Epärehellisyys ja isänmaallisuus eivät sovi yhteen

Suomalaisissa ns. isänmaallisissa piireissä on olemassa pari erityistä piirrettä, jollaista en ole huomannut Ruotsissa. Toinen piirre on hyvin yleinen, toinen taas ei ehkä niin yleinen, mutta se leimaa koko ”isänmaallisuutta”.

Nimittäin hirvittävä uhriutuminen ja… ennen kaikkea epärehellisyys. Tästä erityinen piirre on vielä epärehellinen uhriutuminen.

Kerronpa esimerkin. Muuan isänmaallinen loihe lausumaan venäläisessä sosiaalisessa mediassa, että on joutunut polpon kohteeksi. Eli on saanut poliittisen tuomion käräjäoikeudessa. Tai jos vielä tarkentaa, niin henkilö antoi ymmärtää, että on saanut poliittisen tuomion, mutta hän ei koskaan tarkentanut millainen oli tämä poliittinen tuomio. Olen pikselöinyt nimet, sillä en varsinaisesti halua maalittaa ketään vaan kertoa vain esimerkin siitä epärehellisyydestä, jota inhoan sydämeni pohjasta.

 

Henkilö X siis antaa ymmärtää venäläisessä sosiaalisessa mediassa, että on joutunut Tampereella syyttäjän vainon kohteeksi ja tuomion vahvisti punikki tuomari-juomari. Henkilö X kertoo edelleen, että menetti uskonsa oikeusjärjestelmään kokonaan. Polpo siinä on vainonnut viatonta isänmaallista, mitään ei saa enää sanoa ja sitä rataa. Tiedätte varmaan ne liturgiat. Juttu ei kiinnosta lopulta kiviäkään, vaikka muutama henkilö yrittää udella, että mistä se marxistinen jutkupolpo nyt henkilö X:n vei käräjille.

Totuus on oikeasti ihmeellinen asia. Nimittäin henkilö X oli tuomittu Satakunnan käräjillä jo 2018 törkeästä rattijuopumuksesta ehdolliseen 65 päivän vankeuteen ja pikku sakkoon. Seuraava tuomio tuli 2019 Pirkanmaalla törkeästä ratista ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mainittakoot, että känniautoilu tapahtui vielä aivan joulun alla. Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi henkilö X:n nyt 4 kk:n ehdottomaan vankeuteen (eli linnaan). Tuomioon sisällytettiin aikaisempi Satakunnan käräjäoikeuden tuomio. Nyt henkilö X oli siis viittä vaille linnassa rateista, mutta Pirkanmaan tuomarijuomari oli siinä mielessä armelias, että tuomio muutettiin vankeuden sijasta 120 tunnin yhdyskuntapalvelukseksi. Se vastaa suurinpiirtein jotain kuukauden parin mittaista yhdyskuntapalvelua jossain vaikkapa vanhustenkodin lumenkolaajana pari kuukautta muutama tunti päivässä.

Mutta eipä siinä vielä kaikki. Seuraavaksi oikeus päätti muuttaa yhdyskuntapalvelun takaisin 3 kk 25 päivän ehdottomaksi vankeudeksi, koska: henkilö X oli tullut päissään yhdyskuntapalveluksessa ainakin pariin otteeseen ja lopulta jätti saapumatta koko yhdyskuntapalvelukseen.

Jos henkilö ei suorita yhdyskuntapalvelua lain mukaan, niin siitä seuraa, että asia muutetaan oikeudessa, kuten tässä tapauksessa takaisin vankeudeksi, jonka henkilö oikeasti oli alunperin saanut. Oikeus oli alunperin hyvin armelias, mutta koska se ei sopinut henkilölle, oikeus otti käyttöön kovemmat otteet.

