Pakkopalautetun Alin tarina on huikea taidonnäyte agendajournalismista

pexels-photo-1033116
Photo by Krish Chaitu on Pexels.com

Irakilaismiehen tapaus on siinä mielessä mielenkiintoinen, että se tuo esille juuri sen tosiasian, mistä Pt-mediassakin puhutaan päivät pitkät. Agendatoimittajat ja turvapaikka-aktivistit halusivat uskoa loppuun asti sen, että irakiaano tapettiin Irakiin paluunsa jälkeen. Kaikki kyseenalaistajat taas olivat rasisteja.

Alin tarina on lyhykäisyydessään se, että Ali oli työskennellyt Saddam Husseinin aikaisen hallinnon armeijassa kuulustelijana. Luultavasti tämä tarkoittaa jonkin sortin kiduttajaa. Saddam Husseinin maailmassahan ei tunnettu sellaisia kuulustelutekniikoita, joissa kuulusteltavan kynsien alle ei olisi työnnetty hammastikkuja tai kuulusteltavalle ei olisi annettu sähköiskuja. Ali oli kuulustellut, eli siis puhtaasti suomeksi sanottuna kiduttanut satoja ihmisiä.
Tämä on yksi asia, joka Alin tapauksessa on jäänyt aivan toisarvoiseen asemaan. Kun turvapaikka-aktivistit ja agendatoimittajat ovat huutaneet naamat punaisina kidutusta paennutta miestä niin sanallakaan ei olla kerrottu sitä, että mies itse on ollut alunperin se kiduttaja.
Kun Saddam Husseinin valtakausi loppui hirttoköyteen, niin Ali oli sen jälkeen muka työskennellyt ihmisoikeusasioiden ja korruption vastaisen työn parissa Irakin sisäministeriössä. Hei haloo, Ali oli työskennellyt ensin Saddam Husseinin hallinnon kiduttajana ja sen jälkeen ollut muka joku korruption vastainen hörhäke.
Alin suurin syy hakeutua turvapaikanhakijaksi oli kuitenkin se, että mies oli ollut kiduttaja ja oli saanut TÄMÄN TAKIA vihamiehiä. Kyse ei ollut shiia- ja sunnimuslimien välisistä uskontoriidoista vaan siitä, että Ali nyt oli sattunut työskentelemään sellaisessa hommassa, jossa ihmisiltä katkotaan luita ja silmäkuoppiin kaadetaan happoa. Ja kun pahoinpitelee tarpeeksi paljon ihmisiä, niin jossain vaiheessa voimasuhteet saattavat kääntyä ja joutuu itse kohteeksi.
Väitteiden mukaan Ali yritettiin tappaa Irakissa 2015 vuoden kieppeillä pariin otteeseen. Jos tämä on totta niin on sääli, että luodit menivät ohi. Hänen autoonsakin muka viritettiin autopommi, joka losahti kun Ali ei ollut autossa.
Tehdäänpä vielä rautalankamalli koko kuviosta: Ali oli siis kiduttaja Saddam Husseinin maailmassa. Hän laittoi sähkökaapeleita miesten sukuelimiin ja väänsi kahvasta ampeerit kaakkoon. Hän työnsi hammastikkuja ihmisten kynsien alle, roikotti päiväkausia ihmisiä hirressä. Ja mitä sitä nyt kaikenlaista kidutusta saattaa ihmismieli keksiäkään. Kun Alin asema ja valtakausi kiduttajana loppui niin kidutusta kokeneet, tai heidän sukulaisensa, päättivät vähän niinkuin kostaa.
Noh, Alin kuvioon sopii aivan erityisen hyvin se, että mies pakeni Eurooppaan ja sattui päätymään Suomeen. Suomalaiset turvapaikka-aktivistit tietenkin adoptoivat Alin suojiinsa. Rasisminvastustelijoita viis kiinnosti se, että Ali oli kiduttaja, ja paennut kostoa. Pääasia, että sai esitellä karvaista maskottia ja vastustella rasismia. Nimittäin  ihminenhän on syytön kunnes toisin todistetaan ja kiduttajallakin on ihmisoikeus.
Olisi siis ollut maailman hyvyystasapainolle hyvä asia, että Ali olisi oikeasti ammuttu hengiltä. Ketä muka kiinnostaa jonkun ihmiskiduttajan ihmisoikeudet? No, kiinnostaa tietenkin rasismin_vastustelijoita. Jos Alin sukulaiset, nyt törkeästä petoksesta ja törkeästä väärennöksestä Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa vangittu Al-Janabi Nooralhooda, ei olisi syöttänyt rasismin_vastustelijoille kultaista tarinaa niin… niin ei olisi saatu eetteriin jotain sellaista satua, jossa kidutusta, vainoa ja sotaa paennut turvapaikanhakija tapettiin pakkopalautuksen jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
77 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
imaami
imaami
24.4.2020 17:15

