmisiä sisällä niin ostoskeskus oli tupaten täynnä porukkaa. Ihmiset jatkavat elämää kuten ennenkin. Maahanmuuttajamiehet istuvat kahviloissa kuten tapana on ja naiset kulkevat isoina kaveriryppäinä. Ulko-ovella olevan kebab-kioskin terassilla poltteli useampi arabimies vesipiippua. Nuorukaiset pelasivat koripalloa pihalla.

– Jos vertaa esim. Täbyn ostoskeskukseen niin siellä oli aika hiljaista kun kävin katsomassa. Monet kaupat olivat kiinni. Mutta Galleriassa elämä jatkuu. Samoin on Rinkebyn torilla, meno on kuin maailmassa ei tapahtuisi mitään erityistä.

Kun tartuntojen määrä on muutenkin hurjassa nousussa niin on selvää, että lähipäivien aikana koko Tukholman alue roihahtaa kunnolla koronaan. Varsinkin kun metrot ja bussit kulkevat tupaten täynnä ihmisiä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Ruotsissa koronaan kuolleita keskiviikkoiltaan mennessä 64 ihmistä

 1. Kohta saamme nähdä Tornion rajan pitävyyden. Ehkä jossain vaiheessa viisikko alkaa pitämään Suomen kansan puolta…

  44
  1. Mitäpä jos Ruotsista alkaa tulla turvapaikanhakijoita, uhkana on sairastuminen koronavirukseen. Kysymyksessä on todellinen hengemnvaara ja varmaankin ihmisoikeuslakien mukaan näitä ainakin jotkut suomalaiset poliitikot ovat halukkaita pelastamaan.

   Tähän pitäisi jo tässä vaihessa valmistautua. Jos Ruotsi suhtautuu vaaraan leväperäisesti, tilanne siellä voi johtaa Italian ja Espanjan kriisiin. Jos rajalle tulee turvapaikanhakijoita, kun Ruotsin sairaalat ovat ylikuormitettuja, Suomessa pitäisi olla kaikkia valmiina. Sotilaat joko pitämään Suomen kansalaisten terveydestä huolta estämällä maahantulo tai valmiina avustamaan tulijat pohjoisen terveydenhuollon piiriin. Tähän tulisi ottaa jo selvä julkinen päätös hallituksessa.

   21
   1. Jos Ruotsista alkaa tulemaan turvapaikanhakijoita Suomeen. Tulee tapahtumaan täysin samalla lailla, kuin 2015. Puolustusvoimat kantavat laukkuja ja kaikki tulijat otetaan ja asutetaan ja hoidetaan.

    11
    2
  2. Ruotsin yhteiskunta romahtaa ihan lähitulevaisuudessa. Kantisruotsalaiset tajuavat että tehohoitopaikat loppuvat
   muutman päivän päästä ja alkavat liikehtiä. Suomeenkin voivat yrittää tai pohjoiseen sellaiset joilla on jotain juuria
   suomeen. Poliisi yrittää asettaa kieltoja ja rajoituksia, mutta wanna be gangstat alkavat ryöstelyn ja
   partioinnin kaduilla. Kaikki aseliikkeet yms. ryöstetään ensiksi. Sitten alkaa tapahtua, alkaa anarkia.
   Poliiseja ja pelastushenkilöstöä kohti ammutaan suoraan ja kovilla. Lopuksi hekin luovuttavat ja ajattelevat
   vain omaa henkeä.

  3. Lapissa pidetään auki hoitopaikkoja ja uusmaalaiset ei pääse sinne. Ymmärrän yskän

  1. Punavihreä utopia joka lävähtää juuri nyt tuulettimeen..myös stadissa. Onneksi muutin landelle jo aikoja sitten.

   Lukekaa tämä ylen artikkeli huolella ja ajatuksella

   https://yle.fi/uutiset/3-11276041

   Ei tarvine vääntää rautalangasta kellekään.. että tämä sosialistinen järjestelmä on läpensä mätä.

