Päivän video: Afgaaninuorukaisten uhoräppi

Skärmbild (229)

Siinäpä reippaat yksintulleet afgaanilapset jollottavat räppiä, jonka sanoma ei jää kellekään epäselväksi. Joukkion nimi on ”AFG grabbar” (grabbar = jäbät).

Nuorukaiset siinä uhoavat, että eivät ole mitään säälittäviä pakolaisia vaan katujen kunkkuja. Kokaiini, aseet ja rikollisuus on se mikä ajaa heitä eteenpäin. Ja heidän rikollisuus johtuu jostain mystisestä ”epäoikeudenmukaisuudesta”.

”Olemme olleet sodassa, tunnemme olomme hyvin kotoisaksi.”

”Me olemme ne, jotka myyvät huumeita, älä vittuile meille tai et ikinä lepää rauhassa.”

”Otsaasi painetaan ase, minun sormi on liipasimella…”

Kannattaa kuunnella, vaikka ei ymmärtäisikään sanoja. Siinä yhdistyy mukavasti mutiaisruotsi, lähiöslangi ja englanti.

 

 

HUOM!! Ennen videon katsomista kannattaa varata verenpainelääkkeet lähistölle ja siirtää rikkoontuva tavara käden ulottumattomiin.

Kannattaa myös muistaa, että ne eivät tule yksin, eivät ole turvapaikanhakijoita ja kaikkein vähiten lapsia.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

47 thoughts on “Päivän video: Afgaaninuorukaisten uhoräppi

 1. Tuolla esityksellä ei mennä listoille. Siinähän meuhkaavat. Katsotaan nyt rauhassa mikä on koronan jälkeinen Ruotsin tilanne ja kuinka jätkillä sitten suut pannaan. Röyhkeitä ovat pikkupenteleet, mutta mitä muuta voisi odottaakaan?

  102
  1. Kyllä kelpaa olla röyhkeä kun ruotsalaiset naiset palvovat ja palkitsevat seksillä.

   42
  2. Ei ole räppikään entisellään, ennen oli videoissa paljon kauniita naisia tanssimassa ja joka jätkällä tonnin painoiset kultaketjut. Nyt on jotai atm luuseria keskenään tanssimassa, YÖKS!!

   38
  3. Ikävin juttu että kohta nuo kaikki on Suomessa.
   Ruotsissa ryssitään korona täydellisesti ja sitten tulevat taikasanalla Suomeen.
   Ohisalo jo märkänä odottaa..

   56
  1. Uh Uh minulla ei Uh seiso
   Uh Uh minnä saada raha Fatta
   Uh Uh minnä tappa kaikki
   Uh Uh minnä myydä huume

   Uh Uh svea mammat tykk’ää
   Uh Uh svea mammat tykk’ää

   Uh uh polliisi pelkkää
   Uh uh polliisi pelkkää

   Uh uh koronna tuli
   Uh uh koronna tuli

   Uh uh Ohisalon kutsu tuli
   Uh uh Ohisalon kutsu tuli

   Uh Uh tie Suommi kutssu tuli
   Uh Uh tie Suommi kutssu tuli

   1. Suomennos tuosta räpäneeröksestä 6-vuoden pakollisen ruotsiperseily opiskelun tuloksena.

    Ymmärsinkö oikein vai tuliko taas hylätty?

 2. Siinä on taas elämän eväät ja arvot kohdallaan.
  Ei ole sellaista loitsua millä edes batiikkinoitakaan voisi noiden murujen henkistä kohtaloa muuttaa.
  Nyt on ruotsalaisista kiinni – kääntävätkö kasvonsa tosiasioilta ja antavat jälkipolvensa kärsiä seuraamukset, vai aloittavatko kunnollisen siivousoperaation.

  72
  1. On kyseessä sitten kehitysmaamuslimit tai korona, niin Lööperi heiluttelee käsiään. Ruotsissa on ihan viime päivinä pähkäilty terassikauden aikaistamista. Ei siis sulkemista vaan aikaistamista.

   20
 3. korrektit poliitikot ja batiikkinoidat saavat tämänkin pottunokkien syyksi….

  60
  1
 4. Kai tämmöset juuri saa jotain kulttuuriministeriön nuorisotukea musiikkiharrastuksellensa.

  58
  1. Ainoa mitä ne kylvää itselleen on valtavaa suosiota ruotsalaisten naisten seurassa.

