Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T
T
3.7.2020 16:03

Armeijassa oli jonkin verran suomenruotsalaisia. Heidän aksenttia oli helpompi ymmärtää kuin tämän veijarin, vaikka merkittävää osaa en ymmärtänytkään.

Löpykkä kiittää kun oppositio piileskelee
Löpykkä kiittää kun oppositio piileskelee
3.7.2020 16:43

Kasselstrandia nyt tarvittaisiin kipeästi koska Åkesson on jossakin piilossa ja tulee esiin korkeintaan kerran kuussa vähän motkottamaan jotain vanhaa.

Pirtsakka
Pirtsakka
3.7.2020 19:34

Tervejärkinen nuori mies. Tuo kolmosskenaario oli esitetyistä paras, ja sopisi käytettäväksi Suomessa yhtä lailla. Kauniisti hän sanoi ”Ruotsilla olisi edessään positiivinen tulevaisuus”, siis jos tuo kolmosvaihtoehto toteutuisi. Samat ongelmat niin siellä kuin täälläkin, vaikka suomalaisille niin vannottiin, että Suomi osaa hoitaa asiat paremmin kuin Ruotsi. Jokainen vähänkään järjellä ajatteleva tiesi jo tuolloin, että kaikki oli pelkkää sanahelinää ja suoranaista valehtelua. Mitkäs ne olivatkaan ne seitsemän kuolemansyntiä…

Minä
Minä
4.7.2020 00:14
Vastaa...  Pirtsakka

Totuus on, että tuo kolmosvaihtoehto olisi paras ja ainoa todella hyvän tuloksen antava.

Sverigedemokraterna olisi varmaan myös sen kannalla, mutta se kai välttelee puhumista ideoista ja keinoista, jotka nykyhetkessä kuulostavat kovin äärimmäisiltä.

Siksipä on hyvä, että joku nostaa nekin esiin ja samalla Sverigedemokraterna tuntuu ruotsalaisista maltillisemmalta ja sitä on helpompi äänestää.

Kiivaimmat voivat sitten äänestää tätä AfS-puoluetta, joka tukee tuota suuntaa estoitta.