Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
13.5.2020 21:01

Monon käsittelyssä oli myös monikulttuurinen koululaitos, mikä onkin ajankohtainen asia, koska koulut aukeavat hetkeksi huomenna. Eipä tästä sen enempää kuin iltasanomien pääkirjoitus-otsikko ”Koulujen avaaminen on hyvä paluu pulpettiin” – ja kuvituskuvassa ruskea rikastaja adidaksissa. Hyvää koulupäivää kaikille! 🙂

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
14.5.2020 22:17

Monossa oli parasta tällä kertaa tuo monikulttuurisen koulun käsittely. Monossa kerrottiin opettajan kokemuksia Jenkkilän mustien koulusta. Oppilaat jopa välillä ahdistelivat seksuaallisesti opettajaa. He varastivat ja hajoittivat hänen tavaroitaan. Muutenkin koulusta varastettiin ja hajoitettiin kaikki paikat mitkä voitiin. Lisäksi he yrittivät kaikella tavoi ärsyttää opettajaa hermostumaan, niin että tämä sanoisi jotain sopimaton, joka kuvattaisiin ja hän saisi potkut. Valkosia oppilaita taas mustat kiusasivat ja alistivat kaikin tavoin. Lähetyksen kuunteleminen sai minut todella raivoihini. Varmasti moneen muuhunkin tälläisen arkielämän kokemusten kuulemin monikultturisesta koulusta vaikuttavat paljon enemmän kuin, jotkut tilastot. Jos Paavolla on tiedossa jotain oppilaiden tai opetajien kertomuksia monikulttuurisen koulun arjesta, niin kannattaa ehdottamasti julkaista.