Henkilö X:n kritisointi eli oikeusjärjestelmän uskonmenetys johtuu siitä, että hän oli ensin ajellut pariin kertaan aika päissään autolla. Nimittäin mistään pikkukännistä ei joudu lusimaan parin ratin jälkeen. Promilleja on ollut vähintään pitkästi yli 2,5. Ensi-, tois- ja jopa kolmaskertalainenkin voi selvitä ehdollisella vankeudella, mutta sen jälkeen alkaa tippumaan satavarmasti ehdotonta, joka monesti muutetaan yhdyskuntapalvelukseksi.

 

Kaikki meni oikein?

Joka jätkä on joskus istunut linnassa. Itsekin on tullut jouduttua sinne pikku ratista takavuosina.

Eipä ole kuitenkaan koskaan tullut mieleeni yrittää selittää asiaa poliittisella vainolla. Polpo ei ole kaatanut suuhuni viinaa, polpo ei ole kääntänyt autoni avaimia eikä kuskin paikalla ole istunut polpo vaan: MINÄ. Minulla ei ole yhtään mitään sanomista saamistani rattituomioista. Olen ne ansainnut, nöyrästi lusinut tuomioni ja huithelvettiin sössötykset. Piste.


 

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minäminäminä

Niin makaa kuin petaa, eikö?

Ylpeä satanisti Sauli niinistö

Mitä on tapahtumassa
Koska verta vuodatetaan
Niin paljon ympäriinsä
Tehdään monia sellaisia
Asioita joita ei normaalisti tehdä
Esiintymislavoilla tuhotaan
Televisioita, kitaroita jopa autoja
Kehotetaan surmaamaan
Kristittyjä sekä pappeja!

Saatana on herra!

Piilotetut viestit
Saavat sinut ryhtymään välittömästi
Tunnustukselliseksi Saatanalliseksi Alkoholistiksi
Naapurin kissaan sekaantumaan esiaviollisesti
Ja tämän seurauksena
Siirtymään väkivallan käyttäjäksi

Saatana on herra

Aaveen pää kehoittaa;
Päätä juoda Gambinaa!
Druidi käskee surmata!!

Moraalittomuutta
Lain vastustamista, kapinointia
Jumalan sanan vääristämistä, haureutta
Homoseksualisuutta
Huumeiden ja alkoholin ihannointia
Saatanallisia viestejä
Todellisuuden vääristelyä ynnä muuta

Saatana on herra!

Islam on syöpä

Satanismissa Saatana ei ole Pimeyden Herra. Satanismissa Saatana edustaa vapaata tahtoa, ihmisen kiistatonta yhteyttä Äiti Luontoon. Toisin kuin kristinuskossa, satanismissa ihminen ei ole nostanut itseään Jumalan paikalle. Tuolla paskalla mitä lurittelit, ei ole mitään tekemistä satanismin kanssa. Tuo paska on Saatanan palvojien liturgiaa. Juuri niiden lahopäitten jotka vetävät huumeita, potkivat hautakiviä ja polttavat kirkkoja.

Qroquius Kad

Tuo luritus ei siis yritäkään olla satanismia, vaan eräänlaista huonommanpuoleista mustaa huumoria.

Qroquius Kad
Aappa

 Epärehellisyys on aika leimallinen piirre koko ihmisrodulle, ihan sama mitä aatetta, kansallisuutta, rotua, you name it, sattuu edustamaan. Politiikkaan epärehellisiä vaikuttaisi pesiytyvän suhteellisen paljon, ja loput siellä ovat sitten typeryksiä – tai no, en ole ihan varma, ehkä ne typeryksetkin ovat kieroja paskiaisia. Eniwei, sohvanpohjafilossoohvisen teoriani mukaan erittäin, erittäin harva ei pikkusen jousta ”kunniallisista arvoistaan” riittävän pelon tai uhan alla.

Juuso Karhu

Ja sinä sitten yleistät, että kaikki suomalaiset isänmaalliset ovat epärehellisiä uhriutujia. Tämä piirre jopa mielestäsi on leimallinen suomalaiselle isänmaallisuudelle. Kun yksi kuspiä, ilmeisesti SKE- tyyppi, munaa itsensä. Olet sinäkin yksi sanonko mikä…
Taidan jättää tästä lähin melko vähiin tämän median.

