Operaatiokeskus Live – Youtube-kanava, jota kannattaa seurata: Lauantain vieraana Junes Lokka

Aikaisemmin itselleni tuntematon kanava Operaatiokeskus vaikuttaa lyhyen tutustumisen jälkeen kuuntelemisen arvoiselta. Siinä mielessä makuuni, että siellä ei öyhötetä. Tänään lauantaina vieraana Junes Lokka klo 19.00. Kannattaa kuunnella. Takuulla hyvää jytkettä. Aiheena Suomen politiikka ja mikä mättää.

Tsekkaa kanava:

https://www.youtube.com/channel/UCQZpH7JYQ-UghzlUweW_IOw

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jorma
Jorma
18.7.2020 07:20

Tämä on tosiaan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa todella asialliselta kansallismieliseltä kanavalta! Lokka on pakko nähdä tänään pitkästä aikaa Youtubessa livenä!

Roni
Roni
18.7.2020 08:36

Tämä on mielenkiintoinen uusi kanava.

IKirouta
IKirouta
18.7.2020 18:16
Vastaa...  Roni

Jees! Varsinki kun haastattelija ei huudellu päälle!
Junes veti hyvän siivun!
Ei ole juuri mitään lisättävää!

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
18.7.2020 15:15

Tosi hieno homma että saadaan uusia (ainakin minulle) tekijöitä mukaan!

Tässä on vuosien varrella moni vanha bloggaaja ja streamaaja poistunut syystä tai toisesta kuvioista, joten on todella tärkeää että heidän upean työnsä jatkajiksi saadaan uusia kasvoja, tai vanhoja lurkkaajia aktivoitumaan julkisesti!

Sitten vaan asiapohjalta ja pahimpia hörhöilyjä välttäen rakentamaan mediaa ja katsojat kyllä löytävät paikalle ja kanava saa suosiota!

MUISTAKAA TUKEA VAIHTOEHTOMEDIOITA ! ! !

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
18.7.2020 17:29

Lisäisin tähän vielä, että sinä Paavo (ja tietysti me kaikki muutkin) voit täyttää erittäin tärkeää roolia tuomalla näitä uusia ja mielenkiintoisia skriimaajia ja bloggaajia esiin.

Näitä kannattaa ihan hakemalla hakea ja tiedottaa näistä koska vuosien varrella moni merkittävä vihapuhuja on syystä tai toisesta lopettanut.

joo
joo
19.7.2020 01:07

Joo, oli ihan mukava haastattelu Juneksesta. En tiennyt kaikesta taustasta, mutta tämä avasi sitäkin puolta hyvin.

Operaatiokeskuksen kannattaisi tiedostaa se, että pelkkä Youtube on riskipaikka tällaiselle materiaalille. Vähintään Bitchute rinnalle, johon valmiin Youtuben livelähetyksen voi jälkikäteen ladata. Jos tulee banni ja kanava katoaa, sitten Dliveen ja VK:hon, kuten VihapuheFM/Monokulttuuri FM.