12-vuotias tyttö kuoli yöllisessä ammuskelussa

Tukholman eteläpuolella Botkyrkan ongelma-alueella Hallundassa tehtiin taas viime yönä sitä, mitä parhaiten osataan. Iloittelussa saatiin hengiltä 12-vuotias tyttö, joka kuoli vahinko-osumaan saaneisiin luoteihin.

Botkyrkassa ongelma-alueilla Norsborgissa-Fittjassa ja Hallundassa oli koko illan hyvin rauhatonta. Suuria laumoja kolmansista maista tulleita miehiä seilasi ees taas ja poliisi sai illan ja yön aikana kymmeniä hälytystehtviä.

03.40 aikaan intouduttiin ampumaan Hallundan Shellin piha-alueella. Ilmoittajien mukaan paikalla ammuttiin ilotulitteita ja paukkupommeja, mahdollisesti aseilla.

Tarkkaa tapahtumien kulkua ei ole tiedossa. Kun poliisipartioita saapui Shellin pihalle, niin maasta löydettiin nuori tyttö osumaa saaneena. 12-vuotias lapsi kuoli saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Luultavasti tyttö ei ole ollut ammuskelun kohde vaan hän vain sattui olemaan väärässä paikassa väärään aikaan ja sai epäonnekseen osumaa iloittelumielessä ammutuista luodeista.

Asiaa tutkitaan murhana ja poliisilla on useita henkilöitä kiinniotettuna.

Alue Hallundan Shellin ympäristössä on kauheaa aluetta ja ihmeteltäväksi jää, että mitä ihmettä 12-vuotias tyttö teki alueella aamuyöstä. Kannattaa huomata sekin, että tuolla alueella ei asu yhtään ainoaa ruotsalaista. Hallunda-Norsborgia leimaa erityinen syyrialaisuus.

 

HUOM! Kaikki viestit poistetaan, joissa solvataan tyttöä. Lisäksi lätkin ikuiset bännit sellaisille viestittelijöille, jotka ilakoivat tytön kuolemalla. Pitäs vähän olla käytöstapoja eikä sössöttää nettiä täyteen typerää soopaa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
2.8.2020 15:07

YLE uutisteli tapauksesta käynnistetyn murhatutkimuksen ? Mikähän motiivi oli harkitusti murhata tyttönen ?

Rip
Rip
2.8.2020 15:20

Mitähän 12 vuotias tyttö tekee aamuyöllä ulkona?

Oli miten oli rip.

pöh
pöh
2.8.2020 19:05
Vastaa...  Rip

Niinhän nuo kehitysmaalaisten lapset täälläkin juoksee kadulla 5-6 asti aamulla.
Ei ole ihme jos ei sitten se opiskelukaan kiinnosta seuraavana päivänä..

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.8.2020 01:55
Vastaa...  Rip

Kesälomat ja tulisi olla turvallista muutoinkin. Hevosia ollut katsomassa, jos siellä on?

öppna ditt hjärta - med kniv !
öppna ditt hjärta - med kniv !
2.8.2020 15:21

Ruotsiin taitaa syntyä keskiaikaisia kaupunkivaltioita muistuttava rinnakkaisyhteiskunta, jossa viidakon laki, korpilaki ja sharialaki korvaavat länsimaisen roomalaisen oikeuden. Tuollaisissa olosuhteissa talous menee pakostakin alamäkeen, mikä puolestaan lisää yhteenottoja entisestään.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.8.2020 15:57

12- vuotias yöllä ulkona. Vanhempien huolenpito on kyllä nyt juuri sitä luokkaa, minkä Ville Rydmankin tässä jokin aika sitten toi esiin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.8.2020 01:58
Vastaa...  Suomi Finland

Ei turvallisessa yhteiskunnassa ammuskella lapsia. Miksei saisi kulkea seikkailuillaan.

Daavidin poika
Daavidin poika
2.8.2020 16:58

Voisko kyseessä olla ohikulkumatka jossa tyttö on mukana vanhempiensa kanssa. ?

irmeli
irmeli
2.8.2020 18:30

Yöllisessä ammuskelussa…Mitä ihmettä 12vuotias teki ulkona yöllä…

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.8.2020 02:02
Vastaa...  irmeli

Lapsi ei ole syyllinen ampumiseensa. Ei yöllä kuulu ampua sivistysvaltiossa. Täällä ja tuolla kuuluu voida liikkua aikuisista huolimatta. Lastenkin täytyy olla turvassa kaikkina aikoina.

Moonman
Moonman
2.8.2020 20:19

Ns. luotettava laatumedia kertoo että ”12-vuotias ruotsalais­tyttö ammuttiin huolto­asemalla ohi ajaneesta autosta”. Jos alueella ei asu ainuttakaan ruotsalaista niin tuskin mamugheton huoltiksella pyörii ruotsalaisia pikkutyttöjä aamuyöllä

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.8.2020 02:10
Vastaa...  Admin Pt-media

Ihan yhtä traaginen silti, kuten kaikkien muidenkin mielestä? Mitä pahaa tyttö oli ehtinyt tekemään?

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
3.8.2020 05:45
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Aivan. Mitä pahaa se tyttö oli kenellekään tehnyt että hänet piti ampua?

Sitä sopisikin kysyä pohjoismaissa asuvilta valkoisilta naisilta joille monikulttuuri näyttää jostain syystä olevan niin tärkeää että sen puolesta pitää äänestää vaikka kuinka tyttöjen turvallisuus ja oikeudet huonontuisivat aivan olemattomalle tasolle.

big l
big l
3.8.2020 03:20

ei taida yksikään valtaapitävä ruotsissa evääkään heilauttaa että vastaava ei enään toisuisi. ei varmasti yhtäkään mielenosoitusta ja marssia tule lasten turvallisuuden puolesta. toi on karmeinta mitä ihmisen elämässä voi tapahtua….oma lapsi kuolee. eikä ainakaan surusta yhtään vähäisempää tee että kehitysmaa ganstereiden välienselvittelyn vuoksi sivullisena uhrina. odotan koko maailmanlaajuisia marsseja kehitysmaa gangsterien jengiväkivaltaa vastaan. oli tytön vanhemmat mistä tahansa, ja minkä värisiä tahansa. lapsi on lapsi…toivon että tekijöiden etninen tausta tuotaisiin uutioinnissa ilmi jotta ihmiset osaisi jatkossa jo ihan äänestyskäyttäytymisellään vaikuttaa näihin asioihin. koskahan ruotsissa ne viimeisetkin hölmöt kyllästyy kehitysmaalaisten raiskauksiin, henkirikoksiin ja siihen että koko maa alkaa olla yks kehitysmaalaisten taistelutanner ja valtamediat vaikenee tekijöistä syyllisiä suojellakseen

trackback

[…] 12-vuotias tyttö kuoli yöllisessä ammuskelussa […]