Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa väsynyttä rasismia

Rasmus-ryhmän rasisminvastustelijat ovat olleet pitkään kuin… kuin koronan kourissa. Rasismia ei saa nyt irti oikein mistään.

Väsynyt aloitus maailmalla seilaavista useista risteilyaluksista, joissa laivoille on levinnyt korona matkustajien keskuuteen. Ja nyt useat maat kieltäytyvät päästämästä näitä aluksia satamiinsa ⇒ rasismia.

Tästä rasisminvastustelijat eivät innostu, vaikka muutama kommentoija yrittää kaikkensa; laivojen henkilökunta on luultavasti uli uli filippiinoja tms.

Lopulta saadaan aikaan jotain rasisminvastustelijoille läheistä: Suomalaiset perinteet eivät ole oikeasti suomalaisia vaan ne tulevat jostakin kehitysmaasta. Ja tästä seuraa, että Suomi voisi ottaa sata miljoonaa kehitysmaalaista koska TIPPALEIPÄ. Ja MÄMMI!! Mämmi ja tippaleipä eivät olekaan suomalaisia. Tippaleipä voi olla Iranista ja mämmi, no jostain kuitenkin. Ihan sama, ei se kuitenkaan ole suomalainen.

Skärmbild (250)

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa väsynyttä rasismia

  1. Lisättäköön, että kyllähän tippaleipien tekemiseen tarvitaan aika monimutkaiset aivot – mämmiin ei ehkä niinkään

   16
 1. Rasmuslaisten tulisi auttaa ihmisiä siellä missä ongelmat syntyvät. Rasmuslaisten tulisi auttaa omilla rahoillaan, ei muiden rahoilla eli verovaroilla.

  Jos ovat tosissaan, niin voisivat koota ja varustaa prikaatin. Ei muuta kuin nyt varustehankintoja tekemään omilla rahoilla ja rekrytoimaan vapaaehtoisia. Ja sitten prikaati kriisipesäkkeisiin rauhoittamaan ne.

  66
 2. Valkoisia vihaavia rasisteja nuo paljolti ovat, oikeat rasismin vastustajat näyttäisivät olevan tuolla vähemmistössä. ”Rasismia” koitetaan kaivaa asiasta kuin asiasta, jotta saataisiin taas tukea valkoisten vihaamiseen.

  Tippaleivän ja mämminhän pitää olla jostain muualta kotoisin, koska eiväthän suomalaiset muuta osaakaan kuin ryypätä, hakata vaimojaan ja olla rasisteja vai mitä?

  35
 3. Uli uli osuu johonkin makuhermoon. Tyylikästä. Tuo ettei risteilijöitä päästetä satamiin ja matkustajat sairastavat koronaa aluksilla ruumiiden kanssa, on epäinhimillistä. Sitä on vaikea käsittää, sivistys (?) rapisee vauhdilla, kun vähän painetta lisätään. Sitä on ihmisen luonto. Kuka väittikään, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä? Koronaa tai ei, ei ihmisiä voi jättää laivalle kuolemaan. Tai källiä toisten tilaamia ja maksamia suojavarusteita ja hengityssuojia, kuten ritaririntaiset ranskalaiset ovat tehneet; veivät Ranskan kautta Italiaan ja Espanjaan matkalla olleet varusteet, juuri luin oliko Ylen nettiuutisista. Siis Italiaan ja Espanjaan tilatut; näissä maissa koronatilanne on todella paha. Välillä ajattelee, ettei mikään enää pääse yllättämään. Ja sitten pääsee kuitenkin. Ihan näin härskiä toimintaa ei olisi voinut kuvitella.

  9
  5
  1. Joo onhan se vähän härskiä, että sairaat eivät pääse maihin. Mutta ei se rasismia ole.

   17
   1. On aivan tavallista kautta historian, että laivaa, jolla on tarttuvaa tautia sairastavia ihmisiä, estetään pääsemästä maihin. Aikuiset ihmiset eivät myöskään voi olla niin avuttomia, että jäävät ihmettelemään, mitä tehdä ruumiille. Koska ei ole tietoa, milloin maihin voi päästä, ei ruumiita voi jättää laivaan mätänemään. Ne voidaan haudata mereen, toki normaalia kunnioitusta noudattaen.

