Video: Suomalainen BLM-aktivisti: Mustilla on oikeus rikkoa suomalaisten talot

Seuraava video tulee ilmiselvästi Suomen Helsingistä, jossa black lives matter-aktivisti kertoo, että mustilla on oikeus tuhota taloja, koska he ovat rakentaneet niitä verihiessä.

HUOM!! Ennen kuin katsot videon kannattaa siirtää rikkoontuvat tavarat kauemmaksi!!

 

Lähinnä tässä mietityttää, että mitä taloja mustat haluavat rikkoa, joita ovat rakentaneet? Rintamamiestaloja? Kerrostaloja? Vai tarkoittaako aktivisti, että mustilla on oikeus rikkoa tuomiokirkko, koska ovat raknetaneet sen?

Mitä mieltä raati on? Onko mustilla oikeus rasismin takia rikkoa teidän taloja?

 

Subscribe
Notify of
guest
92 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
19.6.2020 13:08

No sitten minullakin on oikeus kutsua mustaa ”neekeriksi”.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
19.6.2020 14:05
Vastaa...  Anonymous

Täysi oikeus!

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 14:34
Vastaa...  Anonymous

Näin on. Heillä ai juuri älyn säilät säihky.

Koulussa opetettu
Koulussa opetettu
20.6.2020 07:46
Vastaa...  Anonymous

Minulle koulussa opetettiin että nuo ovat neekereitä. Enkä vielä ole nähnyt syytä muuttaa sanontaa.

kanander
kanander
21.6.2020 10:04

Kansakoulun aapisessa oli se neekerin kasvojenpesujuttu. En vieläkään tiedä, mikä sinä on paheksuttavaa. Mitä tarkoitetaan sanalla neekeri? Minkälainen merkitys sanalla on? Kertokaa, suvakit. Minulle se on täysin neutraali sana. Ryssään sisältyy jo halveksimista.

Acc358
Acc358
21.6.2020 11:43
Vastaa...  kanander

”Ryssään sisältyy jo halveksimista.”

Ryssä sana on ollut täysin neutraali. Vuonna 1809 jopa tsaari ilmoitti olevansa ryssänmaan keisari. Kielteinen merkitys lienee tullut myöhemmin Suomen venäläistämispolitiikan myötä.

comment image

Luultavasti tulevaisuudessa moni nyt käytössä oleva ihmisryhmiä koskeva neutraali sana saa halveksivan merkityksen yleisessä tajunnassa. Merkitys voinee muuttua toiseenkin suuntaa.

Tuumailija
Tuumailija
21.6.2020 12:53
Vastaa...  kanander

Ryssä sanaa voidaan käyttää joko loukkaavasti tai hyväksyttävästi.
Pelkkä ryssittely on loukkaavaa, mutta esimerkiksi aikoinaan maata kiertäneet kaupustelijat olivat slaavilasita alkuperää ja heitä kutsuttiin laukkuryssiksi, josta he itsekin olivat ylpeitä.
Ryssä sana tulee ruotsinvallan ajalta lainasanana Ryss, Ryska ja sillä tarkoitetaan juuri venäläistä.
Neekeri taasen voi tarkoittaa ihan mitä etnisyyttä vain, vaikka korealainen neekeri, tämä ei tarkita kuitenkaan että korealainen olisi tumma vaan vain erivärinen iholtaan tai kaukaisesta maasta.
Neekeri sana on myös lainasana ruotsin lainasanasta negr. Sanaa käytettiin ilman loukkaavaa sisältöä -80 luvulle asti ja vasta -90 luvulle tultaessa se oli saanut rasistisen merkityksen joidenkin mielestä ja sen käyttöä on alettu välttää.

Maukka
Maukka
24.6.2020 07:43
Vastaa...  Anonymous

Näinhän meille opetettiin kansakoulussa eikä sitä kukaan moittinut. Ei neekeri ole millään muotoa kielteinen termi sen enempää kuin mustalainenkaan tai mulatti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
19.6.2020 13:11

Cocktail lasi lensi pusikkoon. Siis mitä vittua mä kuulin? Kyllä Matti Vanhasen isä oli 100% oikeassa. Hyvää juhannusta kaikille isänmaalliselle kantasuomalaisille , muut haistakoon pitkän paskan.

Risto Hyvönen
Risto Hyvönen
19.6.2020 13:24

Ärsyttävä ämmä!!!.

Esko69
Esko69
19.6.2020 17:02
Vastaa...  Risto Hyvönen

Sanoisin jopa ärsyttävä neekeri. Ämmä saa olla ämmä, kuhan on valkoinen.

Pekka A
Pekka A
19.6.2020 13:35

Olympian kaupungin pormestari, joka on innokas Black Lives Matter -asian kannattaja – tai siis oli kannattaja siihen asti, kun mustat valtasivat hänen kotinsa ja vandalisoivat sen – nimittelee nyt BLM-aktivisteja kotimaisiksi terroristeiksi.

Tuumailija
Tuumailija
19.6.2020 13:43

Pointtiahan tuo ei käsitä puheessaan, jos häntä ja maanhenkilöitään ei koske lait sekä säännöt, eivät ne koske muitakaan.
Tällaisia nämä elintasopakolaiset ovat, kun ilmaiseksi kaikki eteen tuodaan.
Ensinkään tänne ei ole yksikään somalialainen rakennusarkkitehti suunnitellut ensimmäistäkään taloa, toiseksi ei noita ole työmailla nähtykään rakentamassa taloja/asuntoja kantaväestölle saati muille.
Se on kumma juttu kun tällaiset kamelinlannan hajuiset somalit, kurdiaanot yms. roskaväki perseilee ja sitten he ihmettelevät että miksi heistä ei pidetä, toki se ruokkii uhriutumista valkoisen ylivallan edessä (aika luonnollista skandinaviassa (paitsi nykyruotsi) että valkoisia on kantaväestöstä enemmistö).

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 13:45

Eletään vuotta 2020 siis mitä vittua täällä tekee tyypit joiden miesihanne on kieroutunut lapsia nussiva raiskaava ryöstäjä joka käski tappaa ja raiskata kaikki jotka ei häntä kunniota ja usko allahiin toistatuhatta vuotta sitten. Hassua, ettei kukaan muu ole kuullut koskaan allahista.