En kyseenalaista, mutta onko tuosta Alin työstä ollut jossain tarkempaa faktaa? (linkkiä)
Alin kannattanee pysyä muutama kuukausi visusti piilossa ettei kenenkään toimeentulo vaarannu hyysäyssektorilla. Aika monellakin taholla voidaan nyt enemmänkin kuin toivoa että Alia ei ikinä löydetä ja rahastus saa jatkua..

Vitjaantunu Stadilainen
Vitjaantunu Stadilainen
24.4.2020 17:59
Vastaa...  imaami

Itsekin kannatan ehdottomasti sitä että jokaiseen juttuun lisätään lähdeviitteet. Silloin asia ei jää ikäänkuin esittäjänsä varaan, vaan jokainen voi todeta asian oikeellisuuden.
Netissä on erilaisia arkistointipalveluita joihin esimerkiksi lehtiartikkelin voi tallentaa niin, ettei sen lukemisesta tule klikkauksia valtamedioille. Myös kuvakaappausta kannattaa harrastaa.
Ei hätää, kenenkään toimeentulo ei tule vaarantumaan. Ei täällä Suomessa. Näitä erilaisia kepposiahan on ollut tässä vuosien varrella vaikka kuinka monta, viimeisimpänä tämä:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5a15756f-c48f-4fbe-a919-c130f080ca02
^ ”Hassan Zubierille syytteet törkeästä petoksesta Turun puukotusten korvausasiassa”
Yksi iso ongelma on juuri se, että nämä uutiset vain nopeasti vilahtavat ohi päivittäisessä uutivirrassa eikä niihin enää koskaan palata – mikäli se on hyysäreistä kiinni.
Siksi on meidän asiamme arkistoida nämä ja muistuttaa aika ajoin näistä menneistä kepposista, linkkien kera tietenkin!

Markku
Markku
25.4.2020 11:27

”Netissä on erilaisia arkistointipalveluita joihin esimerkiksi lehtiartikkelin voi tallentaa niin, ettei sen lukemisesta tule klikkauksia valtamedioille.”
Öö.. Kerroppa vielä mistä ja miten löytää mainitsemasi näppärästi toimiva ”archiving service”?

Vee-tuuntunut Stadilainen
Vee-tuuntunut Stadilainen
25.4.2020 22:44
Vastaa...  Markku

Vittu, lässytin linkeistä ja lähdeviitteistä laittamatta sitä tärkeintä pointtia omaan tekstiini…
Esim: http://web.archive.org/web/20200422210205/https://pt-media.org/
https://archive.org/
http://archive.vn/
Täytyy myöntää että noita on tullut käytettyä aika harvoin enkä ole mikään asiantuntija alalla.

Mulliturvat pois Suomesta
Mulliturvat pois Suomesta
24.4.2020 22:54
Vastaa...  imaami

Tähän tapaukseen en muuta sano, kuin sen, että jos jätkä joskus vastaan palloilee, niin varmasti henki lähtee, sillä kuolleen miehen taposta ei tuomiotakaan voi antaa.

GLGL
GLGL
25.4.2020 04:00

”kuolleen miehen taposta ei tuomiotakaan voi antaa”
Siinä tapauksessa kyseessä on hautarauhan rikkominen, eli sakkotuomio.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 10:24

”Ali” on jo varmasti Hölmölässä uuden passin & henkilöllisyyden kanssa hakemassa sossurahoja. Saattaapi olla että kävi matkalla laittamassa hakemukset vireille myös Ruotsin sossuun.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 23:56
Vastaa...  imaami

Kyllä kaikki Alin asiassa aktiiviset ovat tienneet, että faktat ovat ohuet.
Siksi ihmettelen Suomea valtiona, että maa maksaa palkkaa henkilöille, jotka pyrkivät hyökkämään ja vahongoittamaan Suomen mainetta kansainvälisesti.
Verovaroin makdettu YLE on syöpä.

Anonymous
Anonymous
24.4.2020 17:43

Ja tämä alin tapaus on vain yksi prkl:n monista tapauksista, joissa kusetetaan 100-0 . Se että tälläisiä osataan, siellä on takuulla avustajina agenda järjestöjä. Vaikka kiistävät. Kyllä niitä joku neuvoo.

