Rotuvihaa lietsova media syyllistää mellakoista Trumpia

Valtamediassa kerrotaan tilastoja joiden mukaan mustat joutuvat poliisin ammuttavaksi huomattavasti valkoisia useammin, mutta yleensä jätetään kertomatta, että mustat tekevät huomattavasti enemmän rikoksia ja näin ovat poliisin kanssa enemmän tekemisissä. Siksi tilastot pitäisi suhteuttaa poliisin kiinniottamistilastoissa kuolleisiin ihmisiin.

Niissä tilastoissa mustat ovat itseasiassa aliedustettuina. Lähes kaikki poliisin ampumat ihmiset ovat miehiä, eikä kukaan väitä poliisin syrjivän miehiä, vaan kaikki ymmärtävät miesten olevan kiinniottotilateissa yliedustettuina. Miksi sama logiikka ei päde kun vertaillaan mustia ja valkoisia? Sekin on jäänyt vähälle huomiolle, että musta poliisi on mustalle epäilylle vaarallisin vaihtoehto.

Valtamedia nostaa valkoisten harjoittaman rasismin tikunnokkaan, vaikka tutkimusten mukaan valkoiset kokevat enemmän rotusyrjintää Jenkeissä. Tutkimusten mukaan mustat myös harjoittavat välivaltaa enemmän valkoisia kohtaan kuin toisinpäin. Valtamedian mukaan mustien heikompi elintaso johtuisi valkoisten heihin kohdistamasta syrjinnästä, mutta valkoisten mustien väliset tuloerot ovat vielä suuremmat Etelä-Afrikassa, vaikka sitä hallitsevat mustat. Etelä-Afrikassa aparheid-järjestelmästä on aikaa jo 26 vuotta, joten se ei riitä selitykseksi, sillä Saksalta ja Japanilta meni ainoastaan 20-vuotta nousta talousmahdeiksi toisen maailmansodan tuhkista.

Älykkyyserot olisivat paljon loogisempi selitys valkoisten ja mustien eroille. Suvaitsevaisto yrittää kuitenkin vimmaisesti kiistää ne. Minun kysymykseni ”suvakeille” on, että jos valtamediankin mukaan geeneettisiä älyykkyseroja on ihmisryhmien välillä on Suomen ja Euroopan sisällä, miten voisi olla mahdollista, että valkoiset ja mustat olisivat tasan yhtä älykkäitä? Yleensä kun olen päässyt esittämään suvakeille tämän kysymyksen he osaa muuta kuin kysyä ”Mitä väliä älykkyyseroilla on?” Tai höpistä jostain ihmisarvosta. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ihmisarvo kysymys, sillä muutenhan emme voisi vertailla muitakaan älykkyyseroja. Olisi paljon rakentavampaa tunnustaa tosiasiat älykkyyseroista, kuin selittää mustien heikompaa elintasoa propagandisesti syrjinnällä.

Ainakin Etelä-Afrikassa asia on pikemminkin niin, että mustien valkoisiin kohdistama rasismi osuu myös heidän omaan nilkkaansa. Valkoisten omistamien suurtilojen määrä on vähenee Etelä-Afrikassa kokoajan, johtuen maatiloille tehtävistä hyökkäyksistä, joissa on usein rasistinen motiivi. On selvää, että nämä suurtilat ovat Etelä-Afrikan talouden kannalta tärkeitä, sillä kun naapurimaa Zimbabwe teki maareformin, jossa karkoitti 4000 valkoista viljelijää maan talous romahti ja Afrikan vilja-aitasta tuli nälänhädästä kärsivä maa. Etelä-Afrikassa on myös jatkuvia sähkökatkoksia, koska valtio-omisteinen sähkölaitos pyrkii korvaamaan valkoisia työntekijöitä epäpätevimmillä mustilla.

