Ruotsissa käyntiin rasismintodistelu-”metoo”

Ruotsissa on alkanut vähän samankaltainen kampanja kuin #metoo. Tällä kertaa uusruotsalaiset todistavat kohtaamaansa kauhistuttavaa rasismia ja natsien väkivaltaa. Rasismikokemuksia tuo esille yleisradio Sverigesradio P1.

Ensimmäisenä asiasta kertoo muuan eritreaano Bethelem Isaak, joka on kokenut sekä rasismia että poliisien rasistista väkivaltaa. Eikä siinä vielä kaikki. Bethelem todistaa väkevästi miten värillisillä ei ole mitään ihmisarvoa Ruotsissa. Betlehem kertoo olleensa vähän kuin George Floyd, ei voinut hengittää kun autolastillinen poliiseja hyökkäsi naisen kimppuun.

Rasismilla on monet kasvot, Bethelem kertoo:

– Eräänä helmikuun iltana olimme ystävieni kanssa lähdössä rilluttelemaan Göteborgin yöelämään. Minulla oli korkokengät ja niiden kanssa oli vaikea kävellä. Vartija alkoi räyhäämään, että oli kännissä. Yritin selittää, että huojuminen johtui korkokengistä, Bethelem kertoo.

– Sitten yhtäkkiä paikalla olikin neljä poliisia. Minut kaadettiin maahan ja kasvoni painettiin jäiseen asfalttiin. En pystynyt hengittämään.

Sen jälkeen Bethelem kannettiin poliisiautoon, jossa yksi poliisi otti naista kiinni hiuksista ja sanoi rasistisesti: ”Tältä tuntuu sinun isältä kontissa, neekerimaassa!”

Toisen kerran Bethelemiä rasisteerattiin kun hän oli työmatkalla. Poliisi pysäytti ja kysyi papereita. Kun nainen uteli mistä moinen, vastasivat poliisit: ”Koska sinä olet neekeri!”

Bethelem Isaakin mielestä Ruotsissa todellisuus on ihan toista kuin annettaan ymmärtää. Rasismia on kaikkialla kellarista ullakolle. Hänen mielestään kaikki ihmiset, jotka eivät kuulu enemmistöön, kokevat päivät pitkät rasismia, rasismia ja lisää rasismia.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
TUHONTIE
TUHONTIE
7.7.2020 07:44

Paska haisee ja banjot soi, kukahan mahtaa tällästä tekstiä uskoa.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.7.2020 07:55

Jos itse kokisin noin vakavaa syrjintää, toteaisin, että tämä paikka on nyt nähty, ja yksinkertaisesti palaisin sinne, mistä olin tullutkin.

Helkkari
Helkkari
7.7.2020 08:45

Keenerinaiset ovat huomanneet että saavat naamansa näkyviin joka paikassa kun väittävät olevansa rasismin uhreja. On se hassua kun huomionhakuisuus on niin järkyttävää luokkaa että on valmis sepittämään mitä vaan helvetin paksua paskaa ollakseen ”julkkis”. Hullu akka.

Helkkari
Helkkari
7.7.2020 08:48

Se on hauska ilmiö tuo ”rasismi”. Sen ”uhrit” vaativat kaikille samaa kohtelua ihonväristä riippumatta, mutta kun sitä tarkemmin tarkastelee niin he vaativat erityiskohtelua ihonväristä johtuen. On se sitten kätevää olla UHRI!

Noname
Noname
7.7.2020 09:16
Vastaa...  Helkkari

Juuri näin. Itse ovat syyllisiä siihen ettei heistä tykätä, käyttäytyvät tyylillä ”minä ja vain minä olen tärkeä, kukaan valkoinen ei ole mitään”, itse aiheuttavat järjestään joka tappelun ja kiljuvat rasistiksi kaikkia jotka eivät tee niinkun he haluavat.
Sitäpaitsi en usko tuon likan satuiluun yhtään, yrittää vain kerätä ”me ollaan hyviä, ruotsalaiset rasistejapisteitä, joka täyttä soopaa!
Nim. 25v ruotsissa asunut

Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
7.7.2020 09:41

Olen vakaasti sillä kannalla, että kaikkien ruotsalaisten rasistien on lähdettävä afrikkaan kouluttautumaan pois rasismista. Löfven allekirjoittaa lähtiäisiksi lain jolla jokainen valkoihoiseksi luettava poistuu maasta kohti Congon lämpöisiä viitakoita. Siellä ei ole rasismia mutta ei paljo muutakaan. Ruotsi vapautuu hetkessä rasismin kauhuilta ja Congon viitakko saa uutta etnistä värinää. Kenties siellä rasismista vapaa monikulttuuri onnistuu ? #väestönvaihto

Juha II
Juha II
7.7.2020 09:52

Kyllähän te olette aivan itse vastuussa omasta ”ihmisarvostanne”. By the way, sitä sanotaan ”valkoiseksi ylivallaksi”!
Terveluloa vain messiin…,jos niin kun kiinnostaa

Eipä taida…?