Sama vielä jatkuu
Sama vielä jatkuu
24.4.2020 21:05
Vastaa...  Anonymous

Suvakit varmaan neuvoo ja avustaa ihan hallitusta ja kansainvälisiä järjestöjä kuin myös EU:n instansseja myöten.
Tuohan oli kuin tilaus suvakkien agendalle, sillä tuon tapauksen perusteellahan pantiin palautukset jäihin.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
25.4.2020 00:16
Vastaa...  Anonymous

Ja suomalaiset isät tänään kuuntelevat vaimojensa haukut ja kavereidensa pilkat, mutta kaikki niellään. Tapahtui tyttärelle mitä tahansa, niin kaikki valitukset sit vaan poliiseille, jotka eivät tee mitään. Juttelet sitten lepposia tyttärellesi ja et tee mitään? ”Kuuntelet ja otat osaa” sellasta? Letkut lipoo huuliaan ja maiskuttelevat, mutta suomalainen isä nauraa ruotsalaista, eikä tee sen enempää. Toivottavasti mulle ei tapahdu mitään, etten joudu sit tytärtäni pyytämään apuun. Hävetkää ja katsokaa itseänne peiliin, vai suomalaisia miehiä. Voihan vittu.

hienohomma
hienohomma
26.4.2020 02:11
Vastaa...  Anonymous

Näiden ns. ihmisoikeusjärjestöjen sivustoja seuranneena olen pannut merkille asian joka täyttää selkeästi ohjeistusta ja viranomaisten harhauttamiseen tarkoitetun tiedon jakamimista ns.hylsyn saaneille turvapaikkaturisteille monikielisesti…….

hienohomma
hienohomma
26.4.2020 02:20
Vastaa...  hienohomma

Käsittääkseni tämä on rikollista toimintaa piilotella suomessa laittomasti oleskelelevia ”poikaraukkoja” ?

Karu totuus
Karu totuus
26.4.2020 16:28
Vastaa...  hienohomma

Periaatteessa tämä tosiaan on rikollista toimintaa. Mutta poliisihan on antanut aika selvästi ymmärtää, että he eivät näihin asioihin viitsi käytännössä puuttua. (Ovat siis saaneet ”ylemmältä taholta” tällaiset ohjeet.)
Lisäksi eräiden muiden viranomaisten taholla on asenne vieläkin nihkeämpi. Heidän keskuudessaanhan pidetään suoranaisena hyveenä sitä, että autetaan näitä laittomasti maassa olevia kaikin keinoin – välittämättä vähääkään siitä, millaisia rikoksia nämä ovat tehneet tai parhaillaan suunnittelemassa.

Mulliturvat pois Suomesta
Mulliturvat pois Suomesta
26.4.2020 18:44
Vastaa...  hienohomma

Onko siitä varma tieto, että nyt pidätetty nainen on oikeasti Alin tytär, sillä en yhtään ihmetelisi, vaikka olisi vaimo, ikä olisi ollut silloin ja nyt oikeinkin sopiva lapsivaimolle?

Sellasii ne on
Sellasii ne on
27.4.2020 11:13

Kyllä niille tytärkin kelpaa vaikka vaimoksi.

Mikä pykii?
Mikä pykii?
26.4.2020 21:11
Vastaa...  Anonymous

Ai että toivon Pakolaisavun jäävän kiinni tästä ”avusta”, jota suomalaisia vastaan tehdään urakalla. Joku on tämän suvakeista tehnyt, ei tätä kukaan irakilainen yksin osaisi väsätä. Vittu, ne nimet esiin!

Punavihernatsi
Punavihernatsi
24.4.2020 17:45

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Pysykööt omissa maissaan
Pysykööt omissa maissaan
24.4.2020 21:06
Vastaa...  Punavihernatsi

Meillä ei.

Saatanan tunarit
Saatanan tunarit
24.4.2020 17:52

Samaa rataa nämä menee. Median nyyhkytarinat YLE etunenässä ja vielä uunituore ”ministeri” alkoi vittuilemaan poliisin suuntaan. Jos oltaisiin oikeusvaltiossa, Ohisalo saisi kenkää leveään perseensä että mäjäys kuuluisi kilometrien päähän. Eikö nuo luupäät usko että sieltä mistä nämä tulevat, valehtelu ja petkutus kuuluvat jo kansan luonteeseen. Saas nähdä yrittääkö ohailaukaus vielä pelastaa tuon huijarin. Poliisi on lähtenyt massiivisella arsenaalilla liikenteeseen, että jos tätä yrittää, saa akka melkoiset paskamyrskyt päälleen. YLE yrittää pestä kasvojaan uutisoimalla tästä kessistä, kun ensin oli etunenässä levittämässä tätä valhetta. YLE:n johtaja suvakki Ylä-Anttila voisi myös jättää eroanomuksen. Tämä munchausen tarina maksoi taas veronmaksjille melkoisen summan.

