Ruotsissa vahvistettu 373 koronakuolemaa

Ruotsin Kansanterveyslaitoksen viimeisen tilaston mukaan Ruotsissa on kuollut koronaan 373 henkilöä. Vahvistettuja tartuntoja on 6 443:lla henkilöllä ja tehohoidossa on 520 ihmistä.

Tukholman lääninhallitus pyysi apua Uppsalan lääninhallitukselta, jotta Tukholman läänin sairastuneita voitaisiin siirtää Uppsalaan hoitoon, mutta Uppsala on vastannut, että se ei voi nyt auttaa Tukholmaa, sillä myös Uppsalassa kaikki sairaalapaikat ovat täynnä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Ruotsissa vahvistettu 373 koronakuolemaa

 1. Ruotsi menettää ihmisiä nyt sen takia, että sairastuneiden määrät kasvavat liian nopeasti. Tehohoidolla saattaisivat jotkut selvitä, jos sellaista olisi tarjolla. Eli kuolleita tulee Ruotsissa olemaan nuoremmissa ikäluokissa paljon enemmän kuin Suomessa.

  Näyttää siltä, että Ruotsi teki pahan virheen valitsemassaan strategiassa.

  Ruotsi toki selviää ongelmista, koska jos oikeita huippuosaajia menehtyy koronaan, niin muuntokoulutuksella saadaan ennätystahtia raketti-insinööreistä tarvittavaa työvoimaa tilalle.

 2. Kai siellä on ajateltu, että saadaan vanhat pois kuluttamasta ja voidaan tuoda uutta , nuorta verta ulkomailta elvyttämään taloutta ja muuttamaan ikärakennetta.

  12
 3. Tegnell ja Lukashenko on samaa kastia. Suomessa Sale antoi käskyn ja pian ollaan back on the track.

 4. Dr Tegnele sanoi Skavlanin ohjelmassa että päävastuussa ovat:

  1. Hitsaaja Lööperi
  2. Tegnelen pomo FHM generaldirektör Johan Carlson

  Ja niinhän se on. Pomo vastaa alaistensa teoista. Jos alainen tekee virkavirheen pitää pomon pysäyttää hänet ja hyllyttää.

 5. Ruotsissa voi asiantuntijoiden mukaan olla jo nyt PUOLI MILJOONAA tartunnan joko sairastanutta, kantajaa tai sairastajaa:

  ”Tom Britton, professor i matematisk statistik vid Stockholms universitet, Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska och Tove Fall, professor i molekylär epidemiologi vid Uppsala universitet institutet reder ut.

  Enligt en studie från Italien kan miljontals italienare vara smittade i stället för de 100 000 som bekräftats. Skulle det kunna vara samma i Sverige?
  Britton: – Det är ingen som tror att det är 100 000 smittade i Italien. Så det är troligt med miljontals smittade där. Jag skulle tippa på att det är mer än en miljon i Sverige och Italien ligger ju före, så då blir det ju miljontals där utan tvekan. Ju större mörkertalet är, desto mer tyder det på att fler kan vara fler smittade i Sverige. Mörkertalet är i grund och botten positivt, för det betyder att flertalet inte får allvarliga symtom.
  Albert: – Absolut. Jag tror att om vi nu har 5 000 bekräftade fall i Sverige, så har vi kanske 100 gånger fler som har infektionen eller haft den. Någonstans där, några hundra tusen, upp mot en halv miljon. Men ingen vet säkert.” (Expressen 5.4)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.