Ähäm
Ähäm
19.6.2020 16:26
Vastaa...  Anonymous

Kalergisuunnitelma etenee kuten EU-komissio suunnittelikin. Herätkää tai tästä tulee uusi lähi-itä josta globalistit nostavat luonnonvarat bisneksiinsä sodan tekosyyllä.

Olen puhunut
Olen puhunut
21.6.2020 13:26
Vastaa...  Anonymous

Mulla palo päreet täysin kun kuuntelin videolla tänne hyvää hyvyyttämme ottamaamme vierasmaalaista, somaliämmää, joka Hgin Tuomiokirkon portailla mesoaa mkrofooniin mustien muka selkä verellä rakentaneen ”nämä talot”, – siis vanhan Senaatintorin ja Tuomiokirkon? Vai peräti koko Helsingin? – ja että mustilla on nyt myös oikeus ”rikkoa suomalaisten talot”. Siis, eikö Supo ollenkaan puutu noiden juttuihin? No, heillähän on takuunaisenaan / – muunsukupuolisenaan (ei taatusti mies) ex-pres. Halonen, sekä tietty koko nykyinen maanpetos-rkp-viher-punikkihallitus. Saavat rauhassa meitä uhkailla, olisi rasismia kieltää se! Aloin todella hengessäni kiljua ja nyt, täst’edes tunnustaudun rasistiksi ja olen siitä ylpeä. Mustia ja suomalaisia kansanpetturikommareita päin sylkäisen, olkaa hyvä. Psht! Suomi on minun kotimaani, ei koskaan heidän. Olivat kuulemma, ilm. Hietsun juhannusräyhässä rääkänneet myös eläimiä, hanhia. Tällaiset nyky-”vihreiden”, Haaviston terroristikaverit! 30 vuotta sitten Vihreät oli vielä luonnon- ja eläinsuojelupuolue, Haaviston tuolloin tultua johtoon, muuttui islam- ja eläinrääkkäyspuolueeksi. Lopetin äänestämästä. Ihmissiat! -Porsaat! Röh!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
19.6.2020 13:57

Vitu somppu. Yrittääks tuo pilata pastorin juhannuksen, perkeleen paviaani savannilta.
Aaamen.

hieno homma
hieno homma
19.6.2020 18:23

Seuraavan talon kun rakennan niin ajattelin palkata somali kirvesmiehen apupojaksi, ongelma vaan on siinä notten tahdo niitä oikein löytää vapailta markkinoilta. Lieneekö kaikki rasakasti hikoilemassa ammattitöissä?

Vihavasemmiston suomalaiset uhrit
Vihavasemmiston suomalaiset uhrit
21.6.2020 16:55

Tuon somalin ilmoitus ”heidän oikeudestaan rikkoa suomalaisten talot”, on törkeintä mitä heidän suustaan olen koskaan kuullut. Nyt tuli totuus julki, mitä he todella ajattelevat meistä. Itse mietin, mitä esivanhempamme Tuonpuoleisissa mahtavat ajatella, kun kuulevat punikkien ja nyt mustien yhteisistä vihatöistä ja -aikeista Suomenkansaamme vastaan. En ole koskaan henkilökohtaisesti ollut yhdenkään tuommoisen… paskanaaman kanssa tekemisissä. En antanu kädellä koskea. Miten tuommoisia edes puhutellaan? Ei tarvitsekaan. Kääntää vain kasvonsa poispäin ja kävelee ohi. Mulla on suvussa mahd. jokunen demari. Miten suhtautua nyt heihin, kun antavat tukeaan oman Suomenkansansa vihollisille? Ja minua on nimitelty muka rasistiksi!

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 14:01

Miksi kukaan ei tässäkään kysy suoraan, mitä taloja somalit on rakentaneet Suomeen? Haluan tietää, mitä taloja ne mahtavat olla.

Minä
Minä
19.6.2020 16:12
Vastaa...  Anonymous

Ovat rakennelleet baareissa korttitaloja odotellessaan ”tiliä” sossusta.

RAKENTAJA
RAKENTAJA
19.6.2020 14:01

YKSIKÄÄN SOMALI TAI MUU AFRIKAN IHME EI OLE SUOMESSA RAKENTANUT YHTÄÄN MITÄÄN!!!! Kovasti ovat keskittyneet verorahojemme extreme-tuhlailuun erinäisten tukien/tukihuijausten muodossa, ovat tähän mennessä maksaneet enemmän kuin helvetin saatanasti eikä loppua näy! NYT SE TYHMÄ MUSTA TURPA KII SAATANA!!!!!! ..ja kovasti ihmettelevät miksei kukaan pidä heistä..

Huru-ukko
Huru-ukko
19.6.2020 14:31
Vastaa...  RAKENTAJA

Eihän ne rakenna kotimaassaankaan mitään. Akat siellä töitä tekee. Migri vasta julkaisi tutkimuksen jonka mukaan miesten työssäkäynti somaliassa n. 20%, eli ne pomot ja muut hallintoon kuuluvat. Loput lusmuilee ja puree khatia. Hyvä tänkin mimmin on täällä leukojaan louskuttaa hikipäässä tekemisestä, itsellään ei hiki tule muuta kuin tuon Mustakaavun, (Mikki Hiiren vihollinen) virka-asussa. Vai onko tuo kävelevä Säkkivälineen mainos?

hieno homma
hieno homma
19.6.2020 15:54
Vastaa...  RAKENTAJA

Hitto, itte oon rakentanu kolme omakotitaloa ja nyt pelottaa että noi väittää rakentaneensa ne meikäläiselle. Tulevat vielä ja hajottavat ne kun kerran ovat ne rakentaneet… äkkiä verenpainemittari esiin. ?

