Ihmiset ympäri maailmaa suojautuvat koronaa vastaan

Ihmisen kekseliäisyys on verratonta. Oheiset kuvat on poimittu Twitteristä ja kuvat tulevat ympäri maailmaa. Nyt on tärkeä suojautua.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Ihmiset ympäri maailmaa suojautuvat koronaa vastaan

 1. Kiitti ideasta – täytyykin ruveta tekemään vanhoista sukkahousuista ja kommandopipoista suojainta.

  21
 2. Tässä linkki nettikauppaan, jossa on kaikenlaisia suojavarusteita. Ihan fiksuilta näyttäviä ratkaisuja.
  https://www.banggood.com/buy/health-protection.html?from=nav

  En tiedä missä tuo Banggood on. Onko se vain tapa kerätä luottokorttien numeroita. Jos ovat rehellisiä, ottavat maksun ja eivät lähetä mitään. Jos ovat epärehellisiä, veloittavat luottokorttia silloin tällöin aikojen loppuun asti. Kun luottamus on nollassa, pitänee käyttää kertakäyttöistä maksukorttia, johon on ladattu määräsumma rahaa. Silloin voi menettää vain ladatun summan.

  Olkaa varovaisia.

  13
  1. Osaatko itte tehä hienompia, häh? Ei aina tartte kehareiden luomuksia arvostella, kuten ei nytkään tapahtunut.

   2
   3
 3. Meneeköhän tämä hieman överiksi ?…Siltä ainakin näyttää.

  1. Miksi kansallisuusmielisyys on rikos jos ja kun kerran Israel on maailman kansallismielisin maa, vai onki rasisteilla ja terroristeilla sitä parempaa kansallismielisyyttä.
   Missikisoissa usein voittajat toivovat maailmanrauhaa, sehän on antisemitismiä koska rauhaa ei tule ennenkuin Israel ja yhdysvallat tuhotaan

   1
   7
   1. ”Miksi kansallisuusmielisyys on rikos jos ja kun kerran Israel on maailman kansallismielisin …”

    Esitit hyvän kysymyksen. Henkilöt jotka ajavat Euroopan monikulttuuristamista, voivat ehkä kannattaa Israelin pitämistä juutalaisvaltiona. Eivät ainakaan vastusta sitä.

    Asiaa voisi kysyä Barbara Spectreltä. Hän on videolla ”Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies” esittänyt, että Euroopan maiden on muututtava monikulttuurisiksi.

    https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

    Hän on muuttanut synnyinmaastaan USA:sta Israeliin ja sieltä edelleen Ruotsiin avioituen Tukholman synagoogan rabin kanssa. Uuden asunmaansa tuella hän perusti sinne juutalaisuuden tutkimuslaitoksen.

    Olisi kyllä hyvä kuulla Spectren tai jonkun muun vastaavan henkilön selityksen, miksi Eurooppaan toisin kuin Israeliin on päästettävä muita kulttuureja.

    Asiasta toiseen. Israelissa on vakavia sisäisiä ongelmia juutalaisten kesken. Maan onneksi sen viholliset ovat vielä enemmän riitaisia keskenään. Tyypillistä ihmislajin meininkiä. Suomen kielisiä uutisia Israelista voi lukea sivustolta http://israelupdate.achlak.net/ Tämä on harvinaislaatuinen tilaisuus. Ohi sensuurien pääsemme lukemaan asioista suomenkielisen maassa asuvan tavallisen ihmisen näkökulmasta.

 4. Paras mitä olen kuullut täällä kylillä oli marketissa eräs jolla oli armeijan kaasunaamari, jossa oli vyöllä se laukku. Niin ja nahkahanskat kädessä. Oli siinä kuulunut hieman tyrskimistä kassajonossa.

  1. Kunhan nasse on tiivis ja eräällä repullinen siihen adapterilla(?) sopivia suodattimia, joihin patogeenit jäävät. Ja hyvät keuhkot, että henki kulkee.

   Käyköhän nahkahanskoille kuinkaan, jos ne aina keittää reissun jälkeen?

 5. Eipäs pilkata! Niillä mennään, mitä on saatavilla. Mikä tahansa suoja, joka pysäyttää ilmassa olevia hiukkasia on parempi kuin ei mikään. Ei mikään on ainakin täällä Suomessa se yleisin suoja, mutta sekin auttaa, kun väkeä on sen verran vähän.
  Meillähän suojauksen käytön näyttää määrittävän THL, johon en enää luota tämän sekoilun jälkeen. Nyt jo WHO on todennut, että itse ommellut maskit ovat paremman puutteessa ihan OK käydessä ulkona asioilla.

  10
 6. Minä jo ajat sitten keksin omani:

  Tavallinen ohuempi muovikassi johon tehdään OH- filmistä ikkuna molemmilta puolilta teipaten.

  Näkyvyys on loistava eikä tarvitse suoraan hengittää muiden ilmaa kun vetää takin pussin reunojen päälle…

 7. Kertakaikkisen hienoja virityksiä, pieni hymyn väre ihan tuli. Kyllä hätä keinot keksii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.