Nyt jos koskaan kannattaa tukea pienmediaa

Namnlös

Nyt jos koskaan kannattaa tukea pienmedian toimintaa.Yksikään toinen suomenkielinen vihamedia ei ole niin monikulttuurisuuden ytimessä kuin Pt-media. Jos kokee, että uutiset monikulttuurisesta Pohjolasta ovat tärkeitä, silloin kannattaa tukea toimintaa.

Hommaa toimitetaan puhtaasti harrastelijapohjalta, mutta kuluja tulee väistämättä kun koluaa pitkin kyliä hakemassa taustoja jutuille. Bensaan kuluu paljon ja alamaailman vinkkimiehiä pitää silloin tällöin voidella.

Nyt jos koskaan siis kannattaa tukea toimintaa. Tukitoimilla saa aina pikkuisen lisää motivaatiota.

Maksussa voi käyttää:

PAY PAL: ia tai pankkisiirtoa:

Iban: GB31 REVO 0099 7090 2394 91.
BIC/ Swift: REVOGB21.
Saajaksi: Lukupaketti.

Ruotsista voi myös swishata: 0735710629

KIITOS KAIKILLE, JOTKA OVAT JO OSTANEET LUKUPAKETTEJA.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Nyt jos koskaan kannattaa tukea pienmediaa

 1. Jos ei tilaa lukupakettia, ei voi tietää montako lukua paketissa on, minkä kokoisia lukuja ne ovat ja kuinka tarkkoja luvut ovat? Ovatko Paavon luvut aina oikeita lukuja? Vain tilaaja voi sen tietää.

  1. > ÖLJYN HINTA MENI HETKEKSI NEGATIIVISEKSI

   Tuo öljy kulutuksen lopahtaminen on monelle tuottajalle suuri ongelma. Vaikka rahat riittäisivätkin, putket eivät kestä.

   On nimittäin niin, että tuhannet ja tuhannet kilometrit öljyputkia on suunniteltu niin, että niissä koko ajan virtaa öljy. Jos pumppaaminen lopetetaan, putkessa oleva öljy muuttuu “tervaksi” ja tukkii koko putken. Koko linjasto saattaa mennä käyttökelvottomaksi.

   10
   1. En tiedä miten maalla, mutta merellä tiedän – tankkilaivassa lasti lämmitetään ennen sen lossausta ja lämmittäminen aloitetaan hyvissä ajoin (n. vrk) merellä ennen satamaan tuloa. Jokainen säiliö ja putket on vuorattu ”slingoilla” joissa kiertää kuuma höyry.

  1. Voiskai tuota bitcoinia käyttää, mutta kun sillä ei voi ostaa mitään. Ei kaljaa eikä bensaa.

   1. Viheraho saanut lahjoituksina yli 9 Bitcoinia joiden arvo 2017 lopulla oli lähes miljoona muumonmarkkaa. Porukka lahjoitti aikoinaan kun eivät tajunneet paljonko arvo tulee nousemaan.

    5
    1
    1. Sori, annoin alapeukun tälle Hannu ja Kerttu sadulle. Miksi pitää mummonmarkoista puhua? Bitcoin taisi 2018 olla parhaimmillaankin alle 20.000 dollaria. Nyt arvo on alle $200. 9:n oravannahan arvo euroissa on siis reilu 1000.

     Olisihan se Viherahon videoilta nähty, jos herra olisi kotiuttanut miljoona mummelinmarkkaa.

     2
     1
    1. Voi vaihtaa tasan niin kauan kuin joku suostuu vaihtamaan. En tiedä, mutta epäilen ettei mikään keskuspankki tai muukaan taho anna mitään luottamusvakuutta Bitcoinille. Ehkä voit kääntyä Jutan puoleen, niin saat reidet auki takuutuksen?

     2
     2
    2. Mulla olisi Afrikan tähdestä rahuloita ja sitten myös kuuluisia ruutupaperityötodistusrahakkeita. Jos sulta löytyy ylimääräinen miljuuna euroa, vaihdan huonolla suhteella päikseen ja tilaan rekkalastillisen viinaa kartanoni pihaan.