ANTTILA Juha
ANTTILA Juha
20.6.2020 14:31
Vastaa...  RAKENTAJA

Epäilen ettei väitteesi ole tilastollisesti tuettavissa. Minun mutu-tuntumani on että esim etiopialaiset jotka työllistyy keskimääräistä paremmin (> 70%) ovat myös rakennuksillia töissä, mutta somaleita ei löydy montaa sillä heidän työllisyys 20%. Mutta se että jotkut afrikkalaiset ovat ollet rakannuksilla töissä ei taas mitenkään oikeuta talojen repimiseen, niin kuin tämä totaalisen epäloogisesti puhunut vajaalla ymmärryksellä varustettu nainen vaahtosi.

Anomuumi
Anomuumi
25.6.2020 19:27
Vastaa...  ANTTILA Juha

Tuossahan todettiin myös sellainen julkea väite, että nämä rakentamiset olisi tapahtunut ilmaiseksi. Haluaisin nähdä kyllä koko videon, jotta saisi varmuuden kontekstista: onko valittaja tosiaan sitä mieltä, että Suomi on neekeriorjilla rakennettu, vai kohdistiko hän sanansa Yhdysvalloissa asuville orjien jälkeläisille? Jälkimmäinenkään kohta ei toki älyä loistaisi, sillä samalla logiikalla pitäisi tuhota käytännössä kaikki historialliset rakennukset.

Onkohan tämä aktivisti tietoinen mm. arabien harjoittamasta suomalaisten orjuuttamisesta tai siitä, että mustat olivat afrikan suurimpia orjakauppiaita – ja ovat edelleen – siinä missä juutalaiset toimittivat nämä orjat valkoisille amerikkalaisille? Toki, kysynnän aiheutti Euroopasta uuteen maahan muuttaneet ihmiset, mutta jos afrikkalaiset eivät olisi taipuneet myymään toisiaan, tai juutalaiset pyörittämään kauppaa orjalaivoilla, ei orjuuttakaan olisi niin paljoa päässyt tapahtumaan.

Ei voi myöskään kuin ihmetellä, että pitävätkö kaiken muun paitsi valkoisen väriset ihmiset itseään niin paljon parempina ja jalompina, etteivät rasismia tai yleistämistä harjoittaisi, sillä teot kaiken muun suhteen ovat omiaan puhumaan tällaista hyvyyttä vastaan.

Aiemmin mainittu Pan-Europa, jonka Coudenhave-Kalergi vapaamuuraritovereineen 1930-luvulla suunnitteli, on toki ainut järjellinen selitys pakolaismassojen Eurooppaan päästämiselle. Wikipediassakin ehti vuosien ajan olla lainaus, jossa käsiteltiin kansallisidentiteetin tuhoamista yhdistyneen Euroopan nimissä, mutta kyseinen kohta on päässyt katoamaan mystisesti..

Last edited 3 months ago by Anomuumi
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
19.6.2020 14:07

Nythän ne kaivavat verta nenästään oikein kyynärpäitä myöten.
Turha sitten myöhemmin valittaa – yhtään mistään.

jippos123
jippos123
19.6.2020 14:12

Tänne vaan tonteille apinat rikkomaan paikkoja, katsotaan mitä ja keneltä menee rikki.
Jos nuo loiset sotaa haluvat niin sen saavat.

Olen puhunut
Olen puhunut
21.6.2020 14:05
Vastaa...  jippos123

Tarkkaan ottaen he ovat jo aloittaneet aseellisen sodan: ampumalla ilotulitusraketin (tuliase) päin poliisia (-autoa). Poliisin murhayritys? Kuinka perusteellisesti auto hajosi ja oliko siellä joku sisällä? Esim. koira? Ensimmäinen laukaus on ammuttu punikkien ja islamistien puolelta. Sotaa eivät siis aloittaneet tälläkään kertaa valkoiset, vaan punaiset. He janoavat juoda oman kansansa verta, aina viimeistään n. joka 70 vuosi. Muslimit kouluttavat heitä provo-huudoillaan. Punikki on kuin vampyyri, pitää aika ajoin luoda tekosyy päästä tappamaan. Mädät hampaat oman kansansa kurkulla. Oliko ampuja ”suomalainen”, manne, musta, vai arabi? Joku näistä. Eräällä videolla kiroilee manne (voi tunnistaa vale-”karjalan murteesta”). Tuo ammuksen lento näkyy jopa videolla (Kansalainen-media), myös sen ampujat. Kyllä heidät kiinni saadaan, jos polpo vain haluaa.

Pientä Laittoo
Pientä Laittoo
19.6.2020 14:13

Kukakohan rakensi ne kymmenet tuhannet ilmaiskämpät joissa nuo loisivat? Siitä vaan kaikki raksaduunarit pistämään tönöjä maan tasalle, teillä on siihen täysi oikeus kuulemma. Toinen vaihtoehtohan on se että hankkiudutaan loisista eroon ja loisten tuhoamiin asuntoihin voisi totaaliremonttien jälkeen muuttaa vuokralaisia jotka maksavat vuokransa PALKALLAAN.

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 14:31

Kikkarapää on imenyt liikaa paskaa sieraimiinsa.

Anssi Toleranssi
Anssi Toleranssi
19.6.2020 14:36

Maailmalla hyvin yleisesti käytetty järjestyksenpidon ja oikeudenjakamisen yhdistelmä, selkäsauna, tekee vielä paluun Suomenkin arkipäivään. Sen juridiset seuraukset ovat sitten vaan välttämättömyyden hinta.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
19.6.2020 14:47

Voisihan se tietysti nopeuttaa paluumuuttoa takaisin Somaliaan, kun Kelalla ei olisi enää tarjota 120 neliön kattohuoneistoa radan varrelta. Ja kun on sataprosenttisen varmaa, että Suomessa ei ole yhtään mustien rakentamaa taloa, päästäisiin näistä vitsauksista kertaheitolla eroon. Ahkerat suomalaiset kyllä rakentavat nopeasti itselleen ja perheilleen kodit, selvittiinhän sotienkin jälkeen jälleenrakennuksesta.

Timo
Timo
19.6.2020 14:51

Kuinka kauan jaksatte kattella tommosta,mulle alkaa tuleen mitta täyteen.

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 15:31
Vastaa...  Timo

Ei ole vielä mitta täynnä lähellekään. Tämä vaan nousee ja nousee.