   19
   1. Mitä tekemistä sosialismilla on lasten syöpäsairaalan koronatartuntojen kanssa?

    6
    1
    1. Silmät auki. Sosialistinen avoin yhteiskunta petti opetuslapsensa ja kärsijöinä on aina viattomat.. Tässä tapauksessa lapset. Kyllähän Suomessa maltillinen sosialismi on toiminut sodan jälkeisenä aikana, mutta nykyaate on ohjattu globalistiselta tasolta lähestyen kommunismia.. joka on aina päättynyt tuhoon ja kuolemaan.

     Tässä lyhyt pätkä/artikkeli jossa avointen rajojen ihanuus kirkastuu. Nämä avoimien rajojen ideologiahan on lähtöisin sosialistisesta Open society järjestöstä joka EUn taustapiruna häärää

     https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/450c5d19-ad62-4c12-8a2b-89fd769ede04

  2. Mitäpä jos Ruotsin on pakko valita tämä strategia koronavirukseen? Eli joutuvat uhraamaan kansalaisia sen vuoksi, että saavat talouden pidettyä edes jollain tavalla yllä?

   Tilanne saattaa olla se, että Ruotsin johto pelkää talouden kyykkäämisen johtavan siihen, että epidemian jälkeen on ihan oikeasti rahat loppu ja on pakko pistää sossuluukut kiinni sosiaaliturvan asiakkailta. Sellainen saattaisi johtaa valtaviin levottomuuksiin ja peräti väkivaltaisuuksiin kun ilman sossurahoja jäävät ihmiset alkaisivat osoittaa mieltään.

   Nyt siis pitää talouden rattaiden pyöriä pakon sanelemana, eikä tässä voi nyt alkaa turvaamaan jokaisen svenssonin elämää. Mutta tätä ei sanota ääneen, vaan yritetään sitten jälkeenpäin vaan selitellä kuolleiden runsasta määrää sillä, ettei ennen epidemian alkua ollut tieteellistä näyttöä siitä, montako epidemia tarkalleen ottaen tappaa.

 2. Saas nähdä mitä tuleman pitää. Koituuko rajat auki ja maailmanhalaus ideologia suomen ja ruotsin terveydenhuolto järjestelmän romahduttajaksi?

  35
 3. ”6. 21.03.2020 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut yksi ihminen.”
  https://pt-media.org/2020/03/21/erilaiset-epidemiat-kaatavat-ihmisia-kuin-heinaa/

  Tämä ironinen asenne oli vielä voimassa (useat kommentit mukaan lukien) 5 vrk sitten.
  Onko jotain muuttunut itse epidemian kohdalla?

  EU hoitaa, onhan se upporikas liittovaltionousukas… Toistaiseksi on jouduttu turvautumaan pahimmilla alueilla vihreiden ja punaisten miesten apuun.
  https://www.rt.com/op-ed/483865-europe-coronavirus-russia-china/

  Intiassa lockdown, vaikka vasta 657 sairastunutta ja 12 kuollutta. Ovatko he corona-alarmisteja?
  https://edition.cnn.com/2020/03/24/asia/india-lockdown-coronavirus-intl/index.html

  Seuraillaan lukemia ja mieiialoja…
  https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

  6
  1
 4. Suomen media ja THL ovat naureskelleet Virolaisille, heidän rajalla tapahtuvan lämpökamera tarkastusten vuoksi, eli Virolaiset tekee taas kaiken väärin.

  Kävin 15.3 maanantaina päiväristeilyllä Tallinnassa, eli viimmeinen päivä kun suomalaiset vielä pääsi maihin.

  Laivalla täytimme valmiiksi A4 paperin, missä yksityiskohtaisia kysymyksiä, passin tai henkilökortin numero ja yhteystiedot. Terminaalissa suojavarusteiset viranomaiset tarkistivat, että passin ja täytetyn A4 tiedot täsmäävät.

