Onko Black Lives Matter kiitämättömyyden huipentuma?

Mustien rotumellakat näyttävät leviävän länsimaissa. Suomalaiset ja ruotsalaiset voivat kuitenkin nukkua hyvällä omatunnolla yönsä. Pohjoismaalaiset eivät ole koskaan orjuuttaneet afrikaanoja. Ei siis ole mitään anteeksipyydettävää.

Mutta, sen sijaan afrikaanoilla ja muilla kehitysmaista tulleilla tulijoilla on anteeksipyydettävää suomalaisilta ja ruotsalaisilta. Nimittäin huono ja röyhkeä käytös on anteeksipyynnön arvoinen.

Kun afrikaano tulee omasta paskamaastaan länteen niin mitä tapahtuu? Tapahtuu sitä, että ensimmäisestä päivästä alkaen afrikaano otetaan vastaan parhaalla mahdollisella vieraanvaraisuudella. Afrikaanolle annetaan lämmin huone, petivehkeet, ruokaa ja käytetetään lääkärintarkastuksessa. Hän saa puhtaat ehjät vaatteet ja kengät, jos sandaalit ovat hajonneet pitkän matkan varrella.

Kun prosessi etenee ja oleskelulupa myönnetään niin afrikaano saa ilmaisen asunnon, josta on hyvä ponnistaa elämässä eteenpäin. Afrikaano saa ilmaiseksi lukea ruotsia tai suomea ja saa siitä vielä rahaa. Afrikaano saa siis opiskella ilmaiseksi, jollaisesta Afrikassa ei tiedetä mitään. Ja kun afrikaanoperhe lisääntyy, niin mustat pienet kikkarapäät saava hekin ilmaisen koulutuksen. Jos siis kiinnostaa. Lapsukaiset pääsevät ilmaisella koulukyydillä kouluun ja koulussa saa maukasta lämmintä ruokaa kerran päivässä.

Isä- ja äitiafrikaanolla on mahdollisuus mennä töihin ja saada siitä sellaista kuukausipalkkaa, jollaisesta paskamaassa Afrikassa ei voinut edes kuvitella. Ja jos ei saa töitä niin joka tapauksessa he saavat valtiolta pientä discorahaa työttömyysturvan muodossa. Tarvittaessa sosiaalitoimisto maksaa pientä extraa. Ja tipahtaahan pankkitilille joka kuukausi lapsilisä. Vähän kuin kuukausittain tuleva lottovoitto.

Lisäksi Pohjoismaat ovat siinä mielessä mukavia maita, että me emme yllätä afrikaanoa takaapäin ja lyö häntä seipäällä takaraivoon ja syö afrikaanoja.

On se valkoinen ihminen sitten vaan aika reilu, vai mitä afrikaano?

Afrikkalaisen pitäisi näin ollen ottaa lakki pois päästä, kuin Koskelan Jussi ennen vanhaan kun pappilaan meni, ja nöyrästi kiittää valkoista suomalaista tai ruotsalaista. Hiljaa ääni kiitollisuudesta väristen lausua:

”Kiitos tästä kaikesta, valkoinen mies ja nainen. Ilman teitä meillä ei olisi mitään muuta kuin puoliksi sortunut risumaja ja pieniä kiviä syötävänä. Pyörääkään emme olisi keksineet ilman teitä.”

Mutta ei, kiitollisuuden sijasta, että on saanut mahdollisuuden elää ihmismäistä elämää, eikä niinkuin apinalauma, niin afrikaano äityykin röyhkeäksi. He liittoutuvat valkoisia vastaan, kerääntyvät torille huutamaan naamat punaisina rasismia ja solvaamaan valkoisia sortajiksi. Rikkovat ihmisten yritysten ikkunoita ja heittelevät poliiseja kivillä. Ryöstelevät ihmisten omaisuutta ja polttavat satapäin autoja.

Herää kysymys, ovatko afrikaanot kiittämättömiä ihmisiä?

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Trampas
Trampas
9.6.2020 09:48

Ovat.

Van, Mie
Van, Mie
9.6.2020 10:08
Vastaa...  Trampas

”Herää kysymys, ovatko afrikaanot kiittämättömiä ihmisiä?”
Muutaman kerran Afrikaanolassa käyneenä muotoilisin kysymyksen hieman eri tavalla:
Herää kysymys, ovatko afrikaanot ihmisiä?

Finn Lives Matter
Finn Lives Matter
9.6.2020 16:07
Vastaa...  Trampas

Me vaadimme Ruotsilta nöyryyttä 700 vuotisen kolonnialismin, rasismin ja alistamisen johdosta. Ruotsin kuningattaren ja prinsessojen pitää mennä polvilleen meidän edessä. Vain Suomalaisten elämällä on merkitystä.

N Harlomowits
N Harlomowits
9.6.2020 10:22

Ovat, ja EU ja YK aikovat tuoda niitä Suomeen 62 miljoonaa. Toimivat NWO:n armeijana ja tulevat poistamaan toksisen rodun omata maastaan. Ei jää edes suvakkeja heiä palvomaan.

Peesi
Peesi
9.6.2020 10:48

Tiedätkö missä on St. Barthelemy? Miksikö paikan pääkaupungin nimi on Gustavia?

Artsi
Artsi
9.6.2020 10:57
Vastaa...  Peesi

Ei ainakaan lähelläkään afrikkaa

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 10:54

Ei riitä enää kiitos, ainoa teko noilta mokilta on häipyä euroopasta helvettiin.

yellow lives matter
yellow lives matter
9.6.2020 20:01
Vastaa...  Anonymous

Valkoisten miesten pahuutta on julistettu kauan ja kaikenvärisillä suilla. Niistä ei liene epäselvyyttä.
Joku eri maissa asunut voisi vastaavasti kertoa mitkä ovat esimerkiksi afroamerikkalaisten miesten pimeät puolet.

