Löytyykö pientä rahoitusta toiminnalle?

Löytyykö pientä rahoitusta tässä tilanteessa? Pt-median sivut tarvitsisivat pientä päivitystä, jotta toiminta saataisiin taas täysillä päälle. Ja pakko myöntää, että ”firman kassa” on tällä hetkellä aika tyhjä.

Koronan takia jouduin lopettamaan oman pienimuotoisen yritystoiminnan ja hakeutumaan palkkatöihin. Kaikki tietävät, että ennenkuin palkkatyöstä ylipäätään saa ensimmäisen täyden tilin niin orjana joutuu rehkimään parhaillaan parikin kuukautta. Lisäksi rahaa on palanut muuton ja uuden asunnon vuokraamisen vuoksi enemmän kuin laki sallii, joten tässä tilanteessa ei ole omasta pussista oikein enää mitään mitä ottaa.

Mitään isoja summia tässä ei tarvitsisi, jotta saisi maksettua sivun päivitysiin liittyvät summat.

Jos tuntuu, että kannattaa sijoittaa hyvän asian puolesta – näyttää, että kovat ajat ovat tulossa, joten vaihtoehtouutisointia tarvitaan – niin kilkkaa Paypalia:
 

Voit käyttää myös tilisiirtoa:
Iban: GB 31 REVO 0099 7090 2394 91
Swift/ BIC: REVOGB21

Swish toimii myös hyvin: 073-571 0629.

Saajaksi molemmissa PT.

Kiitos tuesta ja luottamuksen osoituksesta.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
SMS gallupit

Järjestäkää SMS-gallupeita. Vaikka 50c per ääni.
Vaikka että ”haluatko että Suomalaisten rahoja lapataan Italiaan miljardeja ?”
1. ”Tottakai, tosi fantsuu”
2. ”En, kivempi että Suomalaisten rahat käytetään Suomessa Suomalaisten eduksi.”

Pertti Grandell

maksan eläkkeestäni 45% veroa käteen 500eskoa..vedä siintä huumoria ennen maksoin 40% kun kävin kitisemässä laittoivat 45% hienoa, en ole päivääkään ollut pois duunista/saikulla tehnyt 12 tuntisia päiviä..näin palkitsee tom of finland…on mahtava maa… ja ressukat tummaihoisilla täysi ylläpito…ihan sama..joskus vaan nyppii..

Anonymous

Ano koronakorvausta kun uskot siihen huijaukseen. Laita mukaan valokuva itsestäsi kasvomaskissa ja sympatiakuva George Floydista niin pitäisi rahahanan aueta, ainakin emännän pieneen näpertelyfirmaan jossa tehdään esim.kasvosuojia vastasyntyneille tai muslimi-naisille burkan varaosia.

Anonymous

”koronahuijaus”
On haraatikkojen aivojen tuotosta,viimeksi tänään on tullut tapeltua netissä noiden hullujejn kanssa.
Mutta turhaan teikäläiselle tuota kerron, sillä olet ollut kartalla kokoajan etkä ole harahaatikko.

Anonymous

Se on hyvä.

Anonymous

Sulla on pallit leuassa ja ummetus liiasta suojamaskin käytöstä.

Anonymous

Hienoa sikäli että en ole kertaakaan käytänyt suojamaskia.
Mutta ”hienoa” että kaltaistesi takia korona leviää, että mitä jos muuttaisit rutsiin.

Hilpo Ketler

Var så god!

Aslakki

Hyvä Paavo! Kommentit näkyy nyt mobiilissa oikein!

Sami

Tänks…tack ois parerempi arvon Paavo ku ruottia puhutaan. No naljailu sikseen, hyvää duunia teet ja roposen nakkaan minäkin siulle täältä savosta. Muistahan vältellä terasseja ni budjetit pysyy paremmin pykälässä. T:Sawo

Anonymous

Paitti jos sama halu on iskenut sadalle puliukolle ja samalle rannalle.