Anonymous
Anonymous
24.4.2020 20:47
Vastaa...  Saatanan tunarit

Huomasitteko muuten, että tänään on Ylen mukaan Suomen juhlapäivä. Eli Ramadan.

En lue enää roskamediaa
En lue enää roskamediaa
24.4.2020 21:07
Vastaa...  Anonymous

En huomannu, en nimittäin viiti enää juuri seurata roskamedian vääristeltyä uutisointia.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 10:00
Vastaa...  Anonymous

YLE pashat nakkaa pääsiäisestä mutta ramadan saa ne innostumaan, kohta ruutuihin lävähtää sarjaproduktio Alin ja sukuklaanin ramadaninvietosta rasistien huijarimuslimeiden maalituksen varjossa.
Alin legenda näkyy parhaaseen katseluaikaan eikä yksikään suvakkien kumisilmä pysy kuivana.

rtellinen
rtellinen
25.4.2020 11:59
Vastaa...  Saatanan tunarit

Samassa rapakaukalossa poliisi röhkii kuin ministerit ja valtamediakin.

Valehtelijoiden Klubi
Valehtelijoiden Klubi
24.4.2020 18:15

Nämä Alin kuoleman jälkeen meitä syyllistäneet ja haukkuneet tahot ovat nyt ihmeen hiljaa? Eikö pitäisi edes JOTAIN sönköttää..? Mitä diibadaabaa tahansa, antakaas palaa, odotamme innolla! Jokainen jolla on päässään toimivat, normaalit aivot TIESIVÄT tämän 100% valheeksi samalla sekunnilla kun siitä aikoinaan kuulivat. Se mikä olisi shokeeraavaa, ja extreme-yllättävää, olisi REHELLINEN muslimipakolainen. Voitteko kuvitella: muslimi joka ei ole puhunut sanaakaan paskaa. Onko semmoisia olemassa?

Mikä pykii?
Mikä pykii?
25.4.2020 00:21

Vittu, pitääkö sut Ohisalon toimesta hoitaa kaappiin rauhoittumaan? Vittu, mikä ihme natsi, saatana … uhkailee täällä meitä normaaleja kansalaisia ja vielä ihmisiä, joilla ei ole paikkaa edes paeta.

hienohomma
hienohomma
26.4.2020 02:57
Vastaa...  Mikä pykii?

Mitähän asiaa tuo uhkauksesi koskee? Kannattaisi tutustua maamme rikospykäliin ja mennä vaikka paapaa?????

hienohomma
hienohomma
26.4.2020 02:41

Niin ovat kusipäät vaisuina kun totuus joudutaan myöntämään ja tämä ei ole suinkaan ainoa tapus laatuaan, näitä tulen seuraamaan…….

Aappa
Aappa
24.4.2020 18:15

Valetapettu pakeni omatekemäänsä kidutusta! Edes valehtelevan valtamedian otsikoinnit eivät yllä tuolle tasolle – vieläpä kun tarina on kaiken lisäksi totta. Valtamedian, ja miksei eduskunnankin, kannattaisi harkita mediakoulutuksen ostamista irakilaisilta.

peräpää
peräpää
24.4.2020 18:38

Ali ei muuten ollut pakkopalautettu vaan palasi synnyiseuduilleen vapaaehtoisesti taskurahoineen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.4.2020 05:11
Vastaa...  peräpää

Yhtäkään muslimia tuskin pakkopalautetaan. Kyllä ne menevät ostamaan passeja ja kuolintodistuksia. Jatkavat muslimointia siitä sitten taas.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 10:06
Vastaa...  Fatwantarkistaja

20 eri passilla käy hakemassa paluurahat ja tytäroletetut kerää kuolinkorvaukset…
Käteinen taisi sanoa että tällä tienataan, kerrankin sekin huijari erehtyi puhumaan totta.