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 14:51

Poks, sanoi suoni, kun päästä repesi. Veronmaksuhalut tähän maahan alkaa olemaan aika lailla nollassa, eikä kaltaistensa ulostulot auta asiaa yhtään.

Acc358
Acc358
21.6.2020 09:06
Vastaa...  Anonymous

Monikulttuuri valtion sisällä luo tilanteen, jossa mikään ryhmä ei tunne valtiota omakseen. Asukkaiden halukkuus maksaa veroja vähenee samalla kun halukkuus olla vapaamatkustaja lisääntyy. Valtio tukiorganisaatioineen vastaa tilanteeseen rangaistuksilla, lisääntyneellä valvonnalla ja propagandalla. Haitallisimpia ryhmiä yritetään lepytellä myönnytyksin, jotka saavat lepyteltävät vaatimaan entistä enemmän myönnytyksiä.

Jos halutaan monikulttuurinen maailma, se onnistuu parhaiten sallimalla yksikulttuuristen valtioiden olemassaolo. Niissä kussakin olisi oma kulttuurinsa. Puutarhanhoidossa eri kasvilajeilla on omat kasvualustansa. Lumpeita ja kaktuksia ei edes yritetä kasvattaa samassa tilassa.

Aappa
Aappa
19.6.2020 15:10

Kovasti tulee mölinää vailla järjen häivää, kuten tyypillistä. Tuokin sompanderityttönen olisi kiva nähdä TV:ssä parhaaseen katseluaikaan perustelemassa ”argumenttejaan” puolueettoman raadin edessä – mutta valitettavasti tosiasiaohjelmien esittäminen on kielletty valtamediassa.

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 15:14

Somali ei osaa tehdä muuta kuin leivästä paskaa.

Anonymous
Anonymous
19.6.2020 15:27

Somalit ovat pitäneet bantuja orjinaan vielä 1900 luvulla. Somaliassa jos missä on pidetty orjia.

Soros
Soros
19.6.2020 15:47

Miksi tuollaista mustaa biojätettä säilytetään Suomessa, ja vielä maksetaan siitä? Nyt viimeistään pitää tyhjentää jokainen jätesäkki ja sulloa laivaan ja viedä kauas.

Minä
Minä
19.6.2020 16:11

Kovinpa on ideologinen kiihko korvaamassa historiantuntemusta, mutta eipä tuo ole itseään suvaitsevaisina pitävillekään mikään harvinaisuus, paremminkin sääntö.

Jos tutkitaan historiaa, huomataan helposti, että ”valkoisen miehen taakka” on poliittisiin tarkoituksiin tehty satu.

Tuo somali tarvitsisi oman maansa historiaa muualtakin kuin satukirjoista. Somalit pitivät orjia hyvinkin pitkään.

Pasi T
Pasi T
19.6.2020 19:42
Vastaa...  Minä

Raiskauskin tuli somalimaan rikoslakiin vasta 2018, että sellaiset ihmisoikeudet on sielläpäin.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201804092200866394

Kaikki somalit takaisin somaliaan !

Olen puhunut
Olen puhunut
21.6.2020 14:32
Vastaa...  Pasi T

Somalienhan piti (1990-luvun alulla) olla Suomessa ”vain 2 vuotta”. Halonen oli äänekkäin heidän tänne tuojansa, yhdessä vihreiden ja Rkp:n kanssa. Heitä ei Suomeen haluttu, mutta Halonen ei kuunnellut kansaa. Somaleille annettiin heti uudisasuntoja Hgin Vuosaaresta, jo tämä todisti, että heidän tänne jäämisensä oli sovittu. Halonen valehteli Suomen kansalle. Alkoivat raiskaukset ja joista ei saanut puhua. Sdp-Seta otti pedofiliakultin heti suojelukseensa.

Etenkin näitä kolmea puoluetta tulee syyttää, jos Senaatintorilla räjähtää ja Suomen historiaa aletaan tuhota mustan paskalauman toimesta: Sdp, Rkp, Vihreät, tässä järjestyksessä. Päähenkilönä tuolloinen, muist. joku ”ministeri” Tarja Halonen, Sdp.

Tuon somppuämmän (huonolla suomenkielellä) mölinähän sisälsi jopa yllykkeen / valheilla perustellun oikeutuksen, mustille ”rikkoa suomalaisten talot”. Eikö ne muuten millään opi puhumaan kunnollista suomea? Suomessa 2-vuotiaskin valkonaama oppii sen jo kohta, kuin vettä vaan! No, eihän ne ole vielä Jenkeissäkään oppineet kunnollista englantia… ja on jo useampi vuosisata vierähtänyt.

Korkeakulttuurisuuden sijasta mustien kulttuuriin kuuluu se iänikuinen räppi. Ja tanssi on aina vaan samaa pellenytkyttelyä, tyyliin M. Jackson.

Uli uli
Uli uli
19.6.2020 16:18

Vittu turpa kiinni kiittämätön somali paska ja painu sinne afrikansarveen inisemästä.

öynappi
öynappi
19.6.2020 16:21

Kansanedustaja Mikko Kärnä sanoi ytimekkäästi: nirri pois. Ei saatana, taas mä sekoitan asiat.

Selitys
Selitys
19.6.2020 16:21

eI HÄTÄÄ, TUO ON KÄYNYT V AAN lI aNDERSSONIN AKTIVISTIKOULUTUKSESSA.

Juha
Juha
19.6.2020 16:58

Somaliksi aika kaunis, mutta täysin päästään sekaisin. Meuhkaavat meille röyhkeästi nämä somali akat kun kotona ovat miestensä ja veljiensä vallan alla. Vähän niin kuin polpo, jolla on ns. ”työssä jaksamispäivä” sillion kun saa pamputtaa ja ”sähköistää” supi-suomalaisia jauhonaamoja.

Uudessa tutkimuksessa somaliassa somali miehet vetkottelevat kotona märehtien khattia sillä aikaa kun naiset ovat töissö ansaisemassa elantoa koko pesueelle. Työmatkoilla heitä raiskataan ja muutoinkin käytetään hyväksi muuaallakin kuin kotona. Eli tämähän on sit ”yhteisöllisyyttä”.