  Kun tiedot täsmäsivät, he toivottivat ”Tere tulemast Tallinnaan”. Sen jälkeen kävelimme yksitellen hitaasti lämpökameran ohi. Jos oli lämpöä, niin sairaanhoitaja tarkasti lämmön otsasta ja korvasta. Jotkut tälläiset sairaanhoitajat päästi maihin ja toiset ajoivat takaisin laivaan, eli Suomeen. Sai kävellä suoraan maihin, jos lämpökamera ei näyttäny liikaa lämpöä, vaikka oli kännissä.
  (sairaanhoitajat repäisivät pipot päästä, jos yritti piilotella kuumeisuuttaan, tai muuten vaan ”pipopää”)

  Tuo kaksiosainen tarkastus oli erittäin tehokasta ennaltaehkäisyä, että estettiin sairaiden pääsy maihin, vaikka ei tiedetty onko koronaan sairastunut.

  Suomen paskamediassa on ollut juttuja, kun koronaan sairastuneet ovat tulleet Suomeen täpötäysillä lentokoneilla ja muilla, ilman mitään kontrollia.

  Muistaako kukaan päivämäärää, kun Finnair kielsi henkilökunnaltaan kasvosuojaimien käytön?

  54
 5. Nyt sairaalaylijohtaja Eriksson vetoaa kaikkia sairaanhoitokoulutettuja tulemaan auttamaan eläkeläisiä myöten koska tilanne on katastrofaalinen.

  Kuinkahan moni lähtee ottaen huomioon että jos somppua tms hoidat riskeeraat tappotuomion jos potilas kuolee. Sen takiahan on hoitajien nimikylteistä akuuttipuolella otettu sukunimi pois.

  Ei kuulkaa ole helppoa kun pienellä palkalla henkensä kaupalla joutuu tekemään töitä.

  Toisekseen on Ruotsissa vuosikymmeniä syydetty miljardeja yksityisten hoitofirmojen ja riskikapitalistien kassoihin mielummin kuin annettu vakituiselle hoitoväelle kunnon palkka
  joten solidaarisuus lienee aika vähäistä.

  33
  1. Sama Suomessa.. STMn Kumpulainen pakkovärvää kaikki Suomen hoitajat koronatalkoisiin.. Espoon johtavana ylilääkärinä ollessa yksityisti terveyspalveluja urakalla ja lakkautti terveysasemia syytäen rahaa yksityisille terveystaloille jättäen hoitajat nuolemaan näppejä

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001841149.html

   Nyt kun omalla vastuuttomalla toiminnallaan on päässyt löröt housuihin niin itkee hoitajia avuksi

 6. Nyt kannattaisi laitella vähän jäitä hattuun ja ajatella tätä ”epidemiaa” vaikka maalaisjärjellä kuten 12 maailman johtavaa alan ammattilaiset tekevät. Tällä epidemialla luodaan teille vain pakokauhua jolla saadaan tehtyä kaaosta joka paikkaan ilman mitään suurenpaa syytä. Alla vähän selvitystä asiaan ja nämä 12 tyyppiä ovat oikeasti kovimmat tyypit tällä alalla.

  Dr Joel Kettner: http://umanitoba.ca/faculties/health_sciences/medicine/units/chs/faculty_and_staff/fac_kettner.html s professor of Community Health Sciences and Surgery at Manitoba University, former Chief Public Health Officer for Manitoba province and Medical Director of the International Centre for Infectious Diseases.
  ”I have never seen anything like this, anything anywhere near like this. I’m not talking about the pandemic, because I’ve seen 30 of them, one every year. It is called influenza. And other respiratory illness viruses, we don’t always know what they are. But I’ve never seen this reaction, and I’m trying to understand why.”