Heh hee
Heh hee
24.4.2020 18:51

Tässä herkkupala menneestä. Vittu, on ne idiootteja ministerejä myöten. Ja ajatelkaa, nämä ”johtavat” maatamme nyt. Jos kaikki samanlainen paska menee läpi, miten esim. BF on kusettanut noita tolloja rahan jaossa.
https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/irakiin-palautetun-ja-ammutun-alin-noor-tyttaren-epatoivo-pelkaan-nyt-koko-perheeni-kuolleen-bagdadissa/

Anonymous
Anonymous
24.4.2020 22:59
Vastaa...  Heh hee

Joo mitähän banny nyt tuumaa? Ylistää Allahin suuruutta. Herättää kuolleista.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 10:12
Vastaa...  Heh hee

Koko klaani varmaan kuolintodistetusti kuollut eli semmoinen 20 000 × 20 000€ = 400 000 000€, kyllä Suomi maksaa kun ei ottanut kaikkia turvaan, meillähän on nyt jakovaraa ja piikki auki bisnes muslimin kautta.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 17:37
Vastaa...  Anonymous

Vajaa puolimiljardia maksaisin silmän räpäyksessä, jos 20 000 Suomen irakilaista saisi välittömän kuolemantodistuksen.

Suomi suomalaisille
Suomi suomalaisille
24.4.2020 19:10

Ja mistähän syystä KRP nyt vasta tutkii asiaa? Miksi väärennetty kuolintodistus meni jopa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa läpi??!

Pasi T
Pasi T
24.4.2020 20:30

Krp tutkii nyt, koska kuolintodistusta epäillään väärennökseksi.
Korvausten hakeminen väärennetyllä asiakirjalla on petos.
EIT ei edes yrittänyt tutkia asiakirjojen aitoutta.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
24.4.2020 19:20

Onpahan tullut Suomelle kalliiksi tuokin joutoukko. Ties kuinka monta sukulaista sai tänne elätiksi ? Ensin elätettiin äijää perheineen vuositolkulla, hänen hakemuksensa käsiteltiin moneen kertaan, sai paluurahaa, tyttärensä 20 000 korvausta EIT:n päätöksen jälkeen, jo tehtyjä päätöksiä käytiin uudelleen läpi, sitä varten palkattiin lisää väkeä. Varmaan päätöksistä löydettiin ”virheitä” ja jo palautettuna kyörättiin takaisin Suomeen. Puhutaan pahimmillaan kymmenistä miljoonista euroista, jos ja kun nämä eivät työllisty. 😠

Acc358
Acc358
24.4.2020 19:40

Turvapaikka-aktivistit ja muut suvakit arvioivat väärin suojattiensa ominaisuuksia. Aktivistit luulevat olevansa suojattejaan älykkäämpiä ja siksi mikään petos ei mene heidän mielestään heiltä läpi. Onhan suomalaisten keskimääräinen ÄO 99 ja irakiaanojen kenties 87. Mutta nämä luvut ovat keskimääräisiä koko väestöä koskevia. Irakiaanoissa on 120 ÄO:n omaavia ja he osannevat petkuttaa kevyesti niitä suomalaisia, joilla on ÄO 90 tai 100.
Ja onhan tässä uskonnollinen ulottuvuuskin. Irakiaanolle voi olla OK valehdella suomalaiselle. Suomalaisten ”uskontoon” taasen kuuluu käsitys, että kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samankaltaisia ja soveltavat universaalia moraalia, jossa niin ulko- kuin sisäryhmäläisiä kohdellaan samalla tavalla.
Tuleepa mieleen, että turvapaikka-aktivistien rasismi eli irakiaanojen kyvykkyyden aliarvioiminen mahdollistaa tällaiset huijaukset.
https://new-iq-test.com/iq-by-country/

Kallu vaan
25.4.2020 11:55
Vastaa...  Acc358

Kun päästään EU:sta voi taas kunnat työllistää itse työttömänsä eikä myydä töitään yksityisille! Kun ei tarvi myydä ei ole myyjiäkään palkkalistoilla eikä valmistelijoitakaan yhtään!

Kallu vaan
25.4.2020 12:05
Vastaa...  Kallu vaan

Saatas työllistettyä ihan kaikki ruoka ja asuntopalkalla ja tikkunekkurahalla! Suomalaiset johtaa ja matut tekee työt!? Eikö muka ole oikein sillain? Kasviohuoneita valmistaan joka kuntaan ja kaupunginosaan! Porkkanaa kaalia perunaa salaatit ja omenat päärynät mansikat ym ym Suomalaisia ruoka-aineita. Pieniä navettoja sikaloita joissa 5-15 eläintä. Lehmät jotka lypsää itse itsensä automaateissa! Kaikki muukin niin automaattisiksi kuin suinkin Robotit tekee lähes kaiken, Ihminen vain sammuttaa valot kun menee nukkumaan!? Me osattas tää homma! Kaikki on keksitty jo ja kehiteltykkin!!

