Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha II
Juha II
3.7.2020 16:49

Totta puhut!!!

Klarsyn
Klarsyn
3.7.2020 18:37

Aika mitä nyt elämme on vielä pahempaa kuin Rooman luhistuminen barbaarilaumojen käsiin. Kun goottilaisarmeija Alarikin johdolla tuli Alppien yli ja v. 408 valtasi Rooman, oli se länsimaista kehitystä eteenpäin sysäävä voima. Yhtäkään kirkkoa ei poltettu, tätä voi verrata vain maahanmuuttoon tänä päivänä, jolloin ns. rauhanomaiset siirtolaiset Lähi-idästä ovat polttaneet ja turmelleet kirkkoja Euroopassa. Senaatti oli ainoa rakennus, mikä Roomassa tuhottiin. Alarik oli tutustunut kristinuskoon jo Germaniassa, eikä suhtautunut siihen vihamielisesti. Islamille kristinusko on vihollinen numero yksi.

Barbaarien vallattua Rooman, tilanne ei ollut läheskään niin synkkä, koska sivistykselliset pyrkimykset johtivat Eurooppaa kristinuskon suuntaisesti. Maanviljely kehittyi; sotataito, millä Eurooppaan pyrkivät muslimit lyötiin, kehittyi; erilaisia jokapäiväistä elämää helpottavia keksintöjä tehtiin – Roomassa orjat olivat tehneet työt, joten käytännön helpostusta siinä mielessä ei tarvittu.

Tilanne on nyt paljon vaikeampi. Kehitysmaista tulee väkeä, jolla ei ole annettavaa Euroopalle. Islam tuo kulttuurinsa mukanaan, naisten ja lasten alemman aseman; fundamentalismi on jo tappanut eurooppalaisia; eurooppalaistyttöjen hyväksikäyttö, raiskaukset, rikokset lisääntyvät. Poliittinen korrektius on turmellut totuuden puhumisen, poliittinen ja kulttuurieliitti luo utopiaa avoimin rajoin ja vihapuhesäännöin. Henkisen ja materiaalisen vaurauden aika alkaa todella olla ohi.

Juha II
Juha II
4.7.2020 09:57
Vastaa...  Klarsyn

Totta! Ja nämä nykyiset ”kansainvaellukset” ovat tahallaan masinoituja, jonka tarkoituksena on nimenomaan tuhota Eurooppa ja sen kansojen olemassaolo vain syystä, että se 6n sairaiden mielten tuotosta!

Suomi Finland
Suomi Finland
4.7.2020 15:52

https://yle.fi/uutiset/3-11433373

Luulin jo kaiken paskan lukeneeni, mutta sitten tämä osui silmiin. Kyllä tässä suohon on jo upottu.

Anaali Antti 33
Anaali Antti 33
5.7.2020 03:50

Paavo on juutalainen trolli! Tyhmä uutinen! Sama kuin toteaisi että auringon paisteessa on kirkas ja vesi on märkää

sakarirajamki
sakarirajamki
5.7.2020 07:46
Vastaa...  Anaali Antti 33

No eipä tuo kaikille näytä olevan niin itsestään selvää, sillä rappiota selkeiten edustava vihervasemmisto on Suomessakin vallassa..

sakarirajamki
sakarirajamki
6.7.2020 14:19

Minusta vasta EU:n liittymisen jälkeen mädätys on alkanut kunnolla leviämään Suomessa. Virolainen työkaverini kertoi, että rasismihössötys on alkanut lisääntymään myös Virossa. Kansallismielisen Ekre-puolueen toiminnastakin vingutaan siellä jatkuvasti. Tietenkään mädätys ei ole Virossa läheskään samalla tasolla kuin Suomessa, mutta ei Suomeakaan hetkessä mädätetty, vaan homma on mennyt pikku hiljaa aina vain pahemmaksi ja pahemmaksi. Olisiko EU:lla ollut osuutta mädätykseen? Vai onko ongelma vain siinä, että opettajat ja toimittajat ovat kallellaan vihervasemmistoon ja näin kansan aivopesu onnistuu?

Kävin armeijan vuosina 98-99. Muistan sieltä erään kuumakallen jolla oli monesti hyvinkin rasistisia juttuja. Kukaan ei kuitekaan ulissut hänelle niistä mitään, vaan kaikki suhtautuivat häneen tyyliin ”heh heh, onpa siinä rasistinen kaveri..” Kävin armeijan Säkylässä, joten purukkaa oli siellä Helsinkiä myöten. Raisismiulinaan muistan törmänneeni ensimmäisen kerran vasta 2000-luvun alussa.