Keskiviikon vihapuhe klo 19.00

Live klo 19.00:

https://dlive.tv/VihapuheFM

 

____

_______

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Keskiviikon vihapuhe klo 19.00

 1. Kuka sitten hoitaisi Lokan ja Wiikin työt? Sitä paitsi, onhan se Ilmari sinunkin kannalta mukavaa, että on nillitettävää.

  8
  1
 2. Koronakeskustelu jatkuu monokulttuurissa hohoijaa !! Olen saanut aivan tarpeeksi tuosta paniikin lietsonnasta. Tiina näyttää uskovan Ylen koronauutisointiin. Viime vuonna Suomessa kuoli 400 henkilöä tavalliseen kausiflunssaan saa nähdä kuoleeko tänä vuonna enemmän sairaita vanhuksia tuohon tautiin.

  3
  6
     1. Ei näytä myöskään ruotsalaiselta. Se tiedetään että Koronavirus tarttuu myös nuoriin ja lapsiin, mutta ei ole samalla tavalla vaarallinen, kuin sairaille vanhuksille. Kausiflunssa tappaa myös vanhuksia ja sairaita. Tuo mies videolla on elossa ja varmaan selviytyy hengissä taudin kourista. En vähättele itse tautia, mutta inhoan sen avulla luotua paniikkia, joka ei ole terveellistä kenellekään. Valtamedia ei ole muusta puhunut tammikuusta lähtien, joten alkaa olemaan ainakin minun mitta täys.

      1
      3
      1. Etkä sinäkään taida näyttää ruotsalaiselta? Ruotsalaiselle olet joka tapauksessa ”taustainen” finnjääveli.

       Jos et tarvitse koronasta tietoa etkä halua siitä keskustella niin paina OFF- nappia ja pysy poissa täältä marisemasta.

       Corona ei ole flunssa, sen virallinen nimi on SARS-CoV-2

       3
       1
       1. Olen pahoillani, kun toin oman kantani esiin teille paniikissa eläville. Muista pestä kätesi, suojata itsesi suojalaseilla, hengityssuojaimella, kertakäyttöhanskoilla , saappailla ja kertakäyttösadetakilla, näin säästyt viruskuolemalta.

      2. Korona ei ole lenssu.
       Maailmalla, norjassa esimerkiksi on kuollut jo monia lapsia ko virukseen eikä ole ainoa maa,
       Ruotsissakin lääkärit ihmettelee miksi ihmiset luulee että korona tappaa vain vanhuksia ja ennestään sairaita, sillä ei heidän tarvitse muuta kun katsoa osastolle niin se pullistellee nuoria happiletkuissa sinnitelemässä elossapysymisestään.
       Eikä ne ole kaikki ”päivettyneitä” kuten sinä nilittäjä luulet.

       3
       1
       1. Valeuutinen. Norjassa ei ole kuollut lapsia koronavirukseen, ainakaan tähän päivään mennessä.

        1
        1
         1. Sinä kirjoitat totuutta, on siinä varsinainen houdini.
          Ihiminen joka väittää että korona ei ole tappanut lapsia, arveleppa uskonko sinun kaltaista lahopäätä vai lääkäreitä.

  1. Koronasta väittely ei varmaan helpota kuin itse kunkin omaa egoa, ja sama koskee ns. salaliittoteorioita: olkoonkin, että maailma on täynnä salaliittoja – itse itse asiassa uskon, että ihmisyys on salaliitto – niin ne eivät ole aivan aukottomasti todistettavia tai ”normaalilla ihmisjärjellä” ymmärrettäviä, kuten esim. The Suuri Globaali -sellainen.

 3. Nimimerkki: Nuoriamiehiä suurin osa.
  Yhtälailla kausiflunssa tarttuu nuoriin, mutta tähän flunssaan suurin osa kuolleista näyttää olevan perussairaita vanhuksia. Johtuuko kuolema liian suurista morfiiniannoksista tai väärin käytetyistä hengityskoneista, joista on ollut puhetta. Miksi kukaan ei epäile, että korona olisi salaliitto ihmiskuntaa kohtaan, jonka aiheuttamalla paniikilla saadaan kansat helposti seuraamaan johtajaa. No konkurssissa ollaan, jos tämä karanteeni jatkuu syksyyn saakka, kuten joku lääkäri sanoi . Sen jälkeen meidät liitetään EU:n liittovaltioon ja jokainen paniikissa oleva rientää ottamaan rokotteen koronaavastaan, vaikka sitä ei kannattaisi ottaa. Ihmisistä on pikkuhiljaa tehty joukkosieluja, jotka on ohjailtavissa . Itse kuulun riskiryhmään, joten minulle joka flunssa saattaa olla vaarallinen. Siitä huolimatta en panikoi, sillä jokainen me kuolemme, joku koronaan, joku johonkin muuhun sillä kuolemalta ei yksikään selviä. Siis otetaan iisisti, eikä panikoida saati aiheuteta muille paniikkia.

  2
  1
   1. Olen koko ajan sanonut koronavirus , sanoin ainoastaan että kausiflunssaan kuoli viime vuonna Suomessa 400 henkilöä , nyt koronaan on kuollut 40 henkilöä. Uudenmaan rajat avataan luultavasti 19 .04, joten saatte nähdä, ettei mene enää kauan, kun karanteeni loppuu maassamme, ja saamme laskea kuinka moni firma on mennyt konkurssiin, ja kuinka paljon työttömyys on lisääntynyt. Menkää YouTubeen katsomaan toisenlaista totuutta.

    1. Juu ja Estoniassa meni 852 ihmistä pohjaan muttei sitäkään kannata verrata Koronaan kun ei ole samasta asiasta kysymys.

    2. Kai se on parempi että firma menee konkurssiin kuin että kaikki työntekijät kuolevat.

    3. Eli pyörimään kaikki firmat ja tyhjänä kun kaikki makaa lopulta viruksen kourissa monet kuolemaan tehden.
     Mitenkäs se auttaa?

    4. Etkö tiedä mitä kirjoitat, no, et.
     Tässä sinun otteita.
     ”mutta tähän flunssaan suurin osa kuolleista näyttää olevan perussairaita vanhuksia.”
     Niin mitä kertoilit että et pidä koronaa lenssuna 🙂

 4. YouTube Juho Lyytikäinen Korona-lyhytkesto-normaalijakauma-ARDS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.