rtellinen
rtellinen
25.4.2020 12:12
Vastaa...  Acc358

Ne mitään arvioi. Samanlaisia huijareita kuin suojattinsa. Yksissä tuumin huijaavat ja valehtelevat.
Väliaikoina toinen porukka käy kotipunikkialttarinsa äärellä kumartelemassa ja rukoilemassa Leninin ja Marxin puoleen.
Toinen porukka käy jollottamassa allahille.
Sitten taas yksissä tuumin valehtelemaan ja huijaamaan.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
24.4.2020 20:04

Tukiporukkana hääräsi ilmeisesti tässäkin tapauksessa Pakolaisneuvonta ry., jonka perustamisessa aikanaan oli mukana myös nykyisiä jäsenyhdistyksiä, kuten Amnesty Internationalin Suomen osasto, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry, Suomen Pakolaisapu ry, Suomen Ylioppilaskuntien Liitto ry ja Suomen Punainen Risti, kuten järjestön sivuilta saa lukea.
Täällähän taitaa olla koko Al-Janabin suku, vai onko tämä nyt kyseessä oleva henkilö:
https://yle.fi/uutiset/3-9268416

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 10:18
Vastaa...  Nestori Lundahl

Paholaisneuvonta ry. olisi paljon tarkempi kuvaus toiminnasta.

rtellinen
rtellinen
25.4.2020 12:17
Vastaa...  Nestori Lundahl

Kaikki em. järjestöt marxilaisen roskasakin peiteorganisaatioita tai sellaisiksi joutuneita.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
24.4.2020 20:07

Taustalla touhusi ilmeisesti Pakolaisneuvonta ry. , jonka perustamisessa aikanaan oli mukana myös nykyisiä jäsenyhdistyksiä, kuten Amnesty Internationalin Suomen osasto, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry, Suomen Pakolaisapu ry, Suomen Ylioppilaskuntien Liitto ry ja Suomen Punainen Risti, kuten järjestön sivuilta saa lukea.
Täällähän taitaa olla jo koko Al-Janabin suku:
https://yle.fi/uutiset/3-9268416

Anonymous
Anonymous
24.4.2020 20:55

Kylläpä apinaa koijataan:
https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/05/16/rautatientorin-mielenosoitus-tehonnut/
”Suomi on elänyt velaksi viimeiset 27 vuotta. Melkein viidennes valtion velasta on annettu kehitysapuna.”
Velan määrä yli 100 miljardia ja lisää tulee koko ajan. http://velkakello.fi/
Seuraava liike on se että miljoonat afrikkalaiset rynnivät Europpaan ”ilmastopakolaisina” koska ilmasto.
Todennäköisesti Ohisalo lennättää heidät lentokoneella. Ilmastosta viis.

Xxcx
Xxcx
24.4.2020 21:21

Kyaymys: suomella ja Irakilla ei tunnetusti ole plautussopimusta. Irak on ottanut vastaan vapaaehtoisesti palanneita (monet saivat rahaa) ja rikosperusteella palautettuja.
Onko pakkopalautus siis onnistunut tässä tapauksessa? Miten?

Xccx
Xccx
24.4.2020 21:23
Vastaa...  Xxcx

Plus vapaaehtoisillakin on pitänyt olla henkilöpaperit kunnossa – siis palauttaessa, ei tänne päin tullessa

Piikki lihassa
Piikki lihassa
24.4.2020 23:54
Vastaa...  Xxcx

Irak ottaa vastaan vapaaehtoiset palaajat ja RIKOKSIIN SYYLLISTYNEET. Se lienee syynä, että ottivat tämän takaisin.

Xcxx
Xcxx
25.4.2020 08:56
Vastaa...  Piikki lihassa

Voipi olla. Tuosta ”pakkopalautuksesta” kun omaan hiljaa

IsoMyy
IsoMyy
25.4.2020 00:01

Tässä olisi Suomen valtiolla mahdollisuus muuttaa EIT:n langettama tuomio oikeaksi lähettämällä Irakiin iskujoukko tekemään Alista lakien ja asetusten mukainen vainaja. Eero Mäntymaakin voisi olla tyytyväinen faktantarkistukseen.

Jotain hyvää
Jotain hyvää
25.4.2020 05:13

Hyvä uutinen tästä oli että Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen ”määräämää” 20 000 € korvausta ei oltu ehditty vielä maksaa. Mutta piankos ohisalo sen määrää kiirellisenä. Tuokin on varmaan ollut suosistus, mutta Suomen virkamieskunta noudattaa kaikki paskaa mitä EU:sta tulee, pilkuntarkasti, jopa suosituksia.