Suomessa kela card hoitaa ansainta puolen niin hyvin, että koko lauma saa vetää lonkkaa ja sylkeä kantalaisia päin naamaa.

Kaikki somalit ”sarveen” ja suvakit samaan kyytiin.

Jussia!!

Daavidin poika
Daavidin poika
19.6.2020 17:16

Minulla on velimies Israelissa ”komennus” työssä. Nyt siellä kuulemani mukaan Palestiinalaiset järjestävät Israelissa mielenosoituksia tyyliin ”Meet Palestiina” Hän ei uskalla linkata kuvia työnsä puolesta. Voitko Pate tarkastaa tuon Israelin tilanteen.? Kyseessä on Jerusalem.

Vihavasemmiston suomalaiset uhrit
Vihavasemmiston suomalaiset uhrit
21.6.2020 19:19
Vastaa...  Daavidin poika

Israelin suurin päivälehti on The Jerusalem Post. Olisikohan tässä kaipaamasi uutinen?

https://m.jpost.com/israel-news/pa-believes-annexation-is-inevitable-calls-for-peaceful-resistance-632268
?

Turhaantunut
Turhaantunut
19.6.2020 17:26

Ei ole järkeä noilla hihhuloijilla, eivät oikein käsitä että noilla kommenteillaan ja valehtelullaan hankkivat niitä oikeita haittoja itselleen.
Eli voisivat kaikki nuo mennä takaisin somaliaan rakentamaan niitä paskamajojaan.

Klarsyn
Klarsyn
19.6.2020 17:29

Katsoin eilen YLEn Jälkinäytös-ohjelman, missä kolme kulttuurivaikuttajaa keskustelee ajankohtaisista kulttuurialan uutisista. Koreografi Sonya Lindfors ei pitänyt patsaiden kaatamista minään, koska on mentävä kaus historiaan 1400-luvulle, mistä Euroopan vauraus on syntynyt, kolonialismista ja imperialismista, veren ja kansanmurhien avulla. Ihmisillä ei ole ollut tietoa näistä patsaiden esittämistä hahmoista, ovat murhien ja ryöstöjen avulla luoneet maineensa. Kristoffer Kolumbus oli murhaaja, hänen takiaan 90% Amerikan alkuperäisväestöstä kuoli eurooppalaisten tuomiin sairauksiin. Kuningas Leopold II tappoi 13 miljoonaa kongolaista.

Kaikki kolme, myös toimittaja kuuntelivat korvat tarkkoina koreografin vääristelevän historiaa. Näyttivät yhtyvän kertomuksiin. Kulttuurimarxilaisuus on onnistunut näiden kohdalla.

Eurooppalaiset ovat syyllisiä siinä missä muutkin, kaikkialla on ollut orjuutta, vain eurooppalaiset ovat taistelleet sitä vastaan. Amerikassa on ollut myös mustia orjanomistajia, ja berberit Pohjois-Afrikasta ovat kaapanneet 1,5 miljoonaa eurooppalaista valkoista orjiksi. Turkkilaiset muslimit tappoivat ja orjuuttivat miljoonia kristittyjä, ja arabit vielä enemmän Intiassa.

Euroopan vauraus ei ole syntynyt siirtomaista, vaikka vasemmistolainen historiankirjoitus niin haluaa meidän uskovan. Eurooppa nousi omin avuin, vapaa tahto, kristinusko ja individualismin nousu teki Euroopasta henkisesti ja materiaalisesti rikkaan. Teknologinen kehitys yksin aiheutti Euroopan etumatkan verrattuna muihin maanosiin. Siirtomaat olivat nykytutkimuksen mukaan vain taakka.

Leopold II aiheutti paljon kärsimystä Kongossa, joka oli hänen henkilökohtaisessa omistuksessaan. Kun lähetyssaarnaajat alkoivat kiinnittää huomiota kongolaisten epätoivoiseen asemaan, Belgia otti maan haltuunsa, ja kun Kongo sai itsenäisyytensä, mustat hirmuhallitsijat jatkoivat kärsimysten tuottamista maanmiehilleen. Useimmat kongolaiset kuolivat nälkään, kun eivät päässeet viljelemään peltojaan Leopoldin pakkotyövaatimusten vuoksi.

Kristoffer Kolumbus tuli Amerikoihin, missä orjuus oli tuttua jo alkuperäisväestölle. Atsteekeilla oli sereminioita, missä ihmisuhrit olivat tavallisia, lapsia ja naisia uhrattiin myös paljon. Intiaanien elämä ja tavat eivät mitään sivistyneitä olleet. Julmuus ja alistaminen aina läsnä.

Suomessa taiteilijat, kulttuurivaikuttajat ja toimittajat, ja yhtyihän siihen pääministerikin yhteisessä rintamassa, kannattavat äärivasemmistolaista väkivaltaa ihannoivaa marxilaista Black Lives Matter -liikettä, jota George Soros rahoittaa. Historiasta kiinnostuneena voin pahoin, kun kuulen ihmisten lähtevän mukaan sellaisiin radikaaleihin eriarvoisuutta ja moraalista ylemmyyttä ilmaiseviin liikkeisiin kuin BLM.

Turhaantunut
Turhaantunut
19.6.2020 17:44
Vastaa...  Klarsyn

Yksi asia varsikin on punikkivasemmistolle, suvakeille, anarkisteille ja blm terroristeille aivan tietämätöntä mistä ei ole noilla hajukaan.
Eli suomi on eniten orjuudesta kärsinyt kansa.
He eivät tiedä historiasta hevonvituraa, isovihan aikaan suomesta vietiin naisia ja lapsia pitkin afrikkaa orjiksi, myös somaliaan.
Joten se tekee vieläkin naurettavammaksi noiden mustien terroristien kokoontumiset suomessa.

KKi
KKi
19.6.2020 17:48

No joo. Kyse lienee kateudesta. Maahamme saapunet neekerit ovat nähneet mediassa omakotitalo elämää, farmarivolvoineen. Neekeriytensä vuoksi he eivät voi kuitenkaan saavuttaa samanlaista elintasoa. He ovat tuomittuja kerrostaloelämään sosiaaliavustuksilla. Toki lähtökohtiinsa nähden luksusta sekin.