0 rattia

Oikeastaan mies ei ole mitään, jos ei ole lusittu vähintään pikku rattituomiota.” Jaahas. Meniköhän nyt vähän epätoivoisen selittelyn puolelle Paavo? Eiköhän tämänkaltaisilta tuomioilta välttynyt mies ole kuitenkin edelleenkin se yhteiskuntia kasassa pitävä voima. Enkä nyt väitä etteikö tuomion kärsinyt voi myöskin olla, kunhan on vihdoin viimein opikseen ottanut. Eikä varsinkaan leuhki tekosillaan!

Suomi Finland

Mikäs siinä, jos mitään vahinkoa ei ole kenellekään tapahtunut ja mies ottaa opikseen, eikä enää hölmöile ratissa.

Mutta ei se ole mies eikä mikään joka ei ota opikseen ja toistaa juttua niin kauan että napsahtaa ja sen napsahduksenkin jälkeen.

Olen minäkin nuorena ajanut venettä kännissä yli 30 vuotta sitten (polpo huom: vanhentunut). Mitään ei sattunut, kiinni en jäänyt Mutta en aio enää tehdä moista. Järkeä on nyt paljon enemmän päässä. Vaikka veneellä ei ole kännissäkään vaarassa hurauttaa pusikkoon, niin törmäysvaara toiseen veneeseen on nykyään aika iso. Varsinkin, jos ei ole hämärässä kulkuvalot päällä. Autolla riskit ovat tietysti ihan eri luokkaa.

0 rattia

Mikäs siinä, jos mitään vahinkoa ei ole kenellekään tapahtunut”. Eli jos on käynyt hyvä tuuri eikä kenellekään sivulliselle ole sattunut mitään niin ”mitäs siinä” mutta jos onkin käynyt se heikompi flaksi ja on invalisoidunut/tappanut omalla typeryydellään sivullisen niin sitten onkin omasta mielestäsikin surkimus. Niin minunkin mielestäni. Mutta niin on mielestäni ensin mainittukin. Tai, sanotaan näin että surkimukseksi tullaan vasta jos ei osata myöntää että kumpikin ollut yhtä epämiehekäs temppu – ainoastaan lopputulema on ollut onnesta johtuen erilainen.

Suomi Finland

Ensimmäisestä hairahduksesta pitää todellakin hätkähtää. Aiheutettu vaara riippuu paljon myös humalan asteesta.

Sherlokki suvakko

Kai ymmärsit, että se oli sarkasmia.Itselläni oli 3 rattia nuoruudessa, joista yksi laukesi näytön puutteeseen. Se oli sellainen, et volkkari karkasi käsistä ja meni ns päin mäntyy, auto L muotoiseksi. 4 kyydissä olijaa, 3 sairaalaan, itse loukkaannuin pahiten, veljelle ei naarmuakaan. Päästiin siis vähällä, eikä tuomiota, mutta kaksi seuraavaa rattia tuotti ehtoollista, tuomarin ollessa armollinen. Silti 70 luvulla annettiin kovempaa kuin nykyään.
Luojalle kiitos, että pääsin eroon kännissä kaahailusta. Aina kun rupes vituttaa, niin rattiin ja menoks, metsäteitä jopa kaupungin kaduilla. Ihme kun ei sattunut pahempaa. Tää ei ole kerskailua, nytkin kädet vapisee tätä kertoessa. PISTE

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei sovi myöskään hyvin yhteen Suomalainen isänmaallisuus ja siionismi.