  Lisää voitte lukea täältä: https://off-guardian.org/2020/03/24/12-experts-questioning-the-coronavirus-panic?__cf_chl_jschl_tk__=9cd848ae09cb666f4eedb3f03aed3c16bebe15a2-1585159332-0-AXDSldMw8TJ34uZ8rNWHwSUBBV-B-n067N9W2tMfTpJ3G2xOcOCsgeaTgA1NUp5fxyVlATj9mnbdIglk0xUa8J3tiGHtE6d82r0D7aj_onEiI-ddBUOrzMCMEuyjxlAjp-i3iAvTLnlOzHYn-Krzs5oyZcgAXw-xpDjdxCxnvQmFHEXMBYcRQs7-LBF5QUbR6commO45mfUUOpgfKuQW_CNMqJzd5PsyJbUhPwwBWrgsVvHtvml5LVccv6xElxCxTGmPapkgsFayMlvJDv_otsIJVrGGLUwL43BugeMOsiicbwXso6STt8Rh6jokTs0ZnPWIuYtYxNxJyWOt-RahfPFcOKfRrhD4XOTqCyaQeSzT

  1
  1
 7. Tiedoksi : Suomessa kuolee normaalisti n. 53.000 ihmistä vuodessa eli n. 145 ihmistä vuorokaudessa. Italiassa kuolee n. 600.000 ihmistä vuodessa eli noin 1.640 ihmistä vuorokaudessa. Tämä virallisten tilastojen mukaan.

  10
  4
 8. Ruotsissa ei sitten vissiin ole puutetta hoitokapasiteetista noiden hiihtokeskusten lähettyvillä?

  Mielestäni on aivan helvetin tyhmää, jos ihmisille sanotaan, että menkää vain kaikin mokomin hiihtolomille. Mutta sitten kun sairastuu, niin yllätys yllätys, hoitoon pääsy onkin jo astetta vaikeampaa. Jos asiasta ei edes varoiteta, niin kyllä on vastuutonta puuhaa. Moni sitten lähtee hiihtelemään, eikä ymmärrä hoitopaikkojen olevan varsin rajallinen resurssi. Voivatko noi ruotsalaiset päättäjät olla noin helvetin tyhmiä vai onko ihmisiä varoiteltu?

  14
 9. Taas yksi esimerkki Ruotsin puusilmäisestä monikulttuurifanaattisuudesta ja henkisestä käpertymisestä pilalle hemmolteltujen aikuisvauvojen ykkösmaassa. Ei uskota rajoihin ja rajoituksiin, niin ei niihin sitten uskota pandemiankaan aikana, vaikka porukkaa kuolisi tuhatmäärin.

  12
 10. Somalien käytöksen ja kuolleisuuden eräs selittäjä voi olla uskomus, ettei korona-virus tartu muslimeihin. Allah suojelee.

  Jihad Watch 25.3.2020
  Muslim cleric in Gaza says coronavirus is soldier of Allah, “Muslims are the people who are least infected”
  https://www.jihadwatch.org/2020/03/muslim-cleric-in-gaza-says-coronavirus-is-soldier-of-allah-muslims-are-the-people-who-are-least-infected

  Gates of Vienna 25.3.2020
  The Coronavirus is Allah’s Punishment Against the Kuffar
  Also, they’re obviously unconcerned about social distancing, because they know they can only catch the coronavirus if Allah wills it.
  https://gatesofvienna.net/2020/03/the-coronavirus-is-allahs-punishment-against-the-kuffar/

 11. Jonkin ruotsalaispoliisin lausunnosta saattoi päätellä, että kouluja ei suljeta koska pelätään joutilaina olevien Nafrinuorisojengien ryöstö- ja ilkivalta-aaltoa.
  Pelolle annettu valta maksaa siten ihmishenkiä.

 12. Mielenkiintoinen kysymys on kuinka monta ihmistä Ruotsissa kuolee vuodessa influenssaan. Saisi verrantoa koronan vaarallisuuteen.

  1. Toi influenssavertailu ei nyt IHAN toimi. Juu vuodessa se tappaa aika monta, mutta tämä taas tappaa tehokkaammin ja nopeammin.

     1. Koronalla on suurempi tappavuus kuin influenssalla, mutta olisi kiinnostavaa tietää miten paljon suurempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.