Uskolla väittää, että älykkäimmät ”suvakit” ymmärtävät, ettei väitteet poliisi väkivallan kohdistumisesta erityisesti mustiin kestä lähempää tarkastelua. Mielestäni ”suvakkien” älymystö selvästi ymmärtää ainakin osittain heidän epäloogisuutensa ja järjettömät väitteet. Ilmeisesti he ajattelevat, että tarkoitus pyhittää keinot. Hyvä esimerkki tästä oli kun Saku Timonen retosteli silakoiden sivuilla”jauhottaneensa” kirjoituksellaan taas persut. Kun luin kirjoituksen, ihmettelin retostelua, koska mielestäni se oli todella huonosti argumentoitu, siksi sanoin että voin tehdä vastineen silakoiden sivulle kun tulen töistä kotiin. Silakat hyväksyivät ehdotukseni ja alkoivat lällättelemään minulle tyyliin ”En pidätä hengisystäni vastinetta odottaessani..”  Kun tulin kotiin minut blokattu sivustolle. Jollain silakalla oli siis sen verran älliä ymmärtääkseen ettei Timosen kirjoitus kestä lähempää tarkastelua. Myöhemmin tein Timoselle vastineen joka julkaisin PT Mediassa ja Usarissa. Olen myös kirjoittanut siitä PT-mediaan miten minut aikoinaan bannattiin Usarissa, kun toin esiin alkuperäiset videot väitetyistä rasistisista lapsijahdeista lentokentällä, koska ne ei vastanneet sitä kuvaa mitä niissä annettiin. Yritin tuoda alkuperäisiä videoita esiin myös silakoiden sivuilla ja tietysti viestini poistettiin sieltäkin. Koska ”suvakit” bannasivat alkupeisten videoiden tuojat kaikkialta, uskollan väittä ettei valtaosa silakoista edes tiedä, että heidän liikkeensä on valheiden päälle rakennettu. Hyvä esimerkki tästä nähtiin myös vähän aikaa sitten kun Ruotsi jäi kiinni Pisa-tulosten väärentämisestä.

Ainakin osa suvakeista ymmärtää selväti lietsovan perusteettomasti rotuvihaa Jenkkeissä ja he ovat tietysti porukan älyköt. He siis tietävät lietsovansa väkivaltaa itseään selvästi vähemmän älykkäitä ihmisiä. Heille tarkoitus varmaan pyhittää keinot, mutta minun mielestäni tämä on vastuutonta toimintaa. Myöskään mustien rinnalla riehuvat anarkistit eivät ole kauhean nerokkaita. Kun kuuntelee anarkistien haastatteluja itsenäisyyspäivän mellakoista huomaan heti ettei siinä porukassa ole ruutia keksitty, vaan pikemminkin liimaa haisteltu ja pilveä polteltu.

EDIT: Lisäsin Ruotsin Pisa-tulosten väärentämisen kirjoitukseen.

-Sakari Rajamäki-

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
6.6.2020 15:29

Suvakkien ajattelu perustuu kulttuurimarxismiin. Sen mukaan oikea totuus asioista on vääristynyttä tulkintaa, eikä siitä pidä tiedottaan, vaan tulee luoda suvakkien päämääriin sopivaa todellisuuskuvaa, jotta päämäärä edistyisi.
Päämääränä on tuhota länsimainen kulttuuri, erityisesti eurooppalaisten ja eurooppalaisperäisten kulttuurit sekoittamalla heidät uusilla opeilla ja uudelleen määritellyillä sanoilla. Tavoitteena on tehdä ihmisistä täysin riippuvaisia valtiosta, joka saavutetaan rikkomalla perheen ja perinteisten yhteisöjen vaikutus yksilöihin. Sitten luodaan suvakkien diktaturia, kun ihmiset ovat helposti alistettavissa valtion johdettaviksi.
Tuohon tapaan menee heidän pyrkimyksensä. Se ei ole salaisuus, vaan on luettavissa kulttuurimarxismin luojien, Franfurtin koulukunnan opeista, jotka ovat julkisia. Harva suvakki tietää mitä hän todella tukee.

Hutisalo
Hutisalo
6.6.2020 20:37
Vastaa...  Minä

Miten niin svakkien AJATTELU perustuu yhtään mihinkään? Ajatteleeko ne muka???? Kuhan meuhkaavat, sotkevat ja rikkovat. Ku on niin vitun siistii kulasi kilisee. Eli kilsee kilisee kulkunen..

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.6.2020 22:22
Vastaa...  Hutisalo