Särmääjä

Monet joutuu oikeesti kärsimään poliittisista tuomioista pelkästään sanomistensa vuoksi niin tommonen rattijuopon sekoilu kyllä luulis loukkaavan jo niitä aika pahasti. Ja se että monet katutason isänmaalliset varsinkin on myös rankkoja rikollisia, alkoholisteja ja huumeveikkoja yms. on kans vähän säälittävää ja ne myös pyörii tän erään pienpuolueen ympärillä.

Terhomatti Hämeenkorpi

Hyvinpä puhuit jälleen, Pate ! En minäkään ihan pyhäkoulupoika ole aina ollut, mutta että PolPoa syyttäisin omista munauksistani, pois se !!!

Anna-Maria Korhonen

Kansallismielinen kenttä on muutenkin hajalla, eikä kansallismielisyydelle tunnu löytyvän yhteistä nimittäjää. Joten tällaisia tapauksia ei enää kaivattaisi. Valheella on muutenkin lyhyet jäljet, joten ne tulevat kyllä ilmi. Välillä tuppaa kyllä epäilyttämään, onko tietyntyyppisiä käveleviä katastrofeja palkattu soluttautumaan kansallismielisiin ilmiantajiksi ja sabotööreiksi?

Aappa

 Tai sitten ovat vaan pyrkyreitä hörhöjä.

Fatwantarkistaja

Luultavasti niillä on vapaata työelämästä ja siksi aikaa touhuta. Sitten löytyy samanmielisiä kavereiksi. Näyttää sitten koko skene perseilyltä. Näin itse ajattelen.

Islam on syöpä

Nämä itseään patriooteiksi kutsuvat turhasta uhriutuvat idiootit voisivat miettiä mitä se oikeastaan tarkoittaa.
Minä annan pari esimerkkiä historian suurista patriooteista.

Risto Ryti
Teki Saksan kanssa henkilökohtaisen liittoutumissopimuksen Jatkosodan alla. Suomen sadolle kövi kato ja Aatu tarjosi 110000 tonnia viljaa (määrää en tarkalleen muista, mutta aivan perkeleesti se oli) jotta Suomi hyökkää Moskovaan. Mannerheim neuvotteli määrän pienemmäksi ja Suomi hyökkää Kannakselle asti, entisille rajoille, ei pidemmälle. Ryti otti sopimuksen nimiinsä. Sopimukseen kuului antautumattomuuspykälä ja ryssien vyörytessä Suomeen päin, häviö oli vääjäämätön. Ryti erosi tehtävästään, tietäen että hänet tuomitaan, ja näin mahdollisti Mannerheimin antautua ryssille sopimuksen purkautuessa. Ryti uhrasi itsensä Isänmaansa edestä.

Lauri Törni
Ansioitunut sotilas liittyi Saksan armeijaan, koska heillä oli huomattavasti paremmat sotavälineet, millä puolustaa Isänmaata. Liittymällä Saksan armeijaan, Törni tiesi ettei Saksan hävitessä, hänellä ole mitään asiaa enää Suomeen.

Jokainen joka väittää itseään patriootiksi, pitää ensin katsoa peiliin ja kysyä:Onko valmis tekemään uhrauksista suurimman ja uhrata itsensä Isänmaan ja kansan edestä tarvittaessa. Jos ei, pitäköön turpansa kiinni.

Ilmari

Ryti teki henkilökohtaisen sitoumuksen siitä, että Suomi ei irtaudu sodasta ilman Saksan suostumusta. Kaikki muu kirjoittamasi on joko vähän sinne päin tai aivan päin seiniä.

Siinä vaiheessa kun Törni meni Saksan puolelle, Suomi oli sotatilassa Saksan kanssa. Törni siis syyllistyi maanpetokseen, mistä hänet myös tuomittiin.

MattiS

Törni meni sakujen puolelle antamaan kommareille päihin, johon keskittyikin loppuelämänsä ajan, kuolemaansa asti Vietnamissa. Turha syyttää maanpetturuudesta hienoa suomalaista miestä ja sotilasta. Ei se Suomea vastaan sotinut Saksan riveissä.