Neekeri kun ei voi ymmärtää elintason vaativan oikeaa työntekoa, sekä kyvykkyyttä hoitaa asioitaan. Pelkät suuret tulot eivät lohduta, kuten voimme tapaus J. Toivolasta päätellä.

Tokihan neekerit ovat aistivina olomuotoina havainneet jäävänsä tappiolle. Vaan koska länsimainen neekerinpalvonta, neekerit voivat saavuttaa noh… kaikkea.

Olisiko muuten kiva jos hoitava lääkärisi olisi kiintiöneekeri? Niin, ei minustakaan. Pidetään vakuutukset kunnossa.

K J
K J
19.6.2020 20:27
Vastaa...  KKi

Oli poskihammas joskus niin kipeä ja paskana, ettei saatu sitä kaveriporukan kanssa pois niin jouduin päivystykseen. Mut kutsui sisään yöntimo. Se ei puhunut kunnolla mitään kieltä. Murahteli ja muuta. Käännyin takaisin, mutta sykkivä hammaskipu (sekä jonoon pistäminen) pakotti mut imemään nekrun sormia lateksihansikkaiden läpi. Vittu että – öö – harmitti. Frendit ivasi ja muuta hauskaa. En kiittänyt lähtiessäni kuin valkoista tulkki-naista. Alkoon menin ja join alkuun lautaselta kun koko suu oli puutunut.

SE OLI VARMASTI KIINTIöNEEKERI! (Psst Pave: Ison Öön-pilkut ei mahdu boldiin jos on kirjoitettu isolla joten käytin pikku öötä)

Last edited 4 months ago by K J
Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
20.6.2020 19:09
Vastaa...  K J

Sä oot ihan aito rasisti, miksi kirjoitat isänmaallisten palstalle, mene jollekin rasistipalstalle skriivaamaan paskaas.

K J
K J
21.6.2020 14:31

Pyh! Aito rasisti ei olisi edes suostunut tämän oletetun neekerihammaslääkärin hoitoon. Eikä tämä n-sana vastannut osaamiseltaan ainakaan suomalaisia hammaslääkäreitä.

Eli todellisuudessa olen hyvinkin lauhkea suvakki. WLM!

Asiat siis tärkeysjärjestykseen. Te jotkut BLM-supportit ette oikein tiedä mihin raja vedetään. Vähemmän rasmusta sekä iltapäivälehtiä ja enemmän faktojentarkistusta!

Mitä silläkin on sinulle väliä että olen roturealisti?

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
21.6.2020 18:52
Vastaa...  K J

En todellakaan ole BLM-supportti.

Vituttaa vaan kun yleistetään. Ei kaikki afrikkalaistaustaiset ole perseestä.

Ylellisyyttä saada asiallinen, suomalainen hoito
Ylellisyyttä saada asiallinen, suomalainen hoito
21.6.2020 19:32
Vastaa...  KKi

Minulla oli kiintiöneekerinainen satunnaisesti terv.keskuslääkärinä. Hän oli kai ”unohtanut” lähettää lähetteeni silmäsairaalaan ja alkaessani kysellä asiasta, tutkimukset myöhästyivät jo usealla kuukaudella. Nopeasti etenevä, paksu kaihimöhnä ehti viedä lähes kokonaan näön toisesta silmästäni. Tosin se leikkauksen jälkeen korjaantui, eli näkö palautui. Kirurgeina onneksi suomalaiset lääkärit. Nyt näen hyvin, jopa ilman laseja.

halibatsui
halibatsui
19.6.2020 17:56

Eihä tuosta nyt kannata pillastua saatikka rikkoa mitään arvokasta omaa.
Tässähän vain todistetaan se mitä on todellisuus kun äö on mitä on.

PERKELE KJ
PERKELE KJ
19.6.2020 18:16

Voi vittu joku 15-vuotias selittää jotain paskaa… Voi pyhä sylvi sentään!

PS. Miten mä Pate saan tohon mun alkuperäisen KJ -nimimerkin? Vai onko se vielä vaiheessa?

Anonyymi
Anonyymi
19.6.2020 18:29

Näin paksua ei ole kuullut vähään aikaan. Likalle voisi laittaa menolipun Somaliaan ja vielä vähän äkkiä. V-ttu mitä paskaa, sanoisi tästä myös Stubb.

K J
K J
19.6.2020 18:29

Joo toi disclaimer oli hyvä. Heh.

Aloin miettimään sitä artikkelia, missä oli sähköpiirin kuva ja hiekat ja rullat miettisivät että sähkömies olisi sellainen kellä on aggregaatti Hiacessa ja siitä saa sähköä.
Somalit on telkassa kertoneet, että kun niille pudotetaan ruoka- ja rakennustarvikkeita niin klaanien roistokoplat varastavat ne ja myyvät kansalaisille. Lisää siis kehitysapua sinne. Se hyödyttää ihan vitusti.

K J
K J
19.6.2020 18:48

KJ ei käy, mutta K J käy. Aiemmin tänään se kävi. Sitten äsken poistin kaikki shift+delete yksitellen ja tätäkään ei laita muistiin tälle sivulle. Ei tarvitse julkaista, koska kyse on nyt tästä sivustosta ja muissa se toimii. Tutki asiaa kun ehdit. Täytyy ensi kuussa taas avittaa jollain summalla. Tää ei kai enää oo WP. No en tiennyt että sitä ainakaan voi näin siistiksi muokata. Hienoa.

K J
K J
19.6.2020 20:12

Oli PAKKO lähettää tää video naapurissa asuvalle 3/4-osa -subakille ja joillekin normaaleille. Kiinnostaa tietää, väittääkö suvakkihuora tyylistänsä paskaa, että tyttö on pakotettu tähän tai että tyttö on aivan oikeassa. Suomi joutuu ilman mitään syytä ottamaan Valkoisen miehen taakan harteillensa. BLM ja Mustat Pantterit on uusi normaali.