  2. Heti kun vähän suhdanteet muuttuvat loppuu löpinä humanitäärisestä avausta, seksuaalivähemmistöistä ja ilmastonmuutoksesta. Ehkä länsimaat kaipaavat vähän ravistelua.

   16
  3. …korjaus kommenttiini ”Aina vain härskimmäksi menee”; ei ollut Ylen uutiset, vaan MV. Että miten voi ihmiseltä mennä Yle ja MV sekaisin, nyt huolestuttaa. Lisäksi tempaisin, että maksetut; jutussa ei ollut, ovatko etukäteen maksettuja, huomasin. Pahoittelut. Pitää pysyä totuudessa, vaikka kirjoittelee anonyymina netissä. Tarkempi jatkossa.

   1
   1
 4. Käy hieman sääliksi niitä Amazonin alkuperäiskansoja. Nehän viihtyvät omalla seudullaan, eivätkä aiheuta muille ongelmia. Korona tehnee pahaa tuhoa siellä. Sen sijaan ylikansoitetut maailmankolkat varmaan selviävät vähällä ja tuplaavat väkimääränsä varmaan jatkossa eksponentiaalisesti. Siinä sitä on rasisminvastustelijoille ihmeteltävää.

  22
 5. Olisi se paha herätä joku aamu rasisiminvastustajana sanan nykymerkityksessä ja siitä eteen päin joka jessen aamu nähdä oma valkoinen pärstä peilistä. Kovaa kyytiä mielenterveydelle, kuten toverit rasmukset ja varikset todistaa.

  Ps. Onkohan kukaan rvastustelija mennyt niin pitkälle, että nirhannut glittansa veks, kuten sorretuilta leikataan ihanissa ”kulttuureissaan”?

  27
 6. Olipa poikkeuksellisen väsynyttä. Onkohan siellä taisteluväsymyatä vai onko korona pakottanut asettamaan oman edun muiden edelle? Silakoissakin lähinnä Timonen mainostaa omaa blogiaan.

  15
 7. Eiköhä nää RASMUKSEN tapaset rasismisivustot kaadu ihan omaan typeryyteensä. En ole sivua seurannut muutakuin näistä uutisista, mutta eiköhän ne aiheet ala loppumasn kun muuttavat pois äidin luota.

  23
 8. Eiköhän nuo enempi vetele mömmöjä kun mämmiä, ja ne mömmöt ainakaan ei ole Suomesta..

  25
 9. No noilta nyt ei saa järkevää keskustelua koska aivotoiminta on mitä on. Aivovammaiset pitää jättää omaan arvoonsa ja ymmärtää että tätä sairautta ei voi parantaa koska se on jo synnynnäistä ja lopullista, ikävä kyllä.

  18
 10. Lopeta Paavo noiden ”silakoiden” nimien peittely ja ota käyttöön mottoni: Jokainen hävetköön puolestaan.

 11. Perkele kun tekisi mieli antaa herrankädestä remeliä noiden pöpien peräreijän tyveen, että tietäisivät olevan hereillä, eikä aina vaan masshypnoosissa!
  Toisaalta luonto korjaa ja hoitaa kaiken aikanaan jos mikä.
  Aamen…

 12. Ajatteleeko nämä suvakit niin, että jos lopetamme maahanmuuton ja palautamme muslimit kotimaihinsa, niin emme voisi enää syödä mämmiä? Vai miksi ne aina niin innokkaasti koittavat tuoda näitä esille?

  Afrikkalaisilta pitäisi myös kieltää pukujen ja kravattien käyttäminen, koska siellä on liian vähän valkoisia ihmisiä?

 13. Nämä rasmuskusipäät ovat marginaaliporukkaa ja mahtuvat pariin kirkkoveneeseen, eikun veneet välimerelle suuntana afrikan eteläinen osa ynnä airot mereen keskellä ulappaa….. Siellä sitten voivat pelastaa maailman kautta poimia kyytiin ns. naisia ja lapsia elikkä taisteluikäisiä terroristeja 🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.