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 11:02

Eivät ole kokeneet rutsissa eivätkä suomessa mitää rotusortoa ta orjuutusta, mutta mitähän nuo mokat luulee tapahtuvan kun aloittivat terrorin.
Kohta saavat sitä sortoa kyllä pahimmasta päästä kun palaa ihmisiltä lopullisesti pinna.

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 12:03
Vastaa...  Anonymous

Enpä usko, että vässykät heräisi.

Maksamme velkaa
Maksamme velkaa
9.6.2020 11:17

Jo pelkkä ajatuskin siitä että afrikkalaisen tulisi kiittää valkoisia heteromiehiä jostakin saa valkoisen naisen aivan pois tolaltaan.

dystopia-Topi
dystopia-Topi
9.6.2020 20:20
Vastaa...  Maksamme velkaa

Toksinen feminismi huutaa kaikista äänekkäämmin.

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 11:34

Jos Suomesta orjakauppiaiden sukua etsisi niin nousisikohan esille sukunimiä kuten Hussein jne.?

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 11:55
Vastaa...  Anonymous

Pitäsköhän nuo orjakauppiaiden perilliset karkottaa maasta? Britanniassahan särkevät kauppiaiden patsaita.

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 11:44

Ovat kiittämättömiä. Nythän on itku alkanut ties mistä, missä on liikaa valkoisia. Vittu sellaista paskaa tulee nyt eetteriin suvakkitoimittelijoiden jne toimesta.

Vera Svensson
Vera Svensson
9.6.2020 11:53

Jo vuosia sitten OECD laski että maahantuotu saa Suomessa 4,4 kertaa enmmän rahaa kuin suomalainen työtön. Tuolloin ei vielä tainnut kuulua luontaisetuihin 6000e:n ikuista autoa, siihen bensat, remontit, talviernkaat. Tuo tietysti vaatii myös ilmaisen autokoulun, vakuutukset, ym. Muutenhan ilman noita voisi olla rassissmia jos vain pelkkkä auto.

pöh
pöh
9.6.2020 12:18

Melko tyhjästä on suomalaiset tämän maan rakentannu, ja nyt tänne tullaan tuhansien kilometrien päästä vaatimaan sitä sun tätä ihmisoikeuksien nimissä, kun omat maat pistetty paskaks kivikautisen uskonnon takia.
Mutta sekään ei riitä vaan pitää täälläkin pistää kaikki paskaksi.
Ei länsimaalaiset tämmöstä menoa loputtomiin kattele, siinä on oman jälkipolven tulevaisuus vaarassa.

T
T
9.6.2020 20:28
Vastaa...  pöh

Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

Suvakit ne tyhmiä on
Suvakit ne tyhmiä on
10.6.2020 15:23
Vastaa...  T

Niin eli suvakit ja punavihervammaisto noin niinkuin yleisemmin.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
9.6.2020 13:12

Tietysti he ovat kiittämättömiä koska meitä on opetettu että ”maaaksamme velkaaa …. maaaksamme velkaaa …. maaaksamme velkaaa” ja jotkut hölmöt ovat oikeasti uskoneet että me olemme jotain velkaa.
Ei se ole hullu joka pyytää …. tai vaatii.

Aappa
Aappa
9.6.2020 15:33

Tällä hetkellä pikainenkin valtamedian otsikoiden selaus vituttaa niin ankarasti, että käytän tämän kommentin mainostamistarkoitukseen, vaikkei asia sinänsä minulle kuulukaan – anyway, tohtori Hankamäeltä on ilmestynyt tutustumisen arvoinen kirja ”Totuus kiihottaa”, joka on myös pdf:nä ladattavissa: https://www.suomenuutiset.fi/hankamaki-valtamedia-pumppaa-ihmisten-suut-ja-korvat-tayteen-monikulttuuri-ideologiaa-samaan-aikaan-lahes-vaikenee-tulonsiirroista-euroalueella/

Killttimies
Killttimies
9.6.2020 15:56

Onneksi ketään ei voi määrätä muuttamaan mielipidettään ja sen voi lukuisin tavoin ilmaista päivittäisissä kohtaamisissa. Mietipä miten ilmehtisit nähdessäsi esimerkiksi ihmispaskaläjän uimahallin pesutiloissa. Inhoreaktiosi olisi havaittavissa, eikä mieleesi tulisi sitä peitellä.
Sama pätee henkiloiöiden kohtaamisessa. Jos tunnet kohtaavasi hyväksikäyttäjän, on inhoreaktio ihan OK.

Anonymous
Anonymous
9.6.2020 17:31

Niin ketkä on rasisteja?comment image

juha II
juha II
9.6.2020 19:50

Vaikka tämä ei olekkaan rasitinen sivusto, vaan pohjautuu Tosi elämään ja tehtyihin havainto -todisteisiin. En voi lausua muuta näkemäni ja kuulemani perusteella muuta kuin: Apinat kuuluvat viidakkoon.
Sillä sapluunalla mennään: ”Ei nimi miestä pahenna, vaan mies pahentaa nimensä!”

Epäpersoona
Epäpersoona
10.6.2020 08:54

Ruotsalaisilla ja juuteilla oli useitakin orjatyövoimalla pyöriviä siirtokuntia tropiikissa että sinänsä voin ymmärtää maailmantuskaisia ruotsalaisia kuukautisistaan seonneita yliopistonaisia jotka ”maksavat nyt velkaa”.
Hormonit ja tunteet ovat joskus liian vaikeita hallita järjellä.