   22
   1. Kaikissa katsomissani elokuvissa, ja jopa dokumenteissa, pahikset ovat lopulta joutuneet tilille teoistaan. Se on vähän niin kuin luonnon laki, vaikka saattaakin toimia pienellä viiveellä Ruotsin kaltaisissa paikoissa.

    17
    1
 5. Onkohan noilla palleroilla kaikki ihan hyvin? Musta näyttää, että niillä on koti ikävä kova. Miksi kukaan ei auta noita varsinkaan suvakkiudesta sairaat batiikkinoidat? Pojilla on paha olla niin kaukana kotimaastaan kun ovat.

  35
 6. En viitsinyt katsoa kuin vähän aikaa. Väsyttävää sakkia. Tässä nähdään ne pakolaiset. Alkavat leikkimään herraa ja hidalgoa kun ovat päässeet maahan.

  52
  1. On kuitenkin hyvä että tällaisia videoita tehdään ja vieläpä niiden itse tekemänä.

   Mitä enemmän ne uhoaa tuohon tyyliin, ei valkoisten naisten kierot paskapuheet ”viattomista uhri-pakolaisista” mene läpi enää pelkkää valtamediaa seuraavalle demariäänestäjällekään.

   36
 7. Mutta miksi nämä nuoret matupojat uhoavat täällä meidän pohjoisessa valtakunnassa, jossa he eivät tule koskaan saamaan kunnioitusta?

  Takaisin vaan omaan maahansa myymään huumeita, riehumaan aseittensa kanssa, harrastamaan bacha bazi-homopedofiliaa, ympärileikkauksia jne…

  Ei taida afgaanimatupojat vielä tajunneet, että suurlama on alkanut ja tämä tarkoittaa sitä, että pohjoista valtakuntaamme aletaan siivoamaan näistä haitallisista+ylimielisistä barbaareista.

  68
 8. Kovin on suuret luulot kakaroilla itsestään.

  Yksi hyvinvarustettu taisteluhelikopteri putsaa kokonaisen lähiöllisen noita paskahousuja minuuteissa, siinä on hyvä tulla tyrkyttämään ruosteista ysimillistä otsaan. LOL

  Ja ellei riitä, mannertenvälisillä ohjuksilla voidaan siivota mekan lisäksi pari muutakin paikka lopullisesti, jokohan voisi vittuilu pikkuhiljaa ruveta loppumaan?

  41
 9. Mistähän nyt kiikastaa? Suomessa on ankarasti kielletty kirjoittamasta kommentteja keskustelupalstoille afgaanipalleroiden kevätlomareissuista Iraniin. Kommentit häviää välittömästi. Nyt täytyy olla jollain jotain salattavaa?

  44
 10. Sokoksella tuli kerran tuolla asenteella ilman mitään syytä aukomaan päätään noiden kopio.
  Sanoin vain kerran että onko tullut ikävä allahia, voin auttaa sinne pääsyä jos vielä siinä kerrakin päätäs auot, huomasin että jopa takaa tuli monta äijää samaan rintamaan itteni kanssa, kipuilija taisi paskoa housuun kun jäi paskanhaju leijumaan tuon jälkeen kun luikki paikalta pois.

  38
 11. Nuorukaisten elehtiminen muistuttaa USA:n mustien ghettonuorten uhoa. Afganistanin väestön ÄO on keskimäärin 84. USA:n mustien 85. Johtopäätös. Samanlaisilla kyvyillä tuloksena on samankaltaista käytöstä.

  Ihmisillä keskimäärin esiintyy taipumusta etsiä syytä ja syyllistä unelmiensa täyttymättömyyteen muualta kuin itsestään. Nämä nuoret ovat syyllisiksi löytäneet kiltit, anteliaat ja sävyisät ruotsalaiset. Toisaalta ruotsalaisilla ja suomalaisilla keskimäärin on eräänä haittanaan samankaltaisuusolettama. Oletetaan, että ihmiset on pohjimmiltaan samankaltaisia ja samat arvot omaavia. Olettama toiminee etnisen ryhmän sisällä. Se ei toimi monikultuurissa varsinkaan, jos tuetaan erilaisten arvomaailmojen olemassaoloa.

  Nuorukaiset ovat päässeet ohituskaistoja pitkin Ruotsiin elämään hyvinvoinnissa.

