Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Klarsyn

Kuuntelen ohjelmaa. Voisi valtamedia ottaa oppia tiedonhankinnassa ja totuuden etsinnässä Lokasta ja kumppaneista. Hyvin perusteellista amerikkalaiseen tämän päivän mellakointiin paneutumista, ja taustojen selvittämistä. Huomattavasti uskottavampaa kuin Frank Johansson ja Mika Aaltola ja joku Fatima YLEn aamutv:ssä. YLE tempautuu kannattamaan ns. hyvää, vaikka se olisi tappavan pahaa, vain koska on silloin mukana oikeassa identiteettiheimossa. Täysin vinoutunutta journalismia, myös sokeaa joukkohypnoosissa vaeltamista. Maailmasta ei epäoikeudenmukaisuus poistu, vaikka sortajiksi nimettäisiin aina uusi ryhmä nöyryytettäviksi ja leimattaviksi. Oikeassa olijat määrittelevät totalitarismissa säännöt.

Robbing Hood

Klarsyn, hyvin sanottu.
Sekin tuli ohjelmassa esille miten päätöntä suvakkimafian ulosanti on.
Sanotaan ja myös toimitaan sen mukaan että meidän pitää sekoittaa valkoihoiset tummien kanssa, ja muslimit kristittyjen kanssa.
Samalla he kuitenkin ovat ERITTÄIN vihamielisiä ajatukselle että eduskunnassa tai hallituksessa olisi muunkinlaisia kuin kotimaataan ja omaa kansaa vihaavia globalisteja.
Tässä taas johdonmukaisuuden totaalisesta puutteesta näennäis-hyvis -kleptokratian toiminnassa.

JoodeJoode

Tuo Mika Aaltola on kyllä turhista turhimman ammatin turhin mies.Mihin Suomi tarvii ulkopoliittista instituuttia jonka pomo tää on.Trumpin venäjä-tutkinnan aikaan se teeveessä kertoi mm,että”nyt tämä on se savuava ase joka tarvitaan Trumpin syrjäyttämiseen”. Hah ei mitään löytynyt,ei yhtään mitään. Miten se kehtaa vielä jauhaa tuota soopaa ja,että miksi se otetaan ylipäätään teeveehen höpöttään. Tarkoituksella tietysti.