Kouluesimerkki täydellisestä turvapaikkabluffista

Eurooppalainen turvapaikkasysteemi on toisinaan hyvin merkillinen. Toisaalta tiettyjen Afrikan maiden ihmiset, esimerkiksi eritrealaiset, voivat muuttaa vapaasti Eurooppaan, toisaalta he hakeutuvat turvapaikanhakijoina Eurooppaan.

Mistä on kysymys?

Eritrea on Italian entinen siirtomaa vuodesta 1890 vuoteen 1941, jolloin Britannia valtasi maan Italialta. Britannia hallinnoi maata vuoteen 1952, jolloin Eritrea liitettiin Etiopiaan. 1970-80 luvulla oli erilaisia sotatoimia kunnes Eritrea itsenäistyi -93.

Sen jälkeen maassa on ollut rauhallista lukuun ottamatta yhtä pikku sotaa vuonna 1998 Etiopian kanssa, joka sekin on enempi keihäin käytyä pullistelua kuin oikeaa sotaa. Mutta mitään sotaa Eritreassa ei siis ole ollut ainakaan viimeiseen reiluun pariin kymmeneen vuoteen. Eritrea on toisin sanoen sotaa käymätön ja rauhallinen maa.

Koska Eritrea on siis Italian entinen alusmaa, niin italialaiset ovat säilyttäneet eritrealaisille joitakin pikku etuuksia. Mm. sen, että kuka tahansa eritrealainen voi aika helposti muutta Italiaan ilman mitään erityistä perustetta. Eritrealaisia ollaankin käytetty varsinkin takavuosina Italian suurilla viinitiloilla työvoimana. Eritrealaisten on annettu muuttaa Italiaan ja nämä ovat keränneet viinirypäleitä palkkaa vastaan.

Aika hurja tilanne vai mitä?

Eritrealaiset voivat muuttaa Italiaan aivan vapaasti. He pääsevät helposti viinitiloille töihin ja voivat sitä myöten elättää itsensä työn teolla.

Mutta, tästä huolimatta eritrealaiset hakeutuvat mieluummin Pohjoismaihin tai Saksaan sotapakolaisina.

Toistetaan vielä kerran: eritrealaiset saavat muutta Italiaan vapaasti työn perässä  mm. viinitiloille, mutta tästä huolimatta he hakeutuvat mieluummin Pohjois-Eurooppaan turvapaikanhakijoina.

 

Mistä sitten on kyse?

Kyse on tietenkin siitä, että Italiassa viinitiloilla rahan eteen joutuu tekemään pitkää päivää kun taas Suomessa tai Ruotsissa rahan eteen saa nukkua puolille päiville tekemättä mitään. Niin ikään pohjoisesta saa ilmaisen asunnon, kun taas viinitiloilla joutuu asumaan renkituvissa, jos ei itse saa hankittua asuntoa.

Myös Italia käyttää tätä hyväkseen. He ottavat aivan normaalisti eritrealaisten turvapaikkahakemukset vastaan. Tässä ideana on se, että näin näitä turvapaikanhakijoita saadaan siirrettyä toisten maiden niskoille taakanjako-ohjelmalla. Italia siis ottaa vastaan eritrealaisten turvapaikkahakemuksia, vaikka eritrealaiset voivat muuttaa ihan vapaasti Italiaan.

Eritrealaisten lennättäminen taakanjaolla ympäri Eurooppaa on turvapaikkapolitiikan yksi tyyliesimerkki siitä, miten afrikkalaiset ovat löytäneet hyvin toimivan automaatin eurooppalaisesta hyväuskoisesta turvapaikkapolitiikasta.

Sekin on mielenkiintoista, että millä perusteella eritrealaisille myönnetään turvapaikkoja. Pidetään heti alkuun mielessä se, että Eritreassa ei ole sotaa. Siellä ei myöskään ole sellaista hirmuhallintoa tai diktatuuria, jota ihmisten tarvitsisi pelätä. Eritrea ei ehkä ole mikään maapallon paratiisivaltio, koska se on islamilainen valtio, mutta ei se myöskään ole mitenkään erityisen surkea valtio. Ihan perus-afrikkalainen maa.

Eritreaanoille myönnetään turvapaikkoja armeijan takia! Eritrea on sellainen maa, jossa miehillä armeija kestää 2-3 vuotta ja naisillakin on jonkinlainen sotakoulutusvelvollisuus.

Vain ja ainoastaan tämä on perustelu Eritreasta tulevien turvapaikanhakijoiden oleskeluluville. Eurooppa myöntää turvapaikkoja armeijakarkureille.

Koulukirjaesimerkki täydellisestä bluffista.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Meno jatkuu
Meno jatkuu
17.9.2020 21:11

Kiitos, SDP ja Vihreiden äänestäjien, saamme myös lisää porukkaa taas kerran. Suomessakin.

Kaksilla rattailla
Kaksilla rattailla
19.9.2020 11:46
Vastaa...  Meno jatkuu

Keskusta, Rkp ja Kokoomus ovat aivan yhtä halukkaita väestönvaihtajia. Kokoomus nyt oppositiossa ollessaan kalastelee ääniä tekokritiikillä, mutta kun ja jos se on hallituksessa Sdp:n kanssa niin politiikka on entinen taas. Vain persujen kova vaalivoitto voi muuttaa tilannetta.

Meno jatkuu
Meno jatkuu
19.9.2020 16:48

Kyllä se niin on, että ei tässä kannata kuin PS vain äänestää joka kerta. Muut puolueet ihan samaa menoa mitä mainittiin. Ei ole vaihtoehtoja. Harmi vain että ihmisistä moni ei tätä vain millään ymmärrä.

Aappa
Aappa
17.9.2020 21:46

Nyt meni italialainen punkku pannaan, niin kauan kunnes pullon kyljessä on takuu ettei viinirypäleet ole kakkavarpaiden tallomia. 😉

Kukavaan
Kukavaan
17.9.2020 22:40

Jos asevelvollisuuden välttäminen on peruste, jolla EU-maissa myönnetään oleskelulupa ja jopa ilmainen elämä, niin tulijoita riittää.

Velvollisuutta sovelletaan kahdella tavalla. Osassa maailman maita se koskee melkein kaikkia miehiä, osassa vain osaa. Paljon on maita, joissa sitä ei ole.

https://en.wikipedia.org/wiki/Conscription

Jos nyt jollekin Venäjän kansalaiselle kävisi niin, että kuuluisi ikäluokastaan siihen 20 prosentiin, joka ei vältä asepalvelusta, niin sittenhän voi muuttaa EU-maihin. Todennäköisesti saavat asunnot ja autot, kunhan vain vähän pistää suun mutruun.

Juha
Juha
18.9.2020 04:21

Heh. Sanat pakolainen ja turvapaikanhakija ovat orwellilaista uuskieltä, jolla kusetetaan sinisilmäistä määkijäkansaa.. Pohjolassa riittää vielä paaaljon paaaljon tyhmiä lampaita huijattavaksi.

Kysy näiltä: ”Kuka haluaa teuraaksi?” Mää, mää ja mää..

EU:ta alistetaan
EU:ta alistetaan
18.9.2020 06:01

Tämä on yksi seikka joka todistaa miten tiukasti vapaamuurarit ja mafia määräävät mitä euroopassa saa tapahtua. Italian pahamaineinen loosi P3 (Berluskoni) hallitsee Italiaa täysin median avulla. 1990 luvulla tai sen jälkeen syntyneet eivät edes tiedä muunlaisesta ajasta tai elämästä. Pelkkää saippuaa ja BB:tä sekä hyvin yksipuolisia uutisia.

Italia on saanut pitää vapaat käden orjatyövomalle. Samalla se on kiristänyt EU:lta rahaa satoja miljoonia pankkijärjestelmänsä pystyssä pitämiseen. Ja sitten se vielä siirtää siirtolaisongelmansa muun euroopan kannettavaksi.

Jo se seikka ettei tähän järjestelmään ole puututtu koko EU:n olemassaoloaikana, todistaa että suremmat voimat kuin komissiot, määräävät mitä sielä päätetään.

Toisaalta, italialaiset ovat osaltaan syyllisiä tähän touhuun. Heitä ei olikein ole kiinnostunut muuttaa järjestelmää kun se on ylläpitänyt kohtullista elintasoa. Mitä sitä nyt laivaa keikuttamaan kun köllötellessäkin aika kuluu viiniä nauttiessa ja auringossa loikoillessa. Muuan legioonassa ollut italialainen sanoi että ”Roomasta et löydä yhtään kunnollista työmiestä”. Enkä epäile väitettä lainkaan.

Toisaalta on myös sääli että pohjolan väki ei ole havahtunut tähän asiaan. Mutta kiitos Paten, meillä on nyt enemmän tietoa.

Huolestunut
Huolestunut
18.9.2020 06:23

Mielenkiintoista.Ymmärrän maahanmuuton jossa myös vastaanottava maa saa jotain lisäarvoa tulijasta,on tarve saada osaajia sellaiselle aloille jossa oman maan resussit ei riitä.
Esimerkkinä suomalaisten värvääminen ruotsin työvoimapulaa paikkaamaan takavuosina.

jakopää
jakopää
18.9.2020 08:55

Koska EU käyttää ilmaisua ”taakanjako” (ainakin suomennettuna) niin se tulee samalla myöntäneeksi, että tuo siirtolaisuus on taakaksi vastaanottaville maille. Humanitaarinen maahanmuutto on siis EU:nkin mielestä haittamaahanmuuttoa,

Jones
Jones
18.9.2020 09:21

Tässä tulee taas todistetuksi, että Etelä-Euroopan maat auttavat siirtolaisia, pakolaisiksi tekeytyneinä, pohjoiseen. Kaikki eteläiset maat toimivat näin. He auttavat rotuveljiään meren toiseltapuolelta pohjoiseen, sekä heille uskollisia afrikkalaisia.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

Ruotsalainen Somalian pääministeriksi
Ruotsalainen Somalian pääministeriksi
18.9.2020 17:14

Somalian uusi pääministeri Roble on Ruotsin kansalainen, kertoo AB.

juha II
juha II
18.9.2020 21:22

No, pitääkö sitä humalassa nussia rumaa naista, josta seurauksena on haulikkohäät ja lyhyt, mutta ikuisuudelta kestoltaan tuntuva elämä kaiken sen kärsimyksen päätteeksi, mitä ”pullonhenki” voi vain PYYTÄMÄTTÄ!! antaa.

Eritrealaiset ovat ”hauki on kala” eli äärimmäisen julmia murhaajia ja naisten raiskaajia. Käytännössä eläimiä, koska Afrikka on maineensa veroinen.
Tähän lisätään vielä eurooppalaisten politikkojen suunnaton ja tietystikin RAJATON ”lukkarin rakkaus” näitä pedoiksi luokiteltaviksi ihmisten kirjoissa liikkuvia ”rasismin uuhreja”, joita HE eivät lakkaa olemasta, vaikka kuinka korkean ”CV:n” päällä istuisi