Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut
Turhaantunut
8.8.2020 16:25

Kyllä talutellaan lähetykseen sellaisia vieraita että, huh, huh.
Kohta ko kanava kyllä kuivahtaa täysin.
Tällä kertaa estraadille nousee herra joka haluaa suomen luopuvan ydinvoimasta, luulee että suomi pystyy helposti tuottamaan sähkön jollain vesivoimalla, tuulivoimalla, aurinkovoimalla.
Edes nuo yhdistettynä ei päästä lähellekkään ydinvoimasta saatavaa sähkömäärää.
Lisäksi tuolla ei ole mitää käsitystä sähköautojen akkujen vaarallisuudesta, ja tottakai tuo on vielä henkeen ja vereen ilmastouskovainen.
Greta esikuvanaan,

ZzZ
ZzZ
8.8.2020 19:28

Olisiko kannattanut edes pienen googlauksen tehdä ennen haastattelua tai edes ennen julkaisua? Tämä herra on spämmännyt varmaan jokaisen keskustelupalstan ja news ryhmän täyteen jotain käsittämätöntä tuubaa… Kannattaisi varmaan heivata koko juttu pois ja ottaa opiksi. Uskottavuutesi kärsii kovan kolauksen jos levittelet laurin juttuja.

Jorma
Jorma
9.8.2020 07:35
Vastaa...  ZzZ

Kyseisellä herralla on omat kannattajansa, ja k.o kanavalla on moneen kertaan sanottu että sinne on tervetulleita kaikki kansallismieliset. Sellaista kanavaa ei käsittääkseni ole toista, vaan riitelevät keskenään. Hyvänä esimerkkinä tällaisesta toiminnasta on eräs Ruotsista kotisohvaltaan lähetyksiä tekevä riidankylväjä! Minä ainakin olen jatkossakin kiinnostunut tästä Operaatiokeskus kanavasta, ja niin on muuten moni muukin!

Turhaantunut
Turhaantunut
9.8.2020 08:19
Vastaa...  Jorma

Elikkä kansallisaatteen varjolla voi tehdä mitä tahansa?
Tiedätkö mikä muu on se jonka verhoilulla tehdään kaikki mahdollinen paska, korona.
Tuolla varjolla esimerkiksi Marinin hallitus mätti miljardeja italian vetelille.
En helvetti halua että kansalliaatteeseen työnnetään ilmastouskovaisuus.

ZzZ
ZzZ
9.8.2020 13:34
Vastaa...  Jorma

Googlaa Jorma tuota arto lauria. Löydät varmaan itsekin n. 25v ajalta aikamoista tekstiä! Välillä nimimerkin takaa. Tämä laurin fanittaminen käy vielä omaan nilkkaan samoin kuin ilmastohihhulismi. Onko meillä kansallismielisillä siihen varaa. Laurin haastattelua en siis ole katsonut koska ei tarvitse.

Turhaantunut
Turhaantunut
9.8.2020 15:32
Vastaa...  ZzZ

Juoskoot nuo fanittajat tuon laurin perässä, niinhän siellä sen mukaan juoksee jo supo ja CIA.
Harhaatikkojen paras osaaminen, saanee onnitella siitä Arto Lauria.

Ydinvoiman kannattaja
Ydinvoiman kannattaja
9.8.2020 10:44

Arto Laurihan on YLEN:n ydinvoima ”asiantuntija” 😀 Pikaisesti johonkin mielenterveyshoitoon ja kunnon lääkitys.

Eero Harjulahti
Eero Harjulahti
9.8.2020 18:08

Arto Laurin mukaan 70 prosenttia kvanttifysiikasta on huijausta. Eiköhän tämä väite kerro tarpeeksi hänen fysiikan osaamisestaan.

Vaikea sanoa, mikä ajaa ihmisen keksimään ihan ikioman matematiikan ja fysiikan..

Hänen mukaansa pienet ydinvoimalatkin ovat vaarallisia ja ”sulattavat” ympäröivät metallit. Ihme kyllä sadat sukellusveneet. lentotukialukset ja jäänmurtajat ovat käyttäneet menestyksellä näitä voimaloita 1950-luvun alusta alkaen – ja käyttävät vastedeskin.

Suomen neljä ydinvoimalaa ovat Suomen talous- ja teollisuushistorian viisaimmat päätökset. Ja pyörineet ongelmitta kohta 50 vuotta. Onneksi uusiakin valmistuu, mutta aivan liian vähän ja liian hitaasti.

Turhaantunut
Turhaantunut
9.8.2020 18:22
Vastaa...  Eero Harjulahti

Parasta varmaan se kun Arto Lauri sanoi että ydinvoimaloista tulee plutoniumia sähköjohtoja pitkin ihmisten taloihin.
Minäpä väitän että tuon ko henkilön aivoihin ei taida johtojen mukana paljoa veri enää kulkea.

Volga river system. VENELÄISET.
Volga river system. VENELÄISET.
9.8.2020 22:46

MInäkin olen kuullut naapurin sössöpenalta, kuinka ydinvoima on sitten niin hieno asia ja kuinka Arto onkin se paha asia. Ihan selvä sekopää on Arto Lauri, kuten muutkin nerot. Näitä kaikkitietäviä sössöpenoja on suomi pullollaan. Pena ei tosin ole vaivautunut yhtäkään Arton videota katsomaan, senkään takia ettei ymmärrä koko asiasta yhtään mitään. Hän haluaa olla asiasta kuin asiasta sitä parempaa mieltä ja kuolla itseaiheutettuun sokeritautiin. Sama meininki ettei se ole mitään että ihmisillä olisi se ihan oma kulttuuri tärkeä. Hienompaa on vähän lipittää Stubin tms vakosta ja toistella kuinka hienoa on kun kaikki kulttuurit tappelee samassa kasassa. Pelkästään se että hukkasähkö käytettäisiin veden siirtämiseen ylemmäs ja valutetaan turbiinin läpi takaisin lähtötasolle on akku, joka säästää perkeleesti sähköä. Ihmiset on sokaistu palovaarallisilla litium kenno markkinoilla kuten pena tvo propagandalla. Turhaantuneella on pointtia jutuissa mutta ei ihan taida ymmärtää miksi on tai kuinka vaarallista on ydinsäteily ja siihen liittyvät saasteet tai mistä tulee aseplutonium. Mediahan kertoo meille lampaille kaiken mitä meidän kuuluu tietää..

Turhaantunut
Turhaantunut
10.8.2020 07:11

Alappas vertaamaan ”akkujen” turvallisuutta verrattuna ydinvoimaloiden ”säteilyihin” kun suomen koko autokanta lähitulevaisuudessa pakotetaan siirtymään ”akkuarkkujen” käyttöön.
Tuolloin ydivoimaloiden säteilyt on yksi hyttysen paska verrattuna sähköautojen akkujen tuottamaan saasteeseen kun nuo akut pitää vaihtaa suomessa 5-6 vuoden välein kun eivät kestä suomen pakkasia.
Mutta juu, onhan niitä vaaroja ydinvoimasta, mutta pienet on haitat verrattuna siihen että suomi olisi sähkötön ilman. Voisi olla aika karua talvella värjötellä ja mutista miten vaarallista se ydinvoima on.

Turhaantunut
Turhaantunut
10.8.2020 08:40
Vastaa...  Turhaantunut

Lisäys vielä, ei taida olla ydinvoiman vastustajilla hajukaan mistä sähköautojen akut valmistetaan ja miten ne hävitetään.
Mutta pierkää te vaikka sähkönne jos se teitä helpottaa.