Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ikirouta
Ikirouta
8.5.2020 21:35

Hölmölällä on siis varoja käyttää typeriin ilmiantoihin, poliisitutkintoihin ja stradekiakärjöintiin?
Voi vittu , missä kusessa sitä ollaan?
Herättiskö joku minut tästä painajaisesta. Junes ia Tiina ainaki herättelee muita!
Ja kiitos siitä!

rtellinen
rtellinen
9.5.2020 12:50
Vastaa...  Ikirouta

Ei herätä. Jutta ”ajatusten ageijanmeri” Urpilaisesta presidentti, olkaa hyvä. Jatkakaa.

Kai Ruonala
Kai Ruonala
8.5.2020 22:02

Taas meni wituix tämäkin kuuntelu, kun ei koskaan tiedä, missä ja milloin mitäkin tulee. Ja sitä sitten, kun jotain löytää, ollaankin offline-tilassa, ettei mitään kuulu. Kaikki kun eivät ole nörttejä ja on suuri onni edes harvoin kuulla jotain online ja joskus jopa muutaman tunnin viiveellä. Wattu näitä sitten jaksaa seurata, vaikka luurit on auki joka suuntaan. Jaa etta tukea lahjoittamalla? Sitruunoista tai perunoista en mitään ymmärrä, en jaksa todellakaan perehtyä. Olisipa edes joku tilinumero, jota ei tarvitsisi etsiä, vaan voisi lahjoittaa suoraan, kun tykkää ja jos sattuu kuulemaan. JA wattu onhan niitä mahdollisuuksia nörteille, mutta kirjaudunyt johonkin jos joku joskus toimisi, no seuraavalla kerralla ei kuitenkaan. Ei tosiaan jaksa tätä nörttipaskaa…

Aikki
Aikki
11.5.2020 10:51
Vastaa...  Kai Ruonala

Onneksi tällä kertaa ei puhuttu koronasta. Nyt olivat asianytimessä, jota varten minäkin olen heitä kuunnellut. Se harmittaa alussa, kun joutuu kuuntelemaan musiikkia yli 20 minuuttia, ennekuin itse puhe alkaa. Minullakin ohjelma pätkii, voi johtua omasta nettiyhteydestä.