Xxcc
Xxcc
25.4.2020 08:55
Vastaa...  Jotain hyvää

Tuo 20.000 on pikku raha tässä jupakassa. Maahanmuuttoviranomaiset, oikeudet, krp on polttanut sen päivässä

Minä määrään, sinä maksat.
Minä määrään, sinä maksat.
25.4.2020 13:50
Vastaa...  Jotain hyvää

Lasketaan Ohisalon meille aiheuttamat miljardilaskut sitten kun se hullu akka saadaan virastaan helvettiin. Suvakismi on kallis mielisairaus.

Huxi Tasu
Huxi Tasu
25.4.2020 10:29

Missähän Euroopan maassa tämä Ali elää nykyään loistokkaasti.? Oli miten oli, mutta kyllä tämmönen luettava on aika karskeaa. Ei voi muuta sanoa kuin, että me pohjoismaalaisethan tässä typeriä ollaan. Sitten vielä viranomaiset uskoo kaiken maailman satusetiin.
Seuraako PT-Media tätä tilanteen kehittymistä.?

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 14:47

Jos et Paavo löydä, niin kysy Päivi Nergiltä. Hän tunsi ne jokaisen.

Sossuapuministeri
Sossuapuministeri
25.4.2020 12:56

Jokos se Irakin puolustusministeri on maksanut Ruotsille takaisin ne kaikki kuppaamansa sossurahat ja muut avustukset?

Sweeper
Sweeper
25.4.2020 13:46

Shhhh..Shhhhhh… Tuohan on unohdettu ja anteeksiannettu jo.. Ruotsi on pyytänyt anteeksi, ja sossumaksut juoksee taas.

oropanin vihtori
oropanin vihtori
25.4.2020 13:00

Pitäisi vain liikkua Unkarin linjoilla, niin ei tulisi postia ihmisoikeus asiamieheltä. Rahaakin säästyisi rutkasti.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 14:10
Vastaa...  oropanin vihtori

Mistä PT on saanut tiedon Alin taustoista Irakissa ja Saddamin hallinnossa? Tämä kiinnostaa kovasti, kun en ole muualta lukenut asiasta. On nimittäin melkoinen paukku, joskin selittäisi paljon asioita.

Anonymous
Anonymous
25.4.2020 14:30

Ok, kiitos!

Lukioananas laittoi ulikopterin käyntiin
Lukioananas laittoi ulikopterin käyntiin
25.4.2020 13:03

Ei töitä voi saada! Tahtoo silti jäädä!
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/abbas-kanner-stress-for-framtiden-omojligt-att-fa-fast-jobb
Ruotsin työttömyys kohta 11%, BNPn lasku 7%.

Homma Hoituu
Homma Hoituu
25.4.2020 13:44

Eikös suvakkimummojen nussiminen ole hyväpalkkaista kokopäivätyötä????? Ammatti: Panomies.

Afgaani-Ali Iranista
Afgaani-Ali Iranista
26.4.2020 09:06

Ali opiskelee nyt maalariksi ja sanoo että töitä on mahdotonta saada kuudessa kuukaudessa sen. Mistä hän sen tietää kun ei ole edes valmis?
Ali kammoaa palaustusta Afganistaniin kuten kaikki muutkin Iraninafgaanit. Miksi valehtelit lähtömaasi, Ali? Valheella on lyhyet jäljet…
Eikä Ali halua edes maalariksi vaan juristiksi ja advokaatiksi. Ali haluaa siis että Ruotsin veronmaksat maksavat hänen juridiikkaopintonsa 4,5 vuotta (270 poäng)?
Sen jälkeen kestää vielä monta vuotta ennenkuin saa asianajajan paperit. Toivooko Ali ruotsalaisten elättävän häntä silloinkin?
Juristin pitää osata kieltä moitteettomasti. Juristin homma vaatii älykkyyttä, kykyä lukea asioita rivien välistä, puhe ei saa olla tönköruotsia ja kirjoittamisen pitää olla täydellistä.
Eli maalari pysyköön lestissään. Voi maalata vaikka moskeijaa ja muistella kaiholla Ruotsia missä kaikki oli ilmaista 5 vuotta ja sai tehdä mitä lystää.

Ihmeellisyyttä
Ihmeellisyyttä
25.4.2020 13:42

Tässä nyt unohdetaan se tärkein: ALLAH herätti Alin kuolleista!!!!! Suomella on nyt vastuu Alin loppuelämän hoivaamisesta!!!! TUOKAA ALI KOTIIN TOIPUMAAN!!!!!! AVATKAA KOTINNE!!!!