 2. Saako ilmaisen lukupaketin, jos laittaa otsaansa tatuoinnin ”PT-media forever” tai ”PT-media support”?

 3. PT-Media kyllä nieli koronahuijauksen niin helposti että usko hiipui tarkkaan journalismiin. Tilanne on nyt sama kuin Persuissa Sinisten syntyminen, onneksi ne jo kuolivat, että ei oikein tiedä mitä ajatella Pt-mediasta. Samanlainen koplaus kuin Halla-Ahon ”isänmaallisuus” ja ”nyt pitää erota eurosta-laulu”. Kuka mitä saunassa seteliä, eikun meteliä, piti kuka mitä häh….

  1
  4
  1. Eiku mää oikeasti uskon, että korona on bill gatesin kehittelemä virus, joka aktivoituu 5G-mastoilla.

   1. Virushuijaus on myös polpon tilaama. Näin vassarit saavat vallankaappauksensa myytyä kansalle, joka on äänestänyt ääriääriäärioikeistolaiset valtaan, Ohisalot sun muut. Polpon oli pakko vähän puijata muitakin maita, että menee kusetus läpi Suomessa.

    Oikeastihan kuvissa sairaalan edessä ei ole potilaat imemässä Holkki-Saimaata, joten ne ovat täysin tyhjiä. Mitään toimenpiteitä ei tehdä, sillä kansat ovat täysin tervehtyneet ihmeteoilla. Synnytyksiäkään ei ole, vaan vauvat tulevat haikaran kyydillä neitseellisesti.

    Polpo saatana puhkaisi mun tärykalvon ja laittoi solisluun sijoiltaan. Taitaa olla terveyskeskuksessa ovet lukossa, muutenhan sekään ei olisi tyhjä, jos menisin sinne? Vois käydä yöllä ottaan kuvan niiden tyhjästä röökipaikasta, sehän olisi 100% todistusaineisto.

    Polpo joutui nyt triplakiikkiin, pikamiekkarin paikka.

 4. Pave on kuin suvakki, kun joutuu sanallisesti häviölle, laittaa jauhot paven suuhun tuoneelle vittuiluvastauksen ja sulkee sen jälkeen kommentoinnit.
  Tämä romaneista käydyssä keskustelussa.
  Pave väittää että on satua että romanityöntekijä varasti verstaalta kaikki irtilähtevän.
  Minä et tuollaiselle romaneja nuolevalle rotalle antaisin lantin lanttia, mieluummin ampuisin sen romaniaan.

  1. Ei mulle ole kukaan laittanut jauhoja suuhun. En vain jaksa kuunnella aikuisten miesten sössötystä.

 5. Pontus niminen henkilö taitaa järjestää laillisen mielenosoituksen oliko 2. vai 4. kesäkuuta?

  Ei kai sinne kukaan tule kun vain muutama sisäpiirin hörhö taitaa asiasta tietää. En tiedä minäkään oikeastaan mitään. Ainakaan Yleltä ei ole mitään infoa tullut vielä?

  Mistään ideologia- tai yleensäkään ristiriidoista tietämättä jos sellaisia on, mutta olisihan se hauska nähdä siellä Eduskuntatalon edessä sitten kunnollinen laillinen tapahtuma, kun ilmoitus on tehty, ja asiallisessa laillisessa kokoontumisessa vankkaa asiaa ja paljon osallistujia, vai onko tämä Pontuksen järjestämä nyt sellainen, minne kaikki nillittämättä voivat tulla?

  Joka tapauksessa annan PT medialle euron jokaisesta osallistujasta joko täsmällisen lukumäärän tai riittävän arvostelua kestävien arvioiden perusteella. Toivon, että paikalla on vähintään viisisataa osallistujaa, kiihkeää asiallista puhujaa ilman koirien kanssa ja muutenkaan poliisien työtä häiritsemässä ja huutamassa. Jos asiat siihen menee, niin se menee. Pitää ymmärtää oma paikkansa.

  Oma paikka on makuasia sanoi Mustikin kun pallejaan nuoli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.