Minustä tämä kirjoitus kuvaa hyvin suvakkien ajattelua.
http://www.eeropaloheimo.fi/jako-kahteen/
”Kiltit ihmiset ovat kivoja. He eivät halua pahoittaa kenenkään mieltä. Hyvä ilmapiiri on tärkeä, ikävien tosiseikkojen jankkaaminen tylsää. He puolustavat jokaista, sillä kukaan ei koskaan ole syyllinen mihinkään, vaan todellinen syyllisyys häipyy taustaan. Kiltit eivät ole kostonhaluisia vaan haluavat uskoa, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä. Jos tosiseikat pääsevät joskus yllättämään heidän ennakkokäsityksensä niin silloin saa tosiseikka kyytiä. Rottakin muuttuu hunajapupuksi kun sen vaan voitelee hunajalla. Niin asiat pitää jokaisen nähdä. Kiltillä on paljon ystäviä”
Tämä selittä miksi ovat niin kovia valehtelemaan.
Ja tässä hyvä kuvaus ”rasistista”:
”Rehelliset ihmiset sanovat suoraan mitä ajattelevat ja kaikkinainen kohteliaisuus on heille synti. He syyllistävät ja syyttävät jos siihen on aihetta ja yleistävät jos se on perusteltua. He pitävät kiinni loogisista johtopäätöksistään vaikka ne olisivat vaaraksi heidän omillekin ennakkoluuloilleen. He pyrkivät arvioimaan tulevaisuutta realistisesti. Tapakulttuuri ja poliittinen korrektius ovat kuorrutusta. Hyväuskoisuus on pahe. Rotta on rotta, vaikka sen sivelisi hunajalla. Kaiken tämän vuoksi rehellisellä on vähän mutta oikeita ystäviä.”

rtellinen
rtellinen
6.6.2020 23:08
Vastaa...  Minä

Kgb-mafia vauhdissa. Kremlistä se frankfurtin koulukuntakin oppinsa ammensi.
Demoralisointi(homotus ym. paska), epävakauttaminen(mamutus, mokutus, rahojen haaskuu, valtion velkaanuttaminen jne.), sodankäynnin kohteen(valkoinen länkkärimies) syyllistäminen(rasismiulina ym.) vastakkainasettelujen kärjistäminen(rasismiulina, mellakointi) ja lopuksi punakaartin tyrannia.
Taitaapi nyt olla menoa.

Minä
Minä
7.6.2020 01:01
Vastaa...  rtellinen

Kyllä. Franfurtin koulukunnan ajattelun perustat luotiin Leninin aikoihin Moskovassa. Luojat olivat hyvin vakaumuksellisia kommunisteja ja siksi tavoitteetkin ovat kommunistisia.
He pohtivat sitä, että miksi länsimaissa ei tullut proletaarin vallankumousta ja alkoivat pohtia, että miten länsimaissa rikotaan niitä koossapitävät voimat, kuten koti, uskonto ja isänmaa, joille pohjautuu mm. länismainen moraali.
Koska He näkivät sen esteenä, joka piti länsimaisia yhteiskuntia koossa ja proletariaattikin oli liian hyvinvoivaa ryhtyäkseen kapinoimaan. Frankfurtin koulukunnan tarkoitus oli rikkoa tuo kaikki, jotta saataisiin aikaiseksi vallankumous, joka johtaisi kommunismiin, nykyään toki eri nimillä, mutta samalla diktatuurisella sielulla.

Anonymous
Anonymous
6.6.2020 16:24

Olen kuullut että jos puoluetukia nostetaan PS hankki puoluetoimistolle sellasen hiukkaskiihdyttimen jolla ihmisarvokin jakautuu.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.6.2020 19:40

