Ampujaiset jatkuvat Tukholmassa

Tukholmassa harjoitettiin taas viime yönä ammuntaa. Kyseessä eivät olleet pellolta karanneet naapurin lehmät, vaan Vällingbyssä, eli suomeksi Vellikylässä, asuvat kolmansista maista tulleet gangsterinalut, jotka ammuivat AK47:lla.

Sotatoimet alkoivat Vällingbyn keskustassa klo 23.00 aikaan. Tapahtumapaikka oli aivan kylänraitin ostelualueen nurkilla. AK47:lla ammuttiin lippaallinen, mutta liekö tähtäin ollut sen verran vinossa, että Monoselle ei tarvinnut kilauttaa.

Sen sijaan kilautettiin ambulanssihelikopterille, joka haki yhden haavoittuneen Karoliiniseen paikattavaksi.

Poliisi oli tapahtumien kärryillä ja ympäristöstä noukittiin neljä nuorukaista putkaan pamputettavaksi ja kidutettavaksi tunnustusta antamaan. Mielenkiintoinen detaljee kiinniotossa on se, että poliisi jäljesti koirien avulla kaikki kiinniotetut.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

11 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Kessu
Ali Kessu
9.9.2020 09:21

Bang, bang live matters. Olishan se kova sana toi rynnäri itsepuolustusmielessä.

Jarmor
Jarmor
8.9.2020 16:16

Suomen paskamediat teki taas tänään tökeröä propagandaa. Tällä kertaa kyseessä IS:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006628209.html

Väittävät tuossa, että marinin ”suosio yhä harvinaisen korkea”. Tuossa ei kuitenkaan tutkittu Marinin yleistä kannatusta, vaan toimia koronakriisin hoidossa!

Lukuisista huomautuksista huolimatta, ei toimitus ole korjannut tuota uutista!!!

Phy vittu! Olette vitun saastaisia valehtelevia idiootti kommunisteja koko vitun paska”journalistien” porukka siellä valtamediassa!

99% sitä juurikin
99% sitä juurikin
8.9.2020 22:12
Vastaa...  Jarmor

Tuolla nyt ollut mitään tekemistä missään koronan onnistumisessa. Eikä kyllä hallituksellakaan. Enkä ymmärrä miten tuo on muka, median ja joidenkin mielestä myös kaunis. Samannäköisiä naisia on paljon muitakin. Tiedän paikallisiakin, jotka 100x kauniimpia kuin tuo Marin.

Pelkkää henkilökuvan kiillottamista ja median tyhjää kehumista, kuten tämä ”suosio korkea”, no ehkä jossain Helsingissä.

99% noiden paskamedioiden uutisista on täyttä paskaa. Tänä päivänä. Kuten myöskin noiden uutisien kommenttikenttien sisältö kanssa keskustelu tasoltaan.

Aappa
Aappa
8.9.2020 13:49

Hallituksen lehmät vain innostuvat mullien ammunnasta.

seant
seant
8.9.2020 13:48

Poliisi teki vakavan virheen kun käytti koiria, sillä sehän islamin mukaan saastainen eläin, joten poliisi on loukannut islaminuskoisia. Saksan kirkko opastaa tutustumista muslimeihin, siten että koira ei saa olla mukana, sillä tutustuminen voi loppua siihen,

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
8.9.2020 14:48
Vastaa...  seant

Koira on kiva eläin. Mukaan vaan ja istuttaa sen niiden 8-paikkaiselle tilaussohvalle. Mitähän kautta sekin kapistus lentää pihalle, eihän se rappukäytävään sovi. Sitten on tutustuttu ja oikein kunnolla, ei tartte toista kertaa muistuttaa siitä kuka taas olikaan.

Huru-ukko
Huru-ukko
8.9.2020 11:17

Tuota noin, miksi vietiin helikopterilla? Olis kai autokyyytikin riittänyt? Mitä siitä jos nyt yksi sotavammainen kuolee vammoihinsa autokyydissä, onpahan yksi vähemmän. Ja kun kuitenkin tyypin elinajanodote ei siitää paljoakaan parane. Paikkauksen jälkeen kuitenkin taas AK:n kanssa kadulla rispektiä hakemassa.

Pirtsakka
Pirtsakka
8.9.2020 09:30

Noukittiin neljä nuorukaista putkaan pamputettavaksi ja kidutettavaksi tunnustusta antamaan? Olivat siis ilmiselvästi valkoihoisia, sillä jos olisivat olleet jotain muuta, heille olisi tarjottu pizzaa ja ystävällistä keskusteluapua, jonka jälkeen heidät olisi saateltu kohteliain sanakääntein poliisiautolla suoraan kotiovelle. Ehkä jäähyväisiksi olisi sanottu muutama varoituksen sana tyyliin ”tsot tsot, muistathan sitten tästä lähtien olla kiltti poika…?”
Näinhän se nykymaailmassa menee.

Dickie
Dickie
8.9.2020 06:55

Koirilla on enemmän kharakteeriä ja urheutta ja laillisuus-asennetta mitä Ruottin kytillä

Good Boy
Good Boy
8.9.2020 08:37
Vastaa...  Dickie

Koirilla on sekä intelligenssiä että kompetenssia. Poliisi on vain koiran jatke.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.9.2020 06:43

Pidätyksen ja nuorisohoidon jälkeen kannattaa lähteä pakoon vainoa ja kidutusta. Suuntana Lähi-itä tai Afrikka. Mars mars…