Eräs katkelma muistiinpanoistani:

Nyt on muotia:

• Olla trans-ihminen
• Heittää kromosomi- ja geenitutkimukset roskakoriin
• Kuulua LGTG-porukkaan
• 
• Vastustaa Perussuomalaisia
• Tukea BLM-liikettä
• Laittaa Black Panther -militantit suosionsa huipulle
• Olla väkivaltaisia poliiseja vastaan
• Pitää oikeana mielipiteinä antifasistien kirjoituksia
• Uskoa ilmaston muuttuvan vain ihmisen toimesta
• Pitää kehitysapua oikeana apuna
• Luottaa pankkisalaisuuksiin”

Loppu

katso mitä Sanna Mariini tukee suomen pääministeri
katso mitä Sanna Mariini tukee suomen pääministeri
19.6.2020 21:13

suomalaiset veronmaksajat joutuvat Black life mattersin 
propagandan maksumiehiksi 
ja naisiksi välilisesti 
jotkut mustien suomessa raiskanenden naisten omaiset
 ovat varmaan mielisään ylen hehkutuksesta 
Missä ovat Tampereen raiskausvyyhtiin sotkeutuneet kuubalaiset lentopalloilijat? Osa on jatkanut uraansa kaikessa hiljaisuudessa, osa taas on kadonnut julkisuudesta täysin
ITSE Yle.fi › uutiset
Ulkomaalaisia* Kuten mustia lähi idän ihmisiä*ymm
 epäillään Suomessa rikoksista 20 prosenttia suhteellisesti useammin kuin suomalaisia,
 kertoo Tilastokeskus . Viime ja toissa vuonna rikoksista oli epäiltynä 35,7 suomalaista jokaista tuhatta suomalaista kohden ja 41,8 ulkomaalaista jokaista tuhatta ulkomaalaista kohden.16.5.2019
mutta silti ylen yksipuolista typeryyttä koko rahan edestä 
YLE -Kamppailu kansalaisoikeuksista: #blacklivesmatter
Uutisvideot yle 
Black Lives Matter -mielenilmaus Turussa
1 h 40 minla 13.6.2020
wikin umpi sliipattua tietoa : #blacklivesmatter
mitä kaikea muuta on tapahtunut se on pimitetty 
esim tämän puljun rahoittajat ja mitä he rahoittavat 
eli mellakka väkivaltaa poliiseja vastaan ja viatomia sivulisia vastaan 
Göteborgissa Black Lives Matter -mielen­osoitus yltyi mellakoinniksi
tämä on fakta 
Trump sanoi, että viime päivinä Yhdysvallat on kärsinyt ammattianarkistien, tuhopolttajien, rikollisten ja äärivasemmistolaisen Antifa-järjestön kourissa.
YLE -Kamppailu kansalaisoikeuksista: #blacklivesmatter
TRUMPH – Terrorisitit
 USA ammattianarkistien, tuhopolttajien, rikollisten 
ja äärivasemmistolaisen Antifa-järjestön kourissa.

https://www.youtube.com/watch?v=ESYNYnjIU_g

katso mitä Sanna Mariini tukee suomen pääministeri
katso mitä Sanna Mariini tukee suomen pääministeri
19.6.2020 21:14

Uutisvideot yle 
Black Lives Matter -mielenilmaus Turussa
1 h 40 minla 13.6.2020
miten ylellä on edes oikeutta tehdä näin politisoitunutta strimmiä 
ja näin yksipuoliselta näkökannalta 
kun wiki ja you tube kertoo myös vähän muusta 
vähemmän imarteleviasta asioista 
#blacklivesmatter kansalaisoikeuksista no jos tuohon orgamisatioon kuuluvalle on oikeus ottaa Geoge Sorosin masinoimaa mellakka tukea ja tapaa poliiseja niin okei 
Tai se on okei vain ääri aktivisti vähemmistöjen miellestä 
joidenka poliitista akenda yle meille tyrkytää Kamppailuna kansalaisoikeuksista
kuin ennermistö olisi samaa mieltä #blacklivesmattersistä  
mikä on täyttä tubaa KOSKA #blacklivesmattersistä Tekee
 Antifan kanssa kimpassa homnmia 
ja usa demarit käyttävät näitä kahta ääri likettä poliitisena keppihevosena
mikä on jo itsesään aivan sekopäistä touhua poliitisesti 
 kuten Sanna Mariin AIVOTON  EXTREME VASURI SUOMI DEMARI 
IL: Sanna Marinilta tuki Black Lives Matterille HUUU,,,,JUHA-PEKKA TIKKA | 18.06.2020 
Suomen pääministeri tukee **mielenosoittajia** ja heidän kannattajiaan.
USAN Presidentti 
usa on ammattianarkistien, tuhopolttajien, rikollisten 
ja äärivasemmistolaisen Antifa-järjestön kourissa.
Police officer set on fire during 
8.6.2020 katso ne muutkin pätkät jotka aukeavat aiheesta seuraavana 
ja mieti 
Suomen pääministeri tukee **mielenosoittajia** ja heidän kannattajiaan.

https://www.youtube.com/watch?v=PwlvsZp6EhM

anonyymi
anonyymi
20.6.2020 04:17

Nuohan on niinkun pohjosen poropaimenet, valehtelu on samassa mittakaavassa.

Tupunainen
Tupunainen
20.6.2020 07:34

Onkohan kyseinen neitokainen ollut ilmaistöissä rakennuksilla? Tuskin on. Suuren jälleenrakennusbuumin aikana toisen maailmansodan jälkeen karjalainen evakkoväki rakensi itse talonsa, joten mitään oikeutta ei ole mennä niitä rikkomaan. Somaliväestö ei ole rakentanut edes leikkimökkiä näille rintamamiestonteille. Heitä ei tuolloin täällä ollut. Jos somalikansalainen on ollut työssä raksoilla 1990-luvun jälkeen, niin hän on saanut palkkaa työstään. Meillä on työlainsäädäntö, joka ei oikeuta orjatyövoimaan, meillä se on rikos. Historian oppitunneille takaisin tuo faktoista tietämätön neitonen. Miten voi olla noin pihalla Suomen historiasta? Koulut huomioikaa tämä, kun opetatte historiaa niille, jotka ovat tulleet maahan rajojemme ulkopuolelta.