”Mielestäni ”suvakkien” älymystö selvästi ymmärtää ainakin osittain heidän epäloogisuutensa ja järjettömät väitteet”
Lisäsin tästä yhdeksi esimerkiksi Ruotsin väärentämät Pisa-tulokset. Lisäksi yksi tälläisistä ”suvakkiälyköistä” Petra Nigthwish. Hän yritti leimata Usarissa vaihtoehtomedioita pseudomedioiksi. Kun väänsin hänelle rautalangasta miksi tälläinen nimitys on perusteeton. Hän jatkoi samaa vaan samaa laulua. Hän selvästi itsekkin ymmärtää puhuvansa paskaa, mutta koska viestini on aina todella alhaalla viestiketjussa ei se saa paljoa huomiota. Tässä on viestini jolla tritän korjata asiaa.
””pseudomediatoimittaja Juha Korhonen” Pidät siis vaihtoehtomedioita pseudomedioina. Mites kun valtamedioissa kerrotaan, että mies voi synnyttää ja sukupuoli määrittyy ainoastaan fiiliksen mukaan, tämäkö on täyttä tiedettä?
Muuten Helsingin yliopiston tutkijoiden mukaan vaihtoehtomediat perustuvat pääosin tosiasioihin.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/helsingin-yliopiston-tutkijat-ajatus-valeuutisista-on-hylattava-kyse-on-ennemmin-vastatiedosta/5a8467ea-9f89-4586-a2dc-51bcf39f4f25
”Ajatus valeuutisista on suosittu, mutta meidän on hylättävä se. Valeuutiset perustuvat itse asiassa usein todellisiin uutisiin. Ongelmana on se, että valeuutisten tekijät seulovat parhaiten omiin tarkoitusperiinsä soveltuvat faktat”
Varmasti näin, mutta näin tekee myös tutkitusti vihervasemmistolainen valtamediamme.
Seuraavaksi Petra tietysti sanoo, että julkisen sanan neuvosto sitä ja tätä. Mutta miksei julkisen sanan neuvostosta tullut edes huomautusta, kun lehdissä kerrottiin miehen synnyttäneen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005628254.html
Kun meille tuli irakilaisia miehiä, miksi uutisoitiin syyrialaisista lapsista. löytyyhän näitä valtamedian valheita vaikka millä mitalla..
Tätä taustaa vasten vaihtoehtomedioiden kutsuminen pseudomedioiksi antaa sinusta hieman yksikertaisen kuvan. Ei mikään ihme, että sinua on luultu ÄO 70 tyypiksi. Olet kuitenkin kertonut olevasi vähintään viiden ällän ylioppilas, eli tyhmyyksissäsi et siis tälläisi juttuja kerro, vaan yrität levittää muille propagandaasi.”
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/petranyqvist/vieraan-valtion-operoijat-perustivat-suomeen-toimittajaliiton/
(Joku voi ajatella, että annan Petralle turhaa näkyvyyttä, mutta toi blog on niin vanha ettei ole väliä vaikka se saisi vähän näkyvyyttä)
Ei Petra paskaa kirjoita tyhmyyksissään kyllä hän tietää mitä tekee. Hänellä tosi suosittuja kirjoituksia, ei ihan tyhmällä ihmisellä ole 30 suositussa Usarin kirjoituksissaan. Usarissa suvakit kivenkovaa väittää, ettei Suomessa ole mitään kaksoistandardeja Islamin ja kristinuskon suhteen ja että kaikki persujen saamat tuomiot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ovat perusteltuja. Olen suuresti ihmetellyt miten ihmiset pystyvät uskomaan mustaa valkoiseksi, mutta vasta viimeaikoina olen alkanut ymmärtämään ettei älykkäimmät suvakit itsekkään usko omiin juttuihinsa. Heistä on vaan mukavaa vittuilla persuille. Toisaalta osa Usarin suvakeista vaikuttaa niin ääliöiltä, että he voivat uskoa mihin tahansa.

Minä
Minä
7.6.2020 01:05
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Hyvä kirjoitus.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
7.6.2020 10:24
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Eilen oli PT-Mediassa jotain teknisiä onglemia ja mun kommenttin ei lähtenyt heti julkaisuun. Siks julkaisin myönhemmin toisin lyhyemmän version yllä olevasta viestistä. Myönhemmin alkuperäinen viestinikin tuli julkieksi, siks mulla on alempana sama viesti lyhkäsempänä versionta tässä ketjussa. En voi poistaakkaan toista noista vieteistä, sorry

Anonymous
Anonymous
6.6.2020 21:22

Komentointini ei onnistunut aikaisemmin. laitan tähän vain testi kommentin.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
6.6.2020 21:35

”Mielestäni ”suvakkien” älymystö selvästi ymmärtää ainakin osittain heidän epäloogisuutensa ja järjettömät väitteet. Ilmeisesti he ajattelevat, että tarkoitus pyhittää keinot”
Petra Nightwish on myös yksi esimerkki tälläisestä ”suvakkiälyköstä”. Hän on Usarissa usein yrittänyt leimata vaihtomediat pseudomedioiksi. Olen yrittänyt kertoa hänellä, että Helsingin yliopiston tutkijat ovat tulleen siihen tulokseen, että valemedioista ei voi käyttää termiä valemedia.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/helsingin-yliopiston-tutkijat-ajatus-valeuutisista-on-hylattava-kyse-on-ennemmin-vastatiedosta/5a8467ea-9f89-4586-a2dc-51bcf39f4f25
Olen usein huomauttanut häntä tästä ja kertonut myös, ettei valtamediankaan kaikki ”Mies voi synnyttää artikkelit” ihan täyttä tiedettä ole. Mutta koska hän vain jatkaa propagandansa levittämistä, niin ei voi tehdä muuta johtopäätöstä, että hän vain jatkaa propagandansa levittamistä, koska hänelle ilmeisesti tarkoitus pyhittää keihot.

trackback

[…] pärjää kohtaamastaan syrjinnästä johtuen. Silakoiden selitykset eivät kestä lähempää tarkastelua, mutta koska pitävät Lähi-idän ja Afrikan asukkeja uhreina, se selittää heihin kohdistuvan […]