Fatwantarkistaja

Pari rattia itselläkin takavuosilta, enkä niistä missään määrin ylpeä ole. Lusimaan en päässyt. Sakkoja ihan maksaa asti tullut, varmaan 2/3 kuun tuloista. Älkää!

Ja kyseisenä henkilönä esiintyvän kanssa eräässä tsätissä vaihtanut kommenttia. Aikoi ilmeisesti riitauttaa yhden juttunsa. Jos olet puhaltanut alkometriin ja käynyt verikokeessa, ei syy ole enää polpon.

Alkoholia enempi nauttiva ei aina tiedosta olevansa humalassa. Myös krapulassa moni kokee olevansa ajokuntoinen, ei ole. Jälkimmäinen on syytä sinunkin lukijan tajuta, et ole ajokunnossa. Älä selitä, hommaa tarkka alkometri ja puhalla sitä pilliä. Maanantaina taas satatuhatta rattijuoppoa menossa töihin…

Sakkoja kivempaa oli kulkea 16km suuntaansa suht paskalla fillarilla 6kk duuniin. Bussi meinasi ajaa yli ja täysptkä. Ihan ansaittua.

pöh

Miksi paavo puhuu ns. isänmaallisista?
Oli ihmisryhmä jaoteltu mihin vain, niin joka ryhmään mahtuu yhtä sun toista.
On täysin älytöntä leimata mitä tahansa ryhmää jonkun yhden tekemisistä, oli sitten kyseessä ”isänmaalliset” somalit tai vaikka vinkuintiaanit.

Woah

Molemmilla ”puolilla” on mielenterveys ongelmia, psykopaattisia luonteita jotka käyttävät vain muita oman eden tavoitteluun. Kuvitellaan olemattomia ja jotkut vielä uskovat kaiken maailman teorioita. Jotkut vielä pääsevät kansanedustajiksi, ministereiksi ja valtuustoihin päättämään ihmisten asioista joka on aika pelottava ajatus.Tuntuu että nyky ihmiset tarvistevat jonkun sanomaan tai kertomaan miten ollaan tai toimitaan normaalissa elämässä.

Bileministeri
Turhaantunut

Hyvä kooste.
Paitsi yksi hiukan korventaa, jos sallt että olen erimieltä yhdestä asiasta.

”Oikeastaan mies ei ole mitään, jos ei ole lusittu vähintään pikku rattituomiota.”

Mies on tosimies silloin kun ei ole yhtään rikosta alla.

Juha II

Meitä on niin moneksi. Jotkut ovat olevinaan miehiä, mutta eivät siiten ole muuta kuin kitiseviä akkoja!

Itse pidän suomalaisissa kansallismielisissä ja isänmaallisissa liikkeissä perisyntinä armotonta nurkkakuntalaisuutta ja keskinäistä mustamaalausta sekä suoranaista kateutta. Tämä syö voimia ja vie ajan kaikkein oleellisemmasta eli taistelusta vastusjia kohtaan, jotka kaikki kyllä tietävät ketä tarkoitan.

Pitäisi ymmärtää se, vaikka tavallaan ollaan ”eri leirissä” todellisuudessa kaikki kansallismieliset tahot ajavat pitkälti samaa päämäärää kohti taistelussa Suomen kansallisvaltion puolesta ja haittamaahanmuuttoa vastaan, joka jatkuessaan tulee muuttamaan yhteiskuntamme täydeksi sotsatantereeksi ja maanpäälliseksi helvetiksi länsimaisen ihmisen elää ja jopa nukkua arvokkaasi ikiuneen.

Kukavaan

”Puhtain asein puhtaan asian puolesta” oli Mannerheimin tunnuslause.

T

Rattijuopumustuomioissa ei ole kyse poliittisesta vainosta. Hyvin helppoa.

pöh

Itseasiassa Paavo taitaa olla täys kusettaja, poistanpa tämän sivun kirjainmerkeistä.
hei hei