White lives matter
White lives matter
20.6.2020 07:48

Tuli vaan mieleeni että miksiköhän nuo aina laittavat naamalleen vaalentavaa värivoidetta? Jos ne kerran ovat ylpeitä perimästään, niin voisi luulla että ne tummentaisivat ihonsa väriä.

Tuokin on kohta kuin Michael Jackson. Haluavatko ne kaikki olla niin kovasti valkoisia?

name
name
20.6.2020 08:50

Kyseinen lausuma: Meillä on oikeus särkeä valkoisten, talot kertoo rasismista sekä henkilöstä joka on ympäristölleen ja itselleen vaaraksi.

Mielestäni tuon pitäisi olla karkotusperuste, taikka peruste tahdonvastaiselle hoidolle suljetussa laitoksessa.

Fully
Fully
20.6.2020 13:34

me eletään vuotta 2020
se on tosi surullista nähä et viel tänä päivänä näkee tällast rasismia
ja et se on alkanu yleistyy
mustil ihmisil on joka oikeus rikkoo nää talot mitä ne on rakentanu urakalla
veri hiessä selässä
niil on oikeus rikkoo nää talot mitä on rakennettu… ilmaseks
mustat ihmiset ansaitsee niitten vapauden
mustat ihmiset ansaitsee niitten vapauden
me ei olla kysytty et me synnytään meidän ihonvärillä
toi on väärin ja surullista et vielä 2020 me joudutaan elää täl tavalla

Tämä kävisi monty python sketsistä

Razi
Razi
20.6.2020 13:57
Vastaa...  Fully

Veri hiessä selässä? Mene, apina, kouluun.

Morty
Morty
20.6.2020 13:38

Ettäkö mustat olisivat rakentaneet Suomessa taloja ilmaiseksi? Onko tuo nainen aineissa vai onko tuo taas jotain historian uudelleenkirjoittamista, kuten se että: ”valkoiset keksivät orjuuden”?

ANTTILA Juha
ANTTILA Juha
20.6.2020 14:45

Toi vaikuttaa niin järjettömältä tekstiltä, että onkohan tässä kysy deep fake jutusta?

ANTTILA Juha
ANTTILA Juha
20.6.2020 14:49

Jos valkoinen kehottais rikkomaan mustien omaisuutta, eikös se olisi kiihottamista kansanryhmää (tai ainakin heidän omaisuuttaan ) vastaan? Eikös lain pitäisi toimia tasapuolisesti. Eli nyt kun tässä musta kehottaa rikkomaan valkoisten omaisuutta niin eikö tämä ole rangaistavaa rasistista vihapuhetta?

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
20.6.2020 19:14
Vastaa...  ANTTILA Juha

Ainakin pitäisi olla rangaistavaa sitä taustaa vasten että valkoiset ja varsinkin suomalaiset, ovat Maailmassa huomattavan pieni väestöryhmä.

Schlageter
20.6.2020 19:45
Vastaa...  ANTTILA Juha

Valitettavasti kiihottaminen kansanryhmää vastaan tarkoittaa ala-arvoisessa lainsäädännössämme vain kiihottamista vähemmistöä kohtaan. Enemmistöllä ei ole suojaa – paitsi varmaankin tulevaisuudessa, sitten kun suomalaiset ovat vähemmistönä.

Acc358
Acc358
20.6.2020 20:21
Vastaa...  Schlageter

”Valitettavasti kiihottaminen kansanryhmää vastaan tarkoittaa ala-arvoisessa lainsäädännössämme vain kiihottamista vähemmistöä kohtaan.”

Noin se taitaa olla. Lainsäädäntöä tulisi korjata niin, että laissa kielletyn teon tekijä ei vapaudu vastuusta johonkin ryhmään kuulumisen perusteella.

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
22.6.2020 06:27
Vastaa...  Acc358

Kyllähän tuo rasisti selvästi syyllistyi yleisen anarkian yllytykseen valkoisia vastaan, teko on normaalijärjellä ajateltuna rikos.

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
20.6.2020 20:48

Aiheesta hieman poikkeaa mutta koskee kuitenkin suomen monikulttuuri-idylliä:

Nuori nainen pisti veitsellä afgaanitaustaista miestä koska koki joutuneensa vaaraan eikä keksinyt muuta ulospääsyä tilanteesta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/666ee08d-0f3b-4389-9fcf-8c57c8e03a26

Silmäänpistävää oikeuden ratkaisussa on se että, miehen tarinaa uskottiin ja nainen tuomittiin, jutussa ei mainita että mies olisi tuomittu ahdistelusta.

Tekeekö oikeus näitä päätöksiä rasismileiman pelossa vai mistäköhän on kyse?

RAHTILAIVAT AJAMAAN!
RAHTILAIVAT AJAMAAN!
21.6.2020 09:06

USAn ja EUn täytyy aloittaa yhteistyö: tuhannet rahtilaivat viemään neegerit takaisin Afrikkaan ja santaneegerit sun muut takaisin sinne mistä tulivatkin Mongolian perukoille. Mitä he tekevät täällä sossuelättinä, vaatimassa ja rötöstelemässä?

Kuvitelkaa sitä ihanaa rauhaa mikä tulisi kun mölisijät olisi saatu matkaan!!

Jardekka
Jardekka
20.6.2020 21:56

Mustilla on oikeus rikkoa savimajoja.Siis jos ovat ne onnistuneet rakentamaan…

Acc358
Acc358
21.6.2020 09:18

Tytön mukaan mustilla on oikeus rikkoa rakennuksia. Onko tämä oikeus vain mustilla? Nyt BLM:n valkoiset kannattajat tuntevat itsensä syrjityiksi.

Erään terroristin kommentti
Erään terroristin kommentti
21.6.2020 18:55
Vastaa...  Acc358

Kun nyt ei tyttö laittais pyykkejä vahingossa kiukaanpäälle kuivumaan 😀

Raksaäijä
Raksaäijä
22.6.2020 11:28

No joo, eipä noita nyt liikoja ole työmailla näkyny… viimeisten 10 vuoden aikana tullu vastaan 2 afrikaanoa, sitä ennen ei näkynyt senkään vertaa… aika pehmosta puhetta tytöllä…