Tapiola

Mitä vikaa on puliukoissa? No ehkä jotakin, mut ottaisin Suomeen kaksi suomalaista puliukkoa jokaista pois häipyvää hevonvittua vastaan. Ongelma vaan, että suomalaisia puliukkoja ei valmisteta muissa maissa, ainakaan kovin paljon.
Minä en katso koskaan ihmisen päälle sinänsä. Jos puliukko on tullakseen jotain puhumaan, niin aina on aikaa muutama sana vaihtaa, ja kuunnella. Annan jokaiselle mahdollisuuden, haisipa miten pahalle tahansa omasta mielestäni. Jokainen suomalainen on laulun arvoinen… rahaa en helpolla anna, mutta muuta apua, vaikkapa ruokaa voin ostaa, ja on ostettu.

Anonymous

Ei mitään vikaa, kyse onkin koronasta.

Tapiola

Hyvä. Välillä jo unohtaa koko asian, mut onkos Ruotsissa mitään turvaetäisyyksiä vieläkään, vai oikeinko se Swedupolpo tulisi toimittajan ja sadan puliukon Spirit Lives Matter kokoontumisen kieltämään?

Pasi T

Hei,
Noissa tiedoissa on jotain pielessä.
Tilisiirto ei onnistu ainakaan säästöpankissa. Antaa virheilmoituksen:
IBAN-tilinumero tai maavalinta on virheellinen.
Kokeiltu suomi ja ruotsi. Missä maassa tämä tili on ?
Suomalaisen pankin IBAN on tyyppiä FI25 8000 1500 3503 36,
kaksi kirjainta ja 16 numeroa.
Sinun IBAN: GB 31 REVO 0099 7090 2394 91, onko tuo GB 31
ylimääräinen ?

LLL- shortsit
Risto Jääskeläinen

No saattoi salanimellä Käteinen vetää välistä, mutta pieni oli lahjoituskin. ..34. Pääasiahan oli hyvä tarkoitus.
OP:n kanssa oli ongelmaa, kun rupesi kyselemään saajan osoitetta. PayPal näytti sitten lopulta toimivan, kun sai kortin siihen kirjattua.

AukaiskaaSilmänne

Laitan itekkin tulemaan tukea jossakin kohtaa, nyt vain on hiukka tiukkaa.
Monokulttuuri fm:mmää olen tukenut muutamillla satatasilla.

jrty

Laitoin pari kymppiä, niin saat muuttokiljut.

Mustamakkara

Laitoin 50 egee. GB:n tänään. Toivottavasti tulee perille.

HenkkaR

Viikonloppuna kaljotellaan porukassa kaverin luona ja sovittiin että laitetaan kimpassa osa omista kaljabudjeteistamme Patelle. Katsellaan millainen potti syntyy, omien krapuloidemme vähentämiseksi 😀
Kiitos Patelle kovasti, teet arvokasta työtä ja viime aikoina olet kunnostautunut monien aiheiden mielenkiintoisilla uutisilla!

HenkkaR

Noniin, nyt kun aletaan olla viikonlopusta selvinneitä, niin kaveri laitteli justiinsa kolehtimme menemään tuossa parikymmentä minuuttia sitten. Nyt jos koskaan tuntuu ettei kaljaa muuan viikonloppuun tarvita, niin kertyihän tuota kolehtia kaiketi parin kaljasalkun edestä per äijä, kertaa neljä.
Kiitos muuten tästä päivityksestä jolla nyt kommentit näkyvät kokonaisina mobiilissakin (muuten en oikein diggaa muodin mukaisista, jatkuvista ”päivityksistä päivitysten vuoksi).
Sen verran muuten kaipaisin täsmennystä noihin maksuohjeisiin, että onko viestillä/viitteellä mitään merkitystä? Oletettavasti ei, kun ei ole mainittu, mutta aina jää vähän arveluttamaan rahojen perillemenemiset jos ei ole tietoa, kun jotkut automatisoidut ratkaisut ovat hyvin kranttuja oikeista viitetiedoista, ja varsinkin kun tämä tili on hieman erikoisempi (REVO) niin herää aina ajatus että onko se edes suora PT:n tili, vai joku välityspalvelu tms., missä täsmälliset tunnistetiedot olisivat elintärkeitä.
Toinen sitten myös, että tuota BIC/Swiftiä eivät kaikki pankit kysy / anna syöttää ollenkaan. Niin että onkohan tuolla merkitystä?
Kiitos kaikesta ja hyviä kirjoitushetkiä toivottavasti perille saapuneen lukuaikamaksun parissa!

Fläsy

Lukupaketti maksettu taas vähäksi aikaa.