Isä poltti itsensä ja kaksi lastaan autoon

CB8D22B7-0D8C-4708-934C-48344722D1CF
Isä poltti itsensä ja kaksi lastaan tässä autossa.

Uppsalassa torstai-iltana sytytetty autopalo on paljastunut avioeron jälkeiseksi tragediaksi. Tapahtumassa perheen isä murhasi kaksi lastaan ja sen jälkeen sytytti autonsa palamaan.

Palolaitos sai torstai-iltana hälytyksen Uppsalan pohjoispuolelle Storvretaan, jossa tulessa oli henkilöauto. Kun palo saatiin sammumaan niin autosta löytyi kolme ruumista. Sittemmin on selvinnyt, että uhrit olivat seitsemän- ja neljävuotiaat lapset sekä lasten isä.
Mistä oikein on kyse? Perheen isä, maahanmuuttajataustainen reilu kolmekymppinen mies ja tämän vaimo niin ikään reilu kolmekymppinen nainen olivat olleet avioliitossa kymmenkunta vuotta. Tiistaina he kuitenkin laittoivat avioeropaperit eteenpäin. Uppsalan käräjäoikeus vahvisti torstaina eron kera puolen vuoden harkinta-ajan.
Tästä vain muutaman tunnin päästä isä ja lapset olivatkin sitten kuolleet.
Isällä ei ole minkäänlaista rikosrekisteriä eikä muitakaan yhteyksiä alamaailmaan.
Poliisi ei ole muutoin avannut tapahtumien kulkua, mutta jos pohtii asiaa niin miehellä on ollut kova kuolemankaipuu. Koska auto on sytytetty tietoisesti niin mies on ollut silloin myös ”tolkuissaan”. Täytyy olla kova halu kuolla jos pystyy paistumaan elävältä ilman, että pakenee ovesta ulos kipujen voimasta.
Toistaiseksi ei tiedetä tappoiko isä lapset ennen paloa vai poltettiinko lapsetkin elävältä.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
sleepy

Surullinen case.
Älkää tulko Ruotsiin tai länsimaihin, niin ei tarvitse käydä huoltajuuskiistoja ja tappaa omia lapsia.

Dissosioija

Ei liity aiheeseen, mutta miksi kommentit ei näy älyluurin ruudulla kokonaan? Vaikka katsoisi vaakatasossa niin reunan taakse jää tekstiä piiloon.

Tapiola

Se on se jokin ongelma siinä miten sivusto mukautuu eri laitteille. Ilmeisesti sivustoalusta pitää kännykkääsi läppärinä tällä hetkellä.

jrty

Toisinaan näkyy kokonaan, toisinaan ei.

PastoriNikulainen

Sillälailla. On ne ja sankareita, perkeleen paviaanit hiekkasärkiiltä.
Aamen….

Raku Rintala

Se ei enää tee törkeen siistii safkaa..

Jatkaa...HyväTulee

Ehkä tekee, mutta siellä ”kuumemmalla puolella”.
Tuollaisten temppujen jälkeen tuskin on päässyt sinne ”paremmalle puolelle” jugurttijoen rannalle neitsyeiden kanssa pelehtimään ruokaa kokkaillen.

Fatwantarkistaja

Pedofiilikultin paratiisista en niin tiedä. Tuollaisilla teoillahan sinne juuri pääsee. Kiduta, raiskaa, murhaa, jo aukeaa portit ja lankeaa rusinat. En sitten kehottanut ketään olemaan muslimi, laitetaan sekin vielä tähän erikseen.

ike

Ei enää pure, koska safka on periaatteessa aika heikkoa.

Anonymous

Taisi olla ns kunnia kyseessä. Ihme että vaimo sai pidettyä henkensä. Mutta ovathan nämä todella surullisia tapauksia. Että lapset murhataan. Kyllä näitä on ollut ihan kantaväestönkin osalta. On ajettu päin rekkaa tai bussia lapset kyydissä. Kyllä siinä täytyy olla jossain käsittämättömässä raivossa ja sumussa, että tuollaista tekee.

Anonymous

Enemmän. Niistä vain ei uutisoida jne.

Anonymous

Vaimo sai pitää henkensä kun tuo 10 vuoden avioliitto oli muokannut iskän ajatusmaailmaa korraanista erilleen, ei riittänyt siihen että kakarat olisi säästyneet rispektin palautuksella.

Suuri Ongelma

Lapsena pitäisi oppia sietämään pettymyksiä ja taipumaan, että ei aina mene niinkuin itse haluaa. Jos tottuu saamaan tahtonsa läpi kasvuaikana, voi tulla aikuisena pahemman laatuinen kolari todellisuuden kanssa. Siitä seuraa sitten monenlaista ikävää. Moni on vankilassa siksi, ettei joutunut lapsena taipumaan auktoriteetin alle, vaan sai hallita ja tanssia pöydällä. Aikuisena ei sitten viimeiseen tappiin anna periksi ja nöyrry, käy niin luonnon päälle. Mieluumin hakkaa päätään seinään, vaikka vieressä olisi mahdollisuuksien ovi, jossa lukee; ”Olisiko aika kasvaa aikuiseksi.”

Sape Niinistö

en ole enää shokissa

m1xa

Olen shokissa!

Anonymous

Sippilällä on myös ripuli….

Elämme ihmeellisiä aikoja

Kyllä Ruotsissa sattuu, ja tapahtuu.. Kuinka paljon on sitten tapauksia mitä Ruotsalainen valtamedia ei tuo julkisuuteen. Tuntuu jotenkin niin pelottavalta kun ei valtamedia kerro kaikkia julmuuksia mitä tapahtuu Ruotsalaisten elinympäristössä. Jotenkin on alkanut tuntumaan siltä, että Malmön kaupunki on jonkin sortin Al-Holin leiri.
Uskon, vain että tuo valehtelun / salaamisen oravanpyörä räjähtää vielä Ruotsalaisten politiikkojen / valtamedian omiin käsiin

Pizza-Enrico

Onko tietoa kumpaa rotua kuolleet ovat, eli oliko hiekkaneekereitä vai yön timoja?