  Muut, jotka eivät voi käyttää ohituskaistoja, joutuvat ainakin Kanadassa tarkkaan syyniin. Koskee siis erityisesti valkoisia, terveitä, tutkinnon omaavia, nuhteettomia, riittävät rahavarat omaavia etukäteen työpaikan hankkineita. Ja sitten on tämä Ruotsi, joka imuroi vihollisia kantaväestölleen.

  41
  1. Muistuttaa lähinnä jotain autistisia pakkoliikkeitä. Onko kukaan muuten ikinä nähnyt afgaania, jonka puheesta voi olettaa normitasoista äö:ta ja jolla on normitavat ja normiduuni eikä jotain sossun tempputyötä kulttuuriasiantuntijana tai tulkkina? Minä en ainakaan ole, en ainuttakaan ikinä missään.

   13
 12. Ja seuraavana aamuna noi on jokainen sossutädin konttorissa itkemässä kun rahaa ei ole eikä 16-vuotiaana saa mitään töitä. Muistakaa myös että juuri noita Ohisalo on Suomeen haalimassa heti kun silmä välttää. ..”Lapsia” ..”Orpoja” ..”Pakolaisia”..

  39
 13. Se tuli ekana tuosta videosta mieleen, että mihinköhän kaikkialle nuo paskiaiset ovat työntäneet muniaan? No toistensa perseisiin tietysti, mutta mihin muualle?

  16
  1. Aloittaa selaamaan eläinkirjaa ja katsoo mitä lajeja esiintyy Afganistanissa ja Iranissa,siinä vastaus.

 14. Brian osui oikeaan.

  Afgaanit ei välttämättä tiedä mihin reikään työntää siittimensä.

  Tämä tuli ilmi USA:n joukkojen ollessa Afganistanissa. Joukko paikallisia miehiä ihmetteli, miksi heidän vaimonsa eivät tulleet raskaiksi. Sotilaslääkärit halusivat selvittää ovatko naiset altistuneet sodankäyntiin liittyville kemikaaleille. Tutkittiin ja tutkittiin. Ei altistusta. Lopulta pyydettiin afgaanimiehiä kertomaan, kuinka yhtyivät vaimoihinsa. Kävi ilmi, että olivat työntyneet naistensa peräsuoliin. Amerikkalaiset kertoivat miehille, että penis pitää työntää nasen vaginaan. Afgaaneille se oli jymy-yllätys ja he pitivät ehdotusta iljettävänä.

  Kaikki afgaanit siis eivät kotimaassaan löydä oikeaa reikää. Myös miehen peräsuoli kelpaa, koska tunkeutuva osapuoli on kulttuurinsa mukaan täysin normaali. Mutta auta armias vastaanottavaa osapuolta. Hän on homo ja pitää tappaa.

  19
 15. Saatanan mogolit. Ruotsalaiset muuttuvat ajan myötä samannäköisiksi lattanaamoiksi.

  14
 16. Stefan Löfvén ja Annie Lööf väenväkisin pakottivat ruotsalaiset ottamaan vastaan kymmeniä tuhansia paska-afgaaneja. Tässä lopputulos. Muistakaa ketkä ovat vastuussa.

  18
 17. Oulussa kohistaan esityksestä ” pimppi on minun ” tässä vastaisku pohjoisen esitykselle, häpeällisiä molemmat, mutta, Suomi voitti tämän kisan.

 18. jou jou meillä on näitä räkänokkajengejä omasta takaa ollut jo hyvin monta vuotta. eikä niille kukaan mitään voi,ne saa tehdä:varastaa,pahoinpidellä,sotkea ym. ym. mitä vaan keksivät ja mikään taho ei siihen puutu. ja kun teot tehdään jengillä kaikki on niiden uhreja

 19. ”Kovia” jätkiä laumana, mutta yksin noista ei ole kuin takomaan teinityttöjen silmiä mustiiksi.
  Täyttä ihmis-saastaa jotka tulisi neutralisoida euroopan maanperältä viimeistä uhoojaa myöten.
  Aamen…

 20. Jaaha, siinä seuraava Ruotsin Euroviisu ehdokas. Näillä lauluilla se vasta ura urkenee, rekvisiitaksi vain AK-47, niin Euroviisun puppepojilla housut kastuu.

 21. Voi perkele, että on vittumaisen näköisiä apinoita! Turpiin noita pitäs vedellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.