Musta Audi
Musta Audi
25.4.2020 20:33

Pitääköhän paikkansa, että tämän Alin kuolintodistus olisi nähtävillä netissä.? Ongelma olisi vain se, että kuolintodistuksesta olisi ”tussattu” yli Alin syntymäaika, ja jotain muuta tietoja. Olisiko poliisin kiinnostus herännyt justiin tuohon mitättömään kuolintodistukseen, ja siksi alkanut penkomaan asioita.? Jos näin on niin kyllä meidät Suomalaiset on tahtomattaan ajettu häpeälliseen asemaan Alin, ja hänen sukulaistensa puolesta.
En ymmärrä sitäkään, että sosiaalidemokraatit Suomessa haalii puolueensa tämmösiä kun Husu Hussein, ja Hussein al- Taee. Nämä kumpikin henkilöt ovat osoittanut itsensä täydeksi katastrofiksi Suomalaiseen yhteiskuntaan. Tämä kaksikko ei kuulu Suomalaisen yhteiskunnan edustajaksi koska meillä on eri kulttuuri kuin heillä. Miksi sitten esim, Keskusta / Kokoomus ei huoli riviinsä tämän tyyli onnenonkijoita.?

Qwerty
Qwerty
26.4.2020 11:27

Olisiko käynyt kuitenkin niin että nämä refugee ystävät ovat etsineet sopivaa ennakkotapausta eit-tuomiota varten ja lopulta tärppäsi kun tytär halusi massia. Koskelolla oli jo valmiina tuomio kirjoitettuna…
Koko homma vain että saatiin syy jolla torpata palautukset ja vihervasemmiston äänestäjät tyytyväisilsi. Tuomio tukkisi kriitikkojen suut.
Heidän pahaksi onneksi ali ei jaksanut pitää riittävän matalaa profiilia somessa ja pahat rasistit saivat narautettua vedätyksen.

Käry Moore
Käry Moore
26.4.2020 12:52
Vastaa...  Qwerty

Taisi olla niin että kotimaan muslimit rupes kateellisiksi kun Ali spräädäili palautusrahoillaan ja tytär lensi irakiin lomailemaan korvausrahoillaan ja esitteli siellä naapureille uutta iPhonea. Naapurikateus ei väriä eikä uskontoa katsele. Omat käräytti, ei Suomella ole minkäänlaisia valtuuksia/mahdollisuuksia selvittää onko irakissa YKSI muslimi salaa hengissä..sadasta tuhannesta puhumattakaan..

Hyvä idea! Hakekaa kaikki!
Hyvä idea! Hakekaa kaikki!
26.4.2020 13:03

Skånessa asuva turkkilainen mies ei saanut koronahoitoa ja tyttäret valittivat asiasta
somessa. Juttu kantautui Erdoganin korviin joka lähetti lentokoneen hakemaan miehen. Mies pakattiin tänään aamulla koneeseen ja sitten lennettiin nokka kohti Turkkia (kertoo Aftonbladet).

Isto Yti
Isto Yti
26.4.2020 14:19

Jos johonkin kansallisvaltioon muuttaa paljon ihmisiä oleellisesti erilaisesta kulttuurista, alkaa vähitellen ilmaantua kaikenlaista pienempää vastakkainasettelua. Mikäli yhteiskunnan taloudellinen tilanne syystä tai toisesta heikkenee, nuo vastakkainasettelut muuttuvat suuriksi tai vielä suuremmiksi.
Todellisuudessa kaikki merkittävät päättäjät varmasti ymmärtävät ja tietävät tämän vaikka muuta esittävät.

jippos123
jippos123
26.4.2020 15:39

Näitä ”kurpitsavankkuritarinoita” on tuhansia. Suvakit ovat kuin jotain äärilahkolaisia jotka tietävät karvakäden puhuvan silkkaa paskaa mutta uskottava on kun ideologia niin vaatii.
Montakohan tuhatta ”käännystäistä” tai homoa on noista paskiaisista kuoriutunut kun gelagold meinaa jäädä saamatta?
Itse olen sen verran muslimien kanssa ollut duunin kautta tekemisissä etten usko sanaakaan mitä ne kyrpänaamat sanovat.
Kusetus on niillä mulkeroilla geeneissä ja vääräuskoisen kusettaminen on ihailtava teko.
Kunhan korona helpottaa niin vihervasemmisto alkaa roudaamaan noita elättejä tänne oikein urakalla, saattepa nähdä.