Pieni ulkomaalaisvähemmistö tekee liki puolet Suomen seksuaalirikoksista

Ohessa pieni katsaus Suomen seksuaalirikoksiin. Luvut kertovat.. mitä kertovat.

Kuvakaappaus 2020-05-22 17-31-40
Miten taulukkoa luetaan: Taulukkoon on jaettu suomalaistaustaiset ja ulkomaalaistaustaiset selvitettyihin rikoksiin syyllistyneet henkilöt. Viimeisessä sarakkeessa ovat kaikki yhteensä.
Suomessa tehtiin vuonna 2019 yhteensä 2 760 seksuaalirikosta. Luku sisältää kaikki seksuaalirikokset, ei yksin raiskauksia vaan myös erilaisia seksuaalisia ahdisteluja jne. Luku kattaa siis kaikki rikokset, jotka kuuluvat kategoriaan seksuaalirikokset.
Suomalaistaustaiset ja ulkomaalaistaustaiset on jaettu seuraavasti:
Suomalaistaustaisiin kuuluvat seuraavat määritelmät: suomalaistaustainen, syntynyt Suomessa; suomalaistaustainen, syntynyt ulkomailla.
Ulkomaalaistaustaisiin kuuluvat seuraavat määritelmät: ulkomaalaistaustainen, syntynyt ulkomailla; ulkomaalaistaustainen, syntynyt Suomessa; ryhmä tuntemattomat.
Ulkomaalaisiin lasketaan siis ulkomailla syntyneet, tai Suomessa syntyneet, joiden vanhemmat ovat ulkomaan kansalaisia. Ryhmä tuntemattomat lasketaan myös ulkomaalaisiksi, sillä se käsittää yleensä kansalaisuudettomat. Esimerkiksi palestiinalaisilla ei välttämättä ole mitään kansalaisuutta. Myös Venäjällä on kansalaisuudettomia, kuten Virossa venäläisiä, joilla ei ole mitään kansalaisuutta.
Jos joku haluaa laskea prosenttiosuuksia, niin olkaa hyvät.
Tilastot löytyvät: http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__oik__rpk__uhri/statfin_rpk_pxt_11ct.px/
 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jormajalmari

Eipä ollut ullatys

pensavero ylös - vihreät yhteydet

Eli yli puolet on suomaalaisten tekemiä. Eipä ole yllätys.

Mua kiihotuttaa

Mua kiihotuttaa tuollaiset jutut. Pitäskö nyt Valtakunnansyyttäjän pistää kaikki jotka kirjoittaa asiasta, linnaan ?
Kikka – Mä haluun viihdyttää
https://www.youtube.com/watch?v=oRRCNYibhnU

Anonymous

Tästä yllättyivät ?

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!

Ilmari

Tää on jo vanha vitsi

Homppeli

Eikä paljon naurata vieläkään?

Kovat ajat

Israelissa valkoihoiset tytöt ja naiset ovat kalliimpia asiakkaille. Ukrainalainen tai suomalainen tyttö voi maksaa tuhat dollaria ostaa, ja sutenöörillä on yhdessä ”luolassa” 10 tyttöä töissä, tienestit jopa 50 000 dollaria kuukaudessa.
Nyt tiedämme miksi ”hyväntekeväisyysjärjestöt” Israelista haluavat maamme täyteen nuoria levottomia – he ”pääsevät” näiden sutenöörien leipiin, etsimään tyttöjä tai ”luomaan” tyttöjä joista tulee huumeiden käyttäjiä, vanhempiensa hylkäämiä, ja sopivia rahtaamiseksi Israeliin, tuottamaan rahaa seksiorjatehtaissa.
https://altcensored.com/watch?v=3E-F4DZdFzo

Anonymous

Selvää miksi vihervasemmisto (KOK, SDP, VIHR, VAS, RKP) haluaa kaikille kykeneville sossueläteille Suomen kansalaisuuden lahjaksi ilman MITÄÄN velvoitteita tai vastuita.
Kuka hemmetti täysillä käyvä poliitikko oikeassa elämässä ja täysillä järjillä käyvä antaa oman maansa kansalaisuuksia kuin vappusatasia?????
Kannatankin henkisten kykyjen testiä äänestäjille ja kohteille. Iso osa tippuisi pois molemmista päistä.

Anonymous

Keskusta ultimatume pepparei..ä unohtui suurimpana itsestään selvyytenä.
Mahtavia kavereita. Parempia kuin maalarit.
Pystyvät muuttamaan värin ja mielipiteensä sekunnin sadasosissa.
Kulmini tekee sen vain hidastetusti ja sillä pissii hitaalla käyvempiä äänestäjiä =)

Anonymous

Diktatuuri olisi paras hallintamuoto niin kaikenmaailman vappusatasilla uunotettavat idiootiti eivät pääsisi äänestämään. Saksassa homma toimi 1930 ja 40 luvulla. Talous kukoisti ja raha luotiin itse valtion toimesta.

Miksi maksan veroja, että sössitte tilastotkin?

Minua kiinnostaisi vain tietää tilstopohjaisesti, että kuinka moni ”suomalaisista” on oikeasti suomalaisia?
Haluaisin oikesasti tietää OIKEIDEN suomalaisten prosenttiarvon, mutta tämä nyky meno estää sen!

Anonymous

Sitä tuskin kukaan suostuu kertomaan.

Totuus on tämä

Pysyvän oleskeluluvan saanut luetaan poliisin tilastoissa SUOMALAISEKSI. Eli tuo tilasto valehtelee, ei maassa muutan vuoden vetelehtivästä kiikeristä tai lähi-idän ihmeestä saa valkoihoista suomalaista vaikka kuinka velkopesisi on oma määritelmäni.

joko_lasketaan

Nuo tilastot saa oikeiksi kun kerää tuomiosta nimet ja jakaa suomalaisiin ja ei-suomalaisiin nimiin.

Oliskohan noin

On hyvä muistaa että ”suomalaiseksi” luetaan henkilöt jotka ovat saaneet Suomen passin, ovat Suomessa syntyneitä tai täälä riittävän pitkään loisineet.
Itse veikkaan että jos lukuarvoja tarkasteltaisiin pelkästään etnisestä näkövinkkelistä niin suomalaisten tekemät raiskaukset olisivat parinkymmenen prosentin luokkaa.
Saavathan muun-rotuiset meillä äänestysoikeudenkin oleskeltuaan maassa pari vuotta. Jonka jälkeen ne luetaan suomalaiksi.
Suomen kansalainen osoittaa sen mihin maahan maksetaan veroa ja suomalainen on rotu. Siksi aina ihmetyttä kun esim. mulatti sanoo että on suomalainen.

PastoriNikulainen

Mutta se kuraanihan sallii vääräuskoisten väkisin makaamisen, niin mikäs ihme tuo.
Jos tulijat olisivat budhalaisia rinkerlimunkkeja ei ongelmia olisi. Siinä on eroa.
Aaamen..

Alta e

Kuka terve lähtee kotimaastaan loisimiseen toisiin maihin? Noista yksikään ei ole kehityskelpoinen. Nyt vaan somalitkin takasin somaliaan. Ei ole enää sotaa eikä vainoa. Husu hössöttää ensimäisenä kohti afrikkaa.

Anonymous

Kaksoiskansalaiset lasketaan Suomalaiseks.i Vaikka olisi syntynyt ja asunut suurimman osan ikäänä toisessa maassa.

Suomi suomalaisille

Eikös se kertoisi aika hyvin kuinka paljon kantasuomalaiset väkisinmakaa, jos katsoisi tilastoja 80-luvun lopulta? Jos kerran somppuja alettiin raijata tänne 90-luvun alussa.

Särmääjä

Aika rasistiset tilastot. Pitäisi yhdenvertasuuden nimissä niputtaa kaikki vaan yhdeksi että kukaan ei tietäisi enää mitään niin taposet olisi tyytyväisiä ja voisi keskittyä äärioikeistotilastojen askarteluun ja muslimien tsemppaamisen.

Hyviä hetkiä ruoanlaiton jne.

ohisalo tuottaa kreikasta lisää pesunkestäviä nuorisorikollisia ja raiskaajia ja veikkaan ettei sieltä paljoa tyttöjä tule. Hakemaan kun lähtee kiimaisia wanhoja kyrvänkipeitä elämäänsä kyllästyneitä ämmiä. Eli raiskaustilastot sen kun jatkavat nousuaan ulkomaan läpsyttelijöiden osalta ja pääkaupunkiseutu saa etnistä värinää ja sutinaa jota se näköjään kaipaa.

Kaikki ei sitä kaipaa

Mä en ainakaan kaipaa ja viduttaa tää touhu, kun matuille tehdään isoja asuinalueita yhteiskunnan varoilla.
Helsingissä ja muutenkin pk -seudulla asuu ihan hemmetisti tyhmiä ja sokeita ihmisiä, jotka ovat ihan vaan suomalaisia.

juha Anttila

979/2760 =35,5% Otsikon lähes puolet on jo lähes iltalehti-tasoista harhaanjohtamista. Reilu kolmannes olisi ollut parempi sanonta tai sitten laske monikokertainen se on kantiksiin verrattuna.
Kantiksia 5 257 663 ; ulkomaalaisia 267 629; ( 5 257 666/267 629)* 35,5% = n. 7 eli keskimäärin ulkomaalaiset tekee seksuaalirikokasia 7 kertaa enemmän kuin kantikset.

Raaka Ile

Prosenttiosuus on tilastoja pahempi koska tuosta suomalaisten osuudesta pitää lohkaista iso määrä vielä niitä jotka ovat itseasiassa ulkomaista alkuperää eli pysyvän oleskeluluvan omaavia tai passin saaneita.
Eli itse asiassa tilanne on, pari prosenttia ulkomaalaisista. Mistä vetoa että hekin rikastus-uskonnon edustajia.
Kuten aina, rauhanuskonto tekee sitä mitä on tehnyt 700jkr asti.