Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kansallismielinen
Kansallismielinen
29.7.2020 11:08

Ei tämän sabotöörin juttuja jaksa kuunnella kukaan
täysijärkinen.

Jorma
Jorma
29.7.2020 11:41

On kuitenkin mielenkiintoista kuulla, että mitä hän sanoo. Olen ymmärtänyt, että tämä kanava antaa kaikille kansallismielisille tilaisuuden tulla kertomaan itsestään ja asiastaan. Monista kansallismielisistä liikkuu kaikenlaisia ilkeitä huhupuheitakin, joten minusta tämä on hyvä idea.

Jassoo taas
Jassoo taas
29.7.2020 12:20

PT-media olis voinut ensin odottaa oikeusprosessin loppuun. Nyt se vaan lisää hämmennystä, kun tälläiset fakit pääsevät taas frammille esittelemään epätotuuksia.Todella epäisänmaallista. Tai sehän voi olla pt-median tarkoituskin: jauhaa samaa peetä tosiasioista piittaamattoman iki-persu myllärin kanssa. Isänmaasta viis.

Ilmari
Ilmari
29.7.2020 13:13
Vastaa...  Jassoo taas

Minkä loppuun? Oikeudessa on todettu, että Salmen hallitus on SKE:n laillinen hallitus.

Aappa
Aappa
29.7.2020 18:18

Ihan näppärä mimmi, vaikken usko että sillä suurta merkitystä on isossa kuvassa. Oma näppituntuma (kuvaannollisesti ilmaistuna) on vähän sellainen, että jos tuo haastateltava pääsisi vallankahvaan, niin yllättäen voisi tapahtua ”epätoivottuja kompromisseja”.
Ei millään pahalla, mutta politiikka on kierojen laji.

Tuumailija
Tuumailija
29.7.2020 19:30
Vastaa...  Aappa

Asiallinen henkilö on, korrekti ja selkeäsanainen, on tullut juteltua kyseisen henkilön kanssa tunti ja toinenkin.
Niin siellä on monelle muullekkin hyvälle ihmiselle käynyt, valta turmelee ja täänä päivänä korruptoi.
Ne harvat jotka ovat rankansa säilyttäneet, ovat aika sivussa valokeilasta esim. Mauri Peltokangas.

Särmääjä
Särmääjä
29.7.2020 18:47

Salmi on vaan tyhjänpäinen keulakuva porukalle, jotka ovat olevinaan jokin puolue vailla mitään sellasta asiaa jolla voisivat haastaa ketään jos torikahvitusta ei lasketa.

Turhaantunut
Turhaantunut
30.7.2020 06:22

Kattelin siihen asti kun nainen sanoi että suomessa pitäisi olla yhtä tiukka maahanmuuttolaki mitä Sveitsissä, siinä vaiheessa tajusin että jos tuota tasoa on tieto, niin ehkä parempi olla kattomatta.Sveitsissä nimittäin moni koulu on mennyt kuraksi islamin takia, somalit vie ison osan maan sosiaalituista ja maassa on muutenkin jo monia paikkoja samoin kun vaikka norjassa.
Jos hakeutuu politiikkaan niin olisi ihan hyvä että ei puhuisi läpiä päästään.

Ilmari
Ilmari
30.7.2020 10:15

Salmi on ihan fiksu ihminen. Hänen lisäkseen puolueeseen kuuluu 3-4 huru-ukkoa jotka noin kerran viikossa kokoontuvat jorisemaan joutavia. Kyllä jorinaa maailmaan mahtuu, mutta nämä ukot esittää sitä somessa.

Ensi vaalien jälkeen SKE poistetaan puoluerekisteristä, koska se ei saa yhtään kansanedustajaa Salmelle saattaa löytyä poliittinen koti perussuomalaisista.
.