Juujuu
Juujuu
7.7.2020 10:00

Näiden kanssa kun alkaa keskustelemaan, täytyy olla se ns paskapuhe suodatin päällä. Yms tutkat. Valehtelu vääräuskoisille on normaalia noille.

Ei omena puusta
Ei omena puusta
7.7.2020 10:29

Betlehemin isä on Dawit Isaak, eritrealainen journalisti, joka on istunut Eritreassa vankilassa kohta 20 vuotta ja josta ruotsalaiset vihervasurijournalistit ovat jankuttaneet yhtä kauan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.7.2020 12:59
Vastaa...  Ei omena puusta

Jos juttunsa olivat samaa roskaa, kuuluukin koppiin. Saisi tytär mennä perässä Eritreaansa, kerran ne osaavat kohdella kansalaisiaan oikein. Ruåttissa pelkkää rasisminatsitouhua.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.7.2020 18:27
Vastaa...  Ei omena puusta

Hehhee, Swedumylläri väitti tuon eukon veljen olevan raiskaaja. Jo on suku.

Rahaa riittää vaan ei kantiksille
Rahaa riittää vaan ei kantiksille
7.7.2020 10:32

Ruotsin kehitysmaaviranomainen SIDA antaa globalisti- WHOlle nyt melkein puoli miljardia kruunua avustusta (430 milj. kr). SIDAn pääjohtaja on Carin Jämtin, soc.dem, joka on koulutukseltaan lukiolainen. Carinin vanhemmatkin olivat töissä kehitysavun parissa. SIDAssa on ollut kaikenlaisia korruptio-ongelmia.

Jones
Jones
7.7.2020 10:56

Aivan selvästi keksittyjä juttuja, tai hän vain kuulee harhoja.

Aslakki
Aslakki
7.7.2020 11:55

Kuulostaa hyvin uskottavalta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
7.7.2020 13:02

Itsehän uskon hänen tulleen kansanmurhatuksi lukuisia kertoja neekeriytensä tähden. Natsipoliisi myös raiskaa hänen joka kerta, kun näkee. Ruotsi täytyy hävittää maan tasalle, sillä se on silkkaa rasismia alusta loppuun. Milloin voin aloittaa?

Aappa
Aappa
7.7.2020 13:15

Ehkä arfikkalaisessa tarinankerrontaperinteessä keksityt jutut muuttuvat ikään kuin todeksi. Ei se vierasta lännessäkään ole, että tarpeeksi kun toistetaan valhetta, niin siihen ruvetaan uskomaan.

timo
timo
7.7.2020 16:49

Auvinenkaan ei pystynyt hengittämään. Mikä sattuma.

Näin toimisin itse
7.7.2020 22:17

Jos itse olisin maassa, joka kohtelisi minua kuin herra Beetlehem sanoo, niin muuttaisin pois.

Miksi jäädä ja vikistä?

Sitten ymmärrän uliulia, jos häntä ei päästetä pois.

#Suomitoo
#Suomitoo
8.7.2020 05:09

Min jo hetken luulin että Ruotsi alkaisi maksaa korvauksia Suomelle siitä kun piti meitä alusmaanaan niin pitkään. Alisti, pakotti sotimaan puolestaan ja kantoi veroja meiltä oman maansa hyvinvintiin.

Niin että se on kyllä ruotsalaiset joiden tulisi polvistua suomalaisten edessä. Ja maksaa meille korvauksia menneistä ajoista.

Irmeli
Irmeli
8.7.2020 05:55

Eikö aidot ruotsalaiset saaneet sanoa meetoo, että mitä he ovat kokeneet näiden vierasmaalaisten taholta. Luulempa että olisi voittanut raakuudessaan heidän kertomansa ja juuri siksi aidot ruotsalaiset, eivät ääneen pääse. Ja että heidän ennen niin turvallinen hyvä maansa, on muuttunut turvattomaksi, jossa vieraat ihmiset kukkoilee ja riehuu…

VPK
VPK
8.7.2020 06:54
I CAN’T BREATH EITHER sanoi työntekijä
I CAN’T BREATH EITHER sanoi työntekijä
8.7.2020 12:54

Ruotsin Valtio eli Sosiaalihallitus ja Työsuojeluhallitus lähetti satojatuhansia kelvottomia hengitysmaskeja ympäri maata hoitohengilökunnalle jne vaikka maskit olivat testeissä tuomittu:

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/sjukhus-fick-riskabla-masker-av-socialstyrelsen-1

Laiton soosi
Laiton soosi
9.7.2020 08:15

Minulla on jääkaapissa tällainen pullo sååssia. Pitäisikö se destruerata vai voiko siihen liimata Aleksanterin kuvan päälle minä jälkeen käyttö on taas laillista:

https://www.delitea.se/stubb-s-sweet